Filmek
39 feliratkozó
3 perce
Ma néztem meg Imax-ben Nolan filmjét.Nem mondom hogy teljesen rossz ,mert voltak benne szálak,rétegek amik megmozgattak, de voltak benne bosszantó dolgok is. (Nem vagyok rasszista de ide minek ennyi rasszt felhozni?)
Teltház volt ez lehet a 42 fok miatt volt nem tudom de ez se a kedvencem.
1 órája
Kit Connor lehet Küklopsz, ez szint már borítékolható.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
6 órája
Hansen egy utolsó szarházi, a TCAP iszonyat problémás volt főleg jogilag
és a legnagyobb gáz hogy mennyi elbaszott önbíráskodó követője van akik szintén ügyeket vágtak haza
ettől függetlenül fuck predators
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 órája
Talan egy olyan napomon tudnek en is, de most ez nekem inkabb faraszto volt, ezaltal kinszenvedes. Csak igy fene tudja mennyi, 15-20 ev szunet utan kicsit kreativabb poenokat vartam Wayansektol, nem ugyanazt a kifulladt debilkedest, amit a sokadik film utan toltak, mert mar nem volt otlet. Kicsit olyan erzesem volt, hogy miutan a fanok nagyon rakaptak erre a Scary movie reloadra, a hype-ot kihasznalva irtak volna sietve, ket het alatt egy forgatokonyvet a filmnek, majd masfel honap alatt gyorsan leforgattak volna, csak hogy minel elobb mehessen a mozikba.Scary movieMegnéztem, nekem a nosztalgiafaktor elvitte, bár persze nagyon ergya volt legtöbbször 😀 😀 Mondjuk egy Scary movie-tól mit vár az ember. Minden régi szereplő megvolt, hozzáteszem Anna Farist elsőre fel se ismertem, ahogy Regina Hall-t se ezzel a bilifrizurával 😀 Egynek szerintem elment, persze debilség, de én tudtam (kb végig) mosolyogni a debilségén 😛
24 percig birtam. Azt hittem, a sok tizen ev kihagyas utan normalis resszel ternek vissza a Wayansek, otletekkel, es azert minoseget hoznak, legalabb az elso resz szintjevel, de ez akkora egy hulladek, eroltetett szar, hogy fajdalmat okozott nezni. Poen nulla, mert ezek nem azok. Kicsit sem vicces az egesz, fajdalmas. Ez nalam meg a 4/10-et sem eri kb el, minosithetetlen kategoria, egy fos. Sharknadokar es hasonlo igenyes filmeket eskuszom hamarabb nezek meg, mint ezt. 😃
Stez
warr_b
De mindegy amugy, a lenyeg, ha valakinek meg tetszik. 😃
13 órája
Scary movieMegnéztem, nekem a nosztalgiafaktor elvitte, bár persze nagyon ergya volt legtöbbször 😀 😀 Mondjuk egy Scary movie-tól mit vár az ember. Minden régi szereplő megvolt, hozzáteszem Anna Farist elsőre fel se ismertem, ahogy Regina Hall-t se ezzel a bilifrizurával 😀 Egynek szerintem elment, persze debilség, de én tudtam (kb végig) mosolyogni a debilségén 😛
24 percig birtam. Azt hittem, a sok tizen ev kihagyas utan normalis resszel ternek vissza a Wayansek, otletekkel, es azert minoseget hoznak, legalabb az elso resz szintjevel, de ez akkora egy hulladek, eroltetett szar, hogy fajdalmat okozott nezni. Poen nulla, mert ezek nem azok. Kicsit sem vicces az egesz, fajdalmas. Ez nalam meg a 4/10-et sem eri kb el, minosithetetlen kategoria, egy fos. Sharknadokar es hasonlo igenyes filmeket eskuszom hamarabb nezek meg, mint ezt. 😃
Stez

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
14 órája
Raimi kurvajól csinálja hogy a nem saját projecteket más stílusú rendezőknek adjaEvil Dead BurnNem gondoltam hogy tetszeni fog. Picit eltér a hagyományos Evil Dead világtól és próbálja kiterjeszteni azt.
a nyitó jelenet után meg kellett néznem ki a rendező mert igencsak brutálra sikerült
és látom hogy az Infested, amit inkább kilőttem a folyosós jelenetnél mert annyira jól össze lett rakva
és hát itt is megvan, fasza zúzások, fasza gore
az egy soros vicceskedés a kevesebb de az már a Rise-ba se volt túl sok
az egyetlen bajom az kinda a finálé | az a szénné égett emberi test nem nézett ki jól és el is vett a dolgokból |
az hogy a | Kandarian Dagger vége előkerül menő és tetszett hogy pont a legprosztóbb lett az, kicsit mint az Indiana Jonesban a kehely |
a credit utáni jelenetek ültek, várom mi jön
8/10
az Ash vs Evil Dead-hez megjött a kedvem
Negritis, a vajda
Én örültem hogy nem voltak vicces egysorosok mert nekem a “család” atmoszférája az nagyon adta. A jelenetek is kurva jól meg lettek csinálva, a nyitó jelenet az konkrétan szerintem a legjobb az eddigi filmeket nézve.
A | szénné égett ex pasi az igen kilógott látványügyileg | de szerintem a többi fullra rendben volt.
Picit mást adott mint az eddigi filmek, de én nem bánom.
A | tőrrel való univerzumépítés | is jó.
A post credit scene meg a második, beteg lett. Kíváncsian várom a folytatást 28-ban.
Thya deadite-ját elnéztem volna még egy darabig, nálam ő elvitte a filmet a szereplők közül.
KeyG
a Wrath-ra is rohadt kiváncsi leszek mert Galluppi egyetlen filmje az minden csak nem horror
(amúgy a Last Stop in Yuma Country nem rossz film csak kicsit túlírt nekem)
mondjuk elvileg Prequel lesz aminek kevésbé örülök
meglátjuk
amúgy a | a tőr már többször volt említve de csak most láttuk és ezért volt fontos |
a család meg annyira elbaszott volt hogy aszittem lesz valami mélyebb lore indok hogy miért ilyenek, de valszeg csak simán a nagyfater nyomasztása (aki ugye Bruce Campbell cameo 😊 )
aki ugye az evil dead 1-2ben lévő hangfelvételeket csinálta
ami megint csak szép összekötés
19 órája
Evil Dead BurnNem gondoltam hogy tetszeni fog. Picit eltér a hagyományos Evil Dead világtól és próbálja kiterjeszteni azt.
a nyitó jelenet után meg kellett néznem ki a rendező mert igencsak brutálra sikerült
és látom hogy az Infested, amit inkább kilőttem a folyosós jelenetnél mert annyira jól össze lett rakva
az egyetlen bajom az kinda a finálé | az a szénné égett emberi test nem nézett ki jól és el is vett a dolgokból |
az hogy a | Kandarian Dagger vége előkerül menő és tetszett hogy pont a legprosztóbb lett az, kicsit mint az Indiana Jonesban a kehely |
8/10
Negritis, a vajda
Én örültem hogy nem voltak vicces egysorosok mert nekem a “család” atmoszférája az nagyon adta. A jelenetek is kurva jól meg lettek csinálva, a nyitó jelenet az konkrétan szerintem a legjobb az eddigi filmeket nézve.
A | szénné égett ex pasi az igen kilógott látványügyileg | de szerintem a többi fullra rendben volt.
Picit mást adott mint az eddigi filmek, de én nem bánom.
A | tőrrel való univerzumépítés | is jó.
A post credit scene meg a második, beteg lett. Kíváncsian várom a folytatást 28-ban.
Thya deadite-ját elnéztem volna még egy darabig, nálam ő elvitte a filmet a szereplők közül.
Szerkesztette: KeyG
19 órája
Nem tudom védeni a filmet mert iszonyat mellé ment, a téma az alapötlet amit felvet érdekes. Nem értem Spielberg hol hagyta az agyát, mert untam szó szerint.Disclosure Dayaz a baj hogy a film felveti az a kérdés hogy az emberiség kész van-e a tudásra
Phfú, alapötlet szerintem jó, de hogy még egy ilyen unalmas és vontatott film az adatok ellopása és kinyilatkoztatása között nincs, az is biztos.
Nem zavar hova futott ki a film, nem zavar hogy nyitva hagyja a kérdést, hogy reagál erre az emberiség.
De ez unalmas volt, rettentően, érzem magam a fáradtságot.
Túlgondolta Spielberg? Lehet, de ez lehet több lett volna ha kevesebb.
Nem tudok pontszámot, 3-5 ig kb. De szarul érezném magam a 3-al, mert az alapötlet jó egyszerűen a film 80%-a fárasztó semmi.
KeyG
és hogy ezt kinek joga eldönteni
majd telilbe szarja az egészet, ad valami vallásos zagyvaságot ami rohadtul nem passzol oda, pedig érdekes lehetett volna a vallási nézőpont is, hogy most az idegenek mint magasabb rangú lény akkor ők isten?
de nem ezzel se kezd semmit
helyette kapunk hülyébbnél hülyébb karaktereket | az az "osonás" a mezőn mi a halál fasza volt?! mi a halál faszának vitte magával a csajt végül? a csajt miért nem kontrollálta megint a főnök? | és közepes/gyenge autós üldözéseket
meg egy majdnem fasza vonatos részt
meg egy iszonyat cringe | "menekülést" a bázisról | ahol aszittem valakit pofán baszok annyira kretén és cringe az egész
kihagyott ziccer mert förtelmes a forgatókönyv
Negritis, a vajda
1 napja
Evil Dead Burna nyitó jelenet után meg kellett néznem ki a rendező mert igencsak brutálra sikerült
8/10
1 napja
Disclosure Dayaz a baj hogy a film felveti az a kérdés hogy az emberiség kész van-e a tudásra
Phfú, alapötlet szerintem jó, de hogy még egy ilyen unalmas és vontatott film az adatok ellopása és kinyilatkoztatása között nincs, az is biztos.
Nem zavar hova futott ki a film, nem zavar hogy nyitva hagyja a kérdést, hogy reagál erre az emberiség.
Nem tudok pontszámot, 3-5 ig kb. De szarul érezném magam a 3-al, mert az alapötlet jó egyszerűen a film 80%-a fárasztó semmi.
KeyG
és hogy ezt kinek joga eldönteni
majd telilbe szarja az egészet, ad valami vallásos zagyvaságot ami rohadtul nem passzol oda, pedig érdekes lehetett volna a vallási nézőpont is, hogy most az idegenek mint magasabb rangú lény akkor ők isten?
de nem ezzel se kezd semmit
helyette kapunk hülyébbnél hülyébb karaktereket | az az "osonás" a mezőn mi a halál fasza volt?! mi a halál faszának vitte magával a csajt végül? a csajt miért nem kontrollálta megint a főnök? | és közepes/gyenge autós üldözéseket
meg egy majdnem fasza vonatos részt
meg egy iszonyat cringe | "menekülést" a bázisról | ahol aszittem valakit pofán baszok annyira kretén és cringe az egész
kihagyott ziccer mert förtelmes a forgatókönyv
1 napja
Disclosure Day Phfú, alapötlet szerintem jó, de hogy még egy ilyen unalmas és vontatott film az adatok ellopása és kinyilatkoztatása között nincs, az is biztos.
1 napja
eszembe jutott még egy amit gyerekként valamiért nagyon csíptem, ámokfutam a címe. lawrene fishburne és stephen baldwin.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
1 napja
pont azért írtam a Tropa de Elite és az End of Watch filmeket.sztem napestig lehet sorolni a "jó akció" filmeketjó akció még:Tropa de Elite - egyik kedvenc. brazil bűnügyi akció-dráma, dokumentarista jelleggel mutatja be a favelák világát, realista amennyire egy akció lehet, nem az a hollywoodi fajta. plusz társadalomkritika, politikai szál
port.hu/adatlap/film/tv/uriemberek-the-gentlemen/movie-212566
port.hu/adatlap/film/tv/tolvajok-varosa-the-town/movie-112305
NB2
13 Assassins - ez meg a japán szamuráj akció, látványos, fasza ez is
End of Watch - szintén fasza rendőri akció thriller
The Boondock Saints - tarantinós stílus de szintén akciófilm. kritikusok utálták de kultfilm lett
The Nice Guys - akcióvígjáték jó hangulattal
Den of Thieves - szegény ember Heatje
deyell
de ugye itt a "realitás" volt a kérdés ami amúgy sokszor kinyírja a minőséget
Negritis, a vajda
built for this shit
1 napja
sztem napestig lehet sorolni a "jó akció" filmeketjó akció még:Tropa de Elite - egyik kedvenc. brazil bűnügyi akció-dráma, dokumentarista jelleggel mutatja be a favelák világát, realista amennyire egy akció lehet, nem az a hollywoodi fajta. plusz társadalomkritika, politikai szál
NB2
The Boondock Saints - tarantinós stílus de szintén akciófilm. kritikusok utálták de kultfilm lett
deyell
de ugye itt a "realitás" volt a kérdés ami amúgy sokszor kinyírja a minőséget
1 napja
jó akció még:Tropa de Elite - egyik kedvenc. brazil bűnügyi akció-dráma, dokumentarista jelleggel mutatja be a favelák világát, realista amennyire egy akció lehet, nem az a hollywoodi fajta. plusz társadalomkritika, politikai szál
NB2
built for this shit
1 napja
Igen, csak átrakták 15:30-ra, az nem működik. De majd zacknorb kimegy aztán szídja Radót helyettem is 😊csak 32 fok lesz 😊Aznapra Vasas-Zete volt tervezve, de amíg 40 fok van, én nem megyek sehova, az tuti 😕jó mókát, én kihagyomszombat estém még szabad jövő héten, majd rákérdek kollégáknál, hánykor fog menni 😀Komolyan? 😀 melyik nap jó gyerekek? előtte iszom azért, mert túl betegnek tűnik az én keresztény lelkemnek.. 😀😀jövök én is, menjünk a Toldiba, állom a jegyeket 😉Oké, de nem ülök mellétek 😄Nézzük meg hárman😂ahogy néztem a Leviticus fent van wirágboltban, de sztem az ittenieknek van olyan tematikai része ami miatt offosLévitákrók csak a jritikàt olvastam, de nem kaptam kedvet megnézni... JC-nek meg pláne nem ajánlanám 😁
viszont ha jól láttam 4.én jön az evil dead burn vod-ra, sztem azzal megvárom nincs kedvem hajnal 2kor vonatozni haza, max veszek egy mozijegyet online
Negritis, a vajda
warr_b
JC6 (Mr. Miele)
warr_b
Löfli
JC6 (Mr. Miele)
Löfli
akkor már inkább a torrentét vagy az oak streetet bevállalom
Negritis, a vajda
warr_b
Josszi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 napja
csak 32 fok lesz 😊Aznapra Vasas-Zete volt tervezve, de amíg 40 fok van, én nem megyek sehova, az tuti 😕jó mókát, én kihagyomszombat estém még szabad jövő héten, majd rákérdek kollégáknál, hánykor fog menni 😀Komolyan? 😀 melyik nap jó gyerekek? előtte iszom azért, mert túl betegnek tűnik az én keresztény lelkemnek.. 😀😀jövök én is, menjünk a Toldiba, állom a jegyeket 😉Oké, de nem ülök mellétek 😄Nézzük meg hárman😂ahogy néztem a Leviticus fent van wirágboltban, de sztem az ittenieknek van olyan tematikai része ami miatt offosLévitákrók csak a jritikàt olvastam, de nem kaptam kedvet megnézni... JC-nek meg pláne nem ajánlanám 😁
viszont ha jól láttam 4.én jön az evil dead burn vod-ra, sztem azzal megvárom nincs kedvem hajnal 2kor vonatozni haza, max veszek egy mozijegyet online
Negritis, a vajda
warr_b
JC6 (Mr. Miele)
warr_b
Löfli
JC6 (Mr. Miele)
Löfli
akkor már inkább a torrentét vagy az oak streetet bevállalom
Negritis, a vajda
warr_b
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
1 napja
Ha mar realis akciofilm, nalam abban is a Heat a top. Az egyetlen, ami nem az, hogy a bunozo leul dumcsizni a zsaruval, de azon kivul kb az osszes resze az. A nyito rablas all-time jelenet, a bankrablas all-time jelenet, es a vegen nem nyer a gonosz, de a jo sem feltetlenul, mert a csaladja meg rament a szenvedelyere, a munkajara. Cgi meg hasonlo dolgok nulla, a film nem azokrol szolt.Jo film volt, nem realis de nagyon tetszett anno. Es szerintem zsenialis huzas volt a taska es a tartalmanak a meg nem nevezese.roninsorolj fel par realista akciofilmet, megneznek paratFuzePár hete láttam, nem mindent írok le ide 😀
feszült kis thriller, kevés akcióval
a fordulatok/megfejtések nekem működtek
a színészek jók voltak, az is tetszett hogy angol és emiatt kicsit máshogy vannak a dolgok
ezt pl tudom ajánlani JCnek 😊
nekem 7/10
Negritis, a vajda
Nálam a film 6-os lett, azért mert mint thriller jó, de realista akciófilmnek nem.
Nagyon sok ponton bele lehet kötni a filmbe, de a forgatókönyv így kívánta.
KeyG
no
(ami egyébként méltánytalanul alul értékelt alkotás és nem kapja meg azt a hypeot ami amúgy járna neki )
peach
no
De az volt szamomra a Point break is, semmi sem volt benne eltulozva, jo mennyisegu akcio, a fordulatok nem valtjak meg a vilagot, tudod, hogy mi fog tortenni, de megis kivancsian nezed, hogy mi fog tortenni. Na, szamomra peldaul ezek a top akciofilmek, es oszinten, kb sosem voltam fanja az ilyen Die Hard-fele kultfilmeknek, amik mar a nyolcvanas evekben is John Wick-szinten nyomtak a baromsagot, hogy Bruce Willist a fel vilag sem tudja kinyirni, es mindig mindent tulel, kicsinal barmikor barkit. Tudom, hogy sokaknal epp a Die hard a #1, de nekem sosem volt kifejezetten kedvenc. Pedig a mai Wickeket szeretem peldaul.
1 napja
hagyjuk, a lenyeg nem utotte at az ingerkuszobot es peldaul a rip-el ellentetben minden felnek ( es volt jopar ) a szempontjabol kovetkezetes es jol volt eladva/megcsinalva. Ami nem, az meg nem is volt mutatva es ott van a megoldasod is.mi az ami nem reális benne?Jo film volt, nem realis de nagyon tetszett anno. Es szerintem zsenialis huzas volt a taska es a tartalmanak a meg nem nevezese.roninsorolj fel par realista akciofilmet, megneznek paratFuzePár hete láttam, nem mindent írok le ide 😀
a színészek jók voltak, az is tetszett hogy angol és emiatt kicsit máshogy vannak a dolgok
nekem 7/10
Negritis, a vajda
Nálam a film 6-os lett, azért mert mint thriller jó, de realista akciófilmnek nem.
KeyG
no
(ami egyébként méltánytalanul alul értékelt alkotás és nem kapja meg azt a hypeot ami amúgy járna neki )
peach
no
peach
1 napja
mi az ami nem reális benne?Jo film volt, nem realis de nagyon tetszett anno. Es szerintem zsenialis huzas volt a taska es a tartalmanak a meg nem nevezese.roninsorolj fel par realista akciofilmet, megneznek paratFuzePár hete láttam, nem mindent írok le ide 😀
nekem 7/10
Negritis, a vajda
KeyG
no
peach
no
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
1 napja
Jo film volt, nem realis de nagyon tetszett anno. Es szerintem zsenialis huzas volt a taska es a tartalmanak a meg nem nevezese.roninsorolj fel par realista akciofilmet, megneznek paratFuzePár hete láttam, nem mindent írok le ide 😀
nekem 7/10
Negritis, a vajda
KeyG
no
peach
1 napja
Spider-man: Brand new dayHat az elso fele nem volt tul extra, de a masodik szerintem kifejezetten jo volt.
Tetszett, ahogy | felbuffoltak Spider-mant, eroben, meg mindenben, es kell is Doomhoz. Nekem eros volt foleg az a jelenet, ahogy es amibol elkezdte uralni a pok dnst is. |
Viszont ezzel kapcsolatban attol felek, hogy a folytatasban mar megint majd | nerfelni kell, mert ez az enje egyszeruen mar tul eros az olyan villainekhez, mint Fisk, Kraven, Octopus, etc, akikkel folytatni lehetne majd Hollanddel a pokembert. |
Es egyebkent amig szerintem a No way home kicsit sem volt dramai, meg May halalaval sem, addig a Brand new dayben igenis megvoltak a jelenetek, amik mar melyebbek voltak, mondjuk sokatmondo, hogy a legerosebbet epp a | May kontra Sink adta a vegen. Es kb ez volt az a jelenet, amikor azt ereztem, tenyleg volt ertelme May megolesenek az elozo reszben, es az tenylegesen ugy formalta meg Petert, majd Jeant is, ami mar erosen volt bemutatva. |
Bernthal jo volt, es az is, hogy a hatterbe szoritottak a lelki vivodasat, mas kerdes, hogy en azert fontosabb szerepet vartam tole. De ez legyen a legkisebb baj.
Az is tetszett, hogy amugy jo par jelenetet kivettek a hivatalos Spider-man jatekbol. Ugrasok, pozok, sot, amugy a nyito tankos uldozes is majdnem egy az egyben a jatekokbol lett kiszedve.
Nekem ez a Holland-fele Spider-man tetszett a legjobban, de azert eleg nevetseges tovabbra is, hogy Fiskhez nem nyulhatnak filmben meg mindig, kozben meg a filmben meg egy hero konkretan kitakaritja a varos bunszervezeteit, a sorozatban meg vigan csinal Fisk, amit csak akar. Ertem, csak ez baromi idetlen. Mindegy, ez mellekes amugy, nalam 8/10 volt ez.
2 napja
David Harbour is back at itThe Stronger you become, the Weaker you really are.