NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 9 aktív topik

Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 684
Nem gondoltam volna hogy bármi esély is lesz egy 4. helyre szoval most virulok. Hamiltont meg le kell rajtolni a tiszta ívről. :cool:
több mint 14 éve
Ferrari meg azért szenved mert egész hétvégén az új szárnnyal próbálták belőni az autót és a régi szárnnyal semmi sem működik jól. Azt nemértem hogy miért nem lehetett ezt a csütörtöki autó átadáson kitalálni?
több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Vettel 55 percet ül a boxban, kijön egy gyors körre úgy hogy az egyik kanyarban majdnem keresztbeáll és megnyeri az edzést. Milyen autó ez?????JayB
Csalós.. 😛 De se elkapni, se koppintani nem tudják... 😀 😀
több mint 14 éve
Vettel 55 percet ül a boxban, kijön egy gyors körre úgy hogy az egyik kanyarban majdnem keresztbeáll és megnyeri az edzést. Milyen autó ez?????
több mint 14 éve
Úgy néz ki a Ferrari megint szív.
több mint 14 éve
Basszus Heidfeldnek durván kigyulladt az autója.... :oapeszos
Mégpedig a fújt diffuzor miatt amit erre a versenyre már beakartak tiltani 😀 Legalábbis a kommentátorok szerint ez volt az oka.
több mint 14 éve
Basszus Heidfeldnek durván kigyulladt az autója.... :o
több mint 14 éve
A harmadik szabadedzésre már török szárnyakkal gurultak ki a ferkák...
több mint 14 éve
A Scuderia Ferrari nagy valószínűséggel a régi hátsó légterelőt kénytelen használni a 2011-es Spanyol Nagydíjon.
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) emberei lefoglalták a módosított 150°Italiát.apeszos
Állítólag valami kiskapura hivatkozva mégis szabályos.JayB
Be is tenné a kaput, az RB első szárnya miatt semmi (és ehhez minimum vaknak kellett lenni), a Ferkát meg elkaszálják.....
az FIA vizsgálatot indított a Ferrari által a nyitóedzéseken használt hátsó szárny ellen, ugyanis felmerült, hogy a felső terelőlap élén az engedélyezettnél nagyobb az úgynevezett Gurney-flap: ez a Dan Gurney autóversenyző által feltalált eszköz a két szárnyelem közötti nyomáseltérés fokozására szolgál, javítva ezzel a leszorítóerőt.

Whiting jelezte: valóban vizsgált indult a Ferrari-szárny ellen, s csak az utolsó szabadedzés előtt derül majd ki, hogy a folytatásban a Scuderia két versenyzője, Fernando Alonso és Felipe Massa használhatja-e a továbbfejlesztett terelőelemet.

„Minden azon múlik, hogy milyen döntés születik ma éjszaka. Nagyon bátran értelmezték a szabályokat, s el kell döntenünk, hogy ez az értelmezés helytálló-e vagy sem. Holnapra minden tisztázódik” – nyilatkozta az üggyel kapcsolatban Whiting.
Emlékeztek még a videókra RedBull szárnyról? A Mekié, meg a Ferkáé merev volt, mint a pék f.sza nászéjszakán. Tegnap a második szabad edzésen belassították mindhárom autót ugyanezért. Teljesen egyformán hajlott mindegyiké....
több mint 14 éve
A Scuderia Ferrari nagy valószínűséggel a régi hátsó légterelőt kénytelen használni a 2011-es Spanyol Nagydíjon.
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) emberei lefoglalták a módosított 150°Italiát.apeszos
Állítólag valami kiskapura hivatkozva mégis szabályos.
több mint 14 éve
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) emberei lefoglalták a módosított 150°Italiát.
több mint 14 éve
a versenyzők panaszkodnak a keményebb gumikra. 😀 Parázs időmérőre számítok!gamerkr
Konkrétan Alonso szerint nem lehet majd velük bejutni a q2-be.
több mint 14 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 468 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
a versenyzők panaszkodnak a keményebb gumikra. 😀 Parázs időmérőre számítok!

több mint 14 éve
Ez megint karcsú volt Ferrari szempontból...
több mint 14 éve
Második szabad edzés:
http://www.adthe.us/streams/CreepyTV2.html
több mint 14 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 301 — we almost always almost win
Ezt most nem értem ezzel mit akarsz mondani.Cowboykarcsi
14 olyan pilóta van aki 2 vb-t nyert, 8 aki hármat, 3 aki négyet, 2 aki ötöt, 1 aki hetet. Tehát Alonsonak a négyre kell rámenni, az már szépen mutat 😊JayB
Nem tudom hogy jöttek ki ezek a számok,4et egyedül Prost nyert ahogy 5öt is csak Fangio.És továbbra sem értem BA eszmefuttatását hogy mit akart mondani de mind1 hagyjuk inkább.Cowboykarcsi
Ahhoz h valaki 3× világbajnok legyen, előtte 2× világbajnoknak kell lennie. tehát a 3× világbajnokok halmaza részhalmaza a 2× világbajnokok halmazának.
Vagyis ahogy JayB is írta nem csak 6 2× világbajnok van, hanem 14. Szóval jelenleg 13 olyan versenyző van, aki (ilyen szempontból) legalább annyira jó mint alonso. JayB /*és egyébként én is*/ ezt a helyzetet tarthatatlannak gondoljuk, nem vagyunk elégedettek amíg nem lesz top10, de inkább top5.

Érthetőbben nem tudom elmagyarázni...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
14 olyan pilóta van aki 2 vb-t nyert, 8 aki hármat, 3 aki négyet, 2 aki ötöt, 1 aki hetet. Tehát Alonsonak a négyre kell rámenni, az már szépen mutat 😊JayB
Nem tudom hogy jöttek ki ezek a számok,4et egyedül Prost nyert ahogy 5öt is csak Fangio.És továbbra sem értem BA eszmefuttatását hogy mit akart mondani de mind1 hagyjuk inkább.Cowboykarcsi
Schumacher is ugyanúgy nyert 5 világbajnokságot mint Fangio, tehát 2 ember van aki legalább 5-öt, 14 aki legalább kettőt.
több mint 14 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Aki 3× világbajnok az 2× is 😛
Nem is beszélve a 4×, 5×, 7× bajnokokrólBlack_Adder
Nem tudom hogy jöttek ki ezek a számok,4et egyedül Prost nyert ahogy 5öt is csak Fangio.És továbbra sem értem BA eszmefuttatását hogy mit akart mondani de mind1 hagyjuk inkább.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
14 olyan pilóta van aki 2 vb-t nyert, 8 aki hármat, 3 aki négyet, 2 aki ötöt, 1 aki hetet. Tehát Alonsonak a négyre kell rámenni, az már szépen mutat 😊
több mint 14 éve
Vettel minden bizonnyal 2x-es világbajnok lesz még idén, nincs több kérdésem hogy miért kell a minimum 3 😛JayB
Vettel csak a kivétel ami erősíti a szabályt 😛Cowboykarcsi
Meg az autója is... 😛
több mint 14 éve
Ezt most nem értem ezzel mit akarsz mondani.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Vettel minden bizonnyal 2x-es világbajnok lesz még idén, nincs több kérdésem hogy miért kell a minimum 3 😛JayB
Vettel csak a kivétel ami erősíti a szabályt 😛

több mint 14 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 301 — we almost always almost win
Nem is beszélve a 4×, 5×, 7× bajnokokról

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Vettel minden bizonnyal 2x-es világbajnok lesz még idén, nincs több kérdésem hogy miért kell a minimum 3 😛
több mint 14 éve
Úgy mondod mintha a 2szeres VB cím olyan híg dolog lenne,holott egyáltalán nem az,nincsenek "sokan",bár ez persze relatív,nyilván 3x,4x,5x és 7x bajnok(ok)ból kevesebb van de akkor is.Kb minden tíz évben volt egy 2x VB győztes.

'50es években:Alberto Ascari
'60as években:Jim Clark,Graham Hil
'70es évek:,Emerson Fittipaldi,
'80as évek(ez nem semmi évtized volt mert Rosberget kivéve csak 3szoros illetve 4szeres bajnokok kerültek ki innen): -
'90es évek:Mika Hakkinen
'00es évek:Fernando Alonso

ez összesen összesen 6 darab jó 60 év alatt...és ha már mindig ennyire a háromszoros világbajnokokhoz hasonlítod őt(őket)mondván hogy abból sokkal kevesebb van nos utána néztem,5 darab 3szoros VB van,( Jackie Stewart,Jack Brabham,Niki Lauda,Nelson Piquet,Ayrton Senna)azért ez szerintem nem olyan számottevő különbség.