Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Szerintem az angolok direkt hosszabbításra játszanak, hogy a horvátok úgyse bírnák végig a zsinórban 3 hosszabbítást 😀
több mint 6 éve
Perisic mé nem rögtön lőtte? Üres volt a kapu.
több mint 6 éve
Imádnám a tiziket.Azt hittem Juditkát vagy őt 11x 😊
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Én nem igazán. Kifejezetten kimagaslóan vezette a meccseket Collina és Frisk pl, de a többiek is legtöbbszörEmlegetve voltak a régi döntők meg ez a dilettáns Cakir....Hah a megszépítő idő őket is hogy szidtuk 😊
Nekem az igazi bíró egyéniségek is hiányoznak az utóbbi évekből, mint volt anno Puhl, Collina, Frisk, Markus Merk, Urs Meyer, Elizondo, Webb pl.
Őket tisztelte minden játékos, nem volt hiszti náluk
Most meg...
Chargers LT
dande
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
"REMÉLEM KIVETTED ROBI" - Juditröhögni fogsz, de pont írt egy Judit nevű csaj, akivel nemrég ismerkedtem össze, és elvitte a figyelmemet...
shawnka
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Angol védők, védő angolok...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
"REMÉLEM KIVETTED ROBI" - JuditKelenföldnél nincs kiszállás
shawnka
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Imádnám a tiziket.En meg Emily Ratajkowskit az agyamban. De van, amit nem kaphatunk meg.
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Azért fájó, hogy Vavikát már meg sem említitekEmlegetve voltak a régi döntők meg ez a dilettáns Cakir....Hah a megszépítő idő őket is hogy szidtuk 😊
Nekem az igazi bíró egyéniségek is hiányoznak az utóbbi évekből, mint volt anno Puhl, Collina, Frisk, Markus Merk, Urs Meyer, Elizondo, Webb pl.
Most meg...
Chargers LT
dande
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
"REMÉLEM KIVETTED ROBI" - Juditna én mentem cigizni
shawnka
több mint 6 éve
ozibozi
17 156
mawashi geri jodan
több mint 6 éve
Kampman
28 323
Nek se slože grla bratska,Ante Gotovina Heroj!!!!
Živila, živila, živila Hrvatska!!!!!!!
diverdoc
több mint 6 éve
Nem lesz ez egy kicsit korai az angoloktól? 30 perc még hátra van,de már most elkezdték húzni az időt elég látványosan, a franciák legalább csak az utolsó negyedórában nem akartak focizni. 😀Word.
Mr.Breaker
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 903
Az az angol védő se volt kutya. Térdmagasságban próbálta kifejelni...
több mint 6 éve
Emlegetve voltak a régi döntők meg ez a dilettáns Cakir....Hah a megszépítő idő őket is hogy szidtuk 😊
Most meg...
Chargers LT
több mint 6 éve
Duff
3 133
Szep volt Walker
több mint 6 éve
tényleg nem lesz 1-0
több mint 6 éve
Persil bebaszta.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Na a pöcssérült nem bírta kikúrni 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Nek se slože grla bratska,Živila, živila, živila Hrvatska!!!!!!!
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 6 éve
Van Igazság ⚽
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Kampman
28 323
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁNem tudom, mikor örültem ennyire egy Inter játékos góljának 😀
több mint 6 éve
lil