Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 4 éve
Perez nélkül azért a hollandnak rohadt nehéz leszKb mint a versenyek 70-80%ban
NB2
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Perez nélkül azért a hollandnak rohadt nehéz lesz
több mint 4 éve
Abba pont belefért volna Norris 😐A Q2-ben 2. piros zászlónál miért pörgették le az időt?Szerintem nem lett volna fair újraindítani. Nem tudom pontosan mennyi, de szerintem egy tempós kivezető kör is 1:20 körül van. Ha még számolom, hogy mondjuk hagyjon mindenki az előtte lévőtől elég távolságot, akkor szerintem kb 2-3 autó ért volna fel gyors körre.
Volt vissza 1.36, még simán körbeértek volna!
/2 perc alatt automatikusan vége?/
steelwolf
Vito
több mint 4 éve
A Q2-ben 2. piros zászlónál miért pörgették le az időt?Szerintem nem lett volna fair újraindítani. Nem tudom pontosan mennyi, de szerintem egy tempós kivezető kör is 1:20 körül van. Ha még számolom, hogy mondjuk hagyjon mindenki az előtte lévőtől elég távolságot, akkor szerintem kb 2-3 autó ért volna fel gyors körre.
Volt vissza 1.36, még simán körbeértek volna!
steelwolf
több mint 4 éve
A Q2-ben 2. piros zászlónál miért pörgették le az időt? Volt vissza 1.36, még simán körbeértek volna!
több mint 4 éve
a 3 db f3-as futam után nem számítok sok jóra az f1-néla pálya rövid, szűk és versenyzésre használhatatlan kb😊 előzni csak a célegyenes végén lehet, de akkor is az kell, hogy piszok jól sikerüljön a célegyenes előtti kanyar és DRS legyen
viszont crashre nagy esély van, főleg az elején
több mint 4 éve
NOAAAAAAH!!Kedvenc pályámon, nem hiszem el.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Three-wide racing at Darlington, okayyy. Hú mi volt itt a második szakasz végén. 😅😅
több mint 4 éve
Konkrétan élmény nézni, ahogy Hamlin versenyez Darlingtonban. Hihetetlen mennyire érzi a pályát, mennyivel jobban érzi a pályát mindenki másnál. Nagybetűs MŰVÉSZET.
Szerkesztette: Mikey
több mint 4 éve
Azt hiszem, a JTG Daugherty Racing sok NASCAR fan szívét nyerte el ezzel a tweettel.Ami biztos, hogy sokkal jobban néz ki a NextGen autó, mint a mostani.
Remélhetőleg a verseny is jobb lesz vele.
The future is here.
— JTG Daugherty Racing (@JTGRacing) September 4, 2021
LOTS of hard work and long hours.
Bring on the Goodyear tire test
Sept. 7-8 @DAYTONA! #NextGen | #NASCAR pic.twitter.com/6lgVMiTKXB
több mint 4 éve
Jo lesz ez a futam.
több mint 4 éve
Lehet gumibetli a döntött kanyarok miatt, ez okozhat némi kavarodást.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Igazából megint ugyanaz lesz, mint Spaban. Az időmérő után mehet a pontosztás, csak most teljes pontokkal.Szerintem elég "sunyi" ahhoz a pálya, hogy bármikor bárki hibázhasson, akár az élről is. Én két SC-t, emiatt izgalmas versenyt várok, kevés előzéssel.
Jughead
több mint 4 éve
Igazából megint ugyanaz lesz, mint Spaban. Az időmérő után mehet a pontosztás, csak most teljes pontokkal.
több mint 4 éve
de szar ez a holland pálya😕De hát van benne döntött kanyar!! Amire úgy tudtam nem is alkalmasak az F1-es autók. 😀
már előre félek, hogy milyen dögunalom lesz az f1
NB2
több mint 4 éve
de szar ez a holland pálya😕Sztem kurvajó, de futam szempontjából biztos unalmas lest!
már előre félek, hogy milyen dögunalom lesz az f1
NB2
több mint 4 éve
de szar ez a holland pálya😕már előre félek, hogy milyen dögunalom lesz az f1
több mint 4 éve
www.vezess.hu/forma-1/2021/09/02/f1-hamilton-kiborult-amiatt-hogy-russellt-valasztotta-a-mercedes/Source : trust me bro
🤣🤣🤣
nagir
Btw, az is terjengett hogy úgy írta alá a saját szerződését, hogy ezt tudatták vele
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
jaja, elég frappáns választ adott a kérdésre (amin ment előtte a szájkarate), hogy jó ötlet volt-e szuperlicencet adni nekiÖregek vagytok 😀 😀Az a szomorú, hogy Räikkönen visszavonulása (is) bennem is ezt az érzést ébreszti. Hát emlékszem hogy gyerekként mennyire is örültem az első versenyén elért pontszerző helyezésének, vagy hogy első McLarenes évében konkrétan elsírtam magam, amikor a francia nagydíjon elbukta az első győzelmét. 13 éves voltam.
Hanni
Régi szép idők, főleg hogy manapság milyen érzelemmentesen követem némelyik kedvenc csapatom meccseit...
Mikey
több mint 4 éve
meg hát ő is britiss, szóval még az sem lesz meg, hogy azért Luis a hazai pilótawww.vezess.hu/forma-1/2021/09/02/f1-hamilton-kiborult-amiatt-hogy-russellt-valasztotta-a-mercedes/Várható volt, hogy nem fog neki tetszeni, hogy olyan csapattársa lesz, akiben megvan a lehetőség, hogy olyan gyors legyen mint ő, ha nem gyorsabb. Vicces. 😀
🤣🤣🤣
nagir
Mikey
több mint 4 éve
Amúgy az a baj a Mercinél, hogy Bottas annyira rossz idén, hogy idén egyszer se tudta megelőzni Verstappent (mondjuj Hamiltonon kívül senki se), így nem tud segíteni neki, viszont Russell meg azért nem fog segíteni Hamiltonnak, mert ő meg nem fogja elfogadni a 2. opció szerepét, szóval nehéz ez.Kellene nekik egy 3. opció, de nem nagyon tudok elérhető pilótát mondani, aki biztosan jobb, mint Bottas és el is fogadja a 2. opciót (egyébként pl. Ocon erre tökéletes lett volna, úgyis Toto pártfogoltja, de ő nem elérhető)
Én amúgy valószínűleg Bottas-szal mennék tovább, mert bár segíteni nem tudja Hamiltont, de legalább nem is hátráltatja.
több mint 4 éve
www.vezess.hu/forma-1/2021/09/02/f1-hamilton-kiborult-amiatt-hogy-russellt-valasztotta-a-mercedes/Várható volt, hogy nem fog neki tetszeni, hogy olyan csapattársa lesz, akiben megvan a lehetőség, hogy olyan gyors legyen mint ő, ha nem gyorsabb. Vicces. 😀
🤣🤣🤣
nagir
több mint 4 éve
Időmérőn Leclerc P3-at várok!Futamon pedig unalmat látok!
több mint 4 éve
www.vezess.hu/forma-1/2021/09/02/f1-hamilton-kiborult-amiatt-hogy-russellt-valasztotta-a-mercedes/🤣🤣🤣

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!