Baseball
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 1 éve
Reynolds 2 homárt vágott a Rend Sox ellen. 🙂 Cruznak pedig eddig minden meccsen van ütése. 🙂 A SP-k eddig elég siralmas képet festenek Kellert leszámítva, viszont a bullpen ezen a pár meccsen nem volt rossz.
" class="embed">
több mint 1 éve
...mert nyilván megszokott, hogy a csapat 33 futásából Mookie egyet, Freeman meg nullát ütött be eddig 😮Nem az év elején kell pörögni. Most még hagyják a többieket érvényesülni 😊
slowmotion
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
MLB-be van kedvenc csapat előfizetés 129 dollárért, nem bánnám ha az NFL-be is lenne ilyen.Ott már nincs ilyen szerintem, de régen mintha lett volna.
KeyG
több mint 1 éve
...mert nyilván megszokott, hogy a csapat 33 futásából Mookie egyet, Freeman meg nullát ütött be eddig 😮
több mint 1 éve
kellett nekem dicsérni a bullpent
több mint 1 éve
Az derék:How’s a Grand Slam for your first career homer?! 💥@BRiCEcTuRANG | #ThisIsMyCrew
— MLB Network (@MLBNetwork) April 3, 2023
pic.twitter.com/77kClBJyuC
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Úgy látom a WS hangover is gyorsan elkezdődött 😔😏
több mint 1 éve
adamfaragoo
1 420
A mai meccs is jól sikerült.Szegény Arraez olyan mintha egy óvodás csapatba rakták volna be 😂😂😂😂
több mint 1 éve
KeyG
9 518
MLB-be van kedvenc csapat előfizetés 129 dollárért, nem bánnám ha az NFL-be is lenne ilyen.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
YoungZeeZee
8 565
en sztem meg nflnel 😀hollai oliver is back 😀Utoljára talán a tavalyi NBA-döntőn hallottam.
YoungZeeZee
Kampman
több mint 1 éve
Kampman
28 330
hollai oliver is back 😀Utoljára talán a tavalyi NBA-döntőn hallottam.
YoungZeeZee
több mint 1 éve
Pont úgy kezdtünk ahogy vártam.Van, aki odafigyel rád, és Arraezt draftolta, hogy gyártsa a statokat fenteziben 😉
Piszok szarul 😄 Arraez kivételével.
adamfaragoo
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 1 éve
hollai oliver is back 😀eddig bírom, bár Sankó segít a dolgon
YoungZeeZee
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
YoungZeeZee
8 565
hollai oliver is back 😀
több mint 1 éve
adamfaragoo
1 420
Pont úgy kezdtünk ahogy vártam.Piszok szarul 😄 Arraez kivételével.
Szerkesztette: adamfaragoo
több mint 1 éve
Split a Dodgers ellen idegenben, egész korrekt, bár 4 meccsen sikerült kemény 7 runt szerezni és 20-at kapni, ami azért annyira nem szívderítő.nem is emlékszem, mikor volt utoljára, hogy nem kaptunk ki a seriesben idegenben. meg nagyon kicsi a minta, de a bullpen egész pofás a tavalyi rettenethez képest, Gallen remélem ügyesebb lesz, meg az offense-nek is javulnia kell még. plusz Peraltát nagyon fura volt Dodgers mezben látni.
Kampman
több mint 1 éve
Kampman
28 330
Split a Dodgers ellen idegenben, egész korrekt, bár 4 meccsen sikerült kemény 7 runt szerezni és 20-at kapni, ami azért annyira nem szívderítő.
több mint 1 éve
Ő volt az és rád hivatkozott mint az egyik legnagyobb hazai Orioles fan.😊Minden szerénytelenség nélkül: frankón beleőszültem a két playoff közti időszakba 😀 97-12
zavi27
DS tanúsíthatja 😀 A fő ős-Orioles fanok egyike 😀 Igaz, Ibanez?
Ja, és a 2005-ös MVP játék Orioles rostere 😀 😀 😀
kegar2789.tripod.com/id2.html
És akkor még hol volt zsugabubus Crush David, aki miatt nincs már Machadónk?
De majd Mike Elias… Már csak egy Earl Weaver kell még 😀
Szerkesztette: robiroboter
több mint 1 éve
Ő volt az és rád hivatkozott mint az egyik legnagyobb hazai Orioles fan.😊nem tudom ki volt, hogy őszinte legyek és a meccset is csak ímmel-ámmal néztem, de ezt pont elcsíptem amikor az Orioles-t fényeztékakkor az tuti Birinyi Peti volt 😀
🤘 gaben 🤘
PS. hajrá Nats 😀 😀 😀
robiroboter
több mint 1 éve
nem tudom ki volt, hogy őszinte legyek és a meccset is csak ímmel-ámmal néztem, de ezt pont elcsíptem amikor az Orioles-t fényeztékakkor az tuti Birinyi Peti volt 😀
🤘 gaben 🤘
PS. hajrá Nats 😀 😀 😀
több mint 1 éve
nem tudom ki volt, hogy őszinte legyek és a meccset is csak ímmel-ámmal néztem, de ezt pont elcsíptem amikor az Orioles-t fényeztékakkor lemaradtál amikor robi-t emlegették? 😀most ez áprilisi tréfa, vagy kismike volt a pultban? 😀
🤘 gaben 🤘
robiroboter
több mint 1 éve
akkor lemaradtál amikor robi-t emlegették? 😀most ez áprilisi tréfa, vagy kismike volt a pultban? 😀
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
Oh, vazze.
Ez: larrybrownsports.com/baseball/red-sox-beat-orioles-ryan-mckenna/613406
robiroboter
Orioles meccsig gondoltam belenezek a Sport Tvs kozvetitesbe…akkor lemaradtál amikor robi-t emlegették? 😀
Koszonom,ennyi eleg is volt erre az evre : továbbra is szanalmas stilus ( vinnyog a riporter,mint egy 10 eves lany zsur) ,hulyesegeket beszel- okoskodik : “ nagyon gyorsan lecserelik Flaghertyt “
Stb stb.
Meg jo,hogy van stream 😉
Ray_bp_Lewis
több mint 1 éve
Oh, vazze.Ez: larrybrownsports.com/baseball/red-sox-beat-orioles-ryan-mckenna/613406
Szerkesztette: robiroboter
több mint 1 éve
Ray_bp_Lewis
163
Jól van, "fasza kis csapat lesz ez, Charlie", szevasz Sale.“Lopni,megyunk lopni” 😉
robiroboter