EB 2024 - eredményközvetítő
19 feliratkozó
több mint 1 éve
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
több mint 1 éve
Bammeg, mondom ez teli találat nálam, fixen őt írtam be első gólszerzőnek. Erre nézem, hogy én Bruno Fernandest írtam, nekem ezek ugyanazok.
több mint 1 éve
talán jó lesz így a meccs...Azért ezt kb bárki berúgta volna ha ott van
Bernardo Silva akit itt szidtak sokan 😊
NB2

több mint 1 éve
Törökországban most nem lesz népszerű a Silva,
több mint 1 éve
Külön öröm, hogy nem Ronci lőtte
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
talán jó lesz így a meccs...Bernardo Silva akit itt szidtak sokan 😊
több mint 1 éve
Siííí
több mint 1 éve
Törökök nem jól vaxoltak

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
A másik kettő 19 évesek, ők a fiatalok.Jogos, még egy ennyi oszt már ötvenAmúgy ott a pályán a legjobb török fiatal.25 évesen fiatal?
Akturkoglu!
zacknorb
Sixo
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Jogos, még egy ennyi oszt már ötvenAmúgy ott a pályán a legjobb török fiatal.25 évesen fiatal?
Akturkoglu!
zacknorb
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Komoly hangulat van, Werner cserét kérne
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Amúgy ott a pályán a legjobb török fiatal.25 évesen fiatal?
Akturkoglu!
zacknorb
több mint 1 éve
Amúgy ott a pályán a legjobb török fiatal. Akturkoglu!
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
A törökök végül 4 embert cseréltek az első fordulóhoz képest. A luzitánok egyet.
több mint 1 éve
CR kezet fogott mindenkivel, fair play díjat neki!!!Előző meccsen se nagyon akart. Nem tudom mi van vele.
Kampman
több mint 1 éve
Na, Hakan odanyújtott kezét azért észrevette KrisztiK.O.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Vegre. Amugyis #teamsegg.végre a csöcsök mellett segg is, kurvaélet
Sixo
zacknorb
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
Mondjuk azt megértem, Anno szopattuk rendesen.Montella nagy Juve hater, nem tudtad? 😀Mi az, a kis török csodagyerek nem kezd?Jah én sem értem miért nem tették be Yildizt.
warr_b
Sixo
zacknorb
több mint 1 éve
Montella nagy Juve hater, nem tudtad? 😀Mi az, a kis török csodagyerek nem kezd?Jah én sem értem miért nem tették be Yildizt.
warr_b
Sixo
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Megye 1 ből erős lenne a kezdő 😁Mi az, a kis török csodagyerek nem kezd?Jah én sem értem miért nem tették be Yildizt.
warr_b
Sixo

több mint 1 éve
Mi az, a kis török csodagyerek nem kezd?Jah én sem értem miért nem tették be Yildizt.
warr_b
több mint 1 éve
Mi az, a kis török csodagyerek nem kezd?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
végre a csöcsök mellett segg is, kurvaélet
Sixo
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Mi a városi kivetítőn fogjuk nézni holnap este a meccset. Eddig a német-magyar 0-1-t néztem ott csak, ez az eredmény holnapra is tökéletes.
Poloska vagyok.