Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Ja igen, mindkettore gondoltam. Miutan leirtam par masodpercig eltunodtem, h vajon letezo szo-e, de vegulis hihetonek tunt 😀(szerencsere) nem lattam a Marokko-Iran meccset, tenyleg annyira gyenge volt mint ahogy irtak/irtatok? lehet eselye barmelyiknek egy X-re az iberiaiak ellen?Iránnak a luzitánok ellen kell az X, nem az ibériaiak ellen... (ha mindkettőre értetted ok, de ezt én szinte soha nem hallottam portugálokra)
Borbinho
Igor
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
(szerencsere) nem lattam a Marokko-Iran meccset, tenyleg annyira gyenge volt mint ahogy irtak/irtatok? lehet eselye barmelyiknek egy X-re az iberiaiak ellen?akkor nem mondjuk el mi lett, nézd meg, főleg a 2. félidőt 😊
Borbinho
(szívjál te is, ne csak mi 😊 )
egyébként az első félidő még vállalható volt, de a portugáloknak is hatalmas a technikai fölényük, kérdés, hogy a betömörülő védelmeket fel tudják-e majd törni
több mint 6 éve
Csoportrangado volt. De Iran a spanyolok es a portugalok nyitottabb vedelme ellen galazni fog.(szerencsere) nem lattam a Marokko-Iran meccset, tenyleg annyira gyenge volt mint ahogy irtak/irtatok? lehet eselye barmelyiknek egy X-re az iberiaiak ellen?Az 1. félidő nem volt rossz, de az az iramra vonatkozik, nem a színvonalra
Borbinho
shagi0206
több mint 6 éve
shagi0206
10 939
A meccs eddigi legjobbja nálam eddig Silva. Nagyon jól mozgatja a támadásokat.
több mint 6 éve
(szerencsere) nem lattam a Marokko-Iran meccset, tenyleg annyira gyenge volt mint ahogy irtak/irtatok? lehet eselye barmelyiknek egy X-re az iberiaiak ellen?Iránnak a luzitánok ellen kell az X, nem az ibériaiak ellen... (ha mindkettőre értetted ok, de ezt én szinte soha nem hallottam portugálokra)
Borbinho
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
szarok a farmraLöfli már szart az egészreÚgy tűnik Löfli isÉn is többször írtam h fos meccset várok, de örülök h megcáfoltakakartam linkelni felidoben h "that jinx though" de nem volt pofamebből magára ismer valaki? még délután vót 😀na lehet itt az első meccs, amiről elkapcsolok végül...hamar megérkezettPedig az esti lesz az igazan undorito. Ahol ket olyan keret fog fos szar meccset jatszani, ahol minosegi jatekosok vannak...
Klaci79
Borbinho
Klaci79
Borbinho
shagi0206
Tactful Cactus
Chargers LT
több mint 6 éve
shagi0206
10 939
(szerencsere) nem lattam a Marokko-Iran meccset, tenyleg annyira gyenge volt mint ahogy irtak/irtatok? lehet eselye barmelyiknek egy X-re az iberiaiak ellen?Az 1. félidő nem volt rossz, de az az iramra vonatkozik, nem a színvonalra
Borbinho
több mint 6 éve
bergerdani
4 913
(szerencsere) nem lattam a Marokko-Iran meccset, tenyleg annyira gyenge volt mint ahogy irtak/irtatok? lehet eselye barmelyiknek egy X-re az iberiaiak ellen?igen és nem.
Borbinho
Mindig jövőre
több mint 6 éve
Löfli már szart az egészreÚgy tűnik Löfli isÉn is többször írtam h fos meccset várok, de örülök h megcáfoltakakartam linkelni felidoben h "that jinx though" de nem volt pofamebből magára ismer valaki? még délután vót 😀na lehet itt az első meccs, amiről elkapcsolok végül...hamar megérkezettPedig az esti lesz az igazan undorito. Ahol ket olyan keret fog fos szar meccset jatszani, ahol minosegi jatekosok vannak...
