Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 14 éve
Huh még szerencse hogy van ez a szabály, Alonsonak simán felrakták volna a slicket.JayBNem szeretek ilyen hszt írni, de 😂 😂 😂 😂
Bazd és esik megint 😀
több mint 14 éve
Kurvajó hír, hogy nem várható eső. Igazából azt nem értem, hogy úgy kezelik ezt, mintha most megnyugodhatnánk, holott az elmúlt 2 órában kb. nem volt olyan információ, ami tényleg úgy történt volna, ahogy mondták. De nem baj, kurvajó hír, hát szerintem meg ha azt mondják, hogy nem lesz eső, az kurvaszar hír 😀fetomyMennyi telt el? 3 perc........ NO CEMENT...
JayB: lOOOl 😀😀
több mint 14 éve
Esik.Sírok.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Huh még szerencse hogy van ez a szabály, Alonsonak simán felrakták volna a slicket.
több mint 14 éve
És akkor most kötelezően elkezdenek extrém esőgumiban menni, majd 3 kör múlva csoportosan bejönnek a boxba slickért? Gyönyörű lesz 😛
több mint 14 éve
Kurvajó hír, hogy nem várható eső. Igazából azt nem értem, hogy úgy kezelik ezt, mintha most megnyugodhatnánk, holott az elmúlt 2 órában kb. nem volt olyan információ, ami tényleg úgy történt volna, ahogy mondták. De nem baj, kurvajó hír, hát szerintem meg ha azt mondják, hogy nem lesz eső, az kurvaszar hír 😀
több mint 14 éve
ingyenes meterológusképzés, nem tudom miért problémáztok8-9ig nem láttam a távolranéző versenyt. Mondtak valamit, hogy meddig várnak, vagy itt lesznek még decemberben is?shawnkaIgen, általában 30-40 percenként bejelentik, hogy vagy még 10 vagy még 15 perc. Esetleg hogy 10 perc múlva leszakad az ég. Lényeg, hogy egyik sem szokott megvalósulni.fetomy

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Nem Vettel ellenszenves. Túl jó és én nem neki szurkolok, ennyi. 😛 Mikor még Torro Rossoval nyomta szurkoltam is neki.
több mint 14 éve
Ha valakit nagyon istenítenek, az ellenszenvessé válik a nem imádok körében. Lásd Barcelona, Brady...Wyattez itt off, de a barca keményen megküzdött, h ennyire ellenszenves legyen. Esetleg az amatőr színjátszók körében lehet tolerálni amit csinálnak, focipályán a legkisebb mértékben se
Mellesleg az utálathoz nem mindig kell indok, nekem egyébként még indokom is van rá, h miért ellenszenves...
szerk: TorroRosso-s korában még szurkoltam is neki, de az már elmúlt
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Hihetetlen, hogy Gyula mennyire nem érti azt, amit Wéber és Walter Csaba beszél...Schleckmit értett ő valaha ?
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
8-9ig nem láttam a távolranéző versenyt. Mondtak valamit, hogy meddig várnak, vagy itt lesznek még decemberben is?shawnkaIgen, általában 30-40 percenként bejelentik, hogy vagy még 10 vagy még 15 perc. Esetleg hogy 10 perc múlva leszakad az ég. Lényeg, hogy egyik sem szokott megvalósulni.
több mint 14 éve
Hihetetlen, hogy Gyula mennyire nem érti azt, amit Wéber és Walter Csaba beszél...
több mint 14 éve
8-9ig nem láttam a távolranéző versenyt. Mondtak valamit, hogy meddig várnak, vagy itt lesznek még decemberben is?
több mint 14 éve
Azért az no comment, hogy söprűvel nyomják le azokat a pocsolyákat, amik méretükből kifolyólag egyetlen áthajtás után eltűnnének...Na, már csak 15 perc és újra verseny. Ahhoz hogy fél órája 10 perc volt, egész jó arány.
több mint 14 éve
Igen, van egy ellenszenv a legjobbak ellen általában, lásd Steelers 😊
több mint 14 éve
Kb 30 perce egy csepp eső nem esett le, de azért még állnak. Legalább a SC mögött mennének. Már porzik a pálya a sok seprűzéstől.
több mint 14 éve
Várjuk már meg míg rekord aszály lesz Montreálban.
több mint 14 éve
Vettelt azért nem szeretik sokan,köztük én se mert 1. Hype 2. Ha 5 futamból valaki 4et megnyer azt nem szeretem,meg mások sem 😀
több mint 14 éve
Azért utálják mert népszerű és jó, lásd anno Schumacher 😊szerk: kicsit elaludtam bocs
több mint 14 éve
Szeretem, mikor ilyen "Te köcsög!" "Miért vagyok köcsög?" "Nem rád gondoltam." eset történik 😀 Ha nem nekem célzod, akkor ne nekem írjad 😛 Semmi bajom Vettellel, úgy gondolom aki a Gyula-Vettel dolog miatt poénkodik sokkal inkább Gyulát figurázza, mint Vettelt.Azon meg mi nem érthető, hogy emiatt utálja valaki? Pont, hogy lehet valakit utálni, ha a kommentátorok agyonhypeolják, főleg ha olyan szinten mint Gyulánk Vettelt 😊 Nincs itt Vettellel akkora baja senkinek 😊 max szimpla ellenfél-rajongóság miatt
több mint 14 éve
Ha valakit nagyon istenítenek, az ellenszenvessé válik a nem imádok körében. Lásd Barcelona, Brady...

több mint 14 éve
Vettellel semmi baj sincsen, ügyes srác. Attól, hogy egy hozzá NEM értő kommentátor agyonhypeolja, az ne az ő hibája legyen már. Speciel leszarom, hogy Gyula miket mond, BBC-s közvetítést nézem, ott helyén tudják kezelni a rajongást és a közömbösséget. Pedig ott Coulthard az egyik komi.
több mint 14 éve
Itt most nem feltétlen rád gondolkodtam, de nálad láttam utoljára Vettelnek való beszólást. Viszont azt nem fogom tudni felfogni, hogy hogyan lehet azért utálni valakit mert a kommentátor nyal neki.Ne haragudj rám kérlek, de nekem egyáltalán nincs a bögyömben Vettel. Gyula miatt mondtam, hogy mivel Vettel úgyis maga az Isten, kérdezzük meg, Gyula azt hiszi el, amit ő mond, és akkor az is lesz.Kérdezzük meg Vettelt szerintem, ő tudja az igazságot.fetomyNagyon a bögyödben van Vettel azért a félős kijelentéséért. Kicsit unalmas már minden második hszben azt olvasni, hogy Vettelt szidjátok valami miatt.FViktor93
Sosem mondtam, hogy ne lenne pl. jó. Régebben drukkoltam is neki. Csak mióta Gyula így kezeli, én viccelődök vele. 😉fetomy
több mint 14 éve
Most mi tartja vissza őket attól, h versenyezzenek??? Szánalmas.
|