NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 356
42
21:00 ARMY vs NAVY - CBS
Filmek
40 feliratkozó
több mint 2 éve
Menjetek, nézzétekm.hvg.hu/kultura/20230125_a_sziget_szellemei_kritika_martin_mcdonagh_banshees_of_inisherin_eroszakik_colin_farrell_brendan_gleeson

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Egy olyan lista amiről mindig sokan hiányoznak… 😁https://divany.hu/offline/magyar-vigjatekok/az sos love helyett le fejjel bármikor
EZEK MINDEN IDŐK LEGBORZALMASABB MAGYAR VÍGJÁTÉKAI
divany.hu/offline/magyar-vigjatekok/
ozibozi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Egy olyan lista amiről mindig sokan hiányoznak… 😁https://divany.hu/offline/magyar-vigjatekok/EZEK MINDEN IDŐK LEGBORZALMASABB MAGYAR VÍGJÁTÉKAI
divany.hu/offline/magyar-vigjatekok/
Szerkesztette: ozibozi
több mint 2 éve
Általában nem vagyok képben a rendezőkkel, az Erőszakik után a Guardista is nagyon tetszett, sejtettem hogy ahhoz is köze van, de ott ugye "csak" producer, és a testvére rendezte. Az viszont csak most esett le, hogy a Hét pszichopata...,meg a Három óriásplakát... is az ő műve, amik szintén nagyon bejöttek,tényleg zseni az ember. Már nagyon rég volt film amit úgy igazán meg akartam nézni, hát most végre itt van A sziget szellemei.Ma láttam meg az Oscar jelöléseket és ott vettem észre, hogy a Banshees of Inisherinben újra együtt játszik Brandon Gleeson és Colin Farrell, az In Bruges után. Hazaérve újra megkerestem a címet és belevágtam. Nagyon rég tudtam magam lekötni végig egy filmmel, pláne egy 2 órással ami egy kies ír szigeten játszódik és gyakorlatilag lélektani dráma. De rohadt jó volt! "Természetesen" ezt is Martin McDonagh írta/rendezte, ezt csak utána néztem meg, de nagyon jellegzetes a stílusa. A karakterek és az alakítások, a párbeszédek, poénok mintha egy jó színházi előadáson lenne az ember, enyhén kísérteties zenei témával. Remélem zsebre tehetnek néhány díjat a jelöltek! Nagyon tudom ajánlani!Martin McDonagh nem tud hibázni (és elvileg színházban se tudott sose). Nagy vágyam, hogy egyszer együtt dolgozzon a párjával (Phoebe Waller-Bridge), mert ő se semmi tehetség (sajnos a bátyja már nem ilyen jó, pedig látszik a filmjein, hogy tesók, de azért még így is nézhetőek a munkái).
gyeek
Jughead
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 2 éve
Ma láttam meg az Oscar jelöléseket és ott vettem észre, hogy a Banshees of Inisherinben újra együtt játszik Brandon Gleeson és Colin Farrell, az In Bruges után. Hazaérve újra megkerestem a címet és belevágtam. Nagyon rég tudtam magam lekötni végig egy filmmel, pláne egy 2 órással ami egy kies ír szigeten játszódik és gyakorlatilag lélektani dráma. De rohadt jó volt! "Természetesen" ezt is Martin McDonagh írta/rendezte, ezt csak utána néztem meg, de nagyon jellegzetes a stílusa. A karakterek és az alakítások, a párbeszédek, poénok mintha egy jó színházi előadáson lenne az ember, enyhén kísérteties zenei témával. Remélem zsebre tehetnek néhány díjat a jelöltek! Nagyon tudom ajánlani!Martin McDonagh nem tud hibázni (és elvileg színházban se tudott sose). Nagy vágyam, hogy egyszer együtt dolgozzon a párjával (Phoebe Waller-Bridge), mert ő se semmi tehetség (sajnos a bátyja már nem ilyen jó, pedig látszik a filmjein, hogy tesók, de azért még így is nézhetőek a munkái).
gyeek
Szerkesztette: Jughead
több mint 2 éve
Ma láttam meg az Oscar jelöléseket és ott vettem észre, hogy a Banshees of Inisherinben újra együtt játszik Brandon Gleeson és Colin Farrell, az In Bruges után. Hazaérve újra megkerestem a címet és belevágtam. Nagyon rég tudtam magam lekötni végig egy filmmel, pláne egy 2 órással ami egy kies ír szigeten játszódik és gyakorlatilag lélektani dráma. De rohadt jó volt! "Természetesen" ezt is Martin McDonagh írta/rendezte, ezt csak utána néztem meg, de nagyon jellegzetes a stílusa. A karakterek és az alakítások, a párbeszédek, poénok mintha egy jó színházi előadáson lenne az ember, enyhén kísérteties zenei témával. Remélem zsebre tehetnek néhány díjat a jelöltek! Nagyon tudom ajánlani!
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve
Köszi 😊A Második nekifutásra filmet honnan lehet beszerezni?Szinkronnal:
bcsarli, Udvari Főkóstoló
filmvilag.me/get/film/3067968
Bruschi85
több mint 2 éve
A Második nekifutásra filmet honnan lehet beszerezni?Szinkronnal:
filmvilag.me/get/film/3067968

