NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 744
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Autó- és motorsportok
18 feliratkozó
több mint 1 éve
Jughead
5 230
2019 november óta 76 versenyből Verstappen 64-et fejezett be ép kocsival (21-ben a Hungaroringen és 22-ben Silverstoneban sérült a kocsija), ezek közül- 38-at megnyert
- 18-at a 2. helyen zárt
- 5-öt a 3. helyen
- 3-at pedig dobogón kívül (2 db 6. hely és 1 7. hely) fejezett be.
Brutális dominancia, pedig ugye ebben még benne van 20 verseny a Mercedes korszakból, 22 verseny a 21-es Merci/Red Bull párharcból és a tavalyi szezon eleje mikor a Ferrarival voltak nagy meccsben (valójában tavaly Spa óta tart a Red Bull henger, tehát 21 verseny óta, ebből meg is nyert mondjuk 17-et).
Szerkesztette: Jughead
több mint 1 éve
Milyen érdekes, hogy mindig azt utáljuk éppen aki a toppon van...
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
Én mondjuk nem tudom megérteni, hogy az alkesz holland szurkolókon kívül ki élvezi ezt az F1-et de hát mindenkinek kell legyen valami káros szenvedélye....Mindig is egy önelégült suttyó volt a harcsaszájú fapapucsos de most hogy rekordot rekordra halmoz már nem is próbálja visszafogni magát.
több mint 1 éve
Ahogy mérnökével szívatták egymást...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Max erre túlzott arcra rá ne basszonNem fog, erre nevelte az apja, olyan interjúk mint Alguersuari alapján fizikai és verbális módszerekkel
ThundersNFL a Jobbágy
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Hamilton rámegy a fastest lapra végre valami tökös, persze ilyenkor Max 100 körös gumikon is veret egy még jobbat…
több mint 1 éve
Na ez most ciki Pereznek. De ugy az egész mezőny szanaszét…
több mint 1 éve
Max erre túlzott arcra rá ne basszon
Draft
több mint 1 éve
Ami volt a bolhafing vótAz eső még bekavarhat....Jó lett volna. 😕
ThundersNFL a Jobbágy
Coolearie
Draft
több mint 1 éve
McLarennel mi lett?Norris mint nagyanyám annyira gyors
Draft
több mint 1 éve
Az eső még bekavarhat....Jó lett volna. 😕
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
Az eső még bekavarhat....
Draft
több mint 1 éve
2 kör alatt 4 mp előny Perez ellen.....Mi a fasz?
Draft
több mint 1 éve
Döbbenetes a különbség Verstappen és Perez vezetése között.Az....mintha Perez egy kezdő lenne
Jughead
Draft
több mint 1 éve
Jughead
5 230
Döbbenetes a különbség Verstappen és Perez vezetése között.
több mint 1 éve
Nézzetek meg most Maxnak 1.8 lesz a kerékcsere. ‘Csak’ 1 mpt nyert Perezhez képest.0,7 tized lett, de szerintem ez totál véletlen volt
Heisman nádor
több mint 1 éve
Nézzetek meg most Maxnak 1.8 lesz a kerékcsere. ‘Csak’ 1 mpt nyert Perezhez képest.
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 1 éve
ennek a drs-nek is sok értelme van az eau rouge után. mintha engem kerülgetnének
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Amúgy azért az nagy találmány volt a McLarenektől, hogy feltették a nagy szárnyat. Norris-t csak ki kell kerülni az egyenesekben. 😀pont ezt akartam írni, hogy csóri meki nagyon lassú
Jughead
több mint 1 éve
Jughead
5 230
Amúgy azért az nagy találmány volt a McLarenektől, hogy feltették a nagy szárnyat. Norris-t csak ki kell kerülni az egyenesekben. 😀
több mint 1 éve
Ferrarit ezen a héten nem büntetik
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 1 éve
csóri Piastri 😕Sainz mikor lett ekkora világi balfasz?
NB2
Draft
több mint 1 éve
csóri Piastri 😕
több mint 1 éve
Persze, félre ne értsd egyetértek, csak megértem hogy miért ez a helyzet. Két éve kiment Norris full eső gumin, és egyből össze is törte az autót, nem itt kell ezt kockáztatni.Én itt inkább erre gondoltam:Mondjuk ezt pont nem Spában játszanám el, ahol idén is meghalt már valaki...unalmas ez az ökörködés ami az f1 ben történik ha szemerkélőnél kicsit komolyabb eső van. megértem, hogy túl nagy a vízfüggöny de akkor csináltassanak olyan autókat amik nem csak száraz pályára alkalmasak. most is gyak. felszárítattják a pályát az autókkal, hogy egyből interre lehessen váltani...Szimulátoron és FreePracticeon kívül a kék W esőgumik értelmét ha elmesélné valaki...
peach
bobi0092
Heisman nádor
A Spában szombaton délután megrendezett esőfutamon a Forma-1-es mezőny az FIA utasítására extrém esőgumikon rajtolt el, ám mindössze két körre volt szükség ahhoz, hogy lényegében az egész mezőny lecserélje azokat átmeneti abroncsokra. A Pirelli legnagyobb vízkiszorítási mutatóval rendelkező abroncsait csak ritkán és rövid ideig használják a csapatok, ennek okát pedig George Russell és Charles Leclerc fejtegette.
„Az extrém esőgumik szinte teljesen haszontalanok” – magyarázta Russell a sprintfutamot követően. „Nagyon, nagyon rosszak. Valószínűleg hat-hét másodperccel lassabbak az átmeneti abroncsoknál. Kizárólag akkor használjuk ezeket, ha az intermediate gumik felúsznának a pályán lévő vízmennyiségen. Ezen változtatni kell.”
„Emlékszem, régi felvételeket néztem 2007-ből, amikor [Felipe] Massa és [Robert] Kubica Fujiban csatáztak, és a víz ellenére végig padlógázzal mentek.
Gyakorlatilag vagy annyira nedves a pálya, hogy nem kell elengedni őket, vagy ha már engedélyt ad az FIA akkor rögtön interre kell váltani...
bobi0092