EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
4 hónapja
Igazából nem értem a portugál játékot. Oké, hogy a prime CR jó volt fejjel, de az mar a jelek szerint elmúlt, és rajta kívül ilyen hozzám hasonló 1,8 under zsebrakétáik vannak. Azok nem fognak itt gólt fejelni... faszomnak kell ezt játszani.mer zseni az edző
Hanni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
Igazából nem értem a portugál játékot. Oké, hogy a prime CR jó volt fejjel, de az mar a jelek szerint elmúlt, és rajta kívül ilyen hozzám hasonló 1,8 under zsebrakétáik vannak. Azok nem fognak itt gólt fejelni... faszomnak kell ezt játszani.
4 hónapja
Szerdan akkor szunnap, remelem ismetlik majd azert a francia-belgat, meg a portugal-szlovent.megtoldva a 4 angol meccsel
Zsellér van de Vrij
4 hónapja
Mindenki behúzódik, arra várva, hogy a két szélső megveri a védőjét meg a biztosítót is.Az eredményközvetítőt olvasva mindig megjön a kedvem a meccshez, de most sok dologról nem maradok le ugye? Van esély a meglepetésre vagy érik a portugál gól?szlovénektől hiányzik 2-3 igazi spíler, aki megfirkálná a portugál védelmet, mert a 40 éves Pepe megfirkálható lenne
r.baggio
a portugálok jól kenik, de nincs területük, de közelebb vannak a gólhoz, csak hát orrnehéz egy picit a támadójátékuk
NB2
Hát... sok sikert.
4 hónapja
Szerdan akkor szunnap, remelem ismetlik majd azert a francia-belgat, meg a portugal-szlovent.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
4 hónapja
Toto21
5 959
jobb mintha faroknehéz lenne, mint a belgáknál 😀Az eredményközvetítőt olvasva mindig megjön a kedvem a meccshez, de most sok dologról nem maradok le ugye? Van esély a meglepetésre vagy érik a portugál gól?szlovénektől hiányzik 2-3 igazi spíler, aki megfirkálná a portugál védelmet, mert a 40 éves Pepe megfirkálható lenne
r.baggio
a portugálok jól kenik, de nincs területük, de közelebb vannak a gólhoz, csak hát orrnehéz egy picit a támadójátékuk
NB2
4 hónapja
Az eredményközvetítőt olvasva mindig megjön a kedvem a meccshez, de most sok dologról nem maradok le ugye? Van esély a meglepetésre vagy érik a portugál gól?szlovénektől hiányzik 2-3 igazi spíler, aki megfirkálná a portugál védelmet, mert a 40 éves Pepe megfirkálható lenne
r.baggio
4 hónapja
Hááát...
4 hónapja
Tactful Cactus
13 879
Én fordítva.Gólért viszkit vállalokOrsato ivott egy tüskét? 😊Lassan lehet én is
NB2
zacknorb
slowmotion
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
4 hónapja
Toto21
5 959
Azt hiszem ha valaki most akarja megszeretni a focit az EB során, nem fogja.évek óta nézhetetlen lett. Mióta a rendszer fontosabb a varázslóknál... Szürke eminenciás mindenki
shagi0206
4 hónapja
Azt hiszem ha valaki most akarja megszeretni a focit az EB során, nem fogja.Sajna ez a válogatott football, a klubszezon hozza az élvezetet.
shagi0206
4 hónapja
az a baj hogy ha gól akkor én iszok egy tüskétne legyen hosszabbítás, sírva könyörgökszólj Negritisnek, előző meccsen elintézte
Tactful Cactus
Toto21
azt mégse kéne
4 hónapja
shagi0206
10 945
Azt hiszem ha valaki most akarja megszeretni a focit az EB során, nem fogja.
4 hónapja
Gólért viszkit vállalokOrsato ivott egy tüskét? 😊Lassan lehet én is
NB2
zacknorb
4 hónapja
Tactful Cactus
13 879
azt gyorsan kellOrsato ivott egy tüskét? 😊Lassan lehet én is
NB2
zacknorb
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
4 hónapja
Toto21
5 959
ne legyen hosszabbítás, sírva könyörgökszólj Negritisnek, előző meccsen elintézte
Tactful Cactus
4 hónapja
Orsato ivott egy tüskét? 😊Lassan lehet én is
NB2
4 hónapja
Az eredményközvetítőt olvasva mindig megjön a kedvem a meccshez, de most sok dologról nem maradok le ugye? Van esély a meglepetésre vagy érik a portugál gól?Inkább a portugáloknak áll a zászló, de Seskoban bármikor benne van a gól.
r.baggio
4 hónapja
Toto21
5 959
Mondjuk ha CR kihagyott 11-es miatt esnének ki az nagyon kellemetlen lennemég jobb lenne Ronaldo öngóllal 😀
ozibozi
4 hónapja
Orsato ivott egy tüskét? 😊
4 hónapja
mikor nem rövid akkor messi?
4 hónapja
Az eredményközvetítőt olvasva mindig megjön a kedvem a meccshez, de most sok dologról nem maradok le ugye? Van esély a meglepetésre vagy érik a portugál gól?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
4 hónapja
ozibozi
17 171
Mondjuk ha CR kihagyott 11-es miatt esnének ki az nagyon kellemetlen lenne
4 hónapja
Toto21
5 959
a 120 centis Bernardo Silvának? 😊osztrákoknál Schmid se magasabb és gólt fejelt
NB2