NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
26
8
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 735
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Autó- és motorsportok
18 feliratkozó
több mint 1 éve
Jughead
5 230
Komoly futam volt! Grat a top5-nek, mindenki nagyot ment!Miért csak a top5-nek? 😀 Szerintem pont a 6. Martin hozta a legjobb versenyt.
roberto23
több mint 1 éve
Komoly futam volt! Grat a top5-nek, mindenki nagyot ment!És végre Binder dobogó, amit nem vettek el. Nagyon kellett már ez. Szép volt Brad!!
Amúgy csak megjegyzem, hogy Pecco ugyan úgy elhagyta a pályát az utolsó körben, ahogy Brad 5 hete. Neki ez 2 dobogójaba került. Jó lenne, ha képesek lennének a bírák végre normálisan dolgozni.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
Aleix virágkorát éli.Ez a utolsó körös move zseniális volt. Ha az esőben is működne az aprillia fasza lenne…
Coolearie
Mondjuk Ausztriában valszeg megint KTM és Ducati harc lesz a győzelemért.
Enea hogy mit csinál az egyre aggasztóbb. Amikor Ő maga mondta a nyári szünet végén, hogy Silverstonera 100%-os lesz fizikailag. Ha így ennyi ami megy, az nagy baj…
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 1 éve
Aleix virágkorát éli.
több mint 1 éve
legalább nem az olasz nyert!amúgy is eldőlt a vb már
több mint 1 éve
Bravo Aleix
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Bezzecchi eldobta az izgalmas VB végjáték minimális reményét is. De kár!!!
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 1 éve
Jövök énis, állat futam volt!!! Ezt imádom az m3-ban!
több mint 1 éve
Mi futam volt ez.
több mint 1 éve
Ez megint milyen Moto3-as futam már 😊Alonso utolsó előtti helyről pár kör alatt már vezetett is, de folyamatosan 1-3. Kb 15-en nyerhetnek 3 körrel a vége előtt...
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 1 éve
Mikey
18 758
Alapból érdekes hogy a halálának módja miatt piedesztálra emeltek egy szar embert. Persze ettől még nem szabad viccelődni sem azzal ahogy meghalt, de ez most nekem valóban boszorkányüldözésnek tűnik.Komoly gondok ismét 😀Gragsont eltiltotta a csapata, Berry vezeti Michiganben a #42-est.twitter.com/gandeematt/status/1687849594854498304?s=46
Mit csináltál Noah? 🥹
Mikey
Ezt a mémet lájkolta, és ezért. Na jó...
Mikey
Mondjuk mivel távol áll tőlem a közösségi média azt nem tudom megérteni profi sportolók miért foglalkoznak (és főleg miért kockáztatnak) vele. Holott tudják milyen álszent az egész.
Amúgy szerintem csak indok volt, hogy kiszállítsák a gyenge szezon miatt.
🤘 gaben 🤘
Tudjuk hogy Gragson sem a legélesebb kés a fiókban, tudjuk hogy ilyen-olyan okból de ótvar rookie szezonja van, de ez így nagyon kellemes a Legacynek. Felbonthatják a szerződését gond nélkül, és jöhet Nemechek a helyére.
Hetekkel később valaki kirak egy screenshotot egy versenyző social media tevékenységéről egyszerű rosszindulatból, azért vannak bajok ott is a fejben.
Persze ezek nem mentesítik Noaht.
több mint 1 éve
Jughead
5 230
Én nem is értem ezt a mémet...A kishableánynak az egyik legismertebb dala az “under the sea” (magyarul ringat a víz), amit Sebastian a rák énekel. A mémen George Floyd feje van Sebastian feje alatt és azt énekli, hogy “under da knee”, utalva arra, hogy George Floyd halálát az okozta, hogy a rendőr(ök) a fején térdeltek.
Eazzy
Tekintettel annak az esetnek az ismert visszhangjára, nincs semmi meglepő egy ilyen eltiltásban.
több mint 1 éve
Komoly gondok ismét 😀Gragsont eltiltotta a csapata, Berry vezeti Michiganben a #42-est.twitter.com/gandeematt/status/1687849594854498304?s=46
Mit csináltál Noah? 🥹
Mikey
Mikey
Mondjuk mivel távol áll tőlem a közösségi média azt nem tudom megérteni profi sportolók miért foglalkoznak (és főleg miért kockáztatnak) vele. Holott tudják milyen álszent az egész.
Amúgy szerintem csak indok volt, hogy kiszállítsák a gyenge szezon miatt.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Mikey
18 758
Truex Jr. megerősítette hogy jövőre visszatér a #19-es Camrybe. Helyes!!
több mint 1 éve
Én nem is értem ezt a mémet...
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
Mikey
18 758
A NASCAR is eltiltotta Gragsont határozatlan időre. Jöhet az hogy kiszáll mögüle az összes szponzora.
több mint 1 éve
Mikey
18 758
Gragsont eltiltotta a csapata, Berry vezeti Michiganben a #42-est.twitter.com/gandeematt/status/1687849594854498304?s=46
Mit csináltál Noah? 🥹
Mikey
több mint 1 éve
Mikey
18 758
Gragsont eltiltotta a csapata, Berry vezeti Michiganben a #42-est.Mit csináltál Noah? 🥹
több mint 1 éve
Alex Marquez ezt szépen megcsinálta
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
gyári Dukikkal mi van? 😊
több mint 1 éve
Jövőre az Indycar szezonzáró egy új vonalvezetésű nashville-i utcai pályán lesz megrendezve.Big dislike, így remélem nem lesz tétje annak a futamnak
több mint 1 éve
Corey LaJoie pedig marad a 7-esben
több mint 1 éve
"A Niece Motorsports hivatalosan bejelentette, hogy SVG fogja vezetni a 41-es számú Chevy Silveradót a Truck Series augusztus 11-ei, Lucas Oil Indianapolis Raceway Parkban rendezett futamán."Az első ovál teszt lényegében.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Szvsz...Schumis korszak óta vagyok Ferraris.
De a Vettel-Ferraris korszaknál vmi megtört bennem. Aztán megláttam Leclercet azon az F-2es futamon, te jó ég h mit ment... neki szurkolnom kell!
Szerencsére a Ferrarihoz került 😃
Ha 2 nagy öreget nem veszem ide akkor számomra Leclerc (Norrissal és Russellel) csak egy fél polccal van lejjebb mint az über-szuper csillagharcos Verstappen.
Aztán mondhatják azt h tavaly nem bírta a nyomást. De ha totál határon kell menned és még a csapat is hátba döf, akkor nem tudom h mit lehetne csinàlni.
A tavalyi, de főleg az idei Red Bullal szinte mindegy h honnét indul Verstappen, akkor is nyer. Perezt meg hagyjuk is. Igen, bárki is ül Perez helyére, azt is elverné Verstappen, azért mert az az ő csapata. De sztem akkor se akkora a tehetségbeli különbség, mint ami a futamon kijön.
Azt is megértem h sokaknak unalmas.
De szerintem viszont ez az év nagyon is jó, ami Verstappen mögött történik.
Hol a Mercedes, hol az Aston, aztán a Ferrari, és most még a Mclaren is odaér.
De még az Alpine is odaérhetne, ha egy nagyon jó napot kifognának. Én az Alpine párost is nagyon jó versenyzőknek tartom de a 6. legjobb kocsival, baromi nehéz dobogóra kerülni.
Nem tudom h lesz-e esélye valaha is Leclerc-nek VB-t nyerni, de ez a 1.5 év nagyon rosszat tett neki.
Jelenleg 24-ig van szerződése és ha minden igaz 2+1 évet hosszabbít, Sainz viszont nem biztos. Helló Gasly! 😉
F-1 vs. más témában..
Én az F-1-en nőttem fel, és ezért sose lesz számomra jobb a Nascar, Indy, max pihentetnem kell az F-1-t.
Lehet h ott izgalmasabbak a futamok,vagy csak a befutójuk. De nekem az F-1 még mindig sokkal profibb. A pályák, kerékcserék, átláthatóság, meg én bírom ezt a generációt.
De sztem tökéletesen elférnek egymás mellett.
Ez csak úgy kikívánkozott belőlem 😁
Szép napot.
több mint 1 éve
Morbidelli elhagyja a YamahatRins jön a helyére!
zacknorb
Érdekes lesz.