NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 682
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
4 hónapja
Mennyivel jobb a futballnak, hogy nem a tokoschok jutottak be.....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
4 hónapja
Szerintem mellément volna ha nam nyúl bele a védő.
4 hónapja
Own Goal megint betalált.Gólkirály is born
Vitézlő Titoknok tomz
Szerkesztette: csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
Tactful Cactus
13 847
Yamalt ma meddig engedték el a szülei? 😀Majd ha jön egy 'hawk tuah' a tv macitól.
iktriad
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
4 hónapja
De unalmas elődöntő, semmi se történik. 😀Ez bement volna anélkül is, Maignan lába mellett már elgurult...
Mr. Own Goal for MVP
iktriad
4 hónapja
Own Goal megint betalált.Elvette Olmotól, mert bement volna
Vitézlő Titoknok tomz
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
4 hónapja
Toto21
5 950
Ezzel a mozdulattal mit gondolt Kounde? 😂
4 hónapja
Own gól megint lecsapott500 milliót fizetne érte valamelyik szaudi csapat mát.
balintbaba
4 hónapja
Kounde, a másik balfasz😀Lófaszt, csuameni is balfasz volt. Pont amit mondtam az elején, már csak egy upa balfaszlodás kell es meg is van mindenki.🤣
eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
4 hónapja
Fogadjunk baggio ezt a meccset nem nézi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
Vitézlő Titoknok tomz
1 355
Own Goal megint betalált.
4 hónapja
csipkelli
4 008
Kikezek? Jöjjenek az angolok.
4 hónapja
Kounde, a másik balfasz😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
4 hónapja
a gólkirály betalált!
4 hónapja
shagi0206
10 922
MIvan buziik? Ennyi volt a momentum?
4 hónapja
Ügyes ez a rabiot. MTKba nem férne be bazdmegNem is értem miért favorizálja Camavingával szemben. .
eaglesmcnabb
4 hónapja
Own gól megint lecsapott
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
4 hónapja
Lecsapott újra....
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
4 hónapja
Fácil!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
4 hónapja
Végre egy jó meccs, megérte szapulni du. az eb-t 😊
4 hónapja
shagi0206
10 922
ironizáltam, minket mindenki utál majdcsak 😀 mondjuk ez kölcsönös, mert mi is utálunk mindenkit szintén majdcsak.jah, mi gyűlölünk inkább mindenkit 😀szerencsére minket magyarokat senki nem utál 😀jaja, ez a gyűlölet nem 1940-ben kezdődött, jó 200 éves utálkozás ez 😊ahogy én tudom nem nagyon csípik azok egymást a mai napig.Nem minden nemzet él még mindig a párizsi békeszerződések előtti világban …és akkor a kint lévő németek a franciáknak szurkolnak? Az mondjuk vicces lenne 😀Gondolom.Cuco-t nagyon szívébe zárta a közönségnémetek fütyülik?
gamerkr
NB2
Nem hinném hogy a gallok alapból utálnák
gamerkr
shagi0206
csebi
shagi0206
NB2
shagi0206
petey
4 hónapja
remelem rendesen felszopjak majd mbappet a mai meccs utan miutan jol jatszott nacho es jesus navas ellen.Én is. Ugyanúgy hogy yamalt fel fogják szopni, hogy virgonckodik rabiot ellen, aki olyan lassú mint kádár tamás.
Kenny