Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
és megint esik 😀

|
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Huh még szerencse hogy van ez a szabály, Alonsonak simán felrakták volna a slicket.JayB
Nem szeretek ilyen hszt írni, de 😂 😂 😂 😂

Bazd és esik megint 😀
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Kurvajó hír, hogy nem várható eső. Igazából azt nem értem, hogy úgy kezelik ezt, mintha most megnyugodhatnánk, holott az elmúlt 2 órában kb. nem volt olyan információ, ami tényleg úgy történt volna, ahogy mondták. De nem baj, kurvajó hír, hát szerintem meg ha azt mondják, hogy nem lesz eső, az kurvaszar hír 😀fetomy
Mennyi telt el? 3 perc........ NO CEMENT...

JayB: lOOOl 😀😀
több mint 14 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 309 — we almost always almost win
Esik.
Sírok.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 702
Huh még szerencse hogy van ez a szabály, Alonsonak simán felrakták volna a slicket.
több mint 14 éve
És akkor most kötelezően elkezdenek extrém esőgumiban menni, majd 3 kör múlva csoportosan bejönnek a boxba slickért? Gyönyörű lesz 😛
több mint 14 éve
Kurvajó hír, hogy nem várható eső. Igazából azt nem értem, hogy úgy kezelik ezt, mintha most megnyugodhatnánk, holott az elmúlt 2 órában kb. nem volt olyan információ, ami tényleg úgy történt volna, ahogy mondták. De nem baj, kurvajó hír, hát szerintem meg ha azt mondják, hogy nem lesz eső, az kurvaszar hír 😀
több mint 14 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 215 — no es importante
8-9ig nem láttam a távolranéző versenyt. Mondtak valamit, hogy meddig várnak, vagy itt lesznek még decemberben is?shawnka
Igen, általában 30-40 percenként bejelentik, hogy vagy még 10 vagy még 15 perc. Esetleg hogy 10 perc múlva leszakad az ég. Lényeg, hogy egyik sem szokott megvalósulni.fetomy
ingyenes meterológusképzés, nem tudom miért problémáztok

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Nem Vettel ellenszenves. Túl jó és én nem neki szurkolok, ennyi. 😛 Mikor még Torro Rossoval nyomta szurkoltam is neki.
több mint 14 éve
Ha valakit nagyon istenítenek, az ellenszenvessé válik a nem imádok körében. Lásd Barcelona, Brady...Wyatt
ez itt off, de a barca keményen megküzdött, h ennyire ellenszenves legyen. Esetleg az amatőr színjátszók körében lehet tolerálni amit csinálnak, focipályán a legkisebb mértékben se

Mellesleg az utálathoz nem mindig kell indok, nekem egyébként még indokom is van rá, h miért ellenszenves...
szerk: TorroRosso-s korában még szurkoltam is neki, de az már elmúlt

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Hihetetlen, hogy Gyula mennyire nem érti azt, amit Wéber és Walter Csaba beszél...Schleck
mit értett ő valaha ?

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
8-9ig nem láttam a távolranéző versenyt. Mondtak valamit, hogy meddig várnak, vagy itt lesznek még decemberben is?shawnka
Igen, általában 30-40 percenként bejelentik, hogy vagy még 10 vagy még 15 perc. Esetleg hogy 10 perc múlva leszakad az ég. Lényeg, hogy egyik sem szokott megvalósulni.
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Hihetetlen, hogy Gyula mennyire nem érti azt, amit Wéber és Walter Csaba beszél...

több mint 14 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 581 — Tyrone Creek
8-9ig nem láttam a távolranéző versenyt. Mondtak valamit, hogy meddig várnak, vagy itt lesznek még decemberben is?
több mint 14 éve
Azért az no comment, hogy söprűvel nyomják le azokat a pocsolyákat, amik méretükből kifolyólag egyetlen áthajtás után eltűnnének...

Na, már csak 15 perc és újra verseny. Ahhoz hogy fél órája 10 perc volt, egész jó arány.
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 637 — Wrath of Khan
Igen, van egy ellenszenv a legjobbak ellen általában, lásd Steelers 😊
több mint 14 éve
Kb 30 perce egy csepp eső nem esett le, de azért még állnak. Legalább a SC mögött mennének. Már porzik a pálya a sok seprűzéstől.
több mint 14 éve
Várjuk már meg míg rekord aszály lesz Montreálban.
több mint 14 éve
Fa Las Vegas Raiders 232
Vettelt azért nem szeretik sokan,köztük én se mert 1. Hype 2. Ha 5 futamból valaki 4et megnyer azt nem szeretem,meg mások sem 😀
több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 579 — Poloska confirmed
Azért utálják mert népszerű és jó, lásd anno Schumacher 😊

szerk: kicsit elaludtam bocs
több mint 14 éve
Szeretem, mikor ilyen "Te köcsög!" "Miért vagyok köcsög?" "Nem rád gondoltam." eset történik 😀 Ha nem nekem célzod, akkor ne nekem írjad 😛 Semmi bajom Vettellel, úgy gondolom aki a Gyula-Vettel dolog miatt poénkodik sokkal inkább Gyulát figurázza, mint Vettelt.

Azon meg mi nem érthető, hogy emiatt utálja valaki? Pont, hogy lehet valakit utálni, ha a kommentátorok agyonhypeolják, főleg ha olyan szinten mint Gyulánk Vettelt 😊 Nincs itt Vettellel akkora baja senkinek 😊 max szimpla ellenfél-rajongóság miatt
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ha valakit nagyon istenítenek, az ellenszenvessé válik a nem imádok körében. Lásd Barcelona, Brady...

több mint 14 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 581 — Tyrone Creek
Vettellel semmi baj sincsen, ügyes srác. Attól, hogy egy hozzá NEM értő kommentátor agyonhypeolja, az ne az ő hibája legyen már. Speciel leszarom, hogy Gyula miket mond, BBC-s közvetítést nézem, ott helyén tudják kezelni a rajongást és a közömbösséget. Pedig ott Coulthard az egyik komi.
több mint 14 éve
Kérdezzük meg Vettelt szerintem, ő tudja az igazságot.fetomy
Nagyon a bögyödben van Vettel azért a félős kijelentéséért. Kicsit unalmas már minden második hszben azt olvasni, hogy Vettelt szidjátok valami miatt.FViktor93
Ne haragudj rám kérlek, de nekem egyáltalán nincs a bögyömben Vettel. Gyula miatt mondtam, hogy mivel Vettel úgyis maga az Isten, kérdezzük meg, Gyula azt hiszi el, amit ő mond, és akkor az is lesz.

Sosem mondtam, hogy ne lenne pl. jó. Régebben drukkoltam is neki. Csak mióta Gyula így kezeli, én viccelődök vele. 😉fetomy
Itt most nem feltétlen rád gondolkodtam, de nálad láttam utoljára Vettelnek való beszólást. Viszont azt nem fogom tudni felfogni, hogy hogyan lehet azért utálni valakit mert a kommentátor nyal neki.
több mint 14 éve
Most mi tartja vissza őket attól, h versenyezzenek??? Szánalmas.