NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
4 hónapja
Akik szerint ez tizi volt azoktól megkérdezném h a spanyol nemeten mikor Füllkrug úgy rúgott kapufát h a spanyol hátvéd két kézzel lerántotta az tizi vagy nem?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
Ordas baromsag, hogy kozuk nincs a meccshez.Értem én hogy utálod az angolokat de az egy full jogos tizi volt, és a Simmons lővésen kívül közük nincs a meccshez, ráadásul Dumfriesnek most kellett volna a második sárga amit nem kapott meg. Szóva igen makkerek...Makker hollandok..Befujtak ellenuk egy jogtalan tizit, tenyleg mákerek. XD
kapitnono
Zsellér van de Vrij
kapitnono
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
4 hónapja
Egyértelmű, akik nem az angoloknak drukkolnak, azoknak ez nem volt tizi 😁Nem is kérdés hogy csak az szerint nem tizi aki utálja őket 😁
csi77
Talpalás mindenhol egyértelmű tizi ha labdát nem, de lábat talál...
4 hónapja
Egyértelmű, akik nem az angoloknak drukkolnak, azoknak ez nem volt tizi 😁hollandoknak szurkolok, de ez tizi volt
csi77
4 hónapja
A vitatható Dumfries esetet miért nem ismétlik?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
DumBfries eddig nagy hullámvasúton van a meccsen 😃
4 hónapja
Makker angolok
4 hónapja
mivan?Labdát eltalálta? Nem? Akkor a labda útjába tette a lábát? Neeeem? Akkor mire gondolt a költő?hogy a picsába blokkoljon? kézzel? kinyújtotta a lábát a labda útjába kane meg miután! elrúgta a labdát lendületből belerúgottbasszatok meg belerúgott dumfries lábába. mi a szar a jogos?Mire gondolt a védő hogy derék magasságban talppal nyújtja a lábát? Mert nem blokkoni, és nem elrúgni akarta a labdát az biztos..
peach
kapitnono
peach
slowmotion
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
4 hónapja
Fenét, 10-ig dolgozok 😀Te amúgy is pezsgőzöl, so ittas is vagy 😝Mindenki elfogult, ki erre, ki arra 😊Túl régóta nézel te focit, hogy ezt elhidd. Nyújtott lábbal ment, lehet hogy blokkolni akart, de lábat talált. Oké, hogy rühelled az angolokat, de ne már.Mi a túró volt itt rátartás? Blokkolni akart a védő, Kane meg teliberúgta 😀Nem tudom, hogy trollkodsz-e, vagy csak fullba tolod a kretént?Még a piros sem lett volna nagyon túlzás ezért.Kane- nek max, ne agyatlankodjunk már azért
Mikey
warr_b
A rátartás az veszélyes játék, tankönyvi sárga lapos szabálytalanság.
slowmotion
De megint mi a faszomat csináljon a nyomorult védő, udvariasan álljon arrébb, hadd menjen szabadon a támadó?
És én nyomom fullba.
warr_b
csi77
warr_b
zacknorb
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
4 hónapja
Vitézlő Titoknok tomz
1 355
Hát, aki erre a talpalásra azt mondja, hogy nem volt szabálytalan, akkor az még a büdös életben nem focizott.A talpalás mindig mindenkor szabálytalan, sőt a szándék is büntetendő.
Mondom ezt úgy, hogy nem szurkolok az angoloknak.
4 hónapja
Jó, neked ez ilyen hivatali dolog 😀Semlegeseként én meg nem formálok véleményt. 😀Mindenki elfogult, ki erre, ki arra 😊Túl régóta nézel te focit, hogy ezt elhidd. Nyújtott lábbal ment, lehet hogy blokkolni akart, de lábat talált. Oké, hogy rühelled az angolokat, de ne már.Mi a túró volt itt rátartás? Blokkolni akart a védő, Kane meg teliberúgta 😀Nem tudom, hogy trollkodsz-e, vagy csak fullba tolod a kretént?Még a piros sem lett volna nagyon túlzás ezért.Kane- nek max, ne agyatlankodjunk már azért
Mikey
warr_b
slowmotion
De megint mi a faszomat csináljon a nyomorult védő, udvariasan álljon arrébb, hadd menjen szabadon a támadó?
És én nyomom fullba.
warr_b
csi77
warr_b
iktriad
4 hónapja
Labdát eltalálta? Nem? Akkor a labda útjába tette a lábát? Neeeem? Akkor mire gondolt a költő?hogy a picsába blokkoljon? kézzel? kinyújtotta a lábát a labda útjába kane meg miután! elrúgta a labdát lendületből belerúgottbasszatok meg belerúgott dumfries lábába. mi a szar a jogos?Mire gondolt a védő hogy derék magasságban talppal nyújtja a lábát? Mert nem blokkoni, és nem elrúgni akarta a labdát az biztos..
peach
kapitnono
peach
4 hónapja
Semlegeseként én meg nem formálok véleményt. 😀Mindenki elfogult, ki erre, ki arra 😊Túl régóta nézel te focit, hogy ezt elhidd. Nyújtott lábbal ment, lehet hogy blokkolni akart, de lábat talált. Oké, hogy rühelled az angolokat, de ne már.Mi a túró volt itt rátartás? Blokkolni akart a védő, Kane meg teliberúgta 😀Nem tudom, hogy trollkodsz-e, vagy csak fullba tolod a kretént?Még a piros sem lett volna nagyon túlzás ezért.Kane- nek max, ne agyatlankodjunk már azért
Mikey
warr_b
slowmotion
És én nyomom fullba.
warr_b
csi77
warr_b
4 hónapja
Értem én hogy utálod az angolokat de az egy full jogos tizi volt, és a Simmons lővésen kívül közük nincs a meccshez, ráadásul Dumfriesnek most kellett volna a második sárga amit nem kapott meg. Szóva igen makkerek...Makker hollandok..Befujtak ellenuk egy jogtalan tizit, tenyleg mákerek. XD
kapitnono
Zsellér van de Vrij
4 hónapja
Te amúgy is pezsgőzöl, so ittas is vagy 😝Mindenki elfogult, ki erre, ki arra 😊Túl régóta nézel te focit, hogy ezt elhidd. Nyújtott lábbal ment, lehet hogy blokkolni akart, de lábat talált. Oké, hogy rühelled az angolokat, de ne már.Mi a túró volt itt rátartás? Blokkolni akart a védő, Kane meg teliberúgta 😀Nem tudom, hogy trollkodsz-e, vagy csak fullba tolod a kretént?Még a piros sem lett volna nagyon túlzás ezért.Kane- nek max, ne agyatlankodjunk már azért
Mikey
warr_b
slowmotion
És én nyomom fullba.
warr_b
csi77
warr_b
4 hónapja
Ennyi színészt a Nemzethyben sem látni
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
4 hónapja
Mindenki elfogult, ki erre, ki arra 😊Túl régóta nézel te focit, hogy ezt elhidd. Nyújtott lábbal ment, lehet hogy blokkolni akart, de lábat talált. Oké, hogy rühelled az angolokat, de ne már.Mi a túró volt itt rátartás? Blokkolni akart a védő, Kane meg teliberúgta 😀Nem tudom, hogy trollkodsz-e, vagy csak fullba tolod a kretént?Még a piros sem lett volna nagyon túlzás ezért.Kane- nek max, ne agyatlankodjunk már azért
Mikey
warr_b
slowmotion
És én nyomom fullba.
warr_b
csi77
4 hónapja
elpattant kane-től, szerintem ez tizi az angoloknak
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
4 hónapja
Kampman
28 292
"mi van Anglia, futballozunk, futballozgatunk?" HBI, te troll.Az ilyenek miatt is kedveltem meg annak idején 😀
iktriad
4 hónapja
Túl régóta nézel te focit, hogy ezt elhidd. Nyújtott lábbal ment, lehet hogy blokkolni akart, de lábat talált. Oké, hogy rühelled az angolokat, de ne már.Mi a túró volt itt rátartás? Blokkolni akart a védő, Kane meg teliberúgta 😀Nem tudom, hogy trollkodsz-e, vagy csak fullba tolod a kretént?Még a piros sem lett volna nagyon túlzás ezért.Kane- nek max, ne agyatlankodjunk már azért
Mikey
warr_b
slowmotion
És én nyomom fullba.
warr_b
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
4 hónapja
A libsik ott se szeretik a hazát #ReformUKPedig blokkolni akart, 100% - csak Dumfriesról beszélünk. Meg Kane vagy 30-50 centivel továbblendítette a lábát, és belerúgott a talpába. Nyilván nem volt szerencsés a mozdulat, de ha az összes angol média azt írja, hogy örülhetnek a tizinek, az jelez valamit.basszatok meg belerúgott dumfries lábába. mi a szar a jogos?Mire gondolt a védő hogy derék magasságban talppal nyújtja a lábát? Mert nem blokkoni, és nem elrúgni akarta a labdát az biztos..
peach
kapitnono
“I don’t think it’s a penalty,” says Lee Dixon
"England could be about to get a penalty for that collision between Kane and Dumfries. I think that’s harsh on Dumfries, really harsh." - The Guardian
Igor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
4 hónapja
"mi van Anglia, futballozunk, futballozgatunk?" HBI, te troll.
4 hónapja
Hát nem nyújtott talppal előre blokkolunk az biztos 😂hogy a picsába blokkoljon? kézzel? kinyújtotta a lábát a labda útjába mane meg miután! elrúgta a labdát lendületből belerúgottbasszatok meg belerúgott dumfries lábába. mi a szar a jogos?Mire gondolt a védő hogy derék magasságban talppal nyújtja a lábát? Mert nem blokkoni, és nem elrúgni akarta a labdát az biztos..
peach
kapitnono
peach