Filmek
40 feliratkozó
több mint 3 éve
www.cinemablend.com/news/2573106/dune-denis-villeneuve-responds-criticisms-sci-fi-epic-white-savior-storyHát. A Dűne eleve egy Messiás parafrázis, mit is vártak, hogy mi lesz benne más? Black facing lesz a karakter? 😀
nem láttam, olvastam, játszottam a dűnét de biztzos hogy ez a fő irány ahogy nézni kell?
Negritis
#hülyeemberek
több mint 3 éve
www.cinemablend.com/news/2573106/dune-denis-villeneuve-responds-criticisms-sci-fi-epic-white-savior-storynem láttam, olvastam, játszottam a dűnét de biztzos hogy ez a fő irány ahogy nézni kell?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Boss level Meglehetősen szórakoztató másfél óra, zúzás, pörgés, időnként fel is lehet röhögni rajta, agykikapcsoló szórakozásnak teljesen jó 😁
Bónuszként még Rob Gronkowski is feltűnik egy kis szerepben 😄😎
www.puliwood.hu/kritikak/boss-level-jatszd-ujra-kritika-287442.html
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Új focis film, idei: 12 mighty orphans
Kb. 1938-ban játszódik, ismertebb nevek az edző, Rusty Russell, a spread offense kitalálója, valamint akik az NFL-ig is eljutottak: Hardy Brown és Tex Coulter.
Egy átlag nézőt valszeg nem mozgat meg, de itt a fórumon merem ajánlani, már csak érdekességképpen is 😊
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
New from @Lionsgate, the first full trailer for AMERICAN UNDERDOG, chronicling @kurt13warner's rags-to-riches story of family and #NFL football, in theaters Christmas Day: pic.twitter.com/MlyoOawIvR
— Cody Benjamin (@CodyJBenjamin) September 21, 2021
Kurt Warner film
csak szerintem nézze ki Zachary Levi fosul a trailerben?
Anna Paquintól meg falra mászok
de az egész eléggé rossz értelembe véve "tv filmes"
több mint 3 éve
jordan peele munkássága és az első rész után mit vártál?Hátitt nem csak a fsz feka hanem a fél film és kicsit zavaró, mert ritka rosszul játszanak (no offense, tuti pár fehér is szarul nyomta volna) megmondom őszintén, de hat nincs mit tenni, BLM van. Túlzottan is feka lett a film, ennyi.vágom, engem az érdekel hogy miért zavarja őket a bőrszínháthogy, balfasz a magyar fordítás Candyman az nem a jóöreg kampókéz, egyébként ez is lopott a Bloody Mary tükrös szellemidézés az alapjaMegnéztem ezt a feka Kampókezet.ez a komment érdekelne, mert a '92esben is afroamerikai a főszereplő
Hát, kár volt.
Borzalmas 😂
#JC6
Negritis
sutianap
Negritis
#JC6
értem én hogy BLM van meg minden, de hozzátenném hogy a film nem idén készült hanem 2 éve
A Candyman forgatása 2019 augusztus elején kezdődött és 2019 szeptemberében (25–27.) fejeződött be Chicago területénamikor a BLM még alig volt a köztudatban
a kedvedért megnézhetem ezt és az eredetit is hogy jó legyen, de nem vagyok nagy horror rajongó
több mint 3 éve
@FilmbaratokPodPár infó a szeptember 30-án nyitó fővárosi új 14 termes Cinext moziról:
-Online is meg lehet venni előre a büfés termékeket
-Lesz VIP-s terem kajával,fotelokkal
-Gyerektermek is lesznek, családi boxokkal, puffokkal, csökkentett hangerővel és nem lesz teljesen sötét
cinext.hu/
több mint 3 éve
most láttam még csak a Jojo Nyuszit.az ominózus cipős jelenet eléggé taccsra vágott engem
hát ez nagyon kemény volt, kegyetlen nagyot ütött hogy szatírába volt csomagolva a téma.
petey
több mint 3 éve
most láttam még csak a Jojo Nyuszit.hát ez nagyon kemény volt, kegyetlen nagyot ütött hogy szatírába volt csomagolva a téma.
több mint 3 éve
- JC6
6 990
Hátitt nem csak a fsz feka hanem a fél film és kicsit zavaró, mert ritka rosszul játszanak (no offense, tuti pár fehér is szarul nyomta volna) megmondom őszintén, de hat nincs mit tenni, BLM van. Túlzottan is feka lett a film, ennyi.vágom, engem az érdekel hogy miért zavarja őket a bőrszínháthogy, balfasz a magyar fordítás Candyman az nem a jóöreg kampókéz, egyébként ez is lopott a Bloody Mary tükrös szellemidézés az alapjaMegnéztem ezt a feka Kampókezet.ez a komment érdekelne, mert a '92esben is afroamerikai a főszereplő
Hát, kár volt.