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 2 éve
A Második nekifutásra filmet honnan lehet beszerezni?youtu.be/kIXEnMupiLw
több mint 2 éve
A Második nekifutásra filmet honnan lehet beszerezni?
több mint 2 éve
sört/pálinkát készíts beAkkor én ezt első nekifutásra megnézem 🙂Igen a Második nekifutásra nyert.Köszi szépen Srácok! 😊Akkor meg van?
Bruschi85
Negritis, a vajda
Bruschi85
steelwolf
több mint 2 éve
Akkor én ezt első nekifutásra megnézem 🙂Igen a Második nekifutásra nyert.Köszi szépen Srácok! 😊Akkor meg van?
Bruschi85
Negritis, a vajda
Bruschi85
több mint 2 éve
Igen a Második nekifutásra nyert.Köszi szépen Srácok! 😊Akkor meg van?
Bruschi85
Negritis, a vajda

több mint 2 éve
Köszi szépen Srácok! 😊Akkor meg van?
Bruschi85
több mint 2 éve
nem vettem észre 🙄nekem is az jutott eszembe csak imdbről linkeltemszerintem ez a csoda az 😀Köszi a tippet, átpörgettem, de nem ebben nincs temetőfutás, és még ma kiegészítette:Bruschi85the replacements/ kenau reeves
Gróf de sutianap
"A QB családja kétségbe van esve, hogy FA a családfő (asszem feleség plusz kicsi gyerek) mikor befut a megkeresés.
Elmegy a csapathoz, de káosz van.
Menet közben látja, miben és hol hibáznak, és elkezdi kijavítani, vagy erénnyé formálni.
Van egy szőke (tán ruszki) nagydarab fickó (TE vagy támadófalember), akinek gondja van a játékok értelmezésével, rosszul blokkol, rossz irányba megy... a QB deríti ki, mi a baj vele (vagy nyelvi gondok, vagy nem tud olvasni, már nem emlékszem).
Beugrott egy olyan, hogy az elkapó mindig elejti a lasztit, ezért mindenhová magával kell vinnie, és mindenki igyekszik kiütni a kezéből (de lehet, hogy ez már egy másik filmben van...).
A raszta futó meg talán bukdácsol, őt kiviszi futni a temetőbe, a lentebb említett formában.
Aztán a sorsdöntő meccsen van egy olyan jelenet, amikor felhívja a bíró figyelmét, hogy nézze a térdét. Aztán összeállnak térdeléshez (talán döntetlen az állás és hosszabbítást vár mindenki) be is fake-elik a térdelést, de nem ér földet a térde, és megcsinálják a pontot vagy a down-t már nem tudom."
Frissítés meg van, 2.0 nincs meg.
Emlékezz a Titánokra!
Bruschi85
port.hu/adatlap/film/tv/masodik-nekifutasra-second-string/movie-64614
peach
Negritis, a vajda
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Köszi szépen Srácok! 😊

