EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
4 hónapja
Pár mappával arrébb, alap 😊SB XLV?Nem sok teljes meccs van meg offline, hdd-n, de az igen 😊Német-brazil VB elődöntő 2014-ből. Én nagyon élveztem. 😀Csak az a baj, hogy ha egy ilyen típusú meccsen egy kiscsapat valahogy tovább is megy az általában elqrja a lehetőségét is, hogy a negyeddöntő majd esetleg jó legyen.Kérek példákat az elmúlt évtizedből, mikor nagyobb tornán az egyenes kieséses szakaszban két "nagy" játszott egymás ellen remek meccset
ozibozi
r.baggio
iktriad
gamerkr
Tactful Cactus
4 hónapja
Tactful Cactus
13 879
SB XLV?Nem sok teljes meccs van meg offline, hdd-n, de az igen 😊Német-brazil VB elődöntő 2014-ből. Én nagyon élveztem. 😀Csak az a baj, hogy ha egy ilyen típusú meccsen egy kiscsapat valahogy tovább is megy az általában elqrja a lehetőségét is, hogy a negyeddöntő majd esetleg jó legyen.Kérek példákat az elmúlt évtizedből, mikor nagyobb tornán az egyenes kieséses szakaszban két "nagy" játszott egymás ellen remek meccset
ozibozi
r.baggio
iktriad
gamerkr
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
4 hónapja
Én még Suns fan is vagyok. 😀A Vasas-Sharks-Redskins kombó tényleg brutálisabbnak hangzikNémet-brazil VB elődöntő 2014-ből. Én nagyon élveztem. 😀Jó, de te Jags, FCS meg Kispest fan vagy, ennél már csak warrb roszabb.
iktriad
zacknorb
Kampman
4 hónapja
Kampman
28 326
A Vasas-Sharks-Redskins kombó tényleg brutálisabbnak hangzikNémet-brazil VB elődöntő 2014-ből. Én nagyon élveztem. 😀Jó, de te Jags, FCS meg Kispest fan vagy, ennél már csak warrb roszabb.
iktriad
zacknorb
4 hónapja
Nem sok teljes meccs van meg offline, hdd-n, de az igen 😊Német-brazil VB elődöntő 2014-ből. Én nagyon élveztem. 😀Csak az a baj, hogy ha egy ilyen típusú meccsen egy kiscsapat valahogy tovább is megy az általában elqrja a lehetőségét is, hogy a negyeddöntő majd esetleg jó legyen.Kérek példákat az elmúlt évtizedből, mikor nagyobb tornán az egyenes kieséses szakaszban két "nagy" játszott egymás ellen remek meccset
ozibozi
r.baggio
iktriad
4 hónapja
megyei I osztályban jobb lövések vannakengem a tegnapi angol-szlovák emlékeztetett egy Norwich meccsre 😀
Tactful Cactus
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
Német-brazil VB elődöntő 2014-ből. Én nagyon élveztem. 😀Jó, de te Jags, FCS meg Kispest fan vagy, ennél már csak warrb roszabb.
iktriad
4 hónapja
Német-brazil VB elődöntő 2014-ből. Én nagyon élveztem. 😀Csak az a baj, hogy ha egy ilyen típusú meccsen egy kiscsapat valahogy tovább is megy az általában elqrja a lehetőségét is, hogy a negyeddöntő majd esetleg jó legyen.Kérek példákat az elmúlt évtizedből, mikor nagyobb tornán az egyenes kieséses szakaszban két "nagy" játszott egymás ellen remek meccset
ozibozi
r.baggio
4 hónapja
Tactful Cactus
13 879
essen már ki mindkét csapat oszt haladjunk
Szerkesztette: Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
4 hónapja
Eskü az az érzésem, hogy a szlovének megilletődnek a helyzetektől. Hát ez is mi volt.
