Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 14 éve
Ne haragudj rám kérlek, de nekem egyáltalán nincs a bögyömben Vettel. Gyula miatt mondtam, hogy mivel Vettel úgyis maga az Isten, kérdezzük meg, Gyula azt hiszi el, amit ő mond, és akkor az is lesz.Nagyon a bögyödben van Vettel azért a félős kijelentéséért. Kicsit unalmas már minden második hszben azt olvasni, hogy Vettelt szidjátok valami miatt.FViktor93Gyula nem hiszi el szóval nem lesz úgy 😀FaKérdezzük meg Vettelt szerintem, ő tudja az igazságot.fetomy
Sosem mondtam, hogy ne lenne pl. jó. Régebben drukkoltam is neki. Csak mióta Gyula így kezeli, én viccelődök vele. 😉
több mint 14 éve
Nagyon a bögyödben van Vettel azért a félős kijelentéséért. Kicsit unalmas már minden második hszben azt olvasni, hogy Vettelt szidjátok valami miatt.Gyula nem hiszi el szóval nem lesz úgy 😀FaKérdezzük meg Vettelt szerintem, ő tudja az igazságot.fetomy
több mint 14 éve
Gratulálok, ahelyett h már köröznének a SC mögött, leszorítanák a vizet és lassan versenyezhetnének, most sikeresen megvárják a következő esőt. Gratulálok hozzá! FIA boo
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Gyula nem hiszi el szóval nem lesz úgy 😀FaKérdezzük meg Vettelt szerintem, ő tudja az igazságot.
több mint 14 éve
azért az laza, hogy az eső elállt és még mindig várnak valamire...JJigen, mert még ha ledobnak egy papírzsepit, nagyjából átázik, tehát van nedvesség a pályán 😛 Remélem végig marad is majd a safety car, nehogy ezen a vezethetetlen aszfalton baleset legyen 😛
😂😂😂😂😂 15 perc múlva Heavy Rain 😂😂😂
több mint 14 éve
Pedig nem volt olyan nagyon régen, amikor igen. Még pár év, és az utolsó is pontot kap 😂6 autó közül mellesleg senki sem szerzehetett volna 1 pontotBlack_AdderNem. Ez már lassan kezd elterjedni urban legendként, de Zsolti egy másik USA GP-n szerezte a pontját, ahol csak simán kiestek előle.Schleckbezony, az 2004-ben volt, a Palikék ott örültek, amikor a 8. helyről Fisichella kiesett 😀😛gamerkr
De végre elállt ez a szar

több mint 14 éve
azért az laza, hogy az eső elállt és még mindig várnak valamire...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Ismét itt van Rihanna 😊tenorxjaja, és bár a gépet nézem, azonnal észreveszem, mert úgy kell mutatni, hogy a vörös haja beterítse a képernyőt, így az egész szoba tiszta piros lesz tőle 😀
több mint 14 éve
6 autó közül mellesleg senki sem szerzehetett volna 1 pontotbezony, az 2004-ben volt, a Palikék ott örültek, amikor a 8. helyről Fisichella kiesett 😀😛gamerkrZsoltink nem ott szerzett 1 pontot? 😛Hall Of GreenNem. Ez már lassan kezd elterjedni urban legendként, de Zsolti egy másik USA GP-n szerezte a pontját, ahol csak simán kiestek előle.Schleck
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Ismét itt van Rihanna 😊
több mint 14 éve
Na, bemondták, hogy 20 perc múlva eláll az eső. Fél órával később már csak 15 perc volt. Most, az után bő fél órával már csak 10 perc!!! Ha így haladunk, egy jó óra, és talán lesz is valami!
több mint 14 éve
Felvehetnének 1-1 fehér pólót és kint az esőben csajbox..Gyula elélvezne szerintem 😀😀Ez komoly? 5 perce azt mutatják, ahogy Rihannát kísérgetik, most meg azt, ahogy Hamiltonnal beszélget? 😀Mondjuk azt megnézném hogy jön a Nicole és elkezdenek egy serious bitch fightot Rihannával 😂Hanni
tenorx
több mint 14 éve
bezony, az 2004-ben volt, a Palikék ott örültek, amikor a 8. helyről Fisichella kiesett 😀😛Nem. Ez már lassan kezd elterjedni urban legendként, de Zsolti egy másik USA GP-n szerezte a pontját, ahol csak simán kiestek előle.Schlecka 2005-ös USA gp-n, ahol csak a Bridgestone által ellátott csapatok indultak el (Ferrari,Minardi,Jordan), mindenki más (Michelinesek) boxba ment és feladták 😊Zsoltink nem ott szerzett 1 pontot? 😛Hall Of Green
Akkor Palik-Czollner duó volt még, megkérdezte a Gyula,
- "Mi lesz, ha minden autó kiesik?"
Palik válasza: - "Akkor az időjárásról fogunk beszélni, hosszan."
Szép napsütés verseny volt, és mindenki célbaért, a 7x-es faktor nyert, Barrichelloval majdnem összeütköztek a boxkiállások után.gamerkr
több mint 14 éve
Ez komoly? 5 perce azt mutatják, ahogy Rihannát kísérgetik, most meg azt, ahogy Hamiltonnal beszélget? 😀Mondjuk azt megnézném hogy jön a Nicole és elkezdenek egy serious bitch fightot Rihannával 😂
tenorx
több mint 14 éve
Ez komoly? 5 perce azt mutatják, ahogy Rihannát kísérgetik, most meg azt, ahogy Hamiltonnal beszélget? 😀Évről évre szarabb ez a száguldó cirkusz. Kb 2 éve nem nézem, de nem is nagyon hiányzik.
több mint 14 éve
Csabi énekeld el az Umbrella című számot (Rihanna ott szaladgál) 😂
több mint 14 éve
Nem. Ez már lassan kezd elterjedni urban legendként, de Zsolti egy másik USA GP-n szerezte a pontját, ahol csak simán kiestek előle.Zsoltink nem ott szerzett 1 pontot? 😛Hall Of GreenMost kéne Paliklacival összehozni..mit művelnének 😀Hall Of Greena 2005-ös USA gp-n, ahol csak a Bridgestone által ellátott csapatok indultak el (Ferrari,Minardi,Jordan), mindenki más (Michelinesek) boxba ment és feladták 😊
Szép napsütés verseny volt, és mindenki célbaért, a 7x-es faktor nyert, Barrichelloval majdnem összeütköztek a boxkiállások után.gamerkr
több mint 14 éve
Zsoltink nem ott szerzett 1 pontot? 😛a 2005-ös USA gp-n, ahol csak a Bridgestone által ellátott csapatok indultak el (Ferrari,Minardi,Jordan), mindenki más (Michelinesek) boxba ment és feladták 😊És Gyulánk mindennek örül.fetomyMost kéne Paliklacival összehozni..mit művelnének 😀Hall Of Green
több mint 14 éve
a 2005-ös USA gp-n, ahol csak a Bridgestone által ellátott csapatok indultak el (Ferrari,Minardi,Jordan), mindenki más (Michelinesek) boxba ment és feladták 😊És Gyulánk mindennek örül.fetomyMost kéne Paliklacival összehozni..mit művelnének 😀Hall Of Green
Szép napsütés verseny volt, és mindenki célbaért, a 7x-es faktor nyert, Barrichelloval majdnem összeütköztek a boxkiállások után.
több mint 14 éve
És Gyulánk mindennek örül.fetomyMost kéne Paliklacival összehozni..mit művelnének 😀

|