több mint 2 éve
nekem is az jutott eszembe csak imdbről linkeltemszerintem ez a csoda az 😀Köszi a tippet, átpörgettem, de nem ebben nincs temetőfutás, és még ma kiegészítette:Bruschi85the replacements/ kenau reeves
Gróf de sutianap
"A QB családja kétségbe van esve, hogy FA a családfő (asszem feleség plusz kicsi gyerek) mikor befut a megkeresés.
Menet közben látja, miben és hol hibáznak, és elkezdi kijavítani, vagy erénnyé formálni.
Van egy szőke (tán ruszki) nagydarab fickó (TE vagy támadófalember), akinek gondja van a játékok értelmezésével, rosszul blokkol, rossz irányba megy... a QB deríti ki, mi a baj vele (vagy nyelvi gondok, vagy nem tud olvasni, már nem emlékszem).
Beugrott egy olyan, hogy az elkapó mindig elejti a lasztit, ezért mindenhová magával kell vinnie, és mindenki igyekszik kiütni a kezéből (de lehet, hogy ez már egy másik filmben van...).
A raszta futó meg talán bukdácsol, őt kiviszi futni a temetőbe, a lentebb említett formában.
Aztán a sorsdöntő meccsen van egy olyan jelenet, amikor felhívja a bíró figyelmét, hogy nézze a térdét. Aztán összeállnak térdeléshez (talán döntetlen az állás és hosszabbítást vár mindenki) be is fake-elik a térdelést, de nem ér földet a térde, és megcsinálják a pontot vagy a down-t már nem tudom."
Emlékezz a Titánokra!
Bruschi85
peach
több mint 2 éve
szerintem ez a csoda az 😀Köszi a tippet, átpörgettem, de nem ebben nincs temetőfutás, és még ma kiegészítette:Bruschi85the replacements/ kenau reeves
Gróf de sutianap
Emlékezz a Titánokra!
Bruschi85
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
the game plan/ dwayne johnsonKöszi a tippet, átpörgettem, de nem ebben nincs temetőfutás, és még ma kiegészítette:Bruschi85the replacements/ kenau reeves
Gróf de sutianap
Emlékezz a Titánokra!
Bruschi85

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Megnéztem a Devotion-t.Huh. 70% duma, 20% akció, 10% semmi. Ritka unalmas és hosszú, sokkal többet vártam..
több mint 2 éve
www.imdb.com/title/tt0194342/ez?
több mint 2 éve
Rendező Tom Brady??!! 😊www.imdb.com/video/vi3534815513/?playlistId=tt0790804&ref_=tt_pr_ov_viTemető egyezik, és a labdatartás is.Hát, amit leírtál az az Emlékezz a titánok 2-re hajaz, mert semmi sem egyezik 😃😃😃😃😃Bruschi85Bruschi85the replacements/ kenau reeves
Gróf de sutianap
jobbágy#JC6
De nem az korai volt az öröm, sztem több filmből van összegyúrva. 😀
nekem valami gagyi film+-s film ugrik be amiben minden rossz volt a szinkronbanCserecsapatot átpörgettem, abban nem volt.
nem abban van valami olyan falember aki buta mint a tök és az irányítója mondta el neki előtte hogy mi a játék?
bár lehet az már a keanus cucc
Negritis, a vajda
Bruschi85
nemez?
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
www.imdb.com/video/vi3534815513/?playlistId=tt0790804&ref_=tt_pr_ov_viTemető egyezik, és a labdatartás is.Hát, amit leírtál az az Emlékezz a titánok 2-re hajaz, mert semmi sem egyezik 😃😃😃😃😃Bruschi85Bruschi85the replacements/ kenau reeves
Gróf de sutianap
jobbágy#JC6
nekem valami gagyi film+-s film ugrik be amiben minden rossz volt a szinkronbanCserecsapatot átpörgettem, abban nem volt.
nem abban van valami olyan falember aki buta mint a tök és az irányítója mondta el neki előtte hogy mi a játék?
Negritis, a vajda
Bruschi85
nemez?
több mint 2 éve
Temető egyezik, és a labdatartás is.Hát, amit leírtál az az Emlékezz a titánok 2-re hajaz, mert semmi sem egyezik 😃😃😃😃😃Bruschi85Bruschi85the replacements/ kenau reeves
Gróf de sutianap
jobbágy#JC6
Negritis, a vajda
Szerkesztette: Bruschi85

több mint 2 éve
nekem valami gagyi film+-s film ugrik be amiben minden rossz volt a szinkronbannem abban van valami olyan falember aki buta mint a tök és az irányítója mondta el neki előtte hogy mi a játék?
Szerkesztette: Negritis, a vajda