EB 2024 - eredményközvetítő

19 feliratkozó

több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 530 — "Montoya por favor!"
Fantasy és tippelde:
Fantasy játék, salary capes liga:
 gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX

Tippelde:
 www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867

UEFA tippelde:
 gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Ki nyeri?
Spanyolország: csi77, dande, Heisman

Szerkesztette: r.baggio
több mint 1 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 476 — Omar's Coming Yo!
easy mode sajnos a transzibaszonak.

több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 833 — nabege2@yahoo.com
Cuco-t nagyon szívébe zárta a közönség
gamerkr
németek fütyülik?
több mint 1 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 14 034 — Слава Україні! Героям слава!
Sima francia lesz.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 22 940 — je suis poloska
Szar beadas volt mbappe

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Akkor jöhet a busztörés

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
nah vazze ezek befejelik a spanyolok meg kihagyták a tiszta ziccert 😕
több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 613 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Vezetnek a gallok.
több mint 1 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 751 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Szedd ki bohoc

több mint 1 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 751 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Cuco-t nagyon szívébe zárta a közönség

több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 613 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Na akkor vamos !
Heisman nádor
Ő nem partjelző volt?
több mint 1 éve
csipkelli 4 010
De béna.
több mint 1 éve
Na akkor vamos !

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Most csak 3 ember minusz van, Rabiot, csuameni, upamecano, hatha elég lesz

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Navast be kellett rakni, legyen aki fel tudja venni a futóversenyt mbappeval

több mint 1 éve
Egyébként a spanyol-német meccsen szidtam a spanyol edzőt, hogy lehozta a 2 szélsőt, végülis mákja volt, meg nem sárgázódtak ki és pihenten jöhettek az elődöntőre 😊
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 604
A himnuszoknál nagyon csúszik a hang és a kép

több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 786
A németek meg a bírók elintéztek vagy 4 játékost mára 😊
több mint 1 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 610 — Poloska confirmed
Kanté kaput eltalálja 1,5 over 20x odds 😃 múltkori meccs alapján megéri egy sör árát
több mint 1 éve
Beismerés, de ha az emberek így is kajálják ezt a produktumot, akkor megint nincs miről beszélni
r.baggio
Van olyan edző/hc kábé barmelyik sportban, aki vállaltan látványos, szórakoztató, de emiatt eredménytelen, sikertelen játékot preferál? Lehet a BLASZ-ban, a belga kosárlabda másodosztályban, vagy egy kaliforniai high schoolban akad, de a profi sportban meglepne.
Tudsz érdemi példát?
Őszentsége Sobri Jóska
Zdenek Zeman, Marcelo Bielsa
Mindketten vezettek csapatokat topligákban. Általában jó is volt nézni őket.
Kampman
Zeman/Roma meccseket baromi jó volt nézni.
steelwolf
Én a 2004/05-ös Leccét szerettem a legjobban.

több mint 1 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 551 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Beismerés, de ha az emberek így is kajálják ezt a produktumot, akkor megint nincs miről beszélni
r.baggio
Van olyan edző/hc kábé barmelyik sportban, aki vállaltan látványos, szórakoztató, de emiatt eredménytelen, sikertelen játékot preferál? Lehet a BLASZ-ban, a belga kosárlabda másodosztályban, vagy egy kaliforniai high schoolban akad, de a profi sportban meglepne.
Tudsz érdemi példát?
Őszentsége Sobri Jóska
Kampman
Zeman/Roma meccseket baromi jó volt nézni.
több mint 1 éve
Bízom benne hogy a spanyolok továbbmennek, de valahol nagyon azt érzem, hogy egy szenvedős meccsen, de a franciák behúzzák sajnos. Bőven benne van, hogy Mbappe vagy Dembele elfut egy kontrával, és a spanyol kezdő védelem fele konkrétan hiányzik
kapitnono
én is ettől félek, mert a portugálok ellen nem volt szerencséjük, kihagyták a kontrákat
én azért bízom a spanyolokban, viszont ha jól láttam Morata kezd??? őt nem kisárgázták a kispadon???
NB2
Nem, az egy téves kiírás volt, mint kiderült.
zacknorb
kösz
több mint 1 éve
r.baggio
Tudsz érdemi példát?
Őszentsége Sobri Jóska

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 053 — Kinek mit intézett a kormánya
Bízom benne hogy a spanyolok továbbmennek, de valahol nagyon azt érzem, hogy egy szenvedős meccsen, de a franciák behúzzák sajnos. Bőven benne van, hogy Mbappe vagy Dembele elfut egy kontrával, és a spanyol kezdő védelem fele konkrétan hiányzik
kapitnono
én is ettől félek, mert a portugálok ellen nem volt szerencséjük, kihagyták a kontrákat
én azért bízom a spanyolokban, viszont ha jól láttam Morata kezd??? őt nem kisárgázták a kispadon???
NB2
Nem, az egy téves kiírás volt, mint kiderült.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
kapitnono
több mint 1 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 115 — WHO DAT!!!!