Filmek
40 feliratkozó
több mint 3 éve
Ez az Eternals nagyon várós. Ez a képi világ, zene valami csoda.én várom a shang chi-t és az eternalst isÉrdekes, hogy sokan buktára számítanak, mikor nekem a 3 idei Marvel film közül ez az amit a leginkább várok. Ja még decemberben jón az új Pókember is, na jó akkor azzal egy szinten vagyok kíváncsi erre). Szerintem Chloe Zhao valami nagyon eredetit fog lerakni az asztalra.
az előbbi esetében kína lesz a kérdés hogy ott megy-e nagyot
viszont az utóbbi nagyon lutri, tippre az lenne az első igazi mcu bukta
de a coviddal lehet menteni és magyarázni
Negritis
iktriad
több mint 3 éve
Padrinaggio
222
Free GuySzinten ajanlom, ha csak szorakozni szeretnel tokeletes valasztas. Mi nagy tarsasaggal neztuk, mindenkinek jo elmenyt nyujtott.
Negritis
több mint 3 éve
sztem nem ugyanez volt akkorami miatt várja az ember pont azért lutri isUgyanez volt a Galaxis Őrzőinél, az eléggé bejött. Igaz ez sokkal komolyabb hangvételű filmnek tűnik annál (hiába a trailer végi poén). És azért van 1-2 nagy név benne, hogy el lehessen adni. Én drukkolok neki, pl. Zhao miatt.
teljesen új bagázst hoznak be ez elsülhet jól de szarul is mert nincs "kiért" moziba menni ami az mcu-nak nagy vonzereje
Negritis
iktriad
az avengers 4 lezárt egy komoly ciklust
míg a gotg az a ciklus felfelé vezető részénél jött be
nem mondom hogy bukás lesz, sőt remélem nem
de vannak félelmeim a film minőségétől függetlenül
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
ami miatt várja az ember pont azért lutri isUgyanez volt a Galaxis Őrzőinél, az eléggé bejött. Igaz ez sokkal komolyabb hangvételű filmnek tűnik annál (hiába a trailer végi poén). És azért van 1-2 nagy név benne, hogy el lehessen adni. Én drukkolok neki, pl. Zhao miatt.
teljesen új bagázst hoznak be ez elsülhet jól de szarul is mert nincs "kiért" moziba menni ami az mcu-nak nagy vonzereje
Negritis
több mint 3 éve
ami miatt várja az ember pont azért lutri isén várom a shang chi-t és az eternalst isÉrdekes, hogy sokan buktára számítanak, mikor nekem a 3 idei Marvel film közül ez az amit a leginkább várok. Ja még decemberben jón az új Pókember is, na jó akkor azzal egy szinten vagyok kíváncsi erre). Szerintem Chloe Zhao valami nagyon eredetit fog lerakni az asztalra.
Negritis
iktriad
több mint 3 éve
én várom a shang chi-t és az eternalst isÉrdekes, hogy sokan buktára számítanak, mikor nekem a 3 idei Marvel film közül ez az amit a leginkább várok. Ja még decemberben jón az új Pókember is, na jó akkor azzal egy szinten vagyok kíváncsi erre). Szerintem Chloe Zhao valami nagyon eredetit fog lerakni az asztalra.
Negritis
több mint 3 éve
én várom a shang chi-t és az eternalst isaz előbbi esetében kína lesz a kérdés hogy ott megy-e nagyot
több mint 3 éve
Bár nyakunkon a Shang chi és a tíz gyűrű legendája, Feige-ék már novemberre készülnek. Nagyon. több mint 3 éve
Free GuyKocka akció romcom
Rengeteg benne a hülyeség ha kicsit is vágod a dolgokat, de el tud varázsolni és inkább nem zavar
több mint 3 éve
Cena nem adott hozzá, de nem is vett el a filmbőlThe Suicide SquadMinden egyes filmre nehezen veszem ra magam, amiben Cenat latom. Az a faszi egyszeruen annyira, de annyira unszimpatikus, a szineszi jateka meg a Bautista-fele allandoan rezzenestelen arcot is verni tudja. Bautistanak vannak jol allo szerepek, amiket jol is hoz, igaz, szerintem kis szazalekban, de Cena... O nekem nagyon meh.
Hugh, Gunn teljesen elborult és ez kurva jól áll a filmnek.
Van egy jelenet ami az egesz PG birds of prey akciót zárójelbe teszi
A karakterek működnek és kb ki vannak használva és jobban vannak felvezetés
Chris Rat és Dave Ratista odavert
Negritis
Stez
fontosabb szereplő az tény
több mint 3 éve
The Suicide SquadMinden egyes filmre nehezen veszem ra magam, amiben Cenat latom. Az a faszi egyszeruen annyira, de annyira unszimpatikus, a szineszi jateka meg a Bautista-fele allandoan rezzenestelen arcot is verni tudja. Bautistanak vannak jol allo szerepek, amiket jol is hoz, igaz, szerintem kis szazalekban, de Cena... O nekem nagyon meh.
Hugh, Gunn teljesen elborult és ez kurva jól áll a filmnek.
Negritis
több mint 3 éve
The Suicide SquadHugh, Gunn teljesen elborult és ez kurva jól áll a filmnek.
több mint 3 éve
több mint 3 éve
www.gamestar.hu/masvilag/szklerozis-multiplexet-diagnosztizaltak-christina-applegate-nel-298030.htmlNem nyerte meg a genetikai lottót szerencsétlen...
Negritis
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
www.gamestar.hu/masvilag/szklerozis-multiplexet-diagnosztizaltak-christina-applegate-nel-298030.html
több mint 3 éve
- JC6
6 990
Old.Nekem nagyon bejött! Ráadásul nem is ilyen befejezésre számítottam, le a kalappal. Sokkal jobban tetszett, mint a Tükör.
több mint 3 éve
Knock, knock....#SonicMovie2 #Knuckles pic.twitter.com/N1PW5XaCEd
— Idris Elba (@idriselba) August 10, 2021
több mint 3 éve
Örülök 😊Igen. 😊De, itt se tetszik. Boldog vagy? 😊És a színész és a náci faszkalapok közti magasságbeli eltérés nem zavar, Cruise Stauffenbergjét leszámítva ez nem okoz disszonanciát?A Rommelt nem láttam, a Conspiracy meg szerintem egyáltalán nem jó film 😊Mondjuk én elég háklis vagyok az ilyesmire 😊A Rommel filmben is zavart, hogy egy 20 centivel magasabb színész (Tukur) játszotta Rommelt, vagy az egyik legjobb 2.vh-s filmben (Conspiracy) az 1,77-es Kenneth Branagh a 190 feletti Heydrichet? És ugyanebben a filmben az olasz származású Tucci nem volt jó Eichmann?
warr_b
Sobri Jóska
Amúgy Branagh-t egyáltalán nem szeretem, azt hiszi magáról, hogy mindenhez IS ért, amúgy meg egy nagy ripacs 😊
warr_b
Sobri Jóska
warr_b
A válaszodtól függetlenül is, így meg pláne.
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Igen. 😊De, itt se tetszik. Boldog vagy? 😊És a színész és a náci faszkalapok közti magasságbeli eltérés nem zavar, Cruise Stauffenbergjét leszámítva ez nem okoz disszonanciát?A Rommelt nem láttam, a Conspiracy meg szerintem egyáltalán nem jó film 😊Mondjuk én elég háklis vagyok az ilyesmire 😊A Rommel filmben is zavart, hogy egy 20 centivel magasabb színész (Tukur) játszotta Rommelt, vagy az egyik legjobb 2.vh-s filmben (Conspiracy) az 1,77-es Kenneth Branagh a 190 feletti Heydrichet? És ugyanebben a filmben az olasz származású Tucci nem volt jó Eichmann?
warr_b
Sobri Jóska
Amúgy Branagh-t egyáltalán nem szeretem, azt hiszi magáról, hogy mindenhez IS ért, amúgy meg egy nagy ripacs 😊
warr_b
Sobri Jóska
warr_b
A válaszodtól függetlenül is, így meg pláne.
több mint 3 éve
De, itt se tetszik. Boldog vagy? 😊És a színész és a náci faszkalapok közti magasságbeli eltérés nem zavar, Cruise Stauffenbergjét leszámítva ez nem okoz disszonanciát?A Rommelt nem láttam, a Conspiracy meg szerintem egyáltalán nem jó film 😊Mondjuk én elég háklis vagyok az ilyesmire 😊A Rommel filmben is zavart, hogy egy 20 centivel magasabb színész (Tukur) játszotta Rommelt, vagy az egyik legjobb 2.vh-s filmben (Conspiracy) az 1,77-es Kenneth Branagh a 190 feletti Heydrichet? És ugyanebben a filmben az olasz származású Tucci nem volt jó Eichmann?
warr_b
Sobri Jóska
warr_b
Sobri Jóska
több mint 3 éve
És a színész és a náci faszkalapok közti magasságbeli eltérés nem zavar, Cruise Stauffenbergjét leszámítva ez nem okoz disszonanciát?A Rommelt nem láttam, a Conspiracy meg szerintem egyáltalán nem jó film 😊Mondjuk én elég háklis vagyok az ilyesmire 😊A Rommel filmben is zavart, hogy egy 20 centivel magasabb színész (Tukur) játszotta Rommelt, vagy az egyik legjobb 2.vh-s filmben (Conspiracy) az 1,77-es Kenneth Branagh a 190 feletti Heydrichet? És ugyanebben a filmben az olasz származású Tucci nem volt jó Eichmann?
warr_b
Sobri Jóska
warr_b
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
A Rommelt nem láttam, a Conspiracy meg szerintem egyáltalán nem jó film 😊Mondjuk én elég háklis vagyok az ilyesmire 😊A Rommel filmben is zavart, hogy egy 20 centivel magasabb színész (Tukur) játszotta Rommelt, vagy az egyik legjobb 2.vh-s filmben (Conspiracy) az 1,77-es Kenneth Branagh a 190 feletti Heydrichet? És ugyanebben a filmben az olasz származású Tucci nem volt jó Eichmann?
warr_b
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Na, ezt nem is tudtam, akkor erthetoek ezek a "kepregenyszeru" jelenetek. igazabol eleg jol vaszonra vittek.Kingsman egy képregény film, pont azért olyan amilyen.Mondjuk versenytarsa sem igen van, talan a Kingsmen szeria, habar az kicsit kevert, sok benne az F and f jellegu elem.Igen, láttam az újakat is, szerintem is jó mind a 6, nem tudok jobbakat hasonló kategóriában, csak a legutolsónak a vége az brrr, de ettól még én is az MI mellett tettem le a voksomat bármi ellenében, és ebből emeltem ki az MI1-t, ami számomra etalon.Az ujak is jok. Az utolsoban kifejezetten figyelnem kellett, hogy ki kicsoda, mert komplex volt a sztori. Jol felepitett karakterek, a vege mondjuk tenyleg kicsit tul lett tolva, de ossze sem hasonlithato az F and F frencsajzzal, ami jol indult, de tenyleg onnon maga es az akciofilm szcena karikaturaja lett.Ez személyes preferencia, