NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 398
41
04:15 BYU @ Utah - ESPN
EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
4 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
4 hónapja
Jut eszembe, Marciniak nem tud annyira rosszul fújni, hogy utána pár hónapig ne pihentessék?
4 hónapja
kicsit túl elnéző a bíró eddig 😊
4 hónapja
Lukaku gólpassz, végre ő is csinált valamit, el sem hiszemAnnyira rosszul kezelte le a labdát, hogy csak lepasszolni tudta
deyell
4 hónapja
A legjobb meccs eddig
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
4 hónapja
Hát ez valami ritka szar belga kezdőÍgy 😁🙏
Kíváncsi vagyok IRL hogy fognak kinézni
zacknorb
4 hónapja
Ez szep volt. Remelem formaba lendulnek a belgák.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
4 hónapja
asszem az 1-0 nem túl jó tipp 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
Lukaku végre passzol 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
4 hónapja
Hát ez ennyi, YT belőtte
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
4 hónapja
gyors volt
4 hónapja
Hát ez valami ritka szar belga kezdőAzon múlik hogy a megteremtett helyzetek bemennek-e végre vagy nem
Kíváncsi vagyok IRL hogy fognak kinézni
zacknorb
4 hónapja
Hát ez valami ritka szar belga kezdőKíváncsi vagyok IRL hogy fognak kinézni
4 hónapja
Na hajrá Prüssssszel
4 hónapja
Sixo, a legutóbbi adagban kicsit sok fém és tinta, valamint túl kevés bőr volt.Régen nem volt semmi tetkója. Ezek még pár éves képek, azóta tovább varratta magát. Nekem sem tetszik :/ Így néz ki most.
Szerintem.
Kampman
4 hónapja
Értem én hogy nem a Belga -Román a legfontosabb meccs most, de hogy már egy nappal a magyar meccs előtt ezzel foglalkoznak az emnétyen😂
4 hónapja
Kampman
28 205
Sixo, a legutóbbi adagban kicsit sok fém és tinta, valamint túl kevés bőr volt.Szerintem.
4 hónapja
Amúgy már jól van, ne izgulj. Adtam egy kis előnyt ezzel a török tippel, ne dőljön el túl hamar.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
4 hónapja
Tehát Zacknorbnak több pontja van, de mégis Warrb vezet. És akkor higgyem el, hogy nem csalnak.😂😂😂
Sixo
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
4 hónapja
Tehát Zacknorbnak több pontja van, de mégis Warrb vezet. És akkor higgyem el, hogy nem csalnak.4 hónapja
na végre bejött joao neves, akkor 4-0 leszEzt szépen eljinxelted padawan!
eaglesmcnabb