EB 2024 - eredményközvetítő
19 feliratkozó
több mint 1 éve
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
több mint 1 éve
Cancelo vagy Nuno Mendes megy micsoda? 😀mi a fasz ez a portugál kezdő 11 😀Nem, ő a jobbhátvéd. Pepe és Ruben Dias a két belső.
Dalot belső védő? 😀
Toto21
Sixo
több mint 1 éve
Eb legjobb meccse eddig nálam. Angolok meg franciak leszophatnak.két jó csapat ritkán játszik jó meccset, általában a gyengébbeké emészthetőbb
Zsellér van de Vrij
több mint 1 éve
mi a fasz ez a portugál kezdő 11 😀Nem, ő a jobbhátvéd. Pepe és Ruben Dias a két belső.
Dalot belső védő? 😀
Toto21
több mint 1 éve
Pedig szájához vette a sípot azt hittem lefújja amikor elkezdett sprintelni 😁Meg is verték volna
kapitnono
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Jött a török hendis mixem, de esküszöm nem örülök neki
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Eb legjobb meccse eddig nálam. Angolok meg franciak leszophatnak.Nem csak szerinted
Zsellér van de Vrij
több mint 1 éve
És kb 5 pont többletelőnyés ezen múlott a telimSzintén zenész.
zacknorb
Mikey
Ha a végén ezért bukom el a cégest megutálom Akturkoglut
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Kicsit kevesebb izgalmat könnyebben vettem volna azért, akármelyik lehetőségbőlMég jó, hogy 3,5 over van most bent nekemIgy volt kitalálva mi?
slowmotion
Hanni
több mint 1 éve
Eb legjobb meccse eddig nálam. Angolok meg franciak leszophatnak.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
és ezen múlott a telimSzintén zenész.
zacknorb
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
2-1-et tettem anno Magyar - Svájcra és erre is... No comment
több mint 1 éve
Pedig szájához vette a sípot azt hittem lefújja amikor elkezdett sprintelni 😁

több mint 1 éve
Csórik.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
Még jó, hogy 3,5 over van most bent nekemIgy volt kitalálva mi?
slowmotion
több mint 1 éve
Üres kapuval eldől 😔

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
és ezen múlott a telim
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
szegény grúzok
több mint 1 éve
A tippek meg mennek a levesbe
több mint 1 éve
Anyám megkérdezte hogy Hakan Sükür hol van😅
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Sajnálom a grúzokat, megérdemeltek volna 1 pontot legalább
több mint 1 éve
jézus..
több mint 1 éve
az a pali szerintem csak a 2002-es vb-n villogott, előtte-utána nem csinált semmit a nemzetközi porondon. amúgy a Rüstü, Sükür, Bastürk egy mém, ami még a hírcsárda féle híradó paródiában volt, onnan idéztem hátha valakinek leesik. de annyiban stimmel is, hogy Rüstü a legjobb török kapus, Sükür meg a legjobb csatáruk volt, de minden idők legjobb török játékosa szerintem Hamit Altintop.legnagyobb basát kihagytad.Hasan Sas.atyaúristen, ha még lenne egy burak yilmaz meg egy umut bulut ez sima championship.ahhoz még kellene egy Rüstü, Bastürk, Hakan Sükür is.
eaglesmcnabb
deyell
Kenny
buhloone mindstate