Baseball
Szerkesztette: Löfli
Mi lesz így Papa Floriallal?Úgyis Dominguez posztján játszana 😁
Estevan Florial has been DFA'd by the Yankees, and newly acquired pitcher Colten Brewer has been added to the MLB roster
— Talkin' Yanks (@TalkinYanks) April 1, 2023
Florial had been with the Yankees organization since 2015 pic.twitter.com/rNgObQitCq
Matthew99
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
Orioles meccsig gondoltam belenezek a Sport Tvs kozvetitesbe…Akkor vszeg ez a közvetítés nem neked szól....Hasznos hsz volt. Nézd streamen.
Koszonom,ennyi eleg is volt erre az evre : továbbra is szanalmas stilus ( vinnyog a riporter,mint egy 10 eves lany zsur) ,hulyesegeket beszel- okoskodik : “ nagyon gyorsan lecserelik Flaghertyt “
Stb stb.
Meg jo,hogy van stream 😉
Ray_bp_Lewis
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
Koszonom,ennyi eleg is volt erre az evre : továbbra is szanalmas stilus ( vinnyog a riporter,mint egy 10 eves lany zsur) ,hulyesegeket beszel- okoskodik : “ nagyon gyorsan lecserelik Flaghertyt “
Stb stb.
Meg jo,hogy van stream 😉
Mi lesz így Papa Floriallal?Szerintem időszerű elengedni Florialt...
Estevan Florial has been DFA'd by the Yankees, and newly acquired pitcher Colten Brewer has been added to the MLB roster
Florial had been with the Yankees organization since 2015 pic.twitter.com/rNgObQitCq
Matthew99
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
alakul a mandula 😊Martinez, Lugo, felváltó dobókkal megyünk harcba, nem véletlen vártam zakót, akár söprés is benne van.a Rokik szoktak így kezdeni, nem para. majd szép lassan visszahanyatlanak.Snell-Martinez-Wacha-Lugoteli találatos selvényem hasonló lottóra cserélném. Borzalmasak voltak a dobóink, simán szét lettünk verve.
Hát nem érzem túl combosnak az első 4 meccsre a kezdő dobókat, lesz dolga a fiúknak a pályán 😀
P@trik
P@trik
slowmotion
P@trik
" class="embed">
Martinez, Lugo, felváltó dobókkal megyünk harcba, nem véletlen vártam zakót, akár söprés is benne van.a Rokik szoktak így kezdeni, nem para. majd szép lassan visszahanyatlanak.Snell-Martinez-Wacha-Lugoteli találatos selvényem hasonló lottóra cserélném. Borzalmasak voltak a dobóink, simán szét lettünk verve.
Hát nem érzem túl combosnak az első 4 meccsre a kezdő dobókat, lesz dolga a fiúknak a pályán 😀
P@trik
P@trik
slowmotion
a Rokik szoktak így kezdeni, nem para. majd szép lassan visszahanyatlanak.Snell-Martinez-Wacha-Lugoteli találatos selvényem hasonló lottóra cserélném. Borzalmasak voltak a dobóink, simán szét lettünk verve.
P@trik
P@trik
ennyit az elsorol ( na meg talan : “lopni,megyunk lopni” 😉⚾️)
Orioles
Snell-Martinez-Wacha-Lugoteli találatos selvényem hasonló lottóra cserélném. Borzalmasak voltak a dobóink, simán szét lettünk verve.
P@trik
UI.: De, mégis tragikus.. 😄
Your 2023 #OpeningDay lineup.
— Miami Marlins (@Marlins) March 30, 2023
👀: @BallySportsFL
👂: @FoxSports940, @radiomambi710
⌚️: 4:10PM ET #MakeItMiami // https://t.co/5rOTQv6054 pic.twitter.com/h5xHVghdR2
Szerkesztette: adamfaragoo
meg hát az etalon, régen, vasárnapi ebéd után forma 1,olyan kurva jót alszom mindig baseball meccsekre, csak golf közvetités ilyen nyugtató.A 2000-es évek közepén a délután 3 órás olasz meccs után mindig Bundesliga középcsapatok meccse volt 5-től a sport2-őn.
fogadások eddig jönnek, lassan kezdődhet a marlins égés is
Kúrfürst briareos
Én azokon szunyókáltam kicsit.
Kampman
zzzzzzzzzzzzooom, zoooooooooom, zoooooooooom, start után 2 körrel off
olyan kurva jót alszom mindig baseball meccsekre, csak golf közvetités ilyen nyugtató.A 2000-es évek közepén a délután 3 órás olasz meccs után mindig Bundesliga középcsapatok meccse volt 5-től a sport2-őn.
Kúrfürst briareos
Én azokon szunyókáltam kicsit.
Bíró Úr bekezdettRemek szezonkezdet a Giants részéről is!🥴 Judge odaáll és második lendítésre basz egy homért...
zacknorb
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
de nem most találták ám ki, szuperhosszú TL;DR
az ötven évvel ezelőtti dobóóra-kísérletről
www.theringer.com/mlb/2023/3/29/23661015/the-forgotten-history-of-the-pitch-clock-in-baseball
Szerkesztette: robiroboter
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
Ennél kicsit "szakmaibb" érveket írtam fel a képzeletbeli pro-kontra listámra. 😊 Na meg a Volpe vs Colas kérdés is nehéz.El kéne döntenem estig hogy a két kedvencemből melyiket kövessem kiemelten, de egyszerűen nem tudom.Mivel a VájtSzoksz nincs az élő közvetítések között, így szerintem eldőlt 😊
Mikey
Matthew99
El kéne döntenem estig hogy a két kedvencemből melyiket kövessem kiemelten, de egyszerűen nem tudom.Mivel a VájtSzoksz nincs az élő közvetítések között, így szerintem eldőlt 😊
Mikey
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.