Baseball
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 1 éve
www.sport1tv.hu/podcasts/112069/extra-inning-66-tettel-biro-spring-training/"A hatvanötödiknek gondolt, de valójában hatvanhatodik epizóddal kezdjük a 2023-as évet, amelyben minden - baseballal kapcsolatos - pillanatot a World Baseball Classicnak szenteltünk."
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 1 éve
jézusom, mostani Kanada - Mexikó meccsen mindkét csapat pirosban van?! 😀
több mint 1 éve
Volpenel meg ez nagyon kicsi minta, ugye AAAban nincs meg meg a 100 uteshez allasa sem. nekem nem lenne azzal bajom, hogy ott kezd, es szezon kozben ha tovabbra is igy folytatja, es kitakaritjuk IKF szerzodeset akkor a helyere feljonne.Jövőre? Szerintem Volpe-nal kéne kezdenie IKF helyett. Dominguez még nem fog jönni, de azért amit mutat az alapján az év vége felé akár be is mutatkozhat.Egyetértek vele. Ő is és Jasson is nagyon impresszíven nyomják.Pont most akartam én is írni, hogy elég komoly Spring traininget nyomtak, remélem jövőre már a felnőtt csapat közelében lesznek
Now Anthony Volpe homers to right. I'm not sure what else he needs to do.
— Bryan Hoch (@BryanHoch) March 12, 2023
Matthew99
kapitnono
Matthew99
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Mikey
18 753
Quintana, csóri...
több mint 1 éve
Folytatódik a brománc 😀Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 1 éve
Látva az eredményeket nem kicsi csemege lesz az utolsó csoport fordulóba a Dominika - Puerto Rico.
több mint 1 éve
Megvan az első WBC-ről MLB-be,a 21 éves nicaraguai cseredobó Detroitban kapott szerződést.
thecomeback.com/mlb/duque-hebbert-detroit-tigers-contract.html
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 1 éve
Bauer Jokohamába megy dobniAdam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 1 éve
Mit mondanál a mai Usa meccsre? Nem voltak messze 11-3-nál a leléptetéstől.The legend of Joey Meneses continues.
Matthew99
thecomeback.com/international/joey-meneses-wbc-performance-mexico-united-states.html
több mint 1 éve
Ennyi öröme volt ma az amcsiknakDurva 😀Venezuela beárazta rendesen dominikát.Mit mondanál a mai Usa meccsre? Nem voltak messze 11-3-nál a leléptetéstől.
A nagy nevek csak papíron néztek ki jól.
P@trik
Matthew99
Ezek a közép és dél amerikai csapatok úgy játszanak mintha a bőrükre menne.
1-2 meccsen olyan hangulat volt mintha vért ittak volna.
P@trik
USA fans doing whatever they can to get Randy off his game a little bit 😅 pic.twitter.com/aYxXn5EwOy
— FOX Sports: MLB (@MLBONFOX) March 13, 2023
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Durva 😀Venezuela beárazta rendesen dominikát.Mit mondanál a mai Usa meccsre? Nem voltak messze 11-3-nál a leléptetéstől.
P@trik
Matthew99
Ezek a közép és dél amerikai csapatok úgy játszanak mintha a bőrükre menne.
1-2 meccsen olyan hangulat volt mintha vért ittak volna.
több mint 1 éve
Venezuela beárazta rendesen dominikát.Mit mondanál a mai Usa meccsre? Nem voltak messze 11-3-nál a leléptetéstől.
P@trik
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Jövőre? Szerintem Volpe-nal kéne kezdenie IKF helyett. Dominguez még nem fog jönni, de azért amit mutat az alapján az év vége felé akár be is mutatkozhat.Egyetértek vele. Ő is és Jasson is nagyon impresszíven nyomják.Pont most akartam én is írni, hogy elég komoly Spring traininget nyomtak, remélem jövőre már a felnőtt csapat közelében lesznek
Matthew99
kapitnono
több mint 1 éve
Hölgyeim és uraim a kezdő left fielderünk. TapsBut he’s clear fav to start at LF right? FOH pic.twitter.com/WpRVyBcgUr
— JC (@CantH0ldMe_) March 12, 2023
több mint 1 éve
adamfaragoo
1 420
😀 😀 We’re officially 2 hours and 35 minutes into this game and it’s 13-8 in the 4TH INNING!
— Ben Verlander (@BenVerlander) March 12, 2023
Time - 2:35 / Innings - 3.1
több mint 1 éve
Egyetértek vele. Ő is és Jasson is nagyon impresszíven nyomják.Pont most akartam én is írni, hogy elég komoly Spring traininget nyomtak, remélem jövőre már a felnőtt csapat közelében lesznek
Matthew99
több mint 1 éve
Kuba és OlaszországWorld Baseball Classic Pool A sees bizarre five-way tie
adamfaragoo
thecomeback.com/international/world-baseball-classic-five-way-tie.html
több mint 1 éve
Egyetértek vele. Ő is és Jasson is nagyon impresszíven nyomják.Now Anthony Volpe homers to right. I'm not sure what else he needs to do.
több mint 1 éve
adamfaragoo
1 420
ha az olaszok nyernek és mindenki 2-2-vel fog állni, kik jutnak tovább?Kuba és Olaszország
Löfli
több mint 1 éve
ha az olaszok nyernek és mindenki 2-2-vel fog állni, kik jutnak tovább?If at the end of pool play in Round One of the Tournament, teams within a pool are tied with an identical winning percentage, the tie shall be broken in the following order of priority:
Löfli
The team that won the games between the teams tied shall be given the higher position. If three or more teams are tied and one of those teams won its games against all other teams it is tied with, then it will be placed in the higher spot. Similarly, if one of those tied teams lost its games against all other teams it is tied with, then it will be placed in the lowest spot.
The tied teams shall be ranked in the standings according to the lowest quotient of fewest runs allowed divided by the number of defensive outs recorded in the games in that round between the teams tied.
The tied teams shall be ranked in the standings according to the lowest quotient of fewest earned runs allowed divided by the number of defensive outs recorded in the games in that round between the teams tied.
The tied teams shall be ranked in the standings according to the highest batting average in games in that round between the teams tied.
Standings shall be determined by the drawing of lots, conducted by WBCI.
több mint 1 éve
ha az olaszok nyernek és mindenki 2-2-vel fog állni, kik jutnak tovább?
több mint 1 éve
Igaz, viszont csak 4 meccs van 2 továbbjutó és Puerto Rico is elég combos lesz.Venezuela beárazta rendesen dominikát.Mondjuk ez még csak az első meccs és Venezuela se amatőrökből áll.
P@trik
Matthew99
több mint 1 éve
közben az egyik legjobb prospectünk, Corbin Carroll 8 éves, 111 misis hosszabbítást kapott. én nagyon bírom őt, és tényleg ő a jövő, de 32 májer meccs után ekkora szerződést kapni picit fura nekem 😀
több mint 1 éve
Venezuela beárazta rendesen dominikát.Mondjuk ez még csak az első meccs és Venezuela se amatőrökből áll.
P@trik