NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Autó- és motorsportok

18 feliratkozó

több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 758
2025-től a The CW közvetíti az Xfinity Series minden versenyét, 7 évre évenként 115 millió dollárért vették meg a jogokat.

Végre egy új szereplő, hátha megreformálják a közvetítéseket, rá férne.
Mikey
A NASCAR saját csapata gyártja majd a közvetítéseket, a CW csak "átveszi".
shawnka
Arra gondoltam, hogy hátha lesz beleszólásuk ettől még, esetleg bármilyen újításuk, amit el tudnak érni.
több mint 1 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 301 — Tyrone Creek
2025-től a The CW közvetíti az Xfinity Series minden versenyét, 7 évre évenként 115 millió dollárért vették meg a jogokat.

Mikey
A NASCAR saját csapata gyártja majd a közvetítéseket, a CW csak "átveszi".
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 758

több mint 1 éve
peach Atlanta Falcons 14 866 — a new hope (again)
Iannone amúgy nem volt bajnok sohasem. Tipikus örök ígéret volt a srác. A 125ben talán volt egy összetett hetedik helye. Moto2ben volt három VB bronz érme és ez a legközelebb amikor bajnoki címhez jutott. GPben volt még egy negyedik helye talán, 2015ből.
Cowboykarcsi90
Ha jól emlékszem ő volt az, aki Talma csapattarsa volt valami olasz csapatnál és balhé volt abból, hogy a szerződés ellenére más cuccot kap az Aprilia-tol mint Talma. Mikor ez kiderült, és Talma is megkapta ugyanazt a technikát, akkor hirtelen kb egyforma időket kezdtek menni, csak addigra elment a fél szezon. Moto2 lehetett talán, nem biztos, jó rég volt.
Jan
az faubel volt szerintem még moto3-ban

Szerkesztette: peach

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 121 — Steelers fan
Iannone amúgy nem volt bajnok sohasem. Tipikus örök ígéret volt a srác. A 125ben talán volt egy összetett hetedik helye. Moto2ben volt három VB bronz érme és ez a legközelebb amikor bajnoki címhez jutott. GPben volt még egy negyedik helye talán, 2015ből.
Cowboykarcsi90
Ha jól emlékszem ő volt az, aki Talma csapattarsa volt valami olasz csapatnál és balhé volt abból, hogy a szerződés ellenére más cuccot kap az Aprilia-tol mint Talma. Mikor ez kiderült, és Talma is megkapta ugyanazt a technikát, akkor hirtelen kb egyforma időket kezdtek menni, csak addigra elment a fél szezon. Moto2 lehetett talán, nem biztos, jó rég volt.
több mint 1 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!

steelwolf
The departure is PERMANEnt.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 426 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 939 — Kinek mit intézett a kormánya

dugo93
ez Hubert emlékhelye lenne?
slowmotion
Ahol történt a haláleset, igen.
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 663 — Cowboys fan

dugo93
ez Hubert emlékhelye lenne?
több mint 1 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
 24.hu/sport/forma-1/2023/07/28/belga-nagydij-eso-balesetek-george-russell-fia/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Cowboykarcsi90 Dallas Cowboys 3 233 — …the quickest draw, the toughest motherfucker in these lands

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 1 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 234

több mint 1 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 205 — Deion Sanders for president!
Iannone meg úgy néz ki, hogy a Ducatinal köt ki az SBK-ban igy, h lejár a 4 éves eltiltása. Kiváncsi leszek igy 33 évesen ennyi kihagyás után mire megy majd.
roberto23
Nem tudom kinek volt útban annak idején, de drukkolok neki.
🤘 gaben 🤘
Én azt se tudom miért tiltottak el annak idején. Valami dopping gebasz volt, nem?
roberto23
4 év
Komoly dopping lehetett egy motorostól 😀

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 229 — #officialBoliever
Iannone meg úgy néz ki, hogy a Ducatinal köt ki az SBK-ban igy, h lejár a 4 éves eltiltása. Kiváncsi leszek igy 33 évesen ennyi kihagyás után mire megy majd.
roberto23
🤘 gaben 🤘
Én azt se tudom miért tiltottak el annak idején. Valami dopping gebasz volt, nem?

#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC

#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
roberto23
Szerintem nem is feltétlen a 33 évvel lesz a baj. Például Bautista mennyi? 35? 38? A négy évnyi világbajnoki szintű versenyzés kimaradása, ami nagyon kérdéses hogy be tud e hozni. Tehetség amúgy megvan(volt?) Iannonenél ez kétségtelen, kiváncsi leszek én is mire lesz ez elég.
Cowboykarcsi90
Igen, ez mondjuk tényleg igaz. Bár engem brutal meglepett, hogy Bautista már 38 éves. 😀 nem gondoltam vna.
roberto23
Ha jól emlékszem akkoriban volt világbajnok, mint Talmácsi
Jan
Jesus, tényleg. Meg a 125-ben. Ez lesokkolt milyen régen volt már az is. 😀

#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC

#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 205 — Deion Sanders for president!
roberto23

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 121 — Steelers fan
roberto23
Szerintem nem is feltétlen a 33 évvel lesz a baj. Például Bautista mennyi? 35? 38? A négy évnyi világbajnoki szintű versenyzés kimaradása, ami nagyon kérdéses hogy be tud e hozni. Tehetség amúgy megvan(volt?) Iannonenél ez kétségtelen, kiváncsi leszek én is mire lesz ez elég.
Cowboykarcsi90
Igen, ez mondjuk tényleg igaz. Bár engem brutal meglepett, hogy Bautista már 38 éves. 😀 nem gondoltam vna.
roberto23
Ha jól emlékszem akkoriban volt világbajnok, mint Talmácsi
több mint 1 éve
roberto23
Cowboykarcsi90

több mint 1 éve
Cowboykarcsi90 Dallas Cowboys 3 233 — …the quickest draw, the toughest motherfucker in these lands
roberto23

több mint 1 éve

több mint 1 éve
Morbidelli is kapott állítólag egy ultimátumot. Vagy egy WSBK gyári ülés vagy kereshet más márkát.

Elvileg a Gresininél ugye lesz egy szabad motor Diggi helyén és Frankie akármennyire is megérdemelne egy utolsó esélyt, oda valószínűleg Arbolinot akarják felhozni a Moto2ből.

Vagy ha mindenképp a MotoGPbe akar maradni, akkor esetleg mehetne egy direkt swappal Rins helyére az LCRhez. Ami elvileg mégis csak marad Honda fiók csapata.

több mint 1 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 643 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Leclerc-t pletykálják Perez helyére, talán a nyári szünet előtt be is jelentik. Szerintetek lenne értelme? Szerintem Max csapattársnak beülni = sofőr- és karriertemető
vpi
Nekem ez elég légből kapottnak tűnik. Nem hiszem, hogy Leclerc szempontjából sok értelme lenne. Kizártnak tartom, hogy verni tudna Verstappent. Akkor már több értelme lenne várni, hogy a Ferrari betalál, vagy ha úgy van Hamilton helyére menni pár év múlva a Mercibe.
roberto23
Plusz minek házon belül egy versengést elindítani? Kicsit olyan lenne mint a Hamilton Rosberg páros. Egymást csinálnák ki...

több mint 1 éve
Leclerc-t pletykálják Perez helyére, talán a nyári szünet előtt be is jelentik. Szerintetek lenne értelme? Szerintem Max csapattársnak beülni = sofőr- és karriertemető
vpi
Nekem ez elég légből kapottnak tűnik. Nem hiszem, hogy Leclerc szempontjából sok értelme lenne. Kizártnak tartom, hogy verni tudna Verstappent. Akkor már több értelme lenne várni, hogy a Ferrari betalál, vagy ha úgy van Hamilton helyére menni pár év múlva a Mercibe.

több mint 1 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 3 946 — Patriot
több mint 1 éve

empty taxi
Lecuona vazze mit várnak tőle? A wsbk-ban is teljesen vakon van, esik-kel. Nem is tudom egy értékelhető verseny hétvégét mikor láttam tőle, de nem mostanában.
Jan
Idén szarul megy, de tavaly szerintem teljesen vállalható szezont hozott az sbk-ban. Bőven kihozta, ami a motorban van.

Plusz 23 éves, meg mindig több értelme őt kipróbálni, mint Bradl-t betenni megint.