NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
25
9
18:30-tól, ARENA4
Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
keresik Messi vagy Agüero fejét..LOL
több mint 6 éve
Perez uresen jon, de nem, csak messzi kaphatja
több mint 6 éve
hát, én mindent megtettem, hogy legyen gól az előző 5 percben 😀😀😀
több mint 6 éve
Argentina Peru szintjet sem hozza
több mint 6 éve
lol, hihetetlen ez a védelem.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Magabiztos a védelem. Megye 2 ben látni ilyeneket.
több mint 6 éve
Lang >> Otamendi
több mint 6 éve
lement 16 perc, messinél már majdnem volt labda
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
jaja, elég idegesítő... a döntő meg délután 5-kor kezdődik, és aznap lesz a Div I - Div II döntő is 😕majd hétvégén lesznek jó meccsek, mert azokból csak az esti nyolcas kezdésűeket fogom látni 😀Rohadt kiakasztö, hogy a kieséses szakaszban is 4-kor lesz az első meccs.
Löfli
NB2
több mint 6 éve
majd hétvégén lesznek jó meccsek, mert azokból csak az esti nyolcas kezdésűeket fogom látni 😀Rohadt kiakasztö, hogy a kieséses szakaszban is 4-kor lesz az első meccs.
Löfli
több mint 6 éve
Alapvetően szerintem aláírták volna a meccs előtt az ikszet. Nyilván ha jobbak lesznek ma, és nem nyernek, akkor nem örülnek majd neki. De szerintem nem lesznek elégedetlenek az esetleges egy ponttal.Ja. Aztan az uccso forduloban a szamukra sokkal rosszabb matchup izlandiakkal tolhatnak ki-ki meccset. Ha nekik ez jo, hajra.Mondjuk az iksz itt szar mindenkinekHorvátoknak szerintem jó itt az iksz.
Stez
Vrij6
Stez
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Messzi a valogatottban az egyszeru labdat sem tudja levenni xd atok ul ezen a palin
több mint 6 éve
Sampaoli ügyes, továbbra is jegeli lo celsot akinek egyedül több esze van ehhez a játékhoz mint a komplett argentín kezdő 11nek.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Ja. Aztan az uccso forduloban a szamukra sokkal rosszabb matchup izlandiakkal tolhatnak ki-ki meccset. Ha nekik ez jo, hajra.Mondjuk az iksz itt szar mindenkinekHorvátoknak szerintem jó itt az iksz.
Stez
Vrij6
több mint 6 éve
gyengébb csapat ellen? nem hinném.Mondjuk az iksz itt szar mindenkinekHorvátoknak szerintem jó itt az iksz.
Stez
Vrij6
Közben rakitic nagy papír, de ezt a fos centerezést még bánni fogják
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Mondjuk az iksz itt szar mindenkinekHorvátoknak szerintem jó itt az iksz.
Stez
több mint 6 éve
majd hétvégén lesznek jó meccsek, mert azokból csak az esti nyolcas kezdésűeket fogom látni 😀
több mint 6 éve
Mondjuk az iksz itt szar mindenkinek
több mint 6 éve
jinxből megfogadtam a 0-0-át, most hogy már Peru és elvérzett egy vérszegény meccsen, Mexikó mellett úgy érzem számomra már tényleg csak ez a meccs mentheti meg vb-t...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
mondjuk vicc hogy kovacic 4 éve befért a kezdőbe, most meg nemMessi ellen pedig jó matchup, párszor már levette őt el clasicón
több mint 6 éve
Lol. Megzavarta a fejet, hogy mennyit ker a csapata erte
több mint 6 éve
a vb legjobb kpja a vb legjobb támadói ellen.érdekes lesz.
több mint 6 éve
Akkor hajrá, hajrá, hajrá ARGENTÍNA! 😊