NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Los Angeles Rams - New York Giants
11
5
2:15, ARENA4
Filmek
39 feliratkozó
3 órája
Rebel ridgeRaneztem, mert feldobta a Netflix , imdb-n meg 6.8-on all, gondoltam, akkor jo lesz.
A film elso fele jo volt, aztan atment komolytalan rambozasba. A zaras meg egyszerre volt bena, gagyi es nevetseges.
Az, hogy tizeniksz rendor ennyire balfasz volt es keptelen volt egy auto mogott rejtozo palit lefegyverezni, meg ramenni egyszerre, az wtf jelenet volt. Meg a vegen, hogy | elvileg korrupt kb mindenki, majd aztan megsem. Raadasul az lesz a jo, akirol eloszor azt hittuk, hogy az, majd kiderul, megsem, kb segedkezne a foszereplo kinyirasaban, majd ot perccel kesobb mar igazabol megis o is jo. |
Szoval tenyleg jol indult, kar, hogy atcsapott ilyen zagyvasagba. A kisvarosi rendorseg oldalarol az alap motivacio is erdekesebbnek indult, mint ami lett vegul.
5-5.5/10 kornyeke nalam, de tobbet meg nem neznem.
4 órája
új Resident Evil kurva nagy fun, picit undi a vége, de amúgy nagyon szórakoztató

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
19 órája
Viszont van egy másik Lucky, Harry Dean Stanton utolsó filmje, azt mindenki nézze meg.Idén sorozatozik.Mondjuk az az igazsag, hogy a film legidegesitobb resze szamomra siman az amugy sokak altal dicsert Taylor-Joy volt. 😃 De nem tehetek rola, engem mar picit faraszt, hogy mindenben ot latom. O a noi Pedro Pascal, es ebben a filmben mar tenyleg idegesitett kicsit. 😃tavaly 2 filmbe volt
Stez
idén még semmiben
Negritis, a vajda
Lucky/🍏 📺
Elég unalmasra sikerült.
steelwolf
Szerkesztette: Dzsokijuing
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 napja
Meg benne lesz a Dűne 3-ban is.Idén sorozatozik.Mondjuk az az igazsag, hogy a film legidegesitobb resze szamomra siman az amugy sokak altal dicsert Taylor-Joy volt. 😃 De nem tehetek rola, engem mar picit faraszt, hogy mindenben ot latom. O a noi Pedro Pascal, es ebben a filmben mar tenyleg idegesitett kicsit. 😃tavaly 2 filmbe volt
Stez
idén még semmiben
Negritis, a vajda
Lucky/🍏 📺
Elég unalmasra sikerült.
steelwolf
1 napja
Idén sorozatozik.Mondjuk az az igazsag, hogy a film legidegesitobb resze szamomra siman az amugy sokak altal dicsert Taylor-Joy volt. 😃 De nem tehetek rola, engem mar picit faraszt, hogy mindenben ot latom. O a noi Pedro Pascal, es ebben a filmben mar tenyleg idegesitett kicsit. 😃tavaly 2 filmbe volt
Stez
idén még semmiben
Negritis, a vajda
Lucky/🍏 📺
Elég unalmasra sikerült.
1 napja
Mondjuk az az igazsag, hogy a film legidegesitobb resze szamomra siman az amugy sokak altal dicsert Taylor-Joy volt. 😃 De nem tehetek rola, engem mar picit faraszt, hogy mindenben ot latom. O a noi Pedro Pascal, es ebben a filmben mar tenyleg idegesitett kicsit. 😃tavaly 2 filmbe volt
Stez
idén még semmiben
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 napja
Mondjuk az az igazsag, hogy a film legidegesitobb resze szamomra siman az amugy sokak altal dicsert Taylor-Joy volt. 😃 De nem tehetek rola, engem mar picit faraszt, hogy mindenben ot latom. O a noi Pedro Pascal, es ebben a filmben mar tenyleg idegesitett kicsit. 😃a szineszek miatt nagyobb volt az elvarasom, alapvetoen a story azon resze, hogy egymassal szemez ket mesterlovesz tok jo dolog, de a hozza kitalalt korites elkepeszto szar sztem.na en meg kozben megneztem a Gorget, ket foszereplo miatt. hat inkabb ne tettem volna. kerem vissza ezt a ket orat az eletembol. vmi karpotlast kellene fizetni nekem a film keszitoinek.oh, neked nem jött be?
csebi
én (meg itt páran) elvoltam vele, nem életem filmje de kb 6 pont meg egy nézés simán ment enki
Negritis, a vajda
csebi
1 napja
Nekem bejött, azóta megnéztem mégegyszer és akkor is bejötta szineszek miatt nagyobb volt az elvarasom, alapvetoen a story azon resze, hogy egymassal szemez ket mesterlovesz tok jo dolog, de a hozza kitalalt korites elkepeszto szar sztem.na en meg kozben megneztem a Gorget, ket foszereplo miatt. hat inkabb ne tettem volna. kerem vissza ezt a ket orat az eletembol. vmi karpotlast kellene fizetni nekem a film keszitoinek.oh, neked nem jött be?
csebi
én (meg itt páran) elvoltam vele, nem életem filmje de kb 6 pont meg egy nézés simán ment enki
Negritis, a vajda
csebi
😃
1 napja
a szineszek miatt nagyobb volt az elvarasom, alapvetoen a story azon resze, hogy egymassal szemez ket mesterlovesz tok jo dolog, de a hozza kitalalt korites elkepeszto szar sztem.na en meg kozben megneztem a Gorget, ket foszereplo miatt. hat inkabb ne tettem volna. kerem vissza ezt a ket orat az eletembol. vmi karpotlast kellene fizetni nekem a film keszitoinek.oh, neked nem jött be?
csebi
Negritis, a vajda
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 napja
na en meg kozben megneztem a Gorget, ket foszereplo miatt. hat inkabb ne tettem volna. kerem vissza ezt a ket orat az eletembol. vmi karpotlast kellene fizetni nekem a film keszitoinek.oh, neked nem jött be?
csebi
1 napja
na en meg kozben megneztem a Gorget, ket foszereplo miatt. hat inkabb ne tettem volna. kerem vissza ezt a ket orat az eletembol. vmi karpotlast kellene fizetni nekem a film keszitoinek.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 napja
knightfall 2 trailerwww.youtube.com/watch?v=zG8TU7GTaoo
1 napja
Nia DaCosta nem Danny Boyle rendezői ligája, ez nagyon meglátszott a filmen, tele volt gyomorforgató, hatásvadász elemekkel, hogy kipótolja a forgatókönyv hiányosságait.színvonal esés biztos nem volt 😊Szóval mégiscsak zöld lámpát kapott a bevétel- és színvonalesés után. We'll see.elvileg jövőre kezdik a forgatástCsonttemplomSajnos hatalmas esés volt a 28 évhez képest, nem is hallani, hogy befejezik a trilógiát.
Erdekes iranyba vittek el, ez mar csak nyomokban zombi apokalipszis ami jo dontes mert abbol mar mindent lattunk sokszor. Fiennes zsenialis, az Iron Maidenes jelenet onmagaban csak latvanykent megeri, moziban megjobb lehetett. Neha szerintem feleslegesen kegyetlen es gusztustalan de jobb volt mint az elozo sokkal.
JéBé
Dzsokijuing
movieweb.com/28-years-later-3-filming-start-revealed-danny-boyle/
Negritis, a vajda
Dzsokijuing
és sztem Boyle meg Garland erre hamarabb megkapta a zöld lámpát
Negritis, a vajda
De én is találkoztam olyannal, akinek bejött az Alphával táncikáló, metálos doki, sztem röhejes volt, de ízlések és pofonok.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
1 napja
színvonal esés biztos nem volt 😊Szóval mégiscsak zöld lámpát kapott a bevétel- és színvonalesés után. We'll see.elvileg jövőre kezdik a forgatástCsonttemplomSajnos hatalmas esés volt a 28 évhez képest, nem is hallani, hogy befejezik a trilógiát.
Erdekes iranyba vittek el, ez mar csak nyomokban zombi apokalipszis ami jo dontes mert abbol mar mindent lattunk sokszor. Fiennes zsenialis, az Iron Maidenes jelenet onmagaban csak latvanykent megeri, moziban megjobb lehetett. Neha szerintem feleslegesen kegyetlen es gusztustalan de jobb volt mint az elozo sokkal.
JéBé
Dzsokijuing
Negritis, a vajda
Dzsokijuing
és sztem Boyle meg Garland erre hamarabb megkapta a zöld lámpát
1 napja
Szóval mégiscsak zöld lámpát kapott a bevétel- és színvonalesés után. We'll see.elvileg jövőre kezdik a forgatástCsonttemplomSajnos hatalmas esés volt a 28 évhez képest, nem is hallani, hogy befejezik a trilógiát.
JéBé
Dzsokijuing
Negritis, a vajda
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
1 napja
elvileg jövőre kezdik a forgatástCsonttemplomSajnos hatalmas esés volt a 28 évhez képest, nem is hallani, hogy befejezik a trilógiát.
JéBé
Dzsokijuing
1 napja
CsonttemplomSajnos hatalmas esés volt a 28 évhez képest, nem is hallani, hogy befejezik a trilógiát.
JéBé
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
1 napja
CsonttemplomErdekes iranyba vittek el, ez mar csak nyomokban zombi apokalipszis ami jo dontes mert abbol mar mindent lattunk sokszor. Fiennes zsenialis, az Iron Maidenes jelenet onmagaban csak latvanykent megeri, moziban megjobb lehetett. Neha szerintem feleslegesen kegyetlen es gusztustalan de jobb volt mint az elozo sokkal.
1 napja
Igen, de mentalis problemai mar a balesete elott is voltak. Aztan a baleset utan meg raszokott a gyogyszerekre es a drogokra is.Nekem az rémlik, hogy volt valami balesete, ráfüggött a felírt fájdalomcsillapítóra, és onnan ment át kábszira.Kör ( 2002 )Naah, a Kor szerintem a ketezres evek egyik legjobb horrorja. 😃
Számomra mint horror hatalmas csalódás. Mint misztikus film, jó volt és lekötötte végig a figyelmem a hangulata is jó nyomott volt. Egyszerűen a horror rész kevés volt benne nekem, pedig elbírt volna többet a film.
Japán verziót lehet meglesem még.
KeyG
Szerintem nagyon jol volt adagolva a feszultseg, es szepen fel volt epitve, kelloen nagy hangsulyt kapott az okok es a multban valo nyomozas is. Samara meg egy olyan figura volt, aki szerintem mindmaig ott van a horror nagy "alakjai" kozott, mondjuk egy Freddy Krueger, Michael Myers, Norman Bates, Ghostface, Chucky, Pennywise (stb.. stb..) sorban. Az embernek meghult az ereiben a ver tole, nagyon jol megcsinaltak. A japan verziot amugy en sem lattam, de a ketezres evekben ok is csak ugy fostak a nagyon jora ertekelt horrorokat ok is, nagy divat volt az amerikaiaknal, hogy csinaltak is a sajat verziot (The grudge, The eye, stb).
Egyebkent off, de epp a hetekben olvastam, hogy a Samarat alakito lany nem is birta a hollywoodi fertot, mentalis problemakkal kuzdott, drogos, majd hajlektalan lett es nemreg meg is halt. Azert kivancsi lennek, hogy ez a film peldaul mennyire siklatta ki ot, szoktak mondani, hogy az ilyen horror figurak eljatszasa lelkileg meginkabb megterhelo, foleg ennyire fiatalon.
Stez
slowmotion
1 napja
Hivatalosan AIDS-ben halt meg. Elvileg unhoused volt párjával de egy lakókocsiban éltek.Nekem az rémlik, hogy volt valami balesete, ráfüggött a felírt fájdalomcsillapítóra, és onnan ment át kábszira.Kör ( 2002 )Naah, a Kor szerintem a ketezres evek egyik legjobb horrorja. 😃
Számomra mint horror hatalmas csalódás. Mint misztikus film, jó volt és lekötötte végig a figyelmem a hangulata is jó nyomott volt. Egyszerűen a horror rész kevés volt benne nekem, pedig elbírt volna többet a film.
KeyG
Szerintem nagyon jol volt adagolva a feszultseg, es szepen fel volt epitve, kelloen nagy hangsulyt kapott az okok es a multban valo nyomozas is. Samara meg egy olyan figura volt, aki szerintem mindmaig ott van a horror nagy "alakjai" kozott, mondjuk egy Freddy Krueger, Michael Myers, Norman Bates, Ghostface, Chucky, Pennywise (stb.. stb..) sorban. Az embernek meghult az ereiben a ver tole, nagyon jol megcsinaltak. A japan verziot amugy en sem lattam, de a ketezres evekben ok is csak ugy fostak a nagyon jora ertekelt horrorokat ok is, nagy divat volt az amerikaiaknal, hogy csinaltak is a sajat verziot (The grudge, The eye, stb).
Egyebkent off, de epp a hetekben olvastam, hogy a Samarat alakito lany nem is birta a hollywoodi fertot, mentalis problemakkal kuzdott, drogos, majd hajlektalan lett es nemreg meg is halt. Azert kivancsi lennek, hogy ez a film peldaul mennyire siklatta ki ot, szoktak mondani, hogy az ilyen horror figurak eljatszasa lelkileg meginkabb megterhelo, foleg ennyire fiatalon.
Stez
slowmotion
Abban a pár percben igen a Samarát alakító "jelenség" az horror volt, de ez szerintem kb. 5 percben mérhető. A többi nekem inkább egy nyomozásra emlékeztet. De a filmnek végig volt egy nyomasztó jó hangulata. Ezért is írtam jó film, de jöhetett volna több Samarából.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 napja
Nekem az rémlik, hogy volt valami balesete, ráfüggött a felírt fájdalomcsillapítóra, és onnan ment át kábszira.Kör ( 2002 )Naah, a Kor szerintem a ketezres evek egyik legjobb horrorja. 😃
KeyG
Stez
1 napja
Kör ( 2002 )Naah, a Kor szerintem a ketezres evek egyik legjobb horrorja. 😃
KeyG
1 napja
Sikoly 1-2-3. Szórakoztató volt, folyamatos minőségromlással a filmek között. A filmek tökéletesen és egyensúlyba nem vették magukat komolyan, nem úgy mint a mai filmek amik többsége a dark comedy kategória a retardáltságban merül ki.
A Sikoly 1-et kiemelném, mert az szerintem a slasher kategóriában is egy nagyon komoly film lett. A 2-3 is de gyengébbek.
Kör ( 2002 )
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
2 napja
Tokeletesen elerte celjat a reklam, megint mindenki bekajalta, ahogy a farmert is. Ekozben Sweeney meg szamolgatja hogy all a befektetese a Novigban.Szerintem pont hogy nem, mert a többségnek igazából fingja sincs, mit reklámoznak, csak CSÖCSÖK
Nem annyira ertem miert vetett ez vissza barmit, menjunk mar le egy atlagos konditerembe csak hogy ott hogy oltoznek azok a nok akik tudjak hogy jol neznek ki. Sweeney meg nem sportolo, egy szineszno, egy uzletember szoval sportolok reszerol beserulni egy reklam miatt nem jogos, meg csak nem is kozuluk jott.
JéBé
2 napja
Nagy cucc, eredménykövetőkben is 😁Csöcsök szoktak lenni filmekben is.😉Asszem rossz topikba néztem be, gondoltam valami új filmet elemeztek.csöcsök > filmek
Tévedtem
😃
JC6 (Mr. Miele)
Löfli
iktriad

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"