EB 2024 - eredményközvetítő
19 feliratkozó
több mint 1 éve
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
több mint 1 éve
aha ok 😀Ugyanez hamarabb látom, hogy az albánok lőnek még egyetvért hugyozva 1-1 lesz sztem.Szerintem már marad ez, esetleg a végén még kontrából lőnek egyet az albánok.
Toto21
Kampman
Drip
több mint 1 éve
Tegyük hozzá, h eddig a játszani akaró csapatok általában beszoptàk.A belgáknak azert nem keves pechük is volt, a spanyol-horvaton mind a ket csapat jatszani akart.
A hollandok és portugálok túlélték, a belgák és a horvátok eddig nem.
Willie Parker
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
Úristen,most látom, mit potyázott Livakovic
több mint 1 éve
Ugyanez hamarabb látom, hogy az albánok lőnek még egyetvért hugyozva 1-1 lesz sztem.Szerintem már marad ez, esetleg a végén még kontrából lőnek egyet az albánok.
Toto21
Kampman
több mint 1 éve
vért hugyozva 1-1 lesz sztem.Szerintem már marad ez, esetleg a végén még kontrából lőnek egyet az albánok.
Toto21
több mint 1 éve
Ha a spanyolok és az olaszok nem kapnak ki az utolsó fordulóban jobb nekünk az X
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
1.53 vs 0.75 xG
több mint 1 éve
vért hugyozva 1-1 lesz sztem.
több mint 1 éve
kommentátort kérdezném hogy milyen tempót tetszett látni eddig
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Tegyük hozzá, h eddig a játszani akaró csapatok általában beszoptàk.A hollandok és portugálok túlélték, a belgák és a horvátok eddig nem.
több mint 1 éve
Miért két négyzetméteren kell játszani?
több mint 1 éve
Az Lukakunak kell, a rontáslevevő cigányPogba ad kölcsön shámánt ha kell.Horvátok nem találnak ma gólta szlovák boszorkát kérték kölcsön mára az albánok
Drip
Toto21
Sixo
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Shámáne románéPogba ad kölcsön shámánt ha kell.Horvátok nem találnak ma gólta szlovák boszorkát kérték kölcsön mára az albánok
Drip
Toto21
Sixo
több mint 1 éve
Combon rúgnak, fáj a hasad, jó szar anatómiája lehet a volt mtk-snak
több mint 1 éve
Hívni kéne a piócás embert.Pogba ad kölcsön shámánt ha kell.Horvátok nem találnak ma gólta szlovák boszorkát kérték kölcsön mára az albánok
Drip
Toto21
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Pogba ad kölcsön shámánt ha kell.Horvátok nem találnak ma gólta szlovák boszorkát kérték kölcsön mára az albánok
Drip
Toto21
több mint 1 éve
Horvátok nem találnak ma gólta szlovák boszorkát kérték kölcsön mára az albánok
Drip
több mint 1 éve
Ötösön belül nem kapu felé fejelni...Most egy méterről sem tudták megoldani
zinedine5
több mint 1 éve
Ötösön belül nem kapu felé fejelni...
több mint 1 éve
A 3-mas főút mellett jó eséllyel tematikusan találni fogszBocs, borsodban nem rohangálnak tematikus csöcsök.Mondjuk nem volt túl tematikusEz kellett
Sixo
zinedine5
Kampman
Sixo
több mint 1 éve
Jobb felső csücsök teljesen üresen volt pedig
több mint 1 éve
Bocs, borsodban nem rohangálnak tematikus csöcsök.Szabolcsi származású vagyok, szóval tudom, hogy Borsod eléggé tökéletlen, de elfogadom.
Sixo
több mint 1 éve
Sör plusz csöcs, kiváló kombó, a lófej ellenére isMondjuk nem volt túl tematikusEz kellett
Sixo
zinedine5
Kampman

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta