NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 689
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
4 hónapja
SZEDDKIIII
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
4 hónapja
remelem rendesen felszopjak majd mbappet a mai meccs utan miutan jol jatszott nacho es jesus navas ellen.
4 hónapja
Kb igen. 843 Verdun.inkább 1200jaja, ez a gyűlölet nem 1940-ben kezdődött, jó 200 éves utálkozás ez 😊ahogy én tudom nem nagyon csípik azok egymást a mai napig.Nem minden nemzet él még mindig a párizsi békeszerződések előtti világban …és akkor a kint lévő németek a franciáknak szurkolnak? Az mondjuk vicces lenne 😀Gondolom.Cuco-t nagyon szívébe zárta a közönségnémetek fütyülik?
gamerkr
NB2
Nem hinném hogy a gallok alapból utálnák
gamerkr
shagi0206
csebi
shagi0206
NB2
Kampman
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
4 hónapja
Vitézlő Titoknok tomz
1 355
Na az akkor eléggé szánalmas.Kukorival mi gondja van a plebsnek?Mert nem kézilabda EB van
Vitézlő Titoknok tomz
csebi
4 hónapja
shagi0206
10 922
szerencsére minket magyarokat senki nem utál 😀jaja, ez a gyűlölet nem 1940-ben kezdődött, jó 200 éves utálkozás ez 😊ahogy én tudom nem nagyon csípik azok egymást a mai napig.Nem minden nemzet él még mindig a párizsi békeszerződések előtti világban …és akkor a kint lévő németek a franciáknak szurkolnak? Az mondjuk vicces lenne 😀Gondolom.Cuco-t nagyon szívébe zárta a közönségnémetek fütyülik?
gamerkr
NB2
gamerkr
shagi0206
csebi
shagi0206
NB2
4 hónapja
Kampman
28 313
inkább 1200jaja, ez a gyűlölet nem 1940-ben kezdődött, jó 200 éves utálkozás ez 😊ahogy én tudom nem nagyon csípik azok egymást a mai napig.Nem minden nemzet él még mindig a párizsi békeszerződések előtti világban …és akkor a kint lévő németek a franciáknak szurkolnak? Az mondjuk vicces lenne 😀Gondolom.Cuco-t nagyon szívébe zárta a közönségnémetek fütyülik?
gamerkr
NB2
gamerkr
shagi0206
csebi
shagi0206
NB2
4 hónapja
Toto21
5 950
Ez sima lesz. Nyugdijas vedelmet szetszedik majd
4 hónapja
"Remek helyezkedés a gallok részéről" nem tom eldonteni hogy kante a nagyobb gall vagy upamecano🤣Kérdezd meg Asterixet és Obelixet!
eaglesmcnabb
4 hónapja
jaja, ez a gyűlölet nem 1940-ben kezdődött, jó 200 éves utálkozás ez 😊ahogy én tudom nem nagyon csípik azok egymást a mai napig.Nem minden nemzet él még mindig a párizsi békeszerződések előtti világban …és akkor a kint lévő németek a franciáknak szurkolnak? Az mondjuk vicces lenne 😀Gondolom.Cuco-t nagyon szívébe zárta a közönségnémetek fütyülik?
gamerkr
NB2
gamerkr
shagi0206
csebi
shagi0206
4 hónapja
shagi0206
10 922
ahogy én tudom nem nagyon csípik azok egymást a mai napig.Nem minden nemzet él még mindig a párizsi békeszerződések előtti világban …és akkor a kint lévő németek a franciáknak szurkolnak? Az mondjuk vicces lenne 😀Gondolom.Cuco-t nagyon szívébe zárta a közönségnémetek fütyülik?
gamerkr
NB2
gamerkr
shagi0206
csebi
4 hónapja
Kukorival mi gondja van a plebsnek?Mert nem kézilabda EB van
Vitézlő Titoknok tomz
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
Vitézlő Titoknok tomz
1 355
Kukorival mi gondja van a plebsnek?
4 hónapja
Nem minden nemzet él még mindig a párizsi békeszerződések előtti világban …és akkor a kint lévő németek a franciáknak szurkolnak? Az mondjuk vicces lenne 😀Gondolom.Cuco-t nagyon szívébe zárta a közönségnémetek fütyülik?
gamerkr
NB2
gamerkr
shagi0206
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
"Remek helyezkedés a gallok részéről" nem tom eldonteni hogy kante a nagyobb gall vagy upamecano🤣Kelták azok, nézd csak meg alaposabban.
eaglesmcnabb
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
4 hónapja
Sima francia lesz.Arcra, mellre vagy punciba?
Zsellér van de Vrij
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
"Remek helyezkedés a gallok részéről" nem tom eldonteni hogy kante a nagyobb gall vagy upamecano🤣
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
4 hónapja
dikk jól látom? akció gól? 😀Hiba van a buhera mártixban.
petey
4 hónapja
shagi0206
10 922
és akkor a kint lévő németek a franciáknak szurkolnak? Az mondjuk vicces lenne 😀Gondolom.Cuco-t nagyon szívébe zárta a közönségnémetek fütyülik?
gamerkr
NB2
gamerkr
4 hónapja
Gondolom.Cuco-t nagyon szívébe zárta a közönségnémetek fütyülik?
gamerkr
NB2
4 hónapja
Maradhat így minden
4 hónapja
nah vazze ezek befejelik a spanyolok meg kihagyták a tiszta ziccert 😕Ez tisztabb volt, kozelebb volt a kapuhoz es lassabban jott a labda
NB2
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
4 hónapja
Ezt mondtam sajnos...Hoki ez a védelem így, most lehet betolni a buszt..