NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
18
4
2:15, Arena4
Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Egyaltalan nem gyengek. Csak kell egy jo kapitany, lasd: Georges Leekenspedig ezek az ausztrálok nyilvánvalóan rettentő gyengékAz biztos, hogy a csigazabálók most érzik, hogy ott vannak. Lassan el is megy a kedvük a játéktól, úgy dolgozzák őket az ausztrálok.Soha nem fogom elfelejteni h a buzi olaszok a hosszabbitasban egy full kamu Grosso tizivel ejtettek ki az auszikat 2006ban a 16 kozott, aztan meg is nyertek a vb-t...Pedig azt az ausztral csapatot nagyon csiptem, Schwarzer, Neill, Cahill, Viduka, Kewell, Bresciano, Grella, akikre meg emlekszem. Lehet azota utalom az olaszokat...😀Totti volt...de szimpi csapat az Osszi team.nem fossnak be es ha nem vagy technikailag jo akkor erezze az ellenfel h azert ott vagy.
Borbinho
ZoliMP
shagi0206
r.baggio
több mint 6 éve
no igen. olyan, mint az NHL '99-ben a félpályás ráemelés. ha semmi sem jön be, akkor majd azzal megnyered a meccset.Majd ugy is jon Giroud es megnyeri a franciaknakSzerintem is. Az az ember egy örök megmentő.
Borbinho
tüsi91
több mint 6 éve
tüsi91
11 023
Majd ugy is jon Giroud es megnyeri a franciaknakSzerintem is. Az az ember egy örök megmentő.
Borbinho
több mint 6 éve
Majd ugy is jon Giroud es megnyeri a franciaknak
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
azért ez a franciáknál nem nehéz, náluk mindig is az egyik fő probléma, hogy mennyire tud egy irányba húzni a csapatAz biztos, hogy a csigazabálók most érzik, hogy ott vannak. Lassan el is megy a kedvük a játéktól, úgy dolgozzák őket az ausztrálok.Soha nem fogom elfelejteni h a buzi olaszok a hosszabbitasban egy full kamu Grosso tizivel ejtettek ki az auszikat 2006ban a 16 kozott, aztan meg is nyertek a vb-t...Pedig azt az ausztral csapatot nagyon csiptem, Schwarzer, Neill, Cahill, Viduka, Kewell, Bresciano, Grella, akikre meg emlekszem. Lehet azota utalom az olaszokat...😀Totti volt...de szimpi csapat az Osszi team.nem fossnak be es ha nem vagy technikailag jo akkor erezze az ellenfel h azert ott vagy.
Borbinho
ZoliMP
shagi0206
most lett egy rendszer, amibe fifa-módra bele lett rakva minden posztra az egyénileg legjobb játékos, nem csoda hogy nagyjából szarnak is bele
pedig ezek az ausztrálok nyilvánvalóan rettentő gyengék
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
30. perben màr bekapcsoltam a xboxot annyira jó a meccs...
több mint 6 éve
ahhoz h gyotorni tudd, ott kellene lenned mellette egesz meccsen. na ez az ami nem megy eronletileg a magyaroknak.en a magyar valogatottol ezt varnam el minimum.Az biztos, hogy a csigazabálók most érzik, hogy ott vannak. Lassan el is megy a kedvük a játéktól, úgy dolgozzák őket az ausztrálok.Soha nem fogom elfelejteni h a buzi olaszok a hosszabbitasban egy full kamu Grosso tizivel ejtettek ki az auszikat 2006ban a 16 kozott, aztan meg is nyertek a vb-t...Pedig azt az ausztral csapatot nagyon csiptem, Schwarzer, Neill, Cahill, Viduka, Kewell, Bresciano, Grella, akikre meg emlekszem. Lehet azota utalom az olaszokat...😀Totti volt...de szimpi csapat az Osszi team.nem fossnak be es ha nem vagy technikailag jo akkor erezze az ellenfel h azert ott vagy.
Borbinho
ZoliMP
shagi0206
ZoliMP
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
YoungZeeZee
8 561
en a magyar valogatottol ezt varnam el minimum.Az biztos, hogy a csigazabálók most érzik, hogy ott vannak. Lassan el is megy a kedvük a játéktól, úgy dolgozzák őket az ausztrálok.Soha nem fogom elfelejteni h a buzi olaszok a hosszabbitasban egy full kamu Grosso tizivel ejtettek ki az auszikat 2006ban a 16 kozott, aztan meg is nyertek a vb-t...Pedig azt az ausztral csapatot nagyon csiptem, Schwarzer, Neill, Cahill, Viduka, Kewell, Bresciano, Grella, akikre meg emlekszem. Lehet azota utalom az olaszokat...😀Totti volt...de szimpi csapat az Osszi team.nem fossnak be es ha nem vagy technikailag jo akkor erezze az ellenfel h azert ott vagy.
Borbinho
ZoliMP
shagi0206
több mint 6 éve
shagi0206
10 943
pont mint az elmúlt pár év GB védelem. Lehet, hogy nem a játékerővel volt a gond, hanem a rendszerrel. Kövi szezonban sok minden kiderül ott isFura ez a francia csapat, nem összeszokottak, rutintalanok, és ez a 4-3-3 rohadtul nem fekszik Griezmann-nak.Itt senkinek nem fekszik semmi. Vagyis de, Lloris feltalalja magat a kapuban. Egyenkent siralmas ez az egesz csapat, es itt nem a tudassal van a gond, de nem is az osszeszokottsaggal. Mintha az egesz rendszer idegen lenne a fel csapatnak.
Tony Adams
Stez
több mint 6 éve
Fura ez a francia csapat, nem összeszokottak, rutintalanok, és ez a 4-3-3 rohadtul nem fekszik Griezmann-nak.Itt senkinek nem fekszik semmi. Vagyis de, Lloris feltalalja magat a kapuban. Egyenkent siralmas ez az egesz csapat, es itt nem a tudassal van a gond, de nem is az osszeszokottsaggal. Mintha az egesz rendszer idegen lenne a fel csapatnak.
Tony Adams
több mint 6 éve
shagi0206
10 943
Az biztos, hogy a csigazabálók most érzik, hogy ott vannak. Lassan el is megy a kedvük a játéktól, úgy dolgozzák őket az ausztrálok.Soha nem fogom elfelejteni h a buzi olaszok a hosszabbitasban egy full kamu Grosso tizivel ejtettek ki az auszikat 2006ban a 16 kozott, aztan meg is nyertek a vb-t...Pedig azt az ausztral csapatot nagyon csiptem, Schwarzer, Neill, Cahill, Viduka, Kewell, Bresciano, Grella, akikre meg emlekszem. Lehet azota utalom az olaszokat...😀Totti volt...de szimpi csapat az Osszi team.nem fossnak be es ha nem vagy technikailag jo akkor erezze az ellenfel h azert ott vagy.
Borbinho
ZoliMP
több mint 6 éve
aki berugta az Totti volt, de tuti h Grosso homoritott egyet, amikor az auszi vedo mar fel oraja a foldon fekudt elotte.Soha nem fogom elfelejteni h a buzi olaszok a hosszabbitasban egy full kamu Grosso tizivel ejtettek ki az auszikat 2006ban a 16 kozott, aztan meg is nyertek a vb-t...Pedig azt az ausztral csapatot nagyon csiptem, Schwarzer, Neill, Cahill, Viduka, Kewell, Bresciano, Grella, akikre meg emlekszem. Lehet azota utalom az olaszokat...😀Totti volt...de szimpi csapat az Osszi team.nem fossnak be es ha nem vagy technikailag jo akkor erezze az ellenfel h azert ott vagy.
Borbinho
ZoliMP
több mint 6 éve
YoungZeeZee
8 561
Soha nem fogom elfelejteni h a buzi olaszok a hosszabbitasban egy full kamu Grosso tizivel ejtettek ki az auszikat 2006ban a 16 kozott, aztan meg is nyertek a vb-t...Pedig azt az ausztral csapatot nagyon csiptem, Schwarzer, Neill, Cahill, Viduka, Kewell, Bresciano, Grella, akikre meg emlekszem. Lehet azota utalom az olaszokat...😀Totti volt...de szimpi csapat az Osszi team.nem fossnak be es ha nem vagy technikailag jo akkor erezze az ellenfel h azert ott vagy.
