NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 664
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
4 hónapja
Tactful Cactus
13 847
Felkukorékolta a kedélyeket.Nem, mit tett?Cucurella-t miért fütyülik ki?Nem láttad az előző meccset?
Bruce
gamerkr
bcsarli, Udvari Főkóstoló
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
4 hónapja
Mondjuk így érdekes lesz hogy a francia védelemben egyedul Saliba tud védekezni. Nem tudom hogy lőnek-e még, de hogy kapnak még az tuti.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
4 hónapja
Vitézlő Titoknok tomz
1 355
Agyhalott germánok őt hibáztatják, hogy nem szakította le a kezét 1 nanoszekundum alatt, ezért hozzáért a labda, és a bíró meg nem fújta be azt a tizit, amit amúgy 10-ből 5-ször fújnak csak be ilyen miatt.Nem, mit tett?Cucurella-t miért fütyülik ki?Nem láttad az előző meccset?
Bruce
gamerkr
Na ezért fütykörészik a Hanzi meg a Giselle.
4 hónapja
Csak Olmo nem biztos h bírta volna azt a szerepkört. Ő tényleg vérbeli tízes.nem lett volna ellenemre, ha ott köt ki.Kloppék is benézték, Szobo helyett őt kellett volna berántaniLamine és Olmo is elküldte az aktuális csigazabálót sóéOlmo eddig simán lejátssza Moratat. Nem a meccsen, hanem végig, mikor beállt. Nem is értem miért nem volt kezdő.
Stoki
shagi0206
Stoki
shagi0206
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
shagi0206
10 922
ráadásul vszeg nem is került volna 70 millióbanem lett volna ellenemre, ha ott köt ki.Kloppék is benézték, Szobo helyett őt kellett volna berántaniLamine és Olmo is elküldte az aktuális csigazabálót sóéOlmo eddig simán lejátssza Moratat. Nem a meccsen, hanem végig, mikor beállt. Nem is értem miért nem volt kezdő.
Stoki
shagi0206
Stoki
shagi0206
4 hónapja
shagi0206
10 922
nem lett volna ellenemre, ha ott köt ki.Kloppék is benézték, Szobo helyett őt kellett volna berántaniLamine és Olmo is elküldte az aktuális csigazabálót sóéOlmo eddig simán lejátssza Moratat. Nem a meccsen, hanem végig, mikor beállt. Nem is értem miért nem volt kezdő.
Stoki
shagi0206
Stoki
4 hónapja
Kloppék is benézték, Szobo helyett őt kellett volna berántaniLamine és Olmo is elküldte az aktuális csigazabálót sóéOlmo eddig simán lejátssza Moratat. Nem a meccsen, hanem végig, mikor beállt. Nem is értem miért nem volt kezdő.
Stoki
shagi0206
4 hónapja
De, csak nem emlékszem rá 😊Cucurella-t miért fütyülik ki?Nem láttad az előző meccset?
Bruce
gamerkr
PLS nagy vonalakban leírod?
4 hónapja
shagi0206
10 922
igazából az se az ő hibája volt, hogy nem fújták be. Amúgy 16-oson belül kezéhez ért a labda, és nem adták meg a 11-est a németeknek.Nem, mit tett?Cucurella-t miért fütyülik ki?Nem láttad az előző meccset?
Bruce
gamerkr
4 hónapja
Jesus navas miért megy át egyáltalán az ellenfél térfelére?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
shagi0206
10 922
Rabiot es Depay nem ezen az EB-n fogja leakasztani a nagy penzt. Mind a 2 atlag alattiabszolút - mehetnek az arabokhoz, azok talán még adnak értük valamit.
Toto21
4 hónapja
Nem, mit tett?Cucurella-t miért fütyülik ki?Nem láttad az előző meccset?
Bruce
gamerkr
4 hónapja
Vitézlő Titoknok tomz
1 355
Na most lehetne úgy tolni, hogy 2-2, aztán 3-2, aztán 3-3, és a végén egy 103. percben lőtt góllal 6-5-re nyernének a hispánok.
4 hónapja
Toto21
5 950
Rabiot es Depay nem ezen az EB-n fogja leakasztani a nagy penzt. Mind a 2 atlag alatti
4 hónapja
Cucurella-t miért fütyülik ki?Nem láttad az előző meccset?
Bruce
4 hónapja
Cucurella-t miért fütyülik ki?
4 hónapja
gondolom a germánokMennyivel jobb a futballnak, hogy nem a tokoschok jutottak be.....Kik azok a tokoschok?
csi77
Toto21
4 hónapja
Azért Kolo Muanit jól eltalátam a tippeldében első gólszerzőnek és meg is van triplázva 😀 | Csaltam, tudom |
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
4 hónapja
Lamine és Olmo is elküldte az aktuális csigazabálót sóéNem is érzem miért Pedri kezd Olmo helyett.
Stoki
Kroos nagy szívességet tett a spanyoloknak. Ha megnyerik akar lehetne ő az MVP
4 hónapja
shagi0206
10 922
Lamine és Olmo is elküldte az aktuális csigazabálót sóéOlmo eddig simán lejátssza Moratat. Nem a meccsen, hanem végig, mikor beállt. Nem is értem miért nem volt kezdő.
Stoki
4 hónapja
Szerintem mellément volna ha nam nyúl bele a védő.Befért volna, volt olyan szög ahonnan látni lehetett
4 hónapja
nem azért, de a portugál-francia is ilyen volt, csak ott nem lett gólde helyzetek alapján lehetett volna az is 4-3
4 hónapja
Toto21
5 950
Mennyivel jobb a futballnak, hogy nem a tokoschok jutottak be.....Kik azok a tokoschok?
csi77
4 hónapja
Ez egyértelműen az EB meccse eddig, kár hogy az elődöntőig kellett rá várni...
4 hónapja
Lamine és Olmo is elküldte az aktuális csigazabálót sóé