Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 300 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 2 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 095 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 940
McCutchen visszament Kalóznak.
Matthew99
Hazatért. 💪🙂🙂 Nem érdekel, hogy öreg és nem lesz már olyan, mint amikor elment. Nagyon-nagyon boldog vagyok, hogy újra itt van. 🙂
Gergőke
 youtu.be/cf9bownMOKM
több mint 2 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 954 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Matthew99
Hazatért. 💪🙂🙂 Nem érdekel, hogy öreg és nem lesz már olyan, mint amikor elment. Nagyon-nagyon boldog vagyok, hogy újra itt van. 🙂

több mint 2 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 460

Szerkesztette: Löfli
több mint 2 éve
robiroboter 2 247 — Let's go O's!
 www.mlb.com/amp/news/mlb-front-office-selections-best-farm-systems.html

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 2 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 873 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres

Matthew99
1év/1m

Apróért jön az öreg, és szerintem inkább már mentornak, mivel sok nálunk a dominikai.
Ha meg játszik, majd elosztják a DH lehetőséget Carpenterrel.
több mint 2 éve

több mint 2 éve
Nagyon kedvelem Rojast, de ennek már itt volt az ideje. Ez a trade nekem tetszik.

több mint 2 éve
több mint 2 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 008 — WHO DAT!!!!
Correa végül visszatért a Twinshez, 6 év 200 millióért, és elvileg sikeres volt az orvosi is 😁

több mint 2 éve
több mint 2 éve

adamfaragoo
😀😀😀

több mint 2 éve
beindult a twitter-humorgyár
 bleacherreport.com/articles/10061192-carlos-correas-twins-contract-shocks-mlb-twitter-after-failed-mets-giants-deals

több mint 2 éve

adamfaragoo
Úgysehisszükel.
Mikey
Elvileg már megvolt az orvosi is 😀
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577

adamfaragoo
Úgysehisszükel.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Mattingly is csatlakozott az igen népes és neves csapathoz, akik Nashville-be akarnak új májer csapatot. (Tavaly belengettek egy kettes bővítést:  sportsnaut.com/mlb-expansion-32-teams/)

www.mlbtraderumors.com/2023/01/don-mattingly-advisor-nashville-stars-expansion-team-mlb.html

több mint 2 éve

Matthew99
Na ennek örülök. Bár szerintem ezt most azt jelenti, hogy valamelyik dobónk tradelve lesz.
adamfaragoo
Nagyon jól látod:

Matthew99
Ha nekem kéne a négy közül választani, akkor Pablo vagy Rogerst tradelném. Bár Pablot nagyon kedvelem, de szerintem jelenleg neki jó értéke van és lehetne normális játékost kérni cserébe.
adamfaragoo
Lopez trade kapcsán talán még mi is érdeklődtünk, mielőtt Rodónt megszereztük.

több mint 2 éve

Matthew99
Na ennek örülök. Bár szerintem ezt most azt jelenti, hogy valamelyik dobónk tradelve lesz.
adamfaragoo
Nagyon jól látod:

Matthew99
Ha nekem kéne a négy közül választani, akkor Pablo vagy Rogerst tradelném. Bár Pablot nagyon kedvelem, de szerintem jelenleg neki jó értéke van és lehetne normális játékost kérni cserébe.
több mint 2 éve

Matthew99
adamfaragoo
Nagyon jól látod:

több mint 2 éve

Matthew99
több mint 2 éve

több mint 2 éve
Vissza a startvonalhoz:

több mint 2 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 954 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Hendriks 😥

Löfli
Ó, Istenem. 😕