Borbinho
több mint 6 éve
Fura ez a francia csapat, nem összeszokottak, rutintalanok, és ez a 4-3-3 rohadtul nem fekszik Griezmann-nak.
több mint 6 éve
8-DDDDDDDmi ez, angol hircsarda? 😀
www.dreamteamfc.com/c/2018-world-cup/404781/david-de-gea-sergio-ramos-loris-karius/
Stez
több mint 6 éve
Nem mondom, hogy részben nincs igazad, bár szerintem a csapatot elkaabitotta Irán hatalmas passzivitása... 😕Marokkó már ezért önmagában rászolgált a tegnapi öngólraPontosan azt a szintelen-szagtalan focit jatsszak a franciak, amit az Eb-n is. Nulla epitkezes es esz tamadasban, Deschamps odapakolt 4-5 playmakert, aztan majd jojjon egy atloves vagy oldja meg egyedul valamelyik es villanjon, aztan csa.Túl jók az ozik... 😊
Vicc.
Stez
Majd a második félidőbben szerintem felkapcsolnak egy picit.... de lehet nem kellett volna ilyen Leckiecsínylően nyilatkozgatnia mindenkinek a kengurukról!
Igor
r.baggio
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
8-DDDDDDDwww.dreamteamfc.com/c/2018-world-cup/404781/david-de-gea-sergio-ramos-loris-karius/
több mint 6 éve
Soha nem fogom elfelejteni h a buzi olaszok a hosszabbitasban egy full kamu Grosso tizivel ejtettek ki az auszikat 2006ban a 16 kozott, aztan meg is nyertek a vb-t...Pedig azt az ausztral csapatot nagyon csiptem, Schwarzer, Neill, Cahill, Viduka, Kewell, Bresciano, Grella, akikre meg emlekszem. Lehet azota utalom az olaszokat...😀
több mint 6 éve
tüsi91
11 023
Ez a Sainsbury oké, hogy ellenünk vicces öngólt csinált, de eddig ma 10-esre játszik.
több mint 6 éve
A franciak biztos túl sokat nézték a magyar-ausztrál felvételeit, és elbízták magukat. Deschamps legalábbis. 😊 Viszont ha ez marad az eredmény, Leekens és ami még rosszabb Csányi még a végén azt hiszi, hogy jó úton jár a válogatott. 😮
Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
Marokkó már ezért önmagában rászolgált a tegnapi öngólraPontosan azt a szintelen-szagtalan focit jatsszak a franciak, amit az Eb-n is. Nulla epitkezes es esz tamadasban, Deschamps odapakolt 4-5 playmakert, aztan majd jojjon egy atloves vagy oldja meg egyedul valamelyik es villanjon, aztan csa.Túl jók az ozik... 😊
Vicc.
Stez
Majd a második félidőbben szerintem felkapcsolnak egy picit.... de lehet nem kellett volna ilyen Leckiecsínylően nyilatkozgatnia mindenkinek a kengurukról!
Igor
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Ugyan, ált. a szóvicceim harmadát veszitek észre csak, még neked egy igazi jedi-nak se megy mindig...I see what you did there. 😊Pontosan azt a szintelen-szagtalan focit jatsszak a franciak, amit az Eb-n is. Nulla epitkezes es esz tamadasban, Deschamps odapakolt 4-5 playmakert, aztan majd jojjon egy atloves vagy oldja meg egyedul valamelyik es villanjon, aztan csa.Túl jók az ozik... 😊
Vicc.
Stez
Igor
iktriad
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
I see what you did there. 😊Pontosan azt a szintelen-szagtalan focit jatsszak a franciak, amit az Eb-n is. Nulla epitkezes es esz tamadasban, Deschamps odapakolt 4-5 playmakert, aztan majd jojjon egy atloves vagy oldja meg egyedul valamelyik es villanjon, aztan csa.Túl jók az ozik... 😊
Vicc.
Stez
Igor
több mint 6 éve
Így van Pogba , passzolj csak az ausziknak , nehogy rúgjon Griezmann 4 gólt .
több mint 6 éve
Pontosan azt a szintelen-szagtalan focit jatsszak a franciak, amit az Eb-n is. Nulla epitkezes es esz tamadasban, Deschamps odapakolt 4-5 playmakert, aztan majd jojjon egy atloves vagy oldja meg egyedul valamelyik es villanjon, aztan csa.Túl jók az ozik... 😊
Vicc.
Stez