Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 299 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 2 éve
robiroboter 2 247 — Let's go O's!
Bocs ha volt már, közvetíti valami a WBC-t? Nem csak hazaira gondolok, hanem ESPN player vagy ilyesmi.
megyerikrisz
Itthon a SportTV adni fog meccseket (nem mindet), kint meg exkluzív FOX Sports, szóval szerintem főleg streamvadászat lesz ebből.

Szerkesztette: robiroboter

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 2 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Bocs ha volt már, közvetíti valami a WBC-t? Nem csak hazaira gondolok, hanem ESPN player vagy ilyesmi.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 2 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 528 — Saturday Night Lights
Az mondjuk nem gyenge 😀 😀

adamfaragoo
A WBC elején is lesz néhány edzőmeccs.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 460
Az mondjuk nem gyenge 😀 😀

több mint 2 éve
robiroboter 2 247 — Let's go O's!
 larrybrownsports.com/baseball/manny-machados-contract-demands-report-extension/611730

nem volt véletlen az a fotó 9 (!!!) éve 😀

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 2 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 873 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Manny Machado announced that he will be opting out of the remainder of his contract after the 2023 season.

"Máshol jár a 300+ mellé gyűrű esély is"

Szerkesztette: P@trik
több mint 2 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 954 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Reynolds közben azt nyilatkozta, hogy függetlenül attól, hogy cserét kért nyitott a hosszú távú megállapodásra is.
Gergőke
Ha nincs ló, jó a szamár is?
Matthew99
Körülbelül. Én személy szerint komáltam Reynoldsot, de ez a viselkedése nekem nagyon nem tetszik. Eddig állandóan hangoztatta,hogy menni akar,most meg már tulajdonképpen hosszútávon is maradna.

több mint 2 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Reynolds közben azt nyilatkozta, hogy függetlenül attól, hogy cserét kért nyitott a hosszú távú megállapodásra is.
Gergőke
Matthew99
Állítólag marha nagy volt a szakadék a csapat és Reynolds elképzelése között. Már ami a pénzt illeti.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 2 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 095 — Invisible man
Gergőke

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 954 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!

több mint 2 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 008 — WHO DAT!!!!
Montas vállát műtik jövő héten, valószínűleg a teljes szezont kihagyja. Zseniális csere volt.
Mikey
De jó dolgok ezek, hogy szezon kezdés előtt kicsivel derülnek ki. Gondolom szezon végén nem lehetett ezt tudni, hogy akkor műtsék meg...

több mint 2 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 821 — Deion Sanders for president!
Na ne szivassatok, hogy ekkora a különbség. Ezen egy elefánt is elfér.
Matthew99
ez kamu

Ez a valid. 15x15 helyett 18x18 lesz.

P@trik
meglátjuk mennyit számít

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 873 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres

Matthew99
ez kamu

Ez a valid. 15x15 helyett 18x18 lesz.

több mint 2 éve

Matthew99
Ez csak egy troll kép 😀
több mint 2 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Montas vállát műtik jövő héten, valószínűleg a teljes szezont kihagyja. Zseniális csere volt.
Mikey
Adják vissza Waldichukot...

több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
SP Michael Wacha is signing with the Padres, per @Ken_Rosenthal

Továbbra se vagyok elájulva a rotációnktól.
több mint 2 éve
Érzik, hogy valamivel fel kell pörgetni a játékot és ez jó. Sajnos nem abban a világban élünk már ahol 3-4 órát nézel egy meccset (én mondjuk sosem szerettem, semmilyen sportban). A sport alapjaihoz láthatóan nem akarnak hozzá nyúlni.
🤘 gaben 🤘
Valszeg fáznak akkora újítástól, mint krikettben a T20.
Dzsokijuing
Nincs is szükség drasztikus változásra csak folyamatosabb játékra.

több mint 2 éve
Érzik, hogy valamivel fel kell pörgetni a játékot és ez jó. Sajnos nem abban a világban élünk már ahol 3-4 órát nézel egy meccset (én mondjuk sosem szerettem, semmilyen sportban). A sport alapjaihoz láthatóan nem akarnak hozzá nyúlni.
🤘 gaben 🤘
Hát nem tudom, nálam ez alap egy baseball meccsbe hogy hosszú, és én igy szerettem meg és igy is szoktam meg 😀
De hát mindenki mást szeret.

Szerkesztette: adamfaragoo
több mint 2 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 528 — Saturday Night Lights
🤘 gaben 🤘
Valszeg fáznak akkora újítástól, mint krikettben a T20.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve

több mint 2 éve
Hét inning bőven elég lenne.
Meg jó lenne már valamit kezdeni a foul ball festekkel.
Cubehor
Szerintem azért ennyire nem kéne megváltoztatni az egészet.
Végén az lesz hogy fél órás meccsek legyenek? 😀
adamfaragoo
Nyilván nem, de mondjuk az egymás utáni 3-4. foul ballra én már dobnék egy harmadik strike-ot.
Kampman
Hát nem tudom, nekem ezek nem "bejövős" újitások lennének.
több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 973
Cubehor
adamfaragoo
Nyilván nem, de mondjuk az egymás utáni 3-4. foul ballra én már dobnék egy harmadik strike-ot.

több mint 2 éve
Cubehor