Filmek
40 feliratkozó
több mint 3 éve
Pont az éjjel néztem meg a Warmachine-t, mind Pitt mind Cotillard jót játszik, de annyira nem fogott meg.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
a film külön van írvaaz mekkora gány már hogy az hbo go-n rákeresnék a már a fórumon is említett woodstock 99-reÉn is így vagyok a Netflixen Pitt Warmachine-jével, sehol sem talalom.
de nem dob fel semmit
megnézem a magyar címét: zenedoboz (wtF?!) arra meg kiadja
és persze 22 előtt nem jön az értelmes verzió ...
variety.com/2021/tv/global/hbo-max-european-launch-1235052666/
kiváncsi vagyok melyik csúszik tovább ez vagy a disney+
Negritis
#JC6
www.netflix.com/search?q=war%20macine&jbv=80068327
de keress rá pittre
www.netflix.com/browse/person/73919
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
- JC6
6 990
az mekkora gány már hogy az hbo go-n rákeresnék a már a fórumon is említett woodstock 99-reÉn is így vagyok a Netflixen Pitt Warmachine-jével, sehol sem talalom.
de nem dob fel semmit
Negritis
több mint 3 éve
az mekkora gány már hogy az hbo go-n rákeresnék a már a fórumon is említett woodstock 99-rede nem dob fel semmit
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 3 éve
24.hu/kultura/2021/09/01/francis-ford-coppola-megalopolis/
Madden hates me.
több mint 3 éve
Lőpor turmixfelemás john wick klón, nem rossz de vannak benne idegesítő dolgok ami kicsit hazavágják
a "misztikum" és titkos társaság itt még kevésbé működik mint a nobody-ban
Karen Gillan <3 de a többi nő akciója elég meh
több mint 3 éve
Analdobalas, csak Igor elirta.Nem tudom, biztos fáradt vagyok de a kanáldobálást elmagyarázná valaki szájbarágósan.oh what a story, IgorYou are tearing me apart, Negri....Tippre the room vetítésSzeptember 3-án akar jönni valaki kanalat dobálni moziba? 😊Ez mit jelent ?
Igor
VvAlekosz
En kihagyom
Negritis
Jah, ezt jelenti. Szept 3, Bem mozi.
Azert irtam kriptikusan, mert akinek nem jön le a referencia, az valszeg nem élvezné amúgy sem... legalábbis ha nem látta korábban/nem ismeri a háttérsztorit, akkor semmiképp.
Viszont nem találtam meg online hol lehet jegyet venni, és lehet h már el is kapkodták, szóval ki tudja, lehet én se fogok menni.
Igor
www.facebook.com/events/1966085126892888
Tickets
old.cooltix.hu/list/bemmozi
sztem itt lehet 😀
Negritis
bcsarli
több mint 3 éve
Nem tudom, biztos fáradt vagyok de a kanáldobálást elmagyarázná valaki szájbarágósan.www.youtube.com/watch?v=uZ6mdxbCHI0
bcsarli
a mesterre bízom 😀
több mint 3 éve
Nem tudom, biztos fáradt vagyok de a kanáldobálást elmagyarázná valaki szájbarágósan.oh what a story, IgorYou are tearing me apart, Negri....Tippre the room vetítésSzeptember 3-án akar jönni valaki kanalat dobálni moziba? 😊Ez mit jelent ?
Igor
VvAlekosz
En kihagyom
Negritis
Azert irtam kriptikusan, mert akinek nem jön le a referencia, az valszeg nem élvezné amúgy sem... legalábbis ha nem látta korábban/nem ismeri a háttérsztorit, akkor semmiképp.
Viszont nem találtam meg online hol lehet jegyet venni, és lehet h már el is kapkodták, szóval ki tudja, lehet én se fogok menni.
Igor
Tickets
sztem itt lehet 😀
Negritis
több mint 3 éve
oh what a story, IgorYou are tearing me apart, Negri....Tippre the room vetítésSzeptember 3-án akar jönni valaki kanalat dobálni moziba? 😊Ez mit jelent ?
Igor
VvAlekosz
En kihagyom
Negritis
Igor
Tickets
sztem itt lehet 😀
több mint 3 éve
Elfogadom, nekem azért nem áll meg a párhuzam, mert a Lego Movie-t egy pillanatra nem bírtam komolyan venni, itt meg azért egy sablonos, ám vhol komolyan vehető storyt toltak tele humor bonbonokkal.lehet, de mikor indul a nap akkor nekem elég minden szipi-szuper hangulatom volt 😊Nem értünk egyet.Free GuyAmúgy inkább Lego movie mint RPO
Gyakorlatilag a Ready Player One Ryan Reynoldsosítva.
Egynek tökéletes popcorn mozi, nem éreztem úgy h átb@sztak a mozijegy árával.
empty taxi
Negritis
empty taxi
valamint | nekem az egész felütés hogy van a full jófiú srác aki nem tud a háttérben lévő szabályokról, majd jön valaki aki felvilágosítja és így lesz OP, valamint később kiderül hogy mindenki a világon belül lehet ugyanúgy "játékos" eléggé arra utalt
az RPO sztem tele volt utalásokkal, de ott a főszereplők mindketten tökéletesen tisztában voltak mindennel sőt
|
Negritis
Madden hates me.
több mint 3 éve
lehet, de mikor indul a nap akkor nekem elég minden szipi-szuper hangulatom volt 😊Nem értünk egyet.Free GuyAmúgy inkább Lego movie mint RPO
empty taxi
Negritis
empty taxi
valamint | nekem az egész felütés hogy van a full jófiú srác aki nem tud a háttérben lévő szabályokról, majd jön valaki aki felvilágosítja és így lesz OP, valamint később kiderül hogy mindenki a világon belül lehet ugyanúgy "játékos" eléggé arra utalt
az RPO sztem tele volt utalásokkal, de ott a főszereplők mindketten tökéletesen tisztában voltak mindennel sőt
|
több mint 3 éve
You are tearing me apart, Negri....Tippre the room vetítésSzeptember 3-án akar jönni valaki kanalat dobálni moziba? 😊Ez mit jelent ?
Igor
VvAlekosz
En kihagyom
Negritis
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Nem értünk egyet.Free GuyAmúgy inkább Lego movie mint RPO
empty taxi
Negritis
Madden hates me.
több mint 3 éve
Tippre the room vetítésSzeptember 3-án akar jönni valaki kanalat dobálni moziba? 😊Ez mit jelent ?
Igor
VvAlekosz
En kihagyom
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Szeptember 3-án akar jönni valaki kanalat dobálni moziba? 😊Ez mit jelent ?
Igor
több mint 3 éve
Szeptember 3-án akar jönni valaki kanalat dobálni moziba? 😊
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Free GuyAmúgy inkább Lego movie mint RPO
empty taxi
több mint 3 éve
Free GuyGyakorlatilag a Ready Player One Ryan Reynoldsosítva.
Madden hates me.
több mint 3 éve
A karácsonyi Marvel menet. több mint 3 éve
buékkorrekt "feldolgozása" az eredetinek, a befejezés jobban tetszett menet közben pár dolog nem feltétlen
aki nem látta a teljesen idegeneket az lehet inkább azt nézze
aki látta az sztem tehet vele egy próbát
guns akimbo
samara weaving <3, de radcliffe is jó volt sztem
a végére teljesen elborul, az akció működik és az egésznek van egy sodrása
kár hogy nem moziban néztem
több mint 3 éve
Hat nem lett tul jo ez a Black Widow. Taskmaster sztorija nagyon gagyi, pedig nagyon badass volt a film elso feleben.Meg a vege is szar lett szerintem.
Az open credit mondjuk zsenialis, megkockaztatom, hogy az eddigi egyik, ha nem a legjobb Marvel nyitas. Kar, hogy igazabol a film legjobb resze is ez lett szamomra.
Na mindegy. Hat Ironman es Captain America mellett akkor lezarult egy masik karakter tortenete is. Kar erte.
több mint 3 éve
én itt találkoztam a műveivel először:www.youtube.com/watch?v=L79TBY421Ag
több mint 3 éve
Dan Olson egyéb videóit is szeretem, de szerintem ez kimondottan jól sikerült. 1976-os animált LOTR adaptációról van benne szó, bemutatva az alkotó Ralph Bakshi karrierjét.youtu.be/Cr_rb_pitHk