EB 2024 - eredményközvetítő
19 feliratkozó
több mint 1 éve
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
több mint 1 éve
Az albánom írt kommentárt a meccshez: "a grúzok mennek, mint a mérgezett örmények"😃Van saját albánod?
Willie Parker
Én csak bosnyákot tudtam szerezni.
több mint 1 éve
romániáról mit mondhattakEmlékszem olyan Bizare foods részre ami a TV-ben úgy ment le hogy:Szerintem úgy hívnak sok helyen.A magyarokat ismerve soha a büdös életben nem reklamálnánk a cigányozás miatt, sőt Europa szerte óriásplakátokon hirdetnénk hogy "Légyszi hívjatok minket cigánynak!!"Továbbra is kivagyok ettől a Georgia kifejezéstől, én tuti grúzoznék ha szpiker vagyokEz olyan mintha a törökök miután elfoglalták Magyarországot, adtak volna a magyaroknak egy gúny nevet, amit a lakói nem szeretnek, mondjuk cigányok, és azon hívták volna a lakókat. Majd amikor megszabadultak a bilincstől a magyarok, azzal kell szembesülniük, hogy a világ a törökök által emlegetett cigány néven referálnak rájuk, mert nekik az jobban tetszik, hiába kérték, hogy ő bizony magyarok.
Stoki
Sixo
Tony Adams
Willie Parker
Magyarország, a cigányok otthona...
zacknorb
több mint 1 éve
Az albánom írt kommentárt a meccshez: "a grúzok mennek, mint a mérgezett örmények"😃
több mint 1 éve
Jeremy Wade-nek volt a Mighty Rivers sorozata, amiben a Dunáról is forgatott.Emlékszem olyan Bizare foods részre ami a TV-ben úgy ment le hogy:Szerintem úgy hívnak sok helyen.A magyarokat ismerve soha a büdös életben nem reklamálnánk a cigányozás miatt, sőt Europa szerte óriásplakátokon hirdetnénk hogy "Légyszi hívjatok minket cigánynak!!"Továbbra is kivagyok ettől a Georgia kifejezéstől, én tuti grúzoznék ha szpiker vagyokEz olyan mintha a törökök miután elfoglalták Magyarországot, adtak volna a magyaroknak egy gúny nevet, amit a lakói nem szeretnek, mondjuk cigányok, és azon hívták volna a lakókat. Majd amikor megszabadultak a bilincstől a magyarok, azzal kell szembesülniük, hogy a világ a törökök által emlegetett cigány néven referálnak rájuk, mert nekik az jobban tetszik, hiába kérték, hogy ő bizony magyarok.
Stoki
Sixo
Tony Adams
Willie Parker
zacknorb
Szerbiából érkezett Mo-ra, ahol Mohács környékén az első élőlény, akibe belebotlott, egy karavános cigó volt, aki bár angolul, sőt semmilyen érthető nyelven nem beszélt, de pénzért koldult.
#orszagimazs
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 1 éve
Emlékszem olyan Bizare foods részre ami a TV-ben úgy ment le hogy:Szerintem úgy hívnak sok helyen.A magyarokat ismerve soha a büdös életben nem reklamálnánk a cigányozás miatt, sőt Europa szerte óriásplakátokon hirdetnénk hogy "Légyszi hívjatok minket cigánynak!!"Továbbra is kivagyok ettől a Georgia kifejezéstől, én tuti grúzoznék ha szpiker vagyokEz olyan mintha a törökök miután elfoglalták Magyarországot, adtak volna a magyaroknak egy gúny nevet, amit a lakói nem szeretnek, mondjuk cigányok, és azon hívták volna a lakókat. Majd amikor megszabadultak a bilincstől a magyarok, azzal kell szembesülniük, hogy a világ a törökök által emlegetett cigány néven referálnak rájuk, mert nekik az jobban tetszik, hiába kérték, hogy ő bizony magyarok.
Stoki
Sixo
Tony Adams
Willie Parker
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Mindjárt némítlakDvali, Zivzivadze micsoda Mennyei Allstars!és akkor a Vanczákhvilit meg a Sebőkhvilit ne is említsük
Willie Parker
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Ayhan eltörte a kapufát
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Dvali, Zivzivadze micsoda Mennyei Allstars!és akkor a Vanczákhvilit meg a Sebőkhvilit ne is említsük
Willie Parker
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Szerintem úgy hívnak sok helyen.A magyarokat ismerve soha a büdös életben nem reklamálnánk a cigányozás miatt, sőt Europa szerte óriásplakátokon hirdetnénk hogy "Légyszi hívjatok minket cigánynak!!"Továbbra is kivagyok ettől a Georgia kifejezéstől, én tuti grúzoznék ha szpiker vagyokEz olyan mintha a törökök miután elfoglalták Magyarországot, adtak volna a magyaroknak egy gúny nevet, amit a lakói nem szeretnek, mondjuk cigányok, és azon hívták volna a lakókat. Majd amikor megszabadultak a bilincstől a magyarok, azzal kell szembesülniük, hogy a világ a törökök által emlegetett cigány néven referálnak rájuk, mert nekik az jobban tetszik, hiába kérték, hogy ő bizony magyarok.
Stoki
Sixo
Tony Adams
több mint 1 éve
Basszus, végül átírtam török W-re hogy cégesen tartsam az előnyt, erre a "közvetlen üldözők" mind Georgia keteselyt húztak.Nekem mostantól az lesz a taktikám, h az upsetre teszek, szóval megbasszuk Deutschlandot. Elméletben.
So hajrá törökök
zacknorb
több mint 1 éve
A magyarokat ismerve soha a büdös életben nem reklamálnánk a cigányozás miatt, sőt Europa szerte óriásplakátokon hirdetnénk hogy "Légyszi hívjatok minket cigánynak!!"Továbbra is kivagyok ettől a Georgia kifejezéstől, én tuti grúzoznék ha szpiker vagyokEz olyan mintha a törökök miután elfoglalták Magyarországot, adtak volna a magyaroknak egy gúny nevet, amit a lakói nem szeretnek, mondjuk cigányok, és azon hívták volna a lakókat. Majd amikor megszabadultak a bilincstől a magyarok, azzal kell szembesülniük, hogy a világ a törökök által emlegetett cigány néven referálnak rájuk, mert nekik az jobban tetszik, hiába kérték, hogy ő bizony magyarok.
Stoki
Sixo
több mint 1 éve
Basszus, végül átírtam török W-re hogy cégesen tartsam az előnyt, erre a "közvetlen üldözők" mind Georgia keteselyt húztak.So hajrá törökök
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
az arda meg a gülerszerintem is jó lesz ez a török csapat, de szanyó karcsi csak kitalált valamit mára is, mint a görögök ellen.török mely csapatrésze alapján gondolod, hogy ezek jók lehetnek?
eaglesmcnabb
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
A Mikautadze gyereket láttam idén sok meccsen: az Ajaxban olyan balfasz volt, mint Lukaku, a Metzben meg Kane/Halaand-ra itta magát
több mint 1 éve
szerintem is jó lesz ez a török csapat, de szanyó karcsi csak kitalált valamit mára is, mint a görögök ellen.török mely csapatrésze alapján gondolod, hogy ezek jók lehetnek?
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Dvali, Zivzivadze micsoda Mennyei Allstars!
több mint 1 éve
Továbbra is kivagyok ettől a Georgia kifejezéstől, én tuti grúzoznék ha szpiker vagyokEz olyan mintha a törökök miután elfoglalták Magyarországot, adtak volna a magyaroknak egy gúny nevet, amit a lakói nem szeretnek, mondjuk cigányok, és azon hívták volna a lakókat. Majd amikor megszabadultak a bilincstől a magyarok, azzal kell szembesülniük, hogy a világ a törökök által emlegetett cigány néven referálnak rájuk, mert nekik az jobban tetszik, hiába kérték, hogy ő bizony magyarok.
Stoki
több mint 1 éve
szerintem is jó lesz ez a török csapat, de szanyó karcsi csak kitalált valamit mára is, mint a görögök ellen.
több mint 1 éve
Abdulkerim úgy néz ki mint Ryan Searle és mint Gabo
több mint 1 éve
Továbbra is kivagyok ettől a Georgia kifejezéstől, én tuti grúzoznék ha szpiker vagyokŐk maguk kérték az elnevezést, sztem nk-i szinten nem szabad megsérteni őket hivatalos fórumokon.
Stoki
több mint 1 éve
Erős török hazai pálya. Brutális hangulat.
több mint 1 éve
nem igaz, hogy a himnuszig nem tudja valaki befogni
több mint 1 éve
Max hangerőn a grúz himnusz, h ne hallatszódjon a fütty