EB 2024 - eredményközvetítő

19 feliratkozó

több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 475 — "Montoya por favor!"
Fantasy és tippelde:
Fantasy játék, salary capes liga:
 gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX

Tippelde:
 www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867

UEFA tippelde:
 gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Ki nyeri?
Spanyolország: csi77, dande, Heisman

Szerkesztette: r.baggio
több mint 1 éve
davemayer Chicago Bears 15 436 — "Grammar maci"
Ahogy nézem a törökök győzelemre rendezkedtek be.
A portugálok B csapata meg csak szimplán érdekes.
Sztem meglesz, bízva bízom.
zacknorb
Az angolokon kívül még ez volt ami számunkra reálisan jól sülhet el, egy xre minimum jók a törökök.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 1 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 531 — Amerikai sportok rajongója
A fiammal nem tudtam ma megszerettetni a soccer nevű sportot
Willie Parker
Az egész harmadik kör (1-1 meccstől eltekintve) konkrétan a labdarúgás megcsúfolása.
Bálesz
Ugy latom jol teszem, hogy csak a csoportkor utan kezdem el nezni, sejtettem, h ez lesz. Alapbol a 24 csapatos EB vicc, de ez a x db legjobb csoportharmadik tovabbjuto is rohej. Lemegy egy rakás meccs es kiesik ossz-vissz a mezony egyharmada 😀 naná, h nincs szinvonal.
Duff
Innen csak rosszabb lesz, nehogy azt hidd.
Sixo
Első kör szinte minden meccse kifejezetten jó volt
több mint 1 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
És akkor a belga játékosok csodálkoznak, hogy a szurkolók fújolják őket, meg tegnap az angolok is lenyilatkozzák, hogy nem értik a szurkolók miért nem tudnak ilyenkor is támogatóak lenni.. ezért is mondom mindig, hogy teljesen párhuzamos valóság a sport (a foci különösen), amire a média rá is tesz.. a játékosok fel sem fogják, hogy szurkolók mekkora energiákat ölnek bele abba, hogy el tudjanak menni egy meccsre, és azt hiszik, hogy csak azért vannak ott, hogy leboruljanak előttük... nekem ez a teljes szereptévesztés, amikor azt kell elhitetni, hogy nem a sportolók vannak a szurkolókért, hanem fordítva, és aki megfogalmaz bármilyen kritikát, akkor ő nem is igazi fan...

De hát mégis, mindig a labdarúgás lesz a legnépszerűbb sportág, hiába történik bármi..
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 612 — LIGHTS OUT!
Willie Parker
Az egész harmadik kör (1-1 meccstől eltekintve) konkrétan a labdarúgás megcsúfolása.
Bálesz
Ugy latom jol teszem, hogy csak a csoportkor utan kezdem el nezni, sejtettem, h ez lesz. Alapbol a 24 csapatos EB vicc, de ez a x db legjobb csoportharmadik tovabbjuto is rohej. Lemegy egy rakás meccs es kiesik ossz-vissz a mezony egyharmada 😀 naná, h nincs szinvonal.
Duff
Innen csak rosszabb lesz, nehogy azt hidd.

több mint 1 éve
Duff Seattle Seahawks 3 412
Willie Parker
Bálesz
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 21 837 — Kinek mit intézett a kormánya
Ahogy nézem a törökök győzelemre rendezkedtek be.
A portugálok B csapata meg csak szimplán érdekes.
Sztem meglesz, bízva bízom.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 476
 en.wikipedia.org/wiki/2019_UEFA_European_Under-21_Championship

3,7-es gólátlag, khm.

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 21 837 — Kinek mit intézett a kormánya
Willie Parker
Bálesz
Őszintén, nekem az elmúlt 12 évben 1-2 egy beteg csoporttól eltekintve ez rémlik, mint haramdik kör

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ki kell találni valamit az UEFA-nak az ilyen meccsek ellen, mert szörnyű ezt nézni.
Lúdas Solymi
16 csapatos EB
Sixo
Sokáig 12 csapatos U21-es EB-k is voltak, talán még most is vannak.
4 továbbjutóval, csoportkör után rögtön elődöntővel.

Nem feltétlenül igazságos, de az biztos, hogy támadófutballra ösztönöz.

több mint 1 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 726 — no es importante
Ki kell találni valamit az UEFA-nak az ilyen meccsek ellen, mert szörnyű ezt nézni.
Lúdas Solymi
Beszüntetni a sportot?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 612
Lúdas Solymi
16 csapatos EB
Sixo
vagy csak a csoportelsők jutnak fixen tovább és a többiek meg egy tabelláról kerülnek be
több mint 1 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 115 — Illegális gyakorló
Willie Parker

több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 612 — LIGHTS OUT!
Lúdas Solymi
16 csapatos EB

több mint 1 éve
Willie Parker
Ilyenkor azért örülök kicsit, hogy a 98-as vb alatt voltam kisgyerek, ég és föld.
Ott is voltak persze szar meccsek, de hogy kétszer egymás után összesen 8 csapat totálisan beleszarjon mindenbe, olyan nem.

több mint 1 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 953
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 764 — nabege2@yahoo.com
jól játszottak az ukránok???
ki ez a fasz a stúdióban???
több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 091
több mint 1 éve
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 564 — Bowl Winner
Ukránok se lehetnek büszkék, 80 percig az égvilágon semmit se csináltak, így jár az, aki nem győzelemre megy.

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
több mint 1 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 14 030 — Слава Україні! Героям слава!
Francia-belga akkor

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 13 752
A román-szlovákon abszolút adta magát a döntetlen, de hogy az ukránokban ennyi életösztön nem volt, azt azért nem gondoltam.
Kampman
Az ukránoknak üzenjük meg, h jobban kell harcolni
Willie Parker
asszem ez a komment a mai legjobbra erős pályázó 😀 Legalábbis nekem
több mint 1 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 612
hányás volt, amit a belgák csináltak ezzel a két szöglettel
több mint 1 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 14 030 — Слава Україні! Героям слава!
Wazzeg, ez szornyu volt.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
De legalább a földhöz vágódásukban volt energia.

több mint 1 éve
Ukránokat is ki lehet húzni

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 764 — nabege2@yahoo.com
mit akartak az ukránok???