Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve
08/14 péntek 01:15 Milwaukee Brewers - Chicago Cubs (SPORT1)Na hát végre egy jó csapatot is megmutatnak a hazai nézőknek! Go Cubs Go!
www.facebook.com/photo?fbid=3204348469600198&set=gm.2568718746725559newll
több mint 5 éve
08/14 péntek 01:15 Milwaukee Brewers - Chicago Cubs (SPORT1)egy este két meccs, első alkalommal (?)
www.facebook.com/photo?fbid=3204348469600198&set=gm.2568718746725559newll
és jönnek a Detroit Tigers napok a sport tv-n

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
08/14 péntek 01:15 Milwaukee Brewers - Chicago Cubs (SPORT1)www.facebook.com/photo?fbid=3204348469600198&set=gm.2568718746725559
Szerkesztette: newll
több mint 5 éve
Volt időm játszani az MLB játékkal most, a Pittsburghel voltam. Most meg ahogy nézem a meccset Buffaloban, Cervelli és Dickerson is a Miamiban van.A lehető legjobbat választottad! 😉😀
Heisman Trophy
Amúgy pedig Musgrovet IL - re raktuk. Ő a 13. játékosunk aki idén ide kerül. Gyakorlatilag most már csak Trevor Williams és Chad Khul maradt olyan, aki valaha a kezdő rotáció tagja volt. Khul most jött vissza több, mint egy év után.
Lassan eljutunk oda, hogy a takarító néni fog felállni a dobni, bár ez minőségi visszaesést biztosan nem jelent.
több mint 5 éve
Volt időm játszani az MLB játékkal most, a Pittsburghel voltam. Most meg ahogy nézem a meccset Buffaloban, Cervelli és Dickerson is a Miamiban van.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Aki jó minőségben szeretne pontdús, izgalmas meccset visszanézni, annak ajánlom a tegnapi ingyenes MLB TV meccset : Athletics vs Angels
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 5 éve
Szép ez a Sahlen Field, nekem nagyon tetszik.
több mint 5 éve
Naaaaaa ,azzzzze ne zuhanjunk mar tuuuulzasba !!! 😉😂nézz rá a százfára fácsén 😀 így: százfa
Ray_bp_Lewis
nem linkelem, mert itt hülyén nagy baszt rak hozzá. de itt az aláírásomban is.
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 5 éve
Naaaaaa ,azzzzze ne zuhanjunk mar tuuuulzasba !!! 😉😂A döntésben ott van, hivatkoztak h melyik szabályt sértették meg:Na végre, eszembe se jutott ezt linkelni 😀
img.mlbstatic.com/mlb-images/image/upload/mlb/cglrhmlrwwbkacty27l7.pdf
csebi
ON: O's blogon már azzal az ötlettel barátkoznak, hogy mi van, ha reális playoff-esélyünk lesz 😀
www.camdenchat.com/2020/8/10/21360988/baltimore-orioles-playoff-chances-trades-2020
robiroboter
több mint 5 éve
Ezt értettem.Fent leírta Robi. 2 manager sem tudta megfelelő magatartásra bírni a dugoutot. Astros manager nem kapott buntit, nem Astros igen.Miért vonatkozik más?De az Astrosra más elbírálás vonatkozik. A pitcherek akik meg utaztak rá azok gondolom semmi ...Laureano 6 meccset kapott. Az Astros hitting coach pedig 20-at.about par.
Mikey
mondjuk azt megjegyezném, hogy Roberts azért kapott Kelly nyolcasa mellé egy meccset, mert nem tudta megfelelő magatartásra bírni a kispadot.
azé' a Stros managernek is simán elfért volna egy nap szabi, mert hát a hitting coach is a dugout része.
slowmotion
csebi
Sobri Jóska
csebi
De ennek ki az oka?
több mint 5 éve
Fent leírta Robi. 2 manager sem tudta megfelelő magatartásra bírni a dugoutot. Astros manager nem kapott buntit, nem Astros igen.Miért vonatkozik más?De az Astrosra más elbírálás vonatkozik. A pitcherek akik meg utaztak rá azok gondolom semmi ...Laureano 6 meccset kapott. Az Astros hitting coach pedig 20-at.about par.
Mikey
mondjuk azt megjegyezném, hogy Roberts azért kapott Kelly nyolcasa mellé egy meccset, mert nem tudta megfelelő magatartásra bírni a kispadot.
azé' a Stros managernek is simán elfért volna egy nap szabi, mert hát a hitting coach is a dugout része.
slowmotion
csebi
Sobri Jóska
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Cardinalsal most mi van pontosan? Annyit tudok hogy vannak fertőzések.
több mint 5 éve
Miért vonatkozik más?De az Astrosra más elbírálás vonatkozik. A pitcherek akik meg utaztak rá azok gondolom semmi ...Laureano 6 meccset kapott. Az Astros hitting coach pedig 20-at.about par.
