NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
Világ legkönnyebb fogadása volt ez a román szlovák meccs.
5 hónapja
na jó, valahogy ezt is túléltük.. szörnyű volt
5 hónapja
Willie Parker
15 409
A román-szlovákon abszolút adta magát a döntetlen, de hogy az ukránokban ennyi életösztön nem volt, azt azért nem gondoltam.Az ukránoknak üzenjük meg, h jobban kell harcolni
Kampman
5 hónapja
Akkor marad az este
5 hónapja
Fújjuk le komolytalan játék miatt.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Fú de hányadék ez a belga csapat...
5 hónapja
Kampman
28 359
A román-szlovákon abszolút adta magát a döntetlen, de hogy az ukránokban ennyi életösztön nem volt, azt azért nem gondoltam.
5 hónapja
Ukránoknak akkor annyi
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
Ezek a Klinsmann-Lazovics díjas művészek kiakasztóak
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
5 hónapja
Jah, akkor oké, egyetértek 😀pont a kiesésre írtam 😊de kár.. megérdemelték volna a belgákMit, és miért? Egy rakás fos amit művelnek évek óta.
Szesze
Ennél még a soha semmit el nem érő Scifo féle generáció is három nagyságrenddel jobb volt...
warr_b
Szesze
Lukakunak külön lófaszt a seggébe, száradjon le a kezem ha még egyszer behúzom fenteziben.
5 hónapja
Willie Parker
15 409
3 perc hosszabbítás a szlovák románonAz is sok ebből a fosból
hogyaaaaan??? szerintem ezt már direkt csinálják
NB2
5 hónapja
bassza meg, ott volt a második meccs labda
5 hónapja
Amúgy szerintem igen.Magunk ellen beszélek, de szerintem az, hogy csoportharmadikként is tovább lehet evickélni, kifejezetten rosszat tett a színvonalnak. Sokkal több kiélezett meccs lenne, ha az első kettőbe kellene bekerülni.aszondod a 24 csapat sok?
Bálesz
Negritis, a vajda
5 hónapja
pont a kiesésre írtam 😊de kár.. megérdemelték volna a belgákMit, és miért? Egy rakás fos amit művelnek évek óta.
Szesze
Ennél még a soha semmit el nem érő Scifo féle generáció is három nagyságrenddel jobb volt...
warr_b
5 hónapja
3 perc hosszabbítás a szlovák románonhogyaaaaan??? szerintem ezt már direkt csinálják
5 hónapja
Értitek Openda a 90. (!!!) percben jön 😀😀😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
de kár.. megérdemelték volna a belgákMit, és miért? Egy rakás fos amit művelnek évek óta.
Szesze
5 hónapja
Willie Parker
15 409
Ennyi van a belgákban?Mi volt ez a gólvonalazás, pont átkaccsoltam
steelwolf
5 hónapja
Ennyi van a belgákban?világranglista harmadik csapat 😀
steelwolf
5 hónapja
A román-szlovákon jó az X azt mondom jó. De két ekkora antitalentum csapat mint a belga meg az ukrán.... elképesztően gyengék , arra várnak hogy a másik meccsen az egyik idióta lőjön gólt. Tedesco meg olyan hülye hogy a németek ellen akar játszani direkt vagy mi. A labdát elküldik a meccs után pszichológushoz... Ausztriának van a gegenpressen, ezeknek meg az angoloknak a depressing
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
5 hónapja
Ennyi van a belgákban?
5 hónapja
de kár.. megérdemelték volna a belgák
5 hónapja
ha mindkettőnek jó lenne az X akkor azt mondanám, h ennél gázabb bundát még nem láttam, de annak legalább lenne értelme.. így azért nehezen értelmezhető ez a meccs
5 hónapja
Vertonghen is mi a faszt csinál 😀Szögletet hazaadja 😀
Megérdemelnék a kiesést a belgák is