Borzalmas 😂
#JC6
Negritis
sutianap
Negritis
több mint 3 éve
vágom, engem az érdekel hogy miért zavarja őket a bőrszínháthogy, balfasz a magyar fordítás Candyman az nem a jóöreg kampókéz, egyébként ez is lopott a Bloody Mary tükrös szellemidézés az alapjaMegnéztem ezt a feka Kampókezet.ez a komment érdekelne, mert a '92esben is afroamerikai a főszereplő
Hát, kár volt.
Borzalmas 😂
#JC6
Negritis
sutianap
több mint 3 éve
háthogy, balfasz a magyar fordítás Candyman az nem a jóöreg kampókéz, egyébként ez is lopott a Bloody Mary tükrös szellemidézés az alapjaMegnéztem ezt a feka Kampókezet.ez a komment érdekelne, mert a '92esben is afroamerikai a főszereplő
Hát, kár volt.
Borzalmas 😂
#JC6
Negritis
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Megnéztem ezt a feka Kampókezet.ez a komment érdekelne, mert a '92esben is afroamerikai a főszereplő
Hát, kár volt.
Borzalmas 😂
#JC6
több mint 3 éve
Inkább irreális, nem illik a film hangulatához.youtu.be/ugin5ns6-b4A vége borzalmas
Valaki látta már ?
Milyen ?
VvAlekosz
sapka
De nekem már ott azzá vált, | amikor bontották tovább azt a falat, amin már simán átfértek volna (mindkét oldalon 😊). Úgy hogy belülről láthatóan még ott volt egy következő is. |
Amúgy így is elment egynek, nem hosszú.
több mint 3 éve
www.gamespot.com/articles/nicolas-cage-says-he-will-never-retire/1100-6496282/
több mint 3 éve
youtu.be/erZnK6i2JLw
több mint 3 éve
Biztos látványos lesz, mert a költségvetése gondolom végtelen volt 😊Egyfajta katasztrófaturizmus jellegű érdeklődésem van ezzel a filmmel kapcs."Az év legjobban várt filmje" 😊ezt tényleg várja valaki? borzalmas volt már a trailere is
demokrata.hu/magyarorszag/ujabb-titokra-derult-feny-megkaptuk-az-elkrtuk-trailere-video-426248/
bcsarli
Negritis
empty taxi
több mint 3 éve
Ne haragudj, a cikkben az van hogy az év legjobban várt filmje. Le van írva, így nyilván igaz 😊nemtom lesz-e elég szar ahhoz hogy igyunk rá haverokkalEgyfajta katasztrófaturizmus jellegű érdeklődésem van ezzel a filmmel kapcs."Az év legjobban várt filmje" 😊ezt tényleg várja valaki? borzalmas volt már a trailere is
demokrata.hu/magyarorszag/ujabb-titokra-derult-feny-megkaptuk-az-elkrtuk-trailere-video-426248/
bcsarli
Negritis
empty taxi
Negritis
több mint 3 éve
nemtom lesz-e elég szar ahhoz hogy igyunk rá haverokkalEgyfajta katasztrófaturizmus jellegű érdeklődésem van ezzel a filmmel kapcs."Az év legjobban várt filmje" 😊ezt tényleg várja valaki? borzalmas volt már a trailere is
bcsarli
Negritis
empty taxi
több mint 3 éve
Egyfajta katasztrófaturizmus jellegű érdeklődésem van ezzel a filmmel kapcs."Az év legjobban várt filmje" 😊ezt tényleg várja valaki? borzalmas volt már a trailere is
bcsarli
Negritis
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
"Az év legjobban várt filmje" 😊ezt tényleg várja valaki? borzalmas volt már a trailere is
bcsarli
több mint 3 éve
"Az év legjobban várt filmje" 😊demokrata.hu/magyarorszag/ujabb-titokra-derult-feny-megkaptuk-az-elkrtuk-trailere-video-426248/
több mint 3 éve
Ezzel kíván kellemes ünnepeket az idén Guillermo del Toro.Man or Beast.
— Searchlight Pictures (@searchlightpics) September 16, 2021
NIGHTMARE ALLEY A Film by Guillermo del Toro
Only in Theaters December 17@RealGDT pic.twitter.com/VIyEYDW0Vu
több mint 3 éve
nah végeztem vele, nem javaslomgw2 raid volt, aztán meg a hétvége a balatonon 😀Meglested végül?Reminiscence (Új múltat) látta vki? vélemények?én sztem ma nézem meg miután befejeztem a worth-t
csebi
de amiket olvastam nem lett jó
csak a filmbarátok miatt nézem meg
Negritis
csebi
még a worth-t se fejeztem be
Negritis
az alakítások nem jók, unalmas és baromság is nem kicsit
el akartak menni egy eredet féle világba megspékelve noiros nyomozással
de az egész ehelyett egy fókuszát vesztett katyvasz