Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 812 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve
robiroboter 2 273 — Let's go O's!
csonkaszezon = small sample size 😀

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 665 — "Montoya por favor!"
Tudom nem védi az akcióját, de Bailey azért dobta meg mert rá cserélték el anno Laureanot. Nem vagyok büszke a csapatomra, marad a Twins akik az MLB The Show játék miatt a másik kedvenceim, meg valakit a NL-ből is lehetne választani akkor már. Akkor se ugrok le a bandwagonról, sose szoktam, maradok csicska Houston drukker is (azért drukkoltam nekik alapból 2017 óta mert PO-ból narancsok mint a Broncos), de legalább már tudom mit érezhetnek a Pecc drukkerek 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 231 — Cowboys fan
Astros. Not better, just arrogant.
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 231 — Cowboys fan
Mióta beírtam, hogy a White Sox 6 meccses győzelmi sorozatnál jár, 1-4 a mutatójuk. Na, ez az a Sox, amit ismerek! 😀
Mikey
Rokikról nem akarsz valamit mondani? 😉
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 033
Mióta beírtam, hogy a White Sox 6 meccses győzelmi sorozatnál jár, 1-4 a mutatójuk. Na, ez az a Sox, amit ismerek! 😀

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Rutin New Orleans Saints LSU Tigers 2 021
 www.mlb.com/news/mlb-2020-power-rankings-after-week-2

Power Rankings:
1. LAD, 2. NYY, 3. OAK, 4. MIN, 5. CHC...

Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 5 éve
Suttyó Astros ide-vagy oda...
... hasítanak a fehér elefántok!!! 😀

Az elmúlt 30 évben csak egyszer (2013) állt ennyire jól (12-4) az A's 16 meccs után, mint most.

(Bár az is igaz, hogy eddig 5 csapattal találkoztak, abból 4-gyel otthon. Most viszont egy hármas túra következik, 8 meccsel.)

több mint 5 éve
Az Astros csak nem ül a picsáján? Laureanonak tök igaza van! Kicsit nagyobb ütésváltás is lehetett volna 😊
Shawn84
2x dobták meg a szemetek.
Kifejezett jófejség a részéről, hogy csak a 2. után indult szétverni vkit a HOU padján.

több mint 5 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Az Astros csak nem ül a picsáján? Laureanonak tök igaza van! Kicsit nagyobb ütésváltás is lehetett volna 😊
Shawn84
Nem véletlenül csípem annyira Laureanót. Aranyos hogy még a cheatriotsosok dobnak meg másokat.
Mikey
Ja. Épp a Kelly eltiltást követő napon 4 yankees játékost dobtak le. Persze 0 büntetés volt ...
csebi
De ez amúgy mi? Aki tudja árulja el nekem. Van ennek célja is vagy simán csak hisztiznek a ribancok?
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 651 — Lucas Scott
Shawn84
Nem véletlenül csípem annyira Laureanót. Aranyos hogy még a cheatriotsosok dobnak meg másokat.
Mikey
Ja. Épp a Kelly eltiltást követő napon 4 yankees játékost dobtak le. Persze 0 büntetés volt ...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Shawn84

több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 252 — Invisible man
Shawn84
És gondolom őt fogják eltiltani. Pedig 5 Athletics és 0 astros HBP volt a szériában, nem beszélve az ütőedző pampogásról.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
több mint 5 éve
 twitter.com/Nationals/status/1292563270038102016
Ray_bp_Lewis
ja, hogy csak a meccsé. mé' nem fújták le ezt?
mert a hétvégén a széria is folytatódik, csak már otthon.

több mint 5 éve
Ray_bp_Lewis Baltimore Ravens Miami Hurricanes 163
...Penteken folytatas Baltimoreban es a Nats lesz a hazai
Ray_bp_Lewis
nem, nem, most játszottunk Washingtonban. szombattól nekünk hazai a Camden Yardson. baseballban mindig a második csapat a hazai: x csapat @ y csapat, és az y a hazai, mert az eredményjelzőn és a boxscoreon is ők az alsók, mivel a hazai pálya előnye az, hogy te támadhatsz utolsónak.

vagy valamiről lemaradtam? én már nem igazán követem ezt a csonkaszezonos kornás kavarást. van belőle épp elég bajom fenteziben.
robiroboter
 twitter.com/Nationals/status/1292563270038102016
több mint 5 éve
Ray_bp_Lewis
nem, nem, most játszottunk Washingtonban. szombattól nekünk hazai a Camden Yardson. baseballban mindig a második csapat a hazai: x csapat @ y csapat, és az y a hazai, mert az eredményjelzőn és a boxscoreon is ők az alsók, mivel a hazai pálya előnye az, hogy te támadhatsz utolsónak.

vagy valamiről lemaradtam? én már nem igazán követem ezt a csonkaszezonos kornás kavarást. van belőle épp elég bajom fenteziben.

Szerkesztette: robiroboter

több mint 5 éve
...pedig csodasan vezettunk 5:2re...
Ray_bp_Lewis
nyugi, ezt az idei szabályok alapján lefújják, és söpörve a bajnok 😀 😀 😀
robiroboter
több mint 5 éve
Köszöntjük James Paxtont a 2020-as szezonban, örülünk hogy megérkezett ő is!

4 IP, 0 ER, 8 K. 💪

Szerk.: kicsit később kezdtem el nézni, így kis késésben vagyok az élő közvetítéshez képest.
Mikey
Erre a hetedikben egymásutánban 2-run HR és solo HR. Fck.

több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 293 — Így remélem megfelelek nektek.....
Elég katasztrofálisan állunk a Braves ellen 😕
több mint 5 éve
Ray_bp_Lewis
nyugi, ezt az idei szabályok alapján lefújják, és söpörve a bajnok 😀 😀 😀

több mint 5 éve
több mint 5 éve
Washingtonban felszabadul,kb 10 palyamunkas allas :

Ezt ,kb 10 percig probaltak... (utana mar nem mutattak)

twitter.com/danconnolly2016/status/1292534421283844096
több mint 5 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 485 — Bla, bla, bla
Fuxos homár! Ákúnnya

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Köszöntjük James Paxtont a 2020-as szezonban, örülünk hogy megérkezett ő is!

4 IP, 0 ER, 8 K. 💪

Szerk.: kicsit később kezdtem el nézni, így kis késésben vagyok az élő közvetítéshez képest.

Szerkesztette: Mikey

több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 064 — #NoStress
Remek a szakkommentálás az ATL-PHI meccsen! 👍
nagir
Az előző eztnemhiszemel-eshez képest, ha Weisz Fanni lenne, az is minőségjavulást jelentene.