Baseball
Szerkesztette: Löfli

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
youtu.be/cf9bownMOKMMcCutchen visszament Kalóznak.Hazatért. 💪🙂🙂 Nem érdekel, hogy öreg és nem lesz már olyan, mint amikor elment. Nagyon-nagyon boldog vagyok, hogy újra itt van. 🙂
Matthew99
Gergőke
McCutchen visszament Kalóznak.Hazatért. 💪🙂🙂 Nem érdekel, hogy öreg és nem lesz már olyan, mint amikor elment. Nagyon-nagyon boldog vagyok, hogy újra itt van. 🙂
Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Sources: All AAA parks to have robot umps in '23 https://t.co/HoATtFBYkx
— Buster Olney (@Buster_ESPN) January 13, 2023
Szerkesztette: Löfli
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
1év/1mPadres, DH Nelson Cruz reportedly agree to a 1-year deal, per https://t.co/Z3s2EpgF39's Shaun O'Neill. pic.twitter.com/A36hz1Zqm6
— MLB (@MLB) January 11, 2023
Matthew99
Apróért jön az öreg, és szerintem inkább már mentornak, mivel sok nálunk a dominikai.
Ha meg játszik, majd elosztják a DH lehetőséget Carpenterrel.
Padres, DH Nelson Cruz reportedly agree to a 1-year deal, per https://t.co/Z3s2EpgF39's Shaun O'Neill. pic.twitter.com/A36hz1Zqm6
— MLB (@MLB) January 11, 2023

The Dodgers are reportedly acquiring SS Miguel Rojas from the Marlins for INF Jacob Amaya, per MLB Network insider @JonHeyman. pic.twitter.com/PM4wYNUCHA
— MLB (@MLB) January 12, 2023
Lewin Diaz's offseason has been a ROLLERCOASTER:
— The Game Day MLB (@TheGameDayMLB) January 11, 2023
Nov. 15 - DFA’d by MIA
Nov. 22 - Claimed by PIT
Nov. 30 - DFA’d by PIT
Dec. 2 - Claimed by BAL
Dec. 21 - DFA’d by BAL
Dec. 23 - Traded to ATL
Dec. 28 - DFA’d by ATL
Jan. 5 - Claimed by BAL
Jan. 11 - DFA’d by BAL pic.twitter.com/89KoUBlgh6

Trevor Story had elbow surgery and is expected to miss time, per @ChrisCotillo pic.twitter.com/sDb0SSLhjF
— Talkin’ Baseball (@TalkinBaseball_) January 10, 2023
😀😀😀BREAKING: Shortstop Carlos Correa and the Minnesota Twins are finalizing a six-year, $200 million contract, sources tell ESPN. The deal has a vesting option that can max out at $270 million. It is pending physical.
— Jeff Passan (@JeffPassan) January 10, 2023
adamfaragoo
Carlos Correa has signed a 21 year, $865,000,000 contract with the @SFGiants @Mets & @Twins pic.twitter.com/D68v5QiozZ
— Shawn (@PalmerDesigns_) January 10, 2023

bleacherreport.com/articles/10061192-carlos-correas-twins-contract-shocks-mlb-twitter-after-failed-mets-giants-deals
Elvileg már megvolt az orvosi is 😀Úgysehisszükel.BREAKING: Shortstop Carlos Correa and the Minnesota Twins are finalizing a six-year, $200 million contract, sources tell ESPN. The deal has a vesting option that can max out at $270 million. It is pending physical.
adamfaragoo
Mikey
Úgysehisszükel.BREAKING: Shortstop Carlos Correa and the Minnesota Twins are finalizing a six-year, $200 million contract, sources tell ESPN. The deal has a vesting option that can max out at $270 million. It is pending physical.
adamfaragoo
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
BREAKING: Shortstop Carlos Correa and the Minnesota Twins are finalizing a six-year, $200 million contract, sources tell ESPN. The deal has a vesting option that can max out at $270 million. It is pending physical.
www.mlbtraderumors.com/2023/01/don-mattingly-advisor-nashville-stars-expansion-team-mlb.html
Lopez trade kapcsán talán még mi is érdeklődtünk, mielőtt Rodónt megszereztük.Ha nekem kéne a négy közül választani, akkor Pablo vagy Rogerst tradelném. Bár Pablot nagyon kedvelem, de szerintem jelenleg neki jó értéke van és lehetne normális játékost kérni cserébe.Nagyon jól látod:Na ennek örülök. Bár szerintem ezt most azt jelenti, hogy valamelyik dobónk tradelve lesz.Johnny Cueto agrees to deal with Marlins
— Jon Heyman (@JonHeyman) January 10, 2023
Matthew99
adamfaragoo
Cueto deal gives Marlins an extra starter. Perhaps more likely that one of Lopez, Cabrera, Luzardo or Rogers is dealt now. Alcsntara said to be untouchable. https://t.co/t06FjCqaGu
Matthew99
adamfaragoo

Ha nekem kéne a négy közül választani, akkor Pablo vagy Rogerst tradelném. Bár Pablot nagyon kedvelem, de szerintem jelenleg neki jó értéke van és lehetne normális játékost kérni cserébe.Nagyon jól látod:Na ennek örülök. Bár szerintem ezt most azt jelenti, hogy valamelyik dobónk tradelve lesz.Johnny Cueto agrees to deal with Marlins
Matthew99
adamfaragoo
Cueto deal gives Marlins an extra starter. Perhaps more likely that one of Lopez, Cabrera, Luzardo or Rogers is dealt now. Alcsntara said to be untouchable. https://t.co/t06FjCqaGu
Matthew99
Nagyon jól látod:Na ennek örülök. Bár szerintem ezt most azt jelenti, hogy valamelyik dobónk tradelve lesz.Johnny Cueto agrees to deal with Marlins
Matthew99
adamfaragoo

Na ennek örülök. Bár szerintem ezt most azt jelenti, hogy valamelyik dobónk tradelve lesz.Johnny Cueto agrees to deal with Marlins
Matthew99
Johnny Cueto agrees to deal with Marlins

Talks between the Twins and Carlos Correa "have begun to accelerate", per @Ken_Rosenthal & @DanHayesMLB pic.twitter.com/nkhxJiZuSk
— FOX Sports: MLB (@MLBONFOX) January 10, 2023

Hendriks 😥Ó, Istenem. 😕
Earlier Sunday evening, Liam Hendriks announced he is beginning treatment tomorrow for Non-Hodgkin’s Lymphoma. We’re all with you, Liam! 💚 pic.twitter.com/iLF1IpByp5
— Chicago White Sox (@whitesox) January 9, 2023
Löfli