Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 14 éve
avassuk szentté a pilótákat, mert be mernek ülni az autókba...Nem a versenyzők hibája. Whitingot meg a bandáját kéne felkötni izibe.
Jim Clark, Senna és a többi igazi versenyző forog a sírjábanJJ
több mint 14 éve
Lauda volt h nem volt hajlandó versenyezni az eső miatt, szóval foroghat akárhol, de nem jobb.avassuk szentté a pilótákat, mert be mernek ülni az autókba...Lauda meg a helyszínen.Hanni
az SC meg most már tényleg takaroggyon le a picsába 5 köre el lehetett volna engedni. hypermegaszánalom :mad:
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Remélem Bernie még locsoltatni akarja a pályákat. Izgalmas futamot a népnek, művízzel!
több mint 14 éve
Irány a montreali folyópart. Napozáshoz alkalmas, valószínű, hogy mire odaérünk még javában Maylander fogja vezetni a versenyt... :cool:
több mint 14 éve
avassuk szentté a pilótákat, mert be mernek ülni az autókba...Lauda meg a helyszínen.
több mint 14 éve
Ha esetleg a nem fészbúk ismerőseiddel is megosztod, lehet, hogy értékelnénk is 😀WyattDe most már nem kunszt erre rájönni. 😀
shwanka: Köszi! És több ismerősöm is lett. Nagyon bejöttek a dolgok. 😀
több mint 14 éve
Am a SC mit csinál a pályán? 😀
több mint 14 éve
avassuk szentté a pilótákat, mert be mernek ülni az autókba...Jim Clark, Senna és a többi igazi versenyző forog a sírjában

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Akkora igazságot tettem ki fészbúkra 2 órája, hogy elszomorít a tény, hogy csak Fucu lájkolta. 😛 😀Schleckígy jó? 😀
több mint 14 éve
Ha esetleg a nem fészbúk ismerőseiddel is megosztod, lehet, hogy értékelnénk is 😀

több mint 14 éve
Akkora igazságot tettem ki fészbúkra 2 órája, hogy elszomorít a tény, hogy csak Fucu lájkolta. 😛 😀Schleck

Bocs nem tudtam kihagyni 😀
Egyébként meg egyetértek veled.
több mint 14 éve
A többiek nem ismerőseid 😀
több mint 14 éve
Akkora igazságot tettem ki fészbúkra 2 órája, hogy elszomorít a tény, hogy csak Fucu lájkolta. 😛 😀
több mint 14 éve
Hamarosan feljön Maylander a második helyre az idén élen töltött köröket tekintve 😛

több mint 14 éve
ez lesz a valaha volt leghosszabb Formula 1-es futam?szerk: muszáj volt átkapcsolnom az RTL-re, erre Gyula veszélyesnek titulálja a versenyt. Tényekbe mikor igazolják le vajon?
több mint 14 éve
kérdezzük meg róla a pilótákat... hát beszarokveri fel az vizet, EMBEREK, AZ AUTÓ VERI FEL A VIZET!JJÉs az látszódhat a belső kamerán? 😮fetomy

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
veri fel az vizet, EMBEREK, AZ AUTÓ VERI FEL A VIZET!JJÉs az látszódhat a belső kamerán? 😮
több mint 14 éve
veri fel az vizet, EMBEREK, AZ AUTÓ VERI FEL A VIZET!

---
több mint 14 éve
Bezzeg Hamilton már végzett volna a futammal 😀FViktor93Hamilton már végzett a futammal 😉
több mint 14 éve
Hamiltont sajnálom, ő feldobná ezt. "COME OOOOOOOON, LET'S RACE, COME ON!!!"újabb eső, nagyon fontos törölgetni az autókat.
több mint 14 éve
Ezekhez a meteorológusokhoz elmennék kudarckezelő tréningre. Hihetetlen, hogy a 100. teljesen rossz előrejelzésük után is megmondják a tutit. 😀
több mint 14 éve
amikor nem esik az eső, akkor mennie kell a futamnak, mikor meg már túlzottan szakad, akkor le kell állítani, ilyen egyszerű wazze... nem előrejelzésekből kiindulva, ilyen alapon lehetne Aigner Szilárd vagy Németh Lajos is a versenyirányító

---
több mint 14 éve
Bezzeg Hamilton már végzett volna a futammal 😀
több mint 14 éve
Jó hír h nem lesz eső?Régen vártam az esőt, h izgalmas futam legyen. De mostanra az eső az 2 óra szünetet jelent, szóval végül is. Idáig süllyedt ez a sport...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Where is our god now? 😀😀😀D