Klaci79
Borbinho
Klaci79
Borbinho
shagi0206
Tactful Cactus
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
(szerencsere) nem lattam a Marokko-Iran meccset, tenyleg annyira gyenge volt mint ahogy irtak/irtatok? lehet eselye barmelyiknek egy X-re az iberiaiak ellen?
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Jó foghíjas ez a mexikóis hullám. 😀Ottmaradtak a többiek a határon?
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 879
Úgy tűnik Löfli isÉn is többször írtam h fos meccset várok, de örülök h megcáfoltakakartam linkelni felidoben h "that jinx though" de nem volt pofamebből magára ismer valaki? még délután vót 😀na lehet itt az első meccs, amiről elkapcsolok végül...hamar megérkezettPedig az esti lesz az igazan undorito. Ahol ket olyan keret fog fos szar meccset jatszani, ahol minosegi jatekosok vannak...
Klaci79
Borbinho
Klaci79
Borbinho
shagi0206
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
nyilván ironizáltam, amúgy meg lehet, hogy igazam lett és ez a vb ellőttea puskaport ma.....Mindenki nyugodjon le a p..csába, másfél hétig nem lesz jó meccs....Pedig Mexikónak két meccse is lesz ez idő alatt
csi77
De holnap a peruiakkal is lesz dínom-DÁNom
r.baggio
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Az alapjan h CR meg Neymar kozott vacilaltam, es ismerve a tenyt h altalaban szar vagyok a hasonlo fantasykban, tobb mint valoszinu, h a brazilok elso meccsen leserul az 5.percben/5el nyernek a brazilok de egyik golban se lesz benne ;D
több mint 6 éve
Kampman
28 326
Iran megtossza mindenhonnan mindket csapatotTaktikusan elaltatják őket, majd egy ártalmatlan szabadrúgást ráívelnek Pepére/Ramosra és kész az öngól
Stez
több mint 6 éve
Iran megtossza mindenhonnan mindket csapatot
több mint 6 éve
shagi0206
10 939
Én is többször írtam h fos meccset várok, de örülök h megcáfoltakakartam linkelni felidoben h "that jinx though" de nem volt pofamebből magára ismer valaki? még délután vót 😀na lehet itt az első meccs, amiről elkapcsolok végül...hamar megérkezettPedig az esti lesz az igazan undorito. Ahol ket olyan keret fog fos szar meccset jatszani, ahol minosegi jatekosok vannak...
Klaci79
Borbinho
Klaci79
Borbinho
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
szerintem jót tett a spanyol válogatottnak az edzőváltás 😀 😀 😀
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
nekem megmaradt 😉akartam linkelni felidoben h "that jinx though" de nem volt pofamebből magára ismer valaki? még délután vót 😀na lehet itt az első meccs, amiről elkapcsolok végül...hamar megérkezettPedig az esti lesz az igazan undorito. Ahol ket olyan keret fog fos szar meccset jatszani, ahol minosegi jatekosok vannak...
Klaci79
Borbinho
Klaci79
Borbinho
több mint 6 éve
Mindenki nyugodjon le a p..csába, másfél hétig nem lesz jó meccs....Pedig Mexikónak két meccse is lesz ez idő alatt
csi77
De holnap a peruiakkal is lesz dínom-DÁNom
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
akartam linkelni felidoben h "that jinx though" de nem volt pofamebből magára ismer valaki? még délután vót 😀na lehet itt az első meccs, amiről elkapcsolok végül...hamar megérkezettPedig az esti lesz az igazan undorito. Ahol ket olyan keret fog fos szar meccset jatszani, ahol minosegi jatekosok vannak...
Klaci79
Borbinho
Klaci79
nem tom ha nincs a tizi a 3.percben akk is jo meccs lett volna-e, de halistennek volt a tizi 😀
Szerkesztette: Borbinho
több mint 6 éve
hol a sárga???????
több mint 6 éve
Mindenki nyugodjon le a p..csába, másfél hétig nem lesz jó meccs....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png