NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Houston Texans
1
1
2:20, ARENA4
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 14 éve
youtube-ra fel akartam tölteni a 84-es monacoi GP-t, de 3 órányi upload után volt hajlandó velem közölni a rendszer, hogy a video kicsit hosszú, így nem sikerült, viszont bitsnoopról könnyen beszerezhető Senna első hercegségbeli fellépése... természetesen kötelező anyag, szenzációsJJEz az a verseny amikor ha nem intik le idő előtt az eső miatt akkor elkapta volna Prostot is,vagy keverem valamelyikkel?
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
youtube-ra fel akartam tölteni a 84-es monacoi GP-t, de 3 órányi upload után volt hajlandó velem közölni a rendszer, hogy a video kicsit hosszú, így nem sikerült, viszont bitsnoopról könnyen beszerezhető Senna első hercegségbeli fellépése... természetesen kötelező anyag, szenzációs

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
ma van a Senna dokumentumfilm angol bemutatója, emellett viszont egy másik dokut ajánlanék, ami youtube-on teljes egészében megtekinthető, egy hasonlóan brilliáns versenyzőről szól:http://www.youtube.com/watch?v=Lez0YKS3kXc

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
A Hungaroringre lehet vinni kaját-piát, vagy elveszik?Black_Addercsak a F1-es hétvégéről tudok nyilatkozni:
ha van nálad hátizsák, szatyor akármi, a bejáratnál bele néznek, nincs-e benne üveg, azt nem szeretik, egyébként bármi kaját, innivalót bevihetsz. Valahol olvastam, hogy a hűtőtáskáért is szólnak, de nem egyet láttam már benn...
Egyébként ajánlatos kaját, piát vinni, kicsit drága ott enni valami, 2500 egy gyrostálért meg hasonlók, nem tudom WTCC-hétvégén lesznek-e ilyen okosságok.
több mint 14 éve
A Hungaroringre lehet vinni kaját-piát, vagy elveszik?Black_Addermegvannak a megfelelő üregek erre az esetre is 😀 de szerintem be tudjuk majd vinni őket.
több mint 14 éve
A Hungaroringre lehet vinni kaját-piát, vagy elveszik?
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Lassan jobban örülnék ha a lánya lenne a főnök... 😛"Komolyan mondom lassan az következik h Spa-hoz is hozzányúlnak..."Nem azért, azért mert a gyökér Belgák nem vesznek rá jegyet---> nincs pénz---> Bernie éhenhal. Talán Di'Ambrosio miatt idén többen kimennek.JayB
Tavaly fel is vetették már ennek az ötletét amúgy, azt hiszem a hosszúsága miattEaRl
több mint 14 éve
Adrian Newey Ayrton Senna haláláról: http://www.guardian.co.uk/sport/2011/may/17/adrian-newey-red-bull-ayrton-senna
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
"Komolyan mondom lassan az következik h Spa-hoz is hozzányúlnak..."Nem azért, azért mert a gyökér Belgák nem vesznek rá jegyet---> nincs pénz---> Bernie éhenhal. Talán Di'Ambrosio miatt idén többen kimennek.
Tavaly fel is vetették már ennek az ötletét amúgy, azt hiszem a hosszúsága miattEaRl
több mint 14 éve
"Komolyan mondom lassan az következik h Spa-hoz is hozzányúlnak..."Idegbajt is kapnék szerintem.
több mint 14 éve
"Komolyan mondom lassan az következik h Spa-hoz is hozzányúlnak..."Tavaly fel is vetették már ennek az ötletét amúgy, azt hiszem a hosszúsága miatt
több mint 14 éve
2 VITÁN FELÜL SZABÁLYOS előzés volt ezen a versenyen, ami nem annak volt köszönhető h elfogytak vki gumijai, ez Schumi a Loewsben Hamilton ellen ill. a célegyenes végén Hamilton Schumi ellen. A Loews-ös a rajt utáni helyezkedés hozadéka volt ilyen minden versenyen van. A Hamilton-féle előzés előtt meg MSC rendesen elbambult azért volt hely Hamiltonnak. Ettől hadd ne legyek elájulva.Itt is lehet, és itt sokkkkkal nagyobb szó, mint amikor KERS+DRS minden egyenesben előzés van. Az se rossz, az is jó verseny volt, de kell a változatosság, kell olyan pálya, ahol meg kell dolgozni az előzésért. EZ a forma1.Monaco tradíciója sokkal nagyobb mint Silverstone-é. És nem volt ez rossz verseny. változatossá teszi a kalendárt. Ha már itt tartunk a Hungaroring sokkal unalmasabb szokott lenni...Én az előzések miatt ülök le f1-et nézni, azt itt nem lehet.empty taxi
Most h volt 2 komolyabb bukás, az azért benne van.
MonteCarlo nélkül olyan lenne az f1 mint Ferrari nélkül, de megmondta a főfaszkalap, h MonteCarlo se sérthetetlen...
Hamilton meg Szato2.0
Ez a 20mp büntetés megint hyperLOL. Hogy én mennyire gyűlölöm azt az embertBlack_Adder
De legyen vazze 19 futam Ázsiában 19 tök egyforma pályán, Ez kell a sportnak :rolleyes:Black_Adder
Egyébként én se akarom h minden verseny Ázsiában legyen csak az b@sz fel idegileg h számos kiváló, nehéz, ugyanakkor előzhető európai pályát (Hockenheim, Silverstone, A1 ring) v átalakítottak v kivettek a versenynaptárból és helyette jöttek Tilke ócska pályái. Nem baj ha van egy Monaco, egy Barcelona, egy Hungaroring, mert tényleg nehéz pályák, csak az idegesít h v ilyenekből v Tilke-féle ócskaságokból áll szinte csak a teljes versenynaptár. Komolyan mondom lassan az következik h Spa-hoz is hozzányúlnak...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Ez a VB már eldőlt.
több mint 14 éve
Alonsonak amúgy pofonegyszerű dolga van, a 13 hátralevő versenyből minimum 5-öt meg kell nyerni úgy hogy Vettel 5ször nem áll dobogóra reeális
több mint 14 éve
Egyébként Hamiltonnál ez a feketézés egyértelműen csak poén volt, még ha nem is túl erős. Itt az interjú: http://www.youtube.com/watch?v=Xo9kmCrFy4ENagyon nem bírom én sem, meg sokkal nagyobb büntetést is adtam volna neki mondjuk a Maldonados esetért, de emiatt felesleges szerintem basztatni, van elég bűne, de ez nem tartozik azok közé.
több mint 14 éve
Kimi egy csoda arc.A Pirellinek nem tetszik a piros zászlós kerékcsere. Nem csodálom....
több mint 14 éve
Ja és az idei monacoi nagydíj egyértelmű győztese a Dudesons csapat és Raikonen 😀
több mint 14 éve
Hamiltonnak most volt egy kis ámokfutása de hány elképesztő előzést mutatott már be? Sokat, többnyire sikerrel. Alonso aki a második helyen autókázott is lenyilatkozta hogy az utolsó pár körben mindenképpen megpróbálta volna megelőzni Vettelt mivel nincs vesztenivalója, Hamiltonnak se volt ott a hátsó régiókban. Amúgy Barcelonában is kibírta Vettel mögött a végét zúzás nélkül 😛
több mint 14 éve
Kobayashi még annyira sem volt Sutil mellett mint Hamilton Massa mellett, a jobb hátsó kerekét ütötte meg. De mindegy is, igazad van, részemről is lezárva, sosem jutnánk közös nevezőre. 😊
több mint 14 éve
Kobayashi pont annyival volt szabályosabb, h pont a büntetés határ alatt maradt. Hamilton meg diResta(?) meg pont fölötte voltak.Kobayashit. Sutilt előzte ugyanígy. De ő csak megrovást kapott. Hamilton hagyott helyet, azért nem ment neki Schumi. Az élete versenye volt Sutilnak is, mikor Kimi kilőtte ugyanitt, de az nem olyan nagy baj, mert nem Hamilton csinálta..... Massáról tudjuk, hogy sosem hibázik, tehát ha Hamilton van mellette, akkor csakis miatta ment a falnak. Massa ugyanezt csinálta Hamiltonnal Fuji-ban, ugyanilyen semmilyen büntetésért..... Hamilton messze nem a kedvencem, csak ez a boszorkányüldözés nem tetszik....apeszosEgyszóval: Hamilton köcsög. (Na jó ez kettő volt...) Miből gondolod, hogy Hamilton a kedvencem? Mert nem úgy vélekedem mint mások? Jó. Akkor a kedvencem. És még jó pár pilóta. Azt elismerem, hogy di Restát kicsit jobban kedvelem mint a többieket, de ezt még a DTM-ből hozta magával. Igen, mindenki másképp látja a dolgokat. Figyelmedbe ajánlom Schumi előzését ugyan itt, Hamiltonnal szemben, akkor elég széles volt a pálya? De rendben, Hamilton egy köcsög. Ha jól tudom, a pályát sem okoltam sehol, sebaj. Ragozhatnám tovább, de nem látom értelmét ezért összeugrani veled. 😊apeszosSchumi nem ment neki Hamiltonnak, Hamilton viszont neki ment Massa-nak. Nem ez volt az első kétes manőver tőle, és nem is az utolsó /*még csak ezen a futamon se*/
100%-ig Fetomyval értek egyet.
Utána meg kijátsza a nigger-kártyát, ezen már nem tudok röhögni, akár komoly volt, akár nem...
Egyébként nem jut hirtelen eszembe, h kit, tán pont di Restát is megbüntették egy pontosan ugyan ilyen manőverért, pedig ő nem is afrobrit...
Maldonado-tól meg élete futamát vette el...Black_Adder
Raikkönen elfékezte magát, azért ütötte ki Sutilt, nem azért mert roncsderbiset játszott az egész versenyen
Hamilton egy szemét köcsög, akit egy éven át semmiért se büntettek meg, idén talán végre előveszik, de ez a 20mp is, kurvára komoly büntetés, semmit nem vesztett vele.
Massa is csinált ilyet, sőt szinte mindenki, a különbség az h Hamilton rendszeresen benne van ezekben a faszságokban, más meg olykor-olykor belekeveredik.
De részemről addig akarom ezt lezárni, amíg talán nem sértek meg senkit se //mert ebben a témában nekem is úgy el tud gurulni a gyógyszerem (mint Hamiltonnak... 😛)
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Kobayashit. Sutilt előzte ugyanígy. De ő csak megrovást kapott. Hamilton hagyott helyet, azért nem ment neki Schumi. Az élete versenye volt Sutilnak is, mikor Kimi kilőtte ugyanitt, de az nem olyan nagy baj, mert nem Hamilton csinálta..... Massáról tudjuk, hogy sosem hibázik, tehát ha Hamilton van mellette, akkor csakis miatta ment a falnak. Massa ugyanezt csinálta Hamiltonnal Fuji-ban, ugyanilyen semmilyen büntetésért..... Hamilton messze nem a kedvencem, csak ez a boszorkányüldözés nem tetszik....Schumi nem ment neki Hamiltonnak, Hamilton viszont neki ment Massa-nak. Nem ez volt az első kétes manőver tőle, és nem is az utolsó /*még csak ezen a futamon se*/...................fetomyEgyszóval: Hamilton köcsög. (Na jó ez kettő volt...) Miből gondolod, hogy Hamilton a kedvencem? Mert nem úgy vélekedem mint mások? Jó. Akkor a kedvencem. És még jó pár pilóta. Azt elismerem, hogy di Restát kicsit jobban kedvelem mint a többieket, de ezt még a DTM-ből hozta magával. Igen, mindenki másképp látja a dolgokat. Figyelmedbe ajánlom Schumi előzését ugyan itt, Hamiltonnal szemben, akkor elég széles volt a pálya? De rendben, Hamilton egy köcsög. Ha jól tudom, a pályát sem okoltam sehol, sebaj. Ragozhatnám tovább, de nem látom értelmét ezért összeugrani veled. 😊apeszos
Utána meg kijátsza a nigger-kártyát, ezen már nem tudok röhögni, akár komoly volt, akár nem...
Egyébként nem jut hirtelen eszembe, h kit, tán pont di Restát is megbüntették egy pontosan ugyan ilyen manőverért, pedig ő nem is afrobrit...
Maldonado-tól meg élete futamát vette el...Black_Adder
több mint 14 éve
Schumi nem ment neki Hamiltonnak, Hamilton viszont neki ment Massa-nak. Nem ez volt az első kétes manőver tőle, és nem is az utolsó /*még csak ezen a futamon se*/...................fetomyEgyszóval: Hamilton köcsög. (Na jó ez kettő volt...) Miből gondolod, hogy Hamilton a kedvencem? Mert nem úgy vélekedem mint mások? Jó. Akkor a kedvencem. És még jó pár pilóta. Azt elismerem, hogy di Restát kicsit jobban kedvelem mint a többieket, de ezt még a DTM-ből hozta magával. Igen, mindenki másképp látja a dolgokat. Figyelmedbe ajánlom Schumi előzését ugyan itt, Hamiltonnal szemben, akkor elég széles volt a pálya? De rendben, Hamilton egy köcsög. Ha jól tudom, a pályát sem okoltam sehol, sebaj. Ragozhatnám tovább, de nem látom értelmét ezért összeugrani veled. 😊apeszos
Maldonado-tól meg élete futamát vette el...
több mint 14 éve
vita a kerékpár topicban, vita a f1-nél, vita mindenhol...Sokat nézte a Verdákat 😀
ezt nézzétek inkább 😊
http://www.youtube.com/watch?v=4EGq_yKp2-A
kééészJJ
http://www.youtube.com/watch?v=IZXT1EFsNjQ
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
Hamilton sokadjára mutatta be, hogy a pályán mekkora egy féreg. Nem ez volt az első, és garantálom nektek hogy nem is az utolsó.Massa jobb helyzetben volt, nyilván majd ő fogja magát és előnyös pozícióból kihúzódik a poros ívre önszántából. Ha előnyös pozícióban van (és ugye abban volt), akkor Hamiltonnak kellene normál esetben kimenni a poros ívre, ha előzni akar, itt azonban még sem ezt láthattuk.
Maldonado esete meg totálisan no comment. Hogy ott mit látott az etióp azt végképp nem értem. És erre fel kap egy semmilyen büntetést...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!