Mikey
slowmotion
csebi
több mint 5 éve
De az Astrosra más elbírálás vonatkozik. A pitcherek akik meg utaztak rá azok gondolom semmi ...Laureano 6 meccset kapott. Az Astros hitting coach pedig 20-at.about par.
Mikey
slowmotion
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Laureano 6 meccset kapott. Az Astros hitting coach pedig 20-at.about par.
Mikey
több mint 5 éve
Laureano 6 meccset kapott. Az Astros hitting coach pedig 20-at.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Na végre a játékkal is foglalkozik valaki 😀 A mai jó hír, hoyg végre újra lesz Cubs meccs 😀 Mondjuk nekem csak holnap, de akkor is.A döntésben ott van, hivatkoztak h melyik szabályt sértették meg:Na végre, eszembe se jutott ezt linkelni 😀
csebi
ON: O's blogon már azzal az ötlettel barátkoznak, hogy mi van, ha reális playoff-esélyünk lesz 😀
www.camdenchat.com/2020/8/10/21360988/baltimore-orioles-playoff-chances-trades-2020
robiroboter
több mint 5 éve
sokáig az NFL sem részletezte, volt az ún 'conduct detrimental', vagyis a káros magatartás, és ezt aztán bármire rá lehetett húzni. azt is, ha a liga főtitkára által küldött rendeletre nagy ívben szarnak.Nem szabálykönyv, hanem versenykiírás. Policy, kodex, szmsz, bármi?Tudsz linkelni egy passzust valahonnan, hogy mi a szabály, előírás, és mi a szankció?NINCS passzus, nincs erre szabálykönyv. A szabálykönyvben a játék szabályai vannak leírva tök részletesen.
Sobri Jóska
Linkeltem egy cikket, hogy miért "csak" ennyi lett a büntetés. De tényleg. Ez nem a KRESZ. Volt egy csalás, a liga a játékoszakszervezettel együtt döntött büntetésekről. Aztán azóta is arról ír mindenki, hogy ez hogy jött pont így ki. Hiába kérdezed meg ezredszerre, hogy a de szabálykönyv, ez nem az. Ez a liga büntetése. Ha meglenne Rob Manfred száma, megkérdezném neked, de nincs.
De linkelem még egyszer:
www.latimes.com/opinion/story/2020-02-27/astros-cheating-baseball-investigation
És én ezt részemről befejeztem. Még egy szabálykönyvezés, és nincs az a sör, hogy még egy sort is leírjak erről.
robiroboter
Valami koordinátarendszer kell legyen, ami definiálja az alapvetéseket, különben honnan tudható mi engedélyezett, és ahhoz képest mi csalás.
Sobri Jóska
több mint 5 éve
A döntésben ott van, hivatkoztak h melyik szabályt sértették meg:Na végre, eszembe se jutott ezt linkelni 😀
csebi
több mint 5 éve
A döntésben ott van, hivatkoztak h melyik szabályt sértették meg:Nem szabálykönyv, hanem versenykiírás. Policy, kodex, szmsz, bármi?Tudsz linkelni egy passzust valahonnan, hogy mi a szabály, előírás, és mi a szankció?NINCS passzus, nincs erre szabálykönyv. A szabálykönyvben a játék szabályai vannak leírva tök részletesen.
Sobri Jóska
Linkeltem egy cikket, hogy miért "csak" ennyi lett a büntetés. De tényleg. Ez nem a KRESZ. Volt egy csalás, a liga a játékoszakszervezettel együtt döntött büntetésekről. Aztán azóta is arról ír mindenki, hogy ez hogy jött pont így ki. Hiába kérdezed meg ezredszerre, hogy a de szabálykönyv, ez nem az. Ez a liga büntetése. Ha meglenne Rob Manfred száma, megkérdezném neked, de nincs.
De linkelem még egyszer:
És én ezt részemről befejeztem. Még egy szabálykönyvezés, és nincs az a sör, hogy még egy sort is leírjak erről.
robiroboter
Valami koordinátarendszer kell legyen, ami definiálja az alapvetéseket, különben honnan tudható mi engedélyezett, és ahhoz képest mi csalás.
Sobri Jóska
több mint 5 éve
img.mlbstatic.com/mlb-images/image/upload/mlb/cglrhmlrwwbkacty27l7.pdfNem szabálykönyv, hanem versenykiírás. Policy, kodex, szmsz, bármi?Tudsz linkelni egy passzust valahonnan, hogy mi a szabály, előírás, és mi a szankció?NINCS passzus, nincs erre szabálykönyv. A szabálykönyvben a játék szabályai vannak leírva tök részletesen.
Sobri Jóska
De linkelem még egyszer:
robiroboter
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Elvileg a ligát alapító eredeti ownership megállapodásban szerepelt olyan, hogy a szabályok vétőivel szemben kötelező franchise relocation is kikényszeríthető vagy a tulajt leváltják. Nem tudom, hogy mernék-e alkalmazni egy ezeréves szabályt, pedig le volt írva anno.Nem szabálykönyv, hanem versenykiírás. Policy, kodex, szmsz, bármi?Tudsz linkelni egy passzust valahonnan, hogy mi a szabály, előírás, és mi a szankció?NINCS passzus, nincs erre szabálykönyv. A szabálykönyvben a játék szabályai vannak leírva tök részletesen.
Sobri Jóska
De linkelem még egyszer:
robiroboter
Sobri Jóska
A pénzbüntetés maximuma valóban ez, ha egyedi szabályként definiáljuk az esetet. A liga álságos módon egységként kezelte az egész folyamatot, mert előre eldöntötték, hogy nem lesz nagyobb gebasz, nem fog a nyakába venni NFL-szerű pereket, ne adj isten lockoutot.
Amúgy ismételt vagy rendszerszintű esetben még exponenciális büntetés is szóba jöhetne (lásd tröszt törvény vagy versenyhivatali törvények), ami a franchise éves revenue-jához igazodik. A commissioner egyszemélyben kiszabhatná a játék integritásának megsértéséért, de ő inkább egy bizottságnak adta ki a vizsgálatot.
Mondhatta volna a liga, hogy bekaphatjátok, bajnoki cím off, egy évig nem játszotok és 10 milliárd dollárt fizettek, ha kell 10 éven keresztül. Ha lett volna tökük. Szerinted ebben az esetben megérné leolvasni a jeleket?
több mint 5 éve
Nem szabálykönyv, hanem versenykiírás. Policy, kodex, szmsz, bármi?Tudsz linkelni egy passzust valahonnan, hogy mi a szabály, előírás, és mi a szankció?NINCS passzus, nincs erre szabálykönyv. A szabálykönyvben a játék szabályai vannak leírva tök részletesen.
Sobri Jóska
De linkelem még egyszer:
robiroboter
több mint 5 éve
Tudsz linkelni egy passzust valahonnan, hogy mi a szabály, előírás, és mi a szankció?NINCS passzus, nincs erre szabálykönyv. A szabálykönyvben a játék szabályai vannak leírva tök részletesen.
Sobri Jóska
De linkelem még egyszer:
több mint 5 éve
De mi alapján?Pénzbüntetésben volt max de bmien Más büntetést is lehetett volna alkalmazni, nem tiltotta semmi.De a cikk szerint az MLB ezzel az 5m-val a maximális büntetést adta.Amúgy anno kiveséztük itt is. A büntetés mértéken túl ami pl nalam kiverte a biztosítékot h még arra sem futotta a jatekosoktol h egy ilyen álszent nyilatkozatot kiadjanak, sőt ha jól emlékszem 1-2 játékos kb letudta a semmivel sőt még fel volt háborodva h erről kérdezik. Pl Rich Eisen videója:A jellopás egyidős a baseballal. Ha száz évvel ezelőtti meccsen rájöttek egy kódra, oké, kihasználták azon a meccsen. Az Astros szisztematikusan csinálta ezt. Minden hazai meccsén. Mert a videós jellopás tilos. A valós idejű videós jellopás meg pláne. A liga előre figyelmeztette a csapatokat, hogy tilos. Ezért járt a büntetés. Zéró megbánást tanúsítottak a játékosok. Rühelli őket mindenki. Na puff. Részemről ez ennyi.Elvagyok az angol cikkekkel, csak egyszerűbb itt választ vadászni, mint 163-t végignyálazni.
Ha nem akarod végigrágni mindet, íme egyetlen cikk, amiben végigveszik, hogyan ugrottak meg az ütőátlagaik, hogyan használták ki a szemetesen dobolással leadott jellopást:
www.crawfishboxes.com/2020/1/29/21114099/advanced-data-on-the-astros-cheating-how-often-main-culprits-what-effect
A gyengébb angoltudás a gugli translate óta nem kifogás 😀 Ha nekem egy japán cikkből kihámozza a lényeget, pedig aztán az arigatón meg a szusin kívül más japán szót nem nagyon ismerek 😀
robiroboter
A játékosok bajnokok lettek.
Mit bánjanak meg?
Ha kiadnak egy álszent nyilatkozatot, hogy "sajnáljuk, megszédültünk, elragadott a hév, nyerni akartunk, de már többé nem teszünk ilyet", az jobb lenne?
Sobri Jóska
youtu.be/qRVhLOm5OoU
Amit az üzleti részéről írsz az így történt és épp ezért volt rohej a büntetés, nem hiába mondtak kinn is sokan h el kellett volna venni a bajnoki cimet.
csebi
A bajnoki cím elvételére nem volt ezek szerint opció.
Sobri Jóska
csebi
Tudsz linkelni egy passzust valahonnan, hogy mi a szabály, előírás, és mi a szankció?