NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
1 095
42
18:00, Net4+, DAZN
Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 3 éve
Térd ha jól emlékszem. De még minorban volt vele gondja.Amúgy én utána se néztem, pontosan milyen sérülése van neki ami problémát okoz most a csapatoknak?Eddig nem volt gond ezzel a régi sérüléssel és gondolta most se lesz. De ahogy öregszik egyre inkább figyelnek rá a csapatok, főleg ha egy fél vagon pénzt akar ellapátolni tőlük.Correa, avagy hogy kell nem ám csak két, de három szék között a padlóra csüccsenni 😀szépen kitol magával?
Twins 10/285
Giants 13/350
Mets 12/315
most val'szeg lesz belőle egy rövidtávú minnesotai szerződés
www.thescore.com/mlb/news/2537620
robiroboter
🤘gaben🤘
Matthew99
adamfaragoo

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Amúgy én utána se néztem, pontosan milyen sérülése van neki ami problémát okoz most a csapatoknak?Eddig nem volt gond ezzel a régi sérüléssel és gondolta most se lesz. De ahogy öregszik egyre inkább figyelnek rá a csapatok, főleg ha egy fél vagon pénzt akar ellapátolni tőlük.Correa, avagy hogy kell nem ám csak két, de három szék között a padlóra csüccsenni 😀szépen kitol magával?
Twins 10/285
Giants 13/350
Mets 12/315
robiroboter
🤘gaben🤘
Matthew99
több mint 3 éve
Eddig nem volt gond ezzel a régi sérüléssel és gondolta most se lesz. De ahogy öregszik egyre inkább figyelnek rá a csapatok, főleg ha egy fél vagon pénzt akar ellapátolni tőlük.Correa, avagy hogy kell nem ám csak két, de három szék között a padlóra csüccsenni 😀szépen kitol magával?
Twins 10/285
Giants 13/350
Mets 12/315
robiroboter
🤘gaben🤘

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Correa, avagy hogy kell nem ám csak két, de három szék között a padlóra csüccsenni 😀szépen kitol magával?
Twins 10/285
Giants 13/350
Mets 12/315
robiroboter
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 3 éve
Főleg ha még fizet is valamicskét a csapatkasszába.Correa, avagy hogy kell nem ám csak két, de három szék között a padlóra csüccsenni 😀Jöjjön hozzánk fene bánja, cserének jó lesz 🤪
Twins 10/285
Giants 13/350
Mets 12/315
robiroboter
adamfaragoo

több mint 3 éve
Correa, avagy hogy kell nem ám csak két, de három szék között a padlóra csüccsenni 😀Jöjjön hozzánk fene bánja, cserének jó lesz 🤪
Twins 10/285
Giants 13/350
Mets 12/315
robiroboter
több mint 3 éve
Correa, avagy hogy kell nem ám csak két, de három szék között a padlóra csüccsenni 😀Twins 10/285
Giants 13/350
Mets 12/315
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 3 éve
Ez jol nez kibasztam lentebb görgetni 😅🤣
YoungZeeZee
több mint 3 éve
beteszem ide is 😀
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 576
Ez jol nez ki2023. Jordan Year. 💥 pic.twitter.com/b75SydA3tG
— Chicago White Sox (@whitesox) January 1, 2023
több mint 3 éve
Igazoltunk egy 2B-t amire alapból nem lett volna szükség, és most még lehet, hogy tradelünk is egy 2B-ért.Ki érti ezt.. Remélem nem azért mert Jazz elmegy.
több mint 3 éve
Tegnap még simán elolvastam az egészet mobilon.ja, lehet, nem vágom, ON állásban volt a Bypass, abból gondoltam. de, ja, az EPSN+ cikek fizetősek, nem az insiderek.
Kampman
több mint 3 éve
Mire mentek a nagy FA-költők az elmúlt 30 évben?Tegnap még simán elolvastam az egészet mobilon.
www.espn.com/mlb/insider/insider/story/_/id/35297881/mlb-free-agency-mets-expensive-rank-best-teams
(Az amúgy fizetős cikk simán olvasható Bypass Paywalls Clean böngészőkiegészítővel.)
robiroboter
több mint 3 éve
Mire mentek a nagy FA-költők az elmúlt 30 évben?(Az amúgy fizetős cikk simán olvasható Bypass Paywalls Clean böngészőkiegészítővel.)
több mint 3 éve
Jarlin Garcia is érkezik. Cherigton ráhajtott egy kicsit a dobó szekcióra. 😃 Mondjuk nem lenne rossz, ha valakinek végre elsülne a keze nálunk. Bár nagyon remélem, hogy Roansy lesz majd a No.1. pitcher.
több mint 3 éve
Háát, nem is tudom.Sajnálom....sok sikert neki
Bár már annak is örülök, hogy legalább valakit igazoltunk.. Nekünk már ő erősités, ha hozza azt amit eddig, de szokássá vált, hogy nálunk mindenki leromlik 😀 😀
BREAKING NEWS: Shortstop Jean Segura and Miami Marlins are in agreement on a two-year, $17 million contract.@z101digital @ZDeportes
— Héctor Gómez (@hgomez27) December 29, 2022
adamfaragoo
több mint 3 éve
Ezek után vajon ki lesz az, aki megadja neki a nagy lóvét?A Savannah Bananas 😀
Mikey
Rumor has it Carlos Correa is actually just holding out until we send him a contract
— Savannah Bananas (@TheSavBananas) December 27, 2022
Sorry for the chaos everyone https://t.co/smtEB9aWju
több mint 3 éve
Háát, nem is tudom.Bár már annak is örülök, hogy legalább valakit igazoltunk.. Nekünk már ő erősités, ha hozza azt amit eddig, de szokássá vált, hogy nálunk mindenki leromlik 😀 😀
BREAKING NEWS: Shortstop Jean Segura and Miami Marlins are in agreement on a two-year, $17 million contract.@z101digital @ZDeportes
— Héctor Gómez (@hgomez27) December 29, 2022
Szerkesztette: adamfaragoo
több mint 3 éve
Rich Hill a kalózhajón.
több mint 3 éve
Ezek után vajon ki lesz az, aki megadja neki a nagy lóvét?Correával egyelőre a Mets orvosai is küzdenek.
Matthew99Carlos Correa will be the first MLB player in history to sign with 3 teams in a week https://t.co/qtk9tzOD5f
— Korked Bats (@korkedbats) December 24, 2022
robiroboter
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Correával egyelőre a Mets orvosai is küzdenek.
Matthew99
Carlos Correa will be the first MLB player in history to sign with 3 teams in a week https://t.co/qtk9tzOD5f
— Korked Bats (@korkedbats) December 24, 2022
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 576
két kedvenc csapatom közötti trade-et szerintem most a Dbacks nyerte, Varshoért cserébe jött Lourdes Gurriel és Gabriel Morenoszep moka lesz torontoban
Löfli
több mint 3 éve
Correával egyelőre a Mets orvosai is küzdenek.

több mint 3 éve
két kedvenc csapatom közötti trade-et szerintem most a Dbacks nyerte, Varshoért cserébe jött Lourdes Gurriel és Gabriel Moreno

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Kiderült, hogy valójában nem is Hal Steinbrenner, hanem Rizzo oldotta meg a Judge ügyet, miután azzal győzködte maradásra Aaront, hogy a tacskóik közös képeit elküldte neki, és kijelentette hogy nem szakíthatja szét őket.(😀)
Anthony Rizzo for GM!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May