NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
Baseball
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 2 éve
Igy elcseszni egy potenciális no hittert 😕
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
adamfaragoo
1 420
Jazz az első dobásra HR, és Albies is első dobásra HR. Jó kezdés 😀
több mint 2 éve
uh, a Pirates ki lett tömve rendesen
több mint 2 éve
Mikey
18 755
Eloy Jiménez is megsérült, egészen zseniális. 😂
több mint 2 éve
Van baj 😀Annak ellenére, hogy Yankees fan vagyok, remélem egyesével azonosítják és szankcionálják őket.
Yankees fans start throwing stuff at players on the field after the Yankees walk-off the Guardians. pic.twitter.com/krc8OrpAQP
— Baseball GIFs (@gifs_baseball) April 23, 2022
adamfaragoo
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
adamfaragoo
1 420
Van baj 😀Yankees fans start throwing stuff at players on the field after the Yankees walk-off the Guardians. pic.twitter.com/krc8OrpAQP
— Baseball GIFs (@gifs_baseball) April 23, 2022
több mint 2 éve
Thompson és Yajure mit művelt te jó Isten. 😕😕😕😕
" class="embed">
több mint 2 éve
The hit that immortalized Miguel Cabrera in the 3,000-hit club.
— The Athletic (@TheAthletic) April 23, 2022
🎥 @tigerspic.twitter.com/faaAlTltBT
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Mikey
18 755
Ilyet viszont szerintem még nem láttam. Emiatt (is) rohadt frusztráló az egész.White Sox’s offense and their ranks so far:
— EWS (@everything_sox) April 23, 2022
.212 BA - 22nd | .271 xBA - 3rd
.344 SLG - 22nd | .526 xSLG - 1st
.275 wOBA -27th | .355 xwOBA - 2nd
több mint 2 éve
Anderson update: négy meccsen hat error. 😀 Ugyanakkor ma resetelhet, mert el lett tiltva. Na nem a hibák miatt, hanem mert bemutatott egy nézőnek. 😀Tökjó hohy fantasyban behúztam mint tavalyi több helyen ligát eldöntő spíler. Eddig teljes csőd.😕
Az 5-2-es kezdés után teljesen szétesett a csapat. De ilyen az, amikor majdnem mindenki slumpban van.
Kopech szerencsére tegnap is oktatott, Cease-szel zseniális 1-2-t fognak alkotni hosszú évekig.
Mikey
több mint 2 éve
Mikey
18 755
Anderson update: négy meccsen hat error. 😀 Ugyanakkor ma resetelhet, mert el lett tiltva. Na nem a hibák miatt, hanem mert bemutatott egy nézőnek. 😀Az 5-2-es kezdés után teljesen szétesett a csapat. De ilyen az, amikor majdnem mindenki slumpban van.
Kopech szerencsére tegnap is oktatott, Cease-szel zseniális 1-2-t fognak alkotni hosszú évekig.
több mint 2 éve
adamfaragoo
1 420
Mattingly minden meccsen Jazz helyére hozz fel pinch hitert.Szenilis az öreg sajnos..
több mint 2 éve
www.sport1tv.hu/podcasts/107346/extra-inning-40-amerikabol-jottem/
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 2 éve
Mikey
18 755
Luis Robert is megy IL-re, hihi.
több mint 2 éve
Willie Parker
15 409
3:0-ról sikerült visszahozni. 😃 Vogelbach újabb HR. Reynolds végre összehozott egy 3B-t. 🙂 Will Crowe meg a bullpen pedig nagyon jól dobott.🙂Nyilván azért vagyunk "jók", mert hosszú idő után nem nézem a meccseket.
Gergőke
több mint 2 éve
adamfaragoo
1 420
Mark Kolozsvary bemutatkozott az MLB-ben.
több mint 2 éve
Sziasztok. Nem különösebben követem az MLB-t, de Június 5-én lehetőségem lenne kimenni egy Mets @ Dodgers meccsre.Hova érdemes jegyet foglalni olyan 40$-ig bezárólag, illetve van esetleg valami ultimate tanács az ottlét kapcsán? 😊
JEGYEK: bit.ly/38YOJgw
Köszi előre is
több mint 2 éve
3:0-ról sikerült visszahozni. 😃 Vogelbach újabb HR. Reynolds végre összehozott egy 3B-t. 🙂 Will Crowe meg a bullpen pedig nagyon jól dobott.🙂
" class="embed">
több mint 2 éve
Lopez ma is nagyon jól dobott.Epp ezt akartam irni.9K.
3 meccs után 0.52 ERA.
adamfaragoo
Nagyon jo volt.
több mint 2 éve
Mikey
18 755
Az elmúlt egy hétben szinte minden borzalmas volt. Ami nem baj, mert inkább a szezon legelején legyen ilyen, csak nézni még ettől ugyanúgy fáj. 😀Anderson a tegnapi három erroros meccse után ma is errorral kezd az elsőben. Nice.borzalmas a védelem...
Mikey
lol
több mint 2 éve
Anderson a tegnapi három erroros meccse után ma is errorral kezd az elsőben. Nice.borzalmas a védelem...
Mikey
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 567
www.mlb.com/news/youtube-mlb-renew-partnership-for-2022-season"ouTube and Major League Baseball on Thursday announced the renewal of their longstanding, fan-favorite partnership and the return of MLB Game of the Week Live on YouTube, featuring 15 games throughout the 2022 regular season, streamed live, for free, to fans around the world in 182 countries. This season’s MLB Game of the Week Live on YouTube premieres on May 5 at 3:10 p.m. ET, with the Washington Nationals facing off against the Colorado Rockies."
több mint 2 éve
Kampman
28 359
Ismét fantasztikus jelenetekA Detroit a 8. inning alján 1-0-ra vezet a Yankees ellen, 2 out. Cabrerának már csak 1 hit kéne a 3000-hez, erre a Yankees elsétáltatja az üres 1-es bázisra, így bases loaded. A következő ütő sikerrel jár, már 3-0, erre óriási füttykoncert, és hangzik a "Yankees suck" 😊
több mint 2 éve
Anderson a tegnapi három erroros meccse után ma is errorral kezd az elsőben. Nice.Ilyen ez a profi liga.
Mikey