EB 2024 - eredményközvetítő
19 feliratkozó
több mint 1 éve
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
több mint 1 éve
A török centre backek túl sok Guzmics Ricsi highlightsot néztek felkészülés címén
több mint 1 éve
Tisztán labda volt... Ahogy korábban a raszta gyereké is.Pöcs ez a bíró, ez se volt semmi a töröktőlnyújtott láb ráhúzható
warr_b
NB2
Mindegy, ez a tippem kuka, nem lesz itt meglepi török win.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Volt olyan amit te nem láttál ?Mennyi lehet az odds a piros lapra a meccsen? 1.01?Csalóka, mert sok ilyen meccset láttam már, hogy az első félidőben röpültek a lapok, aztán nagyon lenyugodtak a másodikra.
iktriad
Kampman
több mint 1 éve
Nem mondtam h nem, talán van Bommel v de Jong volt nagy hentes2006-os vb, és ott a hollandok is abszolút partnerek voltak.A portugálok valahogy ott szoktak lenni ezeken a soklapos meccseken.Vs hollandia nem is tudom melyik ebről. C*gányok na
Kampman
shagi0206
Kampman
több mint 1 éve
hisztike meg pepe sztem már ott volt akkor is2006-os vb, és ott a hollandok is abszolút partnerek voltak.A portugálok valahogy ott szoktak lenni ezeken a soklapos meccseken.Vs hollandia nem is tudom melyik ebről. C*gányok na
Kampman
shagi0206
Kampman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Leao mindkét meccsen sárgát kapott a 39. percben, mindkétszer műesésért a VAR korszakban. Istenadta tehetség, korszakos zseni.Ezt loptam, legjobb stat eddig.
eaglesmcnabb
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
2006-os vb, és ott a hollandok is abszolút partnerek voltak.A portugálok valahogy ott szoktak lenni ezeken a soklapos meccseken.Vs hollandia nem is tudom melyik ebről. C*gányok na
Kampman
shagi0206
több mint 1 éve
Mennyi lehet az odds a piros lapra a meccsen? 1.01?Csalóka, mert sok ilyen meccset láttam már, hogy az első félidőben röpültek a lapok, aztán nagyon lenyugodtak a másodikra.
iktriad
több mint 1 éve
A portugálok valahogy ott szoktak lenni ezeken a soklapos meccseken.Vs hollandia nem is tudom melyik ebről. C*gányok na
Kampman
több mint 1 éve
Mennyi lehet az odds a piros lapra a meccsen? 1.01?
több mint 1 éve
Pöcs ez a bíró, ez se volt semmi a töröktőlnyújtott láb ráhúzható
warr_b
több mint 1 éve
Leao mindkét meccsen sárgát kapott a 39. percben, mindkétszer műesésért a VAR korszakban. Istenadta tehetség, korszakos zseni.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Pöcs ez a bíró, ez se volt semmi a töröktől

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
1-2-es tippet átirtam 1-1-re...Én tegnap a holland-francia 0-0 tippemet írtam 1-1-re
gamerkr
több mint 1 éve
ha így marad amúgy is a portugál B jön, mert elsők a csoportbanAz is mákunk, hogy a spanyol meg a portugál megy tovább, de ezeknek a B sora is verheti az albánokat és a georgiaiakat/grúzokat
NB2
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Leao két műeséses sárga azért nem túl gyakori 2 meccsen

több mint 1 éve
ha így marad amúgy is a portugál B jön, mert elsők a csoportban
több mint 1 éve
Pepénél nincs jobb közephátvéd jelenleg. Gyakorlatilag egyszer sem helyezkedik szarul, mindig ott van ahol kell.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!