NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Washington Commodores - Pittsburgh Steelers
128
20
19:00, Arena4
Chicago Bears - New England Patriots
108
13
19:00
Jacksonville Jaguars - Minnesota Vikings
64
10
Kansas City Chiefs - Denver Broncos
47
9
19:00, NET4+
New Orleans Saints - Atlanta Falcons
45
14
NFL Redzone - week 10
33
8
19 órától, NET4+
Indianapolis Colts - Buffalo Bills
24
11
Tampa Bay Buccaneers - San Francisco 49ers
21
7
19:00, DAZN
EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
4 hónapja
sima volt
4 hónapja
Én a 90. percben megmondtam, hogy a Malaga feljutás után itt os jönni fog a 100. percben a gól
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
4 hónapja
nem érdemeltünk győzelmet
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
Ez, hogy nem volt les?Beragadt a hátsó lába elég durván
Sixo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
Égből pottyant győzelem volt
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
AZT. A. KURVA!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
4 hónapja
Matek tovább el
4 hónapja
Nem bírtam tovább, kimentem hugyozni a 99. percre, arra jövök vissza, hogy a magyarok egymáson fekszenek.Atkapcsoltal a Kovi TVre?
Sixo
4 hónapja
Toto21
5 927
fúúúú bmeg 😀
4 hónapja
shagi0206
10 857
Az esély megmaradt. Mondjuk szerintem ez kevés lesz, de hátha
4 hónapja
a VAR nem fog gecizni ugye?Sallai miatt necces
deyell
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
MEGVAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!
4 hónapja
Nem bírtam tovább, kimentem hugyozni a 99. percre, arra jövök vissza, hogy a magyarok egymáson fekszenek.
4 hónapja
shagi0206
10 857
mindjárt var módosít 😀
4 hónapja
Akkor szerdáig számolgatunk?
4 hónapja
Csak az Újpest! Hajrá Lilák
4 hónapja
Kibaszott Újpest geci
4 hónapja
KEVIN!!
4 hónapja
Ugysem erdemlunk tovabbjutast.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
4 hónapja
Ekkorra mákor
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
Toto21
5 927
CSOBOTH!!!!!!! 😀 Mondtam én ő kell nekünk!!!