4 hónapja
'22 argentín-holland, argentín-franciaCsak az a baj, hogy ha egy ilyen típusú meccsen egy kiscsapat valahogy tovább is megy az általában elqrja a lehetőségét is, hogy a negyeddöntő majd esetleg jó legyen.Kérek példákat az elmúlt évtizedből, mikor nagyobb tornán az egyenes kieséses szakaszban két "nagy" játszott egymás ellen remek meccset
ozibozi
r.baggio
4 hónapja
Kampman
28 326
Ajánlom mindenki figyelmébe Paraguay 2011-es Copa America szereplését.Szlovenek akkor 4 meccs 4 dontetlen a rendes jatekido utan.pont írni akartam 😀 Vicces lenne továbbjutnának úgy, hogy 1 meccset se sikerült megnyerni 😀
Zsellér van de Vrij
shagi0206
4 hónapja
Toto21
5 957
Bruno már az első félidőben se futottCéRoni hosszabításban seggén fogja venni a levegőt.Az biztos, mert már most is. Meg Pepe, meg Palhinha, Bészilva, Kanszeló. Kicsit Brüno is.
balintbaba
slowmotion
4 hónapja
Angol-Német is az volt sztem amelyiken Lampard gólját elvették2022 vb döntőCsak az a baj, hogy ha egy ilyen típusú meccsen egy kiscsapat valahogy tovább is megy az általában elqrja a lehetőségét is, hogy a negyeddöntő majd esetleg jó legyen.Kérek példákat az elmúlt évtizedből, mikor nagyobb tornán az egyenes kieséses szakaszban két "nagy" játszott egymás ellen remek meccset
ozibozi
r.baggio
zacknorb
4 hónapja
Toto21
5 957
Hollandia - Argentína, csak az volt a baj Paredes-t nem küldte kórházba Van DijkCsak az a baj, hogy ha egy ilyen típusú meccsen egy kiscsapat valahogy tovább is megy az általában elqrja a lehetőségét is, hogy a negyeddöntő majd esetleg jó legyen.Kérek példákat az elmúlt évtizedből, mikor nagyobb tornán az egyenes kieséses szakaszban két "nagy" játszott egymás ellen remek meccset
ozibozi
r.baggio
4 hónapja
Kampman
28 326
Minden idők legjobb meccse volt, alap.2022 vb döntőCsak az a baj, hogy ha egy ilyen típusú meccsen egy kiscsapat valahogy tovább is megy az általában elqrja a lehetőségét is, hogy a negyeddöntő majd esetleg jó legyen.Kérek példákat az elmúlt évtizedből, mikor nagyobb tornán az egyenes kieséses szakaszban két "nagy" játszott egymás ellen remek meccset
ozibozi
r.baggio
zacknorb
4 hónapja
2022 vb döntőCsak az a baj, hogy ha egy ilyen típusú meccsen egy kiscsapat valahogy tovább is megy az általában elqrja a lehetőségét is, hogy a negyeddöntő majd esetleg jó legyen.Kérek példákat az elmúlt évtizedből, mikor nagyobb tornán az egyenes kieséses szakaszban két "nagy" játszott egymás ellen remek meccset
ozibozi
r.baggio
4 hónapja
CéRoni hosszabításban seggén fogja venni a levegőt.Az biztos, mert már most is. Meg Pepe, meg Palhinha, Bészilva, Kanszeló. Kicsit Brüno is.
balintbaba
4 hónapja
Csak az a baj, hogy ha egy ilyen típusú meccsen egy kiscsapat valahogy tovább is megy az általában elqrja a lehetőségét is, hogy a negyeddöntő majd esetleg jó legyen.Kérek példákat az elmúlt évtizedből, mikor nagyobb tornán az egyenes kieséses szakaszban két "nagy" játszott egymás ellen remek meccset
ozibozi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
4 hónapja
Tactful Cactus
13 879
de hamarabb mehetnék aludni ha bejön, ha meg visszatámadnak akkor iskapust fel se merik küldeni? csicskák.Miért küldenék fel, abszolút baromság lenne
Tactful Cactus
zacknorb
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
4 hónapja
Amúgy hol találok olyan oldalt, ahol a meccs utáni jegyzőkönyv fent van? Kivi vagyok a játékos statokra.optastats
Hanni
4 hónapja
kapust fel se merik küldeni? csicskák.Miért küldenék fel, abszolút baromság lenne
Tactful Cactus
4 hónapja
Szlovenek akkor 4 meccs 4 dontetlen a rendes jatekido utan.svájc tolt VB-n hasonlót, nem?
Zsellér van de Vrij
kapott gól nélkül estek ki 11esekkel