Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve
csonkaszezon = small sample size 😀
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 5 éve
Tudom nem védi az akcióját, de Bailey azért dobta meg mert rá cserélték el anno Laureanot. Nem vagyok büszke a csapatomra, marad a Twins akik az MLB The Show játék miatt a másik kedvenceim, meg valakit a NL-ből is lehetne választani akkor már. Akkor se ugrok le a bandwagonról, sose szoktam, maradok csicska Houston drukker is (azért drukkoltam nekik alapból 2017 óta mert PO-ból narancsok mint a Broncos), de legalább már tudom mit érezhetnek a Pecc drukkerek 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Astros. Not better, just arrogant.
több mint 5 éve
Mióta beírtam, hogy a White Sox 6 meccses győzelmi sorozatnál jár, 1-4 a mutatójuk. Na, ez az a Sox, amit ismerek! 😀Rokikról nem akarsz valamit mondani? 😉
Mikey
több mint 5 éve
Mióta beírtam, hogy a White Sox 6 meccses győzelmi sorozatnál jár, 1-4 a mutatójuk. Na, ez az a Sox, amit ismerek! 😀
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
www.mlb.com/news/mlb-2020-power-rankings-after-week-2Power Rankings:
1. LAD, 2. NYY, 3. OAK, 4. MIN, 5. CHC...
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 5 éve
Suttyó Astros ide-vagy oda...... hasítanak a fehér elefántok!!! 😀
Az elmúlt 30 évben csak egyszer (2013) állt ennyire jól (12-4) az A's 16 meccs után, mint most.
(Bár az is igaz, hogy eddig 5 csapattal találkoztak, abból 4-gyel otthon. Most viszont egy hármas túra következik, 8 meccsel.)
több mint 5 éve
Az Astros csak nem ül a picsáján? Laureanonak tök igaza van! Kicsit nagyobb ütésváltás is lehetett volna 😊2x dobták meg a szemetek.
Shawn84
Kifejezett jófejség a részéről, hogy csak a 2. után indult szétverni vkit a HOU padján.
több mint 5 éve
De ez amúgy mi? Aki tudja árulja el nekem. Van ennek célja is vagy simán csak hisztiznek a ribancok?Ja. Épp a Kelly eltiltást követő napon 4 yankees játékost dobtak le. Persze 0 büntetés volt ...Az Astros csak nem ül a picsáján? Laureanonak tök igaza van! Kicsit nagyobb ütésváltás is lehetett volna 😊Nem véletlenül csípem annyira Laureanót. Aranyos hogy még a cheatriotsosok dobnak meg másokat.
Shawn84
Mikey
csebi
több mint 5 éve
Ja. Épp a Kelly eltiltást követő napon 4 yankees játékost dobtak le. Persze 0 büntetés volt ...Az Astros csak nem ül a picsáján? Laureanonak tök igaza van! Kicsit nagyobb ütésváltás is lehetett volna 😊Nem véletlenül csípem annyira Laureanót. Aranyos hogy még a cheatriotsosok dobnak meg másokat.
Shawn84
Mikey
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Az Astros csak nem ül a picsáján? Laureanonak tök igaza van! Kicsit nagyobb ütésváltás is lehetett volna 😊Nem véletlenül csípem annyira Laureanót. Aranyos hogy még a cheatriotsosok dobnak meg másokat.
Shawn84
több mint 5 éve
Az Astros csak nem ül a picsáján? Laureanonak tök igaza van! Kicsit nagyobb ütésváltás is lehetett volna 😊És gondolom őt fogják eltiltani. Pedig 5 Athletics és 0 astros HBP volt a szériában, nem beszélve az ütőedző pampogásról.
Shawn84

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Az Astros csak nem ül a picsáján? Laureanonak tök igaza van! Kicsit nagyobb ütésváltás is lehetett volna 😊
több mint 5 éve
twitter.com/Nationals/status/1292563270038102016ja, hogy csak a meccsé. mé' nem fújták le ezt?
Ray_bp_Lewis
mert a hétvégén a széria is folytatódik, csak már otthon.
több mint 5 éve
twitter.com/Nationals/status/1292563270038102016...Penteken folytatas Baltimoreban es a Nats lesz a hazainem, nem, most játszottunk Washingtonban. szombattól nekünk hazai a Camden Yardson. baseballban mindig a második csapat a hazai: x csapat @ y csapat, és az y a hazai, mert az eredményjelzőn és a boxscoreon is ők az alsók, mivel a hazai pálya előnye az, hogy te támadhatsz utolsónak.
Ray_bp_Lewis
vagy valamiről lemaradtam? én már nem igazán követem ezt a csonkaszezonos kornás kavarást. van belőle épp elég bajom fenteziben.
robiroboter
több mint 5 éve
...Penteken folytatas Baltimoreban es a Nats lesz a hazainem, nem, most játszottunk Washingtonban. szombattól nekünk hazai a Camden Yardson. baseballban mindig a második csapat a hazai: x csapat @ y csapat, és az y a hazai, mert az eredményjelzőn és a boxscoreon is ők az alsók, mivel a hazai pálya előnye az, hogy te támadhatsz utolsónak.
Ray_bp_Lewis
vagy valamiről lemaradtam? én már nem igazán követem ezt a csonkaszezonos kornás kavarást. van belőle épp elég bajom fenteziben.
Szerkesztette: robiroboter
több mint 5 éve
...Penteken folytatas Baltimoreban es a Nats lesz a hazai...pedig csodasan vezettunk 5:2re...nyugi, ezt az idei szabályok alapján lefújják, és söpörve a bajnok 😀 😀 😀
Ray_bp_Lewis
robiroboter
több mint 5 éve
Köszöntjük James Paxtont a 2020-as szezonban, örülünk hogy megérkezett ő is!Erre a hetedikben egymásutánban 2-run HR és solo HR. Fck.
4 IP, 0 ER, 8 K. 💪
Szerk.: kicsit később kezdtem el nézni, így kis késésben vagyok az élő közvetítéshez képest.
Mikey
több mint 5 éve
Elég katasztrofálisan állunk a Braves ellen 😕
több mint 5 éve
...pedig csodasan vezettunk 5:2re...nyugi, ezt az idei szabályok alapján lefújják, és söpörve a bajnok 😀 😀 😀
Ray_bp_Lewis
több mint 5 éve
...pedig csodasan vezettunk 5:2re...
több mint 5 éve
Washingtonban felszabadul,kb 10 palyamunkas allas : Ezt ,kb 10 percig probaltak... (utana mar nem mutattak)
twitter.com/danconnolly2016/status/1292534421283844096
több mint 5 éve
Fuxos homár! Ákúnnya

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Köszöntjük James Paxtont a 2020-as szezonban, örülünk hogy megérkezett ő is!4 IP, 0 ER, 8 K. 💪
Szerk.: kicsit később kezdtem el nézni, így kis késésben vagyok az élő közvetítéshez képest.
Szerkesztette: Mikey
több mint 5 éve
Remek a szakkommentálás az ATL-PHI meccsen! 👍Az előző eztnemhiszemel-eshez képest, ha Weisz Fanni lenne, az is minőségjavulást jelentene.
nagir