NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 697
Na, Vettelnek sanyi....apeszos
Kár hogy csak péntek van.
több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
idei 2.? Vettel hiba
Szerelők dolgozhatnak, vagy max odaadják Webber kocsiját neki 😛

JT Daniels fan
több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Na, Vettelnek sanyi....
több mint 14 éve
Vettel 😀
több mint 14 éve
Hamiltonnak beszart a kocsija. Kommentátorok is mondják, hogy valami súlyos dolog történt.Habi
Kormányszervó ment el ha jól hallottam de nem 100%. Vettelnek meg a fékkel van gondja.JayB
köszi 😊 csak azt hallottam pont, hogy serious problems. Érdekes kis hétvége lehet itt, ha beigazolódik a meteorológusok jóslata. Szombatra nagy zuhé, vasárnapra felhőszakadások 😀

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Fa Las Vegas Raiders 232
http://www.irace.hu/nascar/nascar-sprint-cup/11601-modosul-a-pontszamitas

na megtaláltam NASCAR pontszámítás magyarul.
A lényeg akkor hogy 1 pont aki legalább 1 körön át vezetett és +1 pont aki a legtöbb körön át vezetett.
Alap pontozás pedig 43-1 ig. Mert ennyi kocsi indul és így könnyű számolni menet közben 😀
több mint 14 éve
Hamiltonnak beszart a kocsija. Kommentátorok is mondják, hogy valami súlyos dolog történt.Habi
Kormányszervó ment el ha jól hallottam de nem 100%. Vettelnek meg a fékkel van gondja.
több mint 14 éve
Hamiltonnak beszart a kocsija. Kommentátorok is mondják, hogy valami súlyos dolog történt.

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Köszönöm a válaszokat. Ez a körönként +5 pontot nem tudtam így más a helyzet.Fa
ezzel nem sántít amúgy valami? 100 kört vezetsz akkor nem kapsz 500 pontot.
Én úgy emlékszem, hogy az kap x pontot aki a legtöbbet vezette, de azok is kapnak (x-nél kevesebb) pontot akik a verseny során vezettek minimum 1 kört. de cáfolj meg Black_Adder.Habi
Hát végül is tavaly 6622 pontot szerzett a bajnok szóval akár még igaz is leeht ez az 1 kör 5 pont.FViktor93
Under the 2011 system, a race winner is assured of earning at least three more championship points than the second-place finisher. The winner is assured of 47 points even if he does not lead the most laps (43 for first place, 3 bonus points for the win, and 1 bonus point for leading a lap), while the most a second-place finisher can earn is 44 points (42 for second place, 1 for leading a lap, and 1 for leading the most laps).
idén lettek újak a szabályok. Tavaly még lehetett 200 pontot is szerezni egy versenyen ha jól emlékszem, idénre ezt rendesen leredukálták.
meg azért van 36 futam, régi szabályokkal sok pontot lehetett szerezni egy évad alatt.

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Kicsit hasonló téma, remélem valamikor visszavezetik a leggyorsabb kör = 1 pont szabályt F1-ben is.
több mint 14 éve
Fa Las Vegas Raiders 232
Annyi biztos h jelen pillanatban Carl Edwards 13 futam 485 pont
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Én úgy emlékszem, hogy az kap x pontot aki a legtöbbet vezette, de azok is kapnak (x-nél kevesebb) pontot akik a verseny során vezettek minimum 1 kört. de cáfolj meg Black_Adder.Habi
Hát végül is tavaly 6622 pontot szerzett a bajnok szóval akár még igaz is leeht ez az 1 kör 5 pont.
több mint 14 éve
első szabadedzés
http://www.vipbox.tv/watch/26904/1/canadian-grand-prix---practice-1.htmlJayB
Ezt de köszi! Az enyémek egytől-egyig beszartak...
több mint 14 éve
Én úgy emlékszem, hogy az kap x pontot aki a legtöbbet vezette, de azok is kapnak (x-nél kevesebb) pontot akik a verseny során vezettek minimum 1 kört. de cáfolj meg Black_Adder.

JT Daniels fan
több mint 14 éve
első szabadedzés
http://www.vipbox.tv/watch/26904/1/canadian-grand-prix---practice-1.html
több mint 14 éve
Fa Las Vegas Raiders 232
Köszönöm a válaszokat. Ez a körönként +5 pontot nem tudtam így más a helyzet.
több mint 14 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 306 — we almost always almost win
BRIATORE TÁRGYALÁSOKAT FOLYTAT A FERRARIVAL! MEGVAN AZ ÚJ CSAPATFŐNÖK?apeszos
Nem mondok rá semmit, majd csak ha tényleg itt lesz...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 306 — we almost always almost win
Egy másik topicban szóba került hogy helyszínen Amerikai sportok nézettségében első a NASCAR. Emiatt kedvet kaptam és megnéztem a szezonnyitó DAYTONA 500at, amit a fiatal Trevor Bayne nyert.Van pár dolog ami ezzel a sportággal kapcsolatban nem tiszta.
Sárga zászlónál miért megy be mindenki a boxutcába?Mikor minden 15. körben kb baleset van nem elég nekik 30 körönként bemenni?Miért megy ki Kyle Bush 3 körrel a vége elött lecserélni mind a 4 kerekét, és ezzel feladja az 5-6. pozícióját?!
Az autók miért kettesével tapadnak össze,miért nem alakulnak ki 3as vonatok?
Mi az a "Lucky dog rule"?

Nekem így első futam megnézése után ez a sport tisztára az országúti kerékpár versenyekre hajaz, ahol teljesen mindegy hogy hányadik vagy a bolyban, az a lényeg hogy jó vonatra szállj fel és a legvégén elől legyél. Majdnem mindegy mi történik az első 150 körben a lényeg hogy ne ess ki.

Ja és légyszíves ne linkeljetek nekem amerikai oldalakat olyanokat én is találtam csak nem tudok angolul.Fa
Volt olyan h az uccsó 40-50 körben nem volt SC, akkor megszívták. Meg nem csak kereket cserélnek, hanem tankolnak is, és könnyű tankkal értelem szerűen gyorsabban mennek, szóval jó eséllyel ki kell jönniük minden SCnél. Am lehet taktikázni, h egy kiállást kihagysz, és így előbbre kerülsz. /*Vagy 4 helyett csak 2 gumit cserélsz le, stb...*/

2-es vonat alatt nem tudom mit értesz. Az SC mögött úgy állnak 2 sorba, h az egyik sorban a lekörözöttek vannak. Verseny közben pályafüggő h hány vonat van, de 3nál legalul nem lenne a legoptimálisabb... Egymás mögött meg rengeteg autó össze tud tapadni. 2-3-..-n.

Lucky Dog. SCnél a legjobb helyen lévő lekörözött visszaveheti a körét. Jeff Gordonnak régen sikerült így 2 kör hátrányból futamot nyernie 😊

Az első helyen befejezett körökért is kapsz 5 pontot, szóval nem mindegy h hol mész az elején, és azért nem olyan könnyű előre jönni mint kerékpárban, szóval ennyire azért nem egyszerűsíteném le.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Toca Minnesota Vikings 20 106 — Vikings fan
Egy másik topicban szóba került hogy helyszínen Amerikai sportok nézettségében első a NASCAR. Emiatt kedvet kaptam és megnéztem a szezonnyitó DAYTONA 500at, amit a fiatal Trevor Bayne nyert.Van pár dolog ami ezzel a sportággal kapcsolatban nem tiszta.
Sárga zászlónál miért megy be mindenki a boxutcába?Mikor minden 15. körben kb baleset van nem elég nekik 30 körönként bemenni?Miért megy ki Kyle Bush 3 körrel a vége elött lecserélni mind a 4 kerekét, és ezzel feladja az 5-6. pozícióját?!

Nekem így első futam megnézése után ez a sport tisztára az országúti kerékpár versenyekre hajaz, ahol teljesen mindegy hogy hányadik vagy a bolyban, az a lényeg hogy jó vonatra szállj fel és a legvégén elől legyél. Majdnem mindegy mi történik az első 150 körben a lényeg hogy ne ess ki.

Ja és légyszíves ne linkeljetek nekem amerikai oldalakat olyanokat én is találtam csak nem tudok angolul.Fa
Ha kimegy cserélni sanszos azért mert a gumik nem bírják. Sárga zászlónál azért mert a friss gumik mindig jól jönnek legtöbbek kijönnek úgyis érte sok helyet nem veszít, a friss gumiból profitálhat. Ha sárga zászló nélkül jön ki akkor jóval többet csúszik vissza esetleg le is körözik.
Lucky dog az meg asszem az hogy ha valakit leköröznek az ilyenkor visszakapja a kör hátrányt tehát újra versenybe kerül.
Igazából 3-4 éve néztem utoljára nascart szóval kb ennyire emlékszem lehet nem minden pontos. 😊
több mint 14 éve
Fa Las Vegas Raiders 232

Ja és légyszíves ne linkeljetek nekem amerikai oldalakat olyanokat én is találtam csak nem tudok angolul.
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Pfejjj. Massa kezdheti gyakorolni a roncsderbit meg a hirtelen fékezést. Nem akarok erős Ferrarit 😀 olyan jó nézni a szenvedésüket 😛
több mint 14 éve
de szép is lenne 😊

JT Daniels fan
több mint 14 éve
BRIATORE TÁRGYALÁSOKAT FOLYTAT A FERRARIVAL! MEGVAN AZ ÚJ CSAPATFŐNÖK?
több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 059 — Lájkold a zsűrit!
Év közben ilyet csinálni szvsz komoly kib@szás a csapatokkal, kb. mintha engedélyezték volna néhány csapatnak h építsen autót az offseasonben néhány meg csak a szezon közben kezdheti el.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
http://www.formula.hu/hirek/153/388/54198/veszelyben-a-red-bull-egyeduralma

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen