Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 14 éve
Ez komoly? 5 perce azt mutatják, ahogy Rihannát kísérgetik, most meg azt, ahogy Hamiltonnal beszélget? 😀Évről évre szarabb ez a száguldó cirkusz. Kb 2 éve nem nézem, de nem is nagyon hiányzik.
több mint 14 éve
Csabi énekeld el az Umbrella című számot (Rihanna ott szaladgál) 😂
több mint 14 éve
Nem. Ez már lassan kezd elterjedni urban legendként, de Zsolti egy másik USA GP-n szerezte a pontját, ahol csak simán kiestek előle.Zsoltink nem ott szerzett 1 pontot? 😛Hall Of GreenMost kéne Paliklacival összehozni..mit művelnének 😀Hall Of Greena 2005-ös USA gp-n, ahol csak a Bridgestone által ellátott csapatok indultak el (Ferrari,Minardi,Jordan), mindenki más (Michelinesek) boxba ment és feladták 😊
Akkor Palik-Czollner duó volt még, megkérdezte a Gyula,
- "Mi lesz, ha minden autó kiesik?"
Palik válasza: - "Akkor az időjárásról fogunk beszélni, hosszan."
Szép napsütés verseny volt, és mindenki célbaért, a 7x-es faktor nyert, Barrichelloval majdnem összeütköztek a boxkiállások után.gamerkr
több mint 14 éve
Zsoltink nem ott szerzett 1 pontot? 😛a 2005-ös USA gp-n, ahol csak a Bridgestone által ellátott csapatok indultak el (Ferrari,Minardi,Jordan), mindenki más (Michelinesek) boxba ment és feladták 😊És Gyulánk mindennek örül.fetomyMost kéne Paliklacival összehozni..mit művelnének 😀Hall Of Green
Szép napsütés verseny volt, és mindenki célbaért, a 7x-es faktor nyert, Barrichelloval majdnem összeütköztek a boxkiállások után.gamerkr
több mint 14 éve
a 2005-ös USA gp-n, ahol csak a Bridgestone által ellátott csapatok indultak el (Ferrari,Minardi,Jordan), mindenki más (Michelinesek) boxba ment és feladták 😊És Gyulánk mindennek örül.fetomyMost kéne Paliklacival összehozni..mit művelnének 😀Hall Of Green
Szép napsütés verseny volt, és mindenki célbaért, a 7x-es faktor nyert, Barrichelloval majdnem összeütköztek a boxkiállások után.
több mint 14 éve
És Gyulánk mindennek örül.fetomyMost kéne Paliklacival összehozni..mit művelnének 😀
több mint 14 éve
Bye the way a WTCC-t (amik ugye majdnem utcai autók) sokkal kisebb esőben piros zászlózták le negyed órára.
több mint 14 éve
A csodálatos Vettel ÚR is bement hála az égnek mar aggodtam hogy milesz a hiperszuperultragigasztárunkkal . Azon gondolkoztam hogy szerintem a Ferrarinal van egy nagy szerencskerék Es mindig kiforgatják hogy mivel szopassák le Alonsot...
több mint 14 éve
Sauber tuti a Domenicallitol vette az infót.Tény, hogy kurvanagy eső van, de azért szerintem el van ez túlozva.. Szimplán nem 200-al kell venni a kanyarokat 😛
Fetomy: Ezek a csodajárgányok elmennek esőben de nem kétéltűek. Itt még Maylandernek is észnél kell lennie az SLR-el. 😊JayB
(legalábbis én már láttam ilyen esős forma1es futamot... nem is egyet)
Persze jobb lesz, ha egy 3-6 óra múlva eláll az eső és normális ütemű versenyt láthatunk, csak lehet, hogy éjszakai verseny lesz így belőle 😊
több mint 14 éve
Sauber tuti a Domenicallitol vette az infót. Fetomy: Ezek a csodajárgányok elmennek esőben de nem kétéltűek. Itt még Maylandernek is észnél kell lennie az SLR-el. 😊
több mint 14 éve
Gyula nem viccel, végig adják a versenyt! WOWgamerkrJa, viszont mivel 1-1.5 órát csúszik a film, mindenki készüljön, mert NEM LESZ REKLÁM előtte!!!!!!! (Csak 5 perccel a kezdés után egy dupla 😛)
Amúgy ott járkálnak az autók. Üljenek át a szivattyúskocsiba, a SC-ba, a daruba, abba a piros mercibe, meg a többi munkagépbe ami ott mászkált, aztán induljon a verseny 😛
több mint 14 éve
Gyula nem viccel, végig adják a versenyt! WOW
több mint 14 éve
Az az igazság, hogy itt vannak ezek az autók, amik megépülnek nem is tudom mennyire csillagászati összegekből, és ezek a csodajárgányok, amik repesztenek 300akkal, és itt vagyunk, esik az eső, és nem tudnak menni. Ott vannak a szuperfantasztikus gumik, hipermérnökök szupermunkával elkészítik őket, és nem tudják esőben használni őket. Ott vannak a pilóták, iszonyatos pénzeket keresnek, és "Jajjbakker ez vizesss!!!!" mondatokat kiabálva könyörögnek szinte azért, hogy megvárják, hogy az eső elálljon.És akkor itt vagyok példának én, a max 1 millás autónk, a párezres gumink, a szar ablaktörlőnk, és simán elvezetek katasztrófális látási és vezetési körülmények között többszáz kilómétert szakadó és méteres hóban, vagy éppen 76 centiméteres látómezővel a tejködben, mert kell. És nem kapok érte pénzt. És nyilván mindenkinek vannak ilyen példái. De ők, azért a rengeteg pénzért, azokkal a rengeteg pénzt érő gépcsodákkal, és állnak az út szélén, fedő alatt, mert esik az eső. Varázslatos!
Jah, és itt vannak az időjárás előrejelzők, akik fél órája azt mondták, 20 perc múlva elmúlik az eső, most azt mondják, hogy már csak 15 perc, és jöhet a safety caros verseny... És Gyulánk mindennek örül.
ui.: Még szerencse, hogy ma este úgysincs semmi jó a tvben 😛
több mint 14 éve
A mostani állás az jogos, egy autó sem tudna körbemenni, tényleg patakokban folyik a víz a pályán. Abban viszont egyetértek hogy fürdőskurva az FIA, de nem ezért.
több mint 14 éve
Nem olyan egyszerű ám az. Van amikor száraz pályán alagútban is lehet kresselni az SC mögött... 😀Én emlékszem még arra a szép kifejezésre ami anno olyan divatos volt: Esőmenő. Now what? 😐HanniMára már úgy hívjuk: SafetyCarMenő, akik SC mögött is jól mennek. Pl. Button, akit még azért is megbüntettek, mert gyorsabban ment az SC mögött.Duff
több mint 14 éve
Aki nem mer esőben versenyezni az induljon egy fedett-pályás versenyen.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Bármibe hogy Vettel lesz az, akit még a pihehnő sem tud majd kizökkenteni, minden porcikájával 1000 fookon fog égni.
több mint 14 éve
Én emlékszem még arra a szép kifejezésre ami anno olyan divatos volt: Esőmenő. Now what? 😐HanniMára már úgy hívjuk: SafetyCarMenő, akik SC mögött is jól mennek. Pl. Button, akit még azért is megbüntettek, mert gyorsabban ment az SC mögött.
több mint 14 éve
Én emlékszem még arra a szép kifejezésre ami anno olyan divatos volt: Esőmenő. Now what? 😐
több mint 14 éve
Májgádmeeen... Azért nagyon vicces ám ez már. Mikor Alonso kijött kereket cserélni, ott és abban a pillanatban lett volna egy 20asom arra, hogy 2 körön belül leszakad az ég...Egyébként meg Vettelt ne szidjátok. Ő gyakorlatilag Senna, Prost, Schumi meg mindenki más egybeolvasztva. Sőt, még ez kétszer, ő annyira jó. Ő lesz a következő 60 év vilgábajnoka, mert ő még 80 évesen is versenyezni fog, akkora isten. Ha kicsúszik is ő az Isten. Nem tud hibázni. Ha kicsúszik a pályáról, azt is direkt csinálja, nem rontotta el.
A pályán meg még mindig áll a víz. Hát nem mondod apám...
Kurvajók a kommentátorok! Méltók ahhoz a szinthez, amit ez a folyamatos sc meg redflag produkál...
Duff: Na igen, az a Barrichellos eseet példa lehetne minden fürdőskurvának, aki itt "nem tud vezetni". Gondolom ha otthonról el kell menni valahova kocsival, és szakad az eső, ott sem mer kimenni...
több mint 14 éve
2000ben Barrichello úgy szerezte meg első győzelmét, h esett az eső Hockenheimben, mindenki kijött, ő meg végigment slickel. Ezek meg most extrém esőssel se tudnak végigmenni, merthogy vezethetetlen. Menjenek olyan lassan, h be tudják venni az összes kanyart. Ha az SC mögött tudnak menni, akkor SC nélkül is végigtudnának menni. VIcc.
több mint 14 éve
csapattársak közti ütközést miért kell vizsgálni?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Még egy gondolat: talán a szabályokat is úgy kellett volna meghozni, hogyha esősnek titulálnak egy versenyt, akkor hozzá lehessen nyúlni az időmérőn használt beállításokhoz, amivel már jobban az esőre lehetne belőni a kocsikat, és akkor nem kellene itt majrézni, meg versenyt felfüggeszteni.
több mint 14 éve
Jójó fogd csak Vettelre. Lényegtelen hogy attól mert nem vágják be a többiek is ugyanígy trollkodnak.Double BMondjon annyit, hogy szar a pálya, nem lehet rajta vezetni. Kész. De ez a jaj, a hátam mögött jövők vakon fognak vezetni stb. duma az élről szánalmas.

|