NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Houston Texans
1
1
2:20, ARENA4
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 14 éve
Na most sikerült csak lecsekkolnom az ismétlést. Vettel megnyerte a Formula Vettelt, nincs ebben semmi új. Baszogatnám én szivesen mert nem csípem de most nem volt jobb, legalábbis nem sokkal jobb autója mint másoknak és derekasan végigcsinálta DE HOGY AZ A KIBASZOTT ORDAS NAGY MÁZLI IS MELLETE VAN??!! Hamilton: Hatalmas Alonso fan vagyok de Hamilton igazi VERSENYZŐ, egy igazi pszichopata gátlástalan állat, nálam ez pozitívum.
Monaco: KELL KELL KELL, ez az egyetlen igazán különleges pálya, van huszon x ugyanolyan, erre az egy hétre mást kapunk, roncsderbi vagy vonatozás de mindig különleges.
Ja és mostantól szurkoljunk a jó versenyekért mert ez a VB Vettelé, nincs más alternatíva.
több mint 14 éve
1ébként legalja h Monaco szent és sérthetetlen mikor egy Silverstone-t ki terveznek venni a versenynaptárból, a Hockenheimringet pedig Tilke úgy tönkre rakta h ma már élvezhetetlen.empty taxiMonaco tradíciója sokkal nagyobb mint Silverstone-é. És nem volt ez rossz verseny. változatossá teszi a kalendárt. Ha már itt tartunk a Hungaroring sokkal unalmasabb szokott lenni...
Most h volt 2 komolyabb bukás, az azért benne van.
MonteCarlo nélkül olyan lenne az f1 mint Ferrari nélkül, de megmondta a főfaszkalap, h MonteCarlo se sérthetetlen...
Hamilton meg Szato2.0
Ez a 20mp büntetés megint hyperLOL. Hogy én mennyire gyűlölöm azt az embert
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
elhagyott kerék, melléparkolás a boxban, van mit nézni 😊király összefoglaló a tavalyi futamról
http://youtu.be/LiUNkUgn8_E
az állás itt követhető: http://racecontrol.indycar.com/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
most megy ám az Indy 500 ishttp://veetle.com/index.php/channel/view#4dd2dd48b0291

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Na azért amikor tavaly, vagy tavaly előtt már nem is tudom pontosan, de megállás nélkül MINDEN büntetést úgy alakítottak ki, hogy Alonso kurva nagyot szopott, Hamilton meg ejnye-bejnye...WyattAzért nem csak ejnye-bejnye volt, kapott Hamilton is büntetést, de Alonso tényleg feltűnően sokat kapott....
több mint 14 éve
1ébként legalja h Monaco szent és sérthetetlen mikor egy Silverstone-t ki terveznek venni a versenynaptárból, a Hockenheimringet pedig Tilke úgy tönkre rakta h ma már élvezhetetlen.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Na Hamilton új szintre emelkedett 😀 Csak elővette a faji kártyát, szánalmas... Pedig már kezdtem megbékélni vele 😛szerk: bár elvileg csak viccelődött, hát nekem elsőre nem jött át 😀

több mint 14 éve
Pirelliseket is megkérdezném, h a pályák közti nyilvánvaló különbségek ellenére hogy a gecibe van az, h 5X kört kibír a lágy Vettel alatt, míg a kemény 10-et se Alonso alatt. Egyszerűen nem romlottak a végén a köridői Vettelnek, erről a piros zászlós kerékcserés fasz szabályról meg már ne is beszéljünk.
több mint 14 éve
Na azért amikor tavaly, vagy tavaly előtt már nem is tudom pontosan, de megállás nélkül MINDEN büntetést úgy alakítottak ki, hogy Alonso kurva nagyot szopott, Hamilton meg ejnye-bejnye...

több mint 14 éve
Hát ha már a világbajnok, és gyógyszerelgurulás, akkor az e téren legnagyobbat hagytátok ki pont 😛WyattÉn direkt nem írtam neveket elsőre, de Schumachert nem tartom "gyógyszerelgurulósnak", ő pont a hidegvérű aljas....
több mint 14 éve
Nos megjött a válasz is. Kobayashit, és Sutilt is vizsgálni fogják. Sutil is "szegény újonc gyerek" volt mikor Kimi megtorpedózta, mégse lett belőle semmi. Mindegy, lehetne érveket hozni pro és kontra, de tény, ha Hamilton hosszabban tüsszent, már megbüntetik. Alonso is tud ugyanilyen gyökér lenni, Webberről és Schumacherről ne is beszéljünk. Tény, hibázott, hülye volt, de ha neki McLarenje van, ne vonatozzon a darálóban, mint a többi MÁV szakember.
több mint 14 éve
Hát ha már a világbajnok, és gyógyszerelgurulás, akkor az e téren legnagyobbat hagytátok ki pont 😛

több mint 14 éve
Kobayashi nem ment neki a másiknak, és az simán folytatni tudta a versenyt. Érdekes Alonso kibírta Vettel mögött, Webber kibírta Kobayashi mögött, Button Alonso mögött... stb... Szegény újonc gyerek első pontjait szerezhette volna, de nem, mert a mögötte lévő gyökér azt hiszi neki mindent szabad, mert neki McLarenje van...Miért Kobayasi hogy gondolta? Ugyanúgy előzött, ugyanolyan eset volt, még csak nem is vizsgálták. Tudnék sorolni pilótákat akiknek el szokott gurulni a gyógyszerük, de olyant is aki pusztán csak aljas, teljesen hidegvérrel. Mégis autóversenyzők. És világbajnokok is.apeszosPersze el se induljon. Menjen mozdonyvezetőnek.apeszosNem de azért azt még én is tudom, h nem megyek be egy 1,5m széles autóval egy picsányi helyre, főleg úgy, h baszott messze vagyok az előttem lévőtől, mert tönkreteszem a másik versenyét.
Massás esetről meg ne is beszéljünk, mert azt nemtudom, hogy gondolta...Duff
És igen van egy világbajnok akinek el szokott gurulni a gyógyszere. Vettelke. Az is ugyanilyen, még a csapattársát is kilökte tavaly, mert nembírja, ha előtte vannak. Az ilyen "versenyzők" végtelenül szimpatikusak...
több mint 14 éve
Miért Kobayasi hogy gondolta? Ugyanúgy előzött, ugyanolyan eset volt, még csak nem is vizsgálták. Tudnék sorolni pilótákat akiknek el szokott gurulni a gyógyszerük, de olyant is aki pusztán csak aljas, teljesen hidegvérrel. Mégis autóversenyzők. És világbajnokok is.Nem de azért azt még én is tudom, h nem megyek be egy 1,5m széles autóval egy picsányi helyre, főleg úgy, h baszott messze vagyok az előttem lévőtől, mert tönkreteszem a másik versenyét.Kiszabnék rá egy büntetést, mondjuk Maldonado mögé sorolnám a 19. helyre.DuffPersze el se induljon. Menjen mozdonyvezetőnek.apeszos
több mint 14 éve
legjobb autó+tehetséges gyerek+hihetetlen mák= VB címA többieknek meg őrült manővereket kell csinálni,hogy a nyomába érjenek sajnos.
Az meg csak Webber ügyetlensége,hogy ezzel a kocsival nincs versenyben vele.
Nem is hoznak a helyére jó versenyzőt sztem,mert akkor nem lenne ekkora a kontraszt Vettel javára.
több mint 14 éve
Fettel végigsimogathatja a röfögős malackáit nyugodtan, 2ekkora ordas mákot egy "futamra" azért az nem semmi.Nagy eséllyel mondjuk úgyis bevonatoztak volna ugyanúgy a végén, mondjuk lehet a jó Fernandó megszúrta volna az oldalát valamelyik kanyarban 😀
Ez meg hogy piros zászlónál lehet szerelni a kocsit, meg amit akarnak ez egy szánalom.
A monaco-i futammal együtt, monnyonle azis 😊
több mint 14 éve
+1.Nem de azért azt még én is tudom, h nem megyek be egy 1,5m széles autóval egy picsányi helyre, főleg úgy, h baszott messze vagyok az előttem lévőtől, mert tönkreteszem a másik versenyét.Kiszabnék rá egy büntetést, mondjuk Maldonado mögé sorolnám a 19. helyre.DuffPersze el se induljon. Menjen mozdonyvezetőnek.apeszos
Ha valaki ennyire nem tudja kontrollálni magát, az nem való versenypályára és tényleg menjen mozdonyvezetőnek.
Vettel pedig igen jófej módon szétlocsolta a fejét a díszőrnek. Ehhez is gratulálok...
több mint 14 éve
Nem de azért azt még én is tudom, h nem megyek be egy 1,5m széles autóval egy picsányi helyre, főleg úgy, h baszott messze vagyok az előttem lévőtől, mert tönkreteszem a másik versenyét.Persze el se induljon. Menjen mozdonyvezetőnek.apeszosElég könnyen elszáll az agya a fiúnak.SchleckKiszabnék rá egy büntetést, mondjuk Maldonado mögé sorolnám a 19. helyre.Duff
Massás esetről meg ne is beszéljünk, mert azt nemtudom, hogy gondolta...
több mint 14 éve
Persze el se induljon. Menjen mozdonyvezetőnek.Kiszabnék rá egy büntetést, mondjuk Maldonado mögé sorolnám a 19. helyre.DuffHamilton ámokfutás.BazzaniElég könnyen elszáll az agya a fiúnak.Schleck
több mint 14 éve
Fernándóóóó nem boldog 😀 😀
több mint 14 éve
Kiszabnék rá egy büntetést, mondjuk Maldonado mögé sorolnám a 19. helyre.Hamilton ámokfutás.BazzaniElég könnyen elszáll az agya a fiúnak.Schleck
több mint 14 éve
Hamilton ámokfutás.BazzaniElég könnyen elszáll az agya a fiúnak.
Vettel meg nem elég, hogy jó, még óriási mákja is van. Ez így már nagyon nem fair, megadhatná magát mondjuk a motorja most.
szerk: Csak Alonso ne csapja magát falhoz, nagyon durván megy most.
szerk2: És a kibaszott pályabíróknak nagyon eltörném a kezét a kékzászlójukkal együtt...
több mint 14 éve
Hamilton második áldozata is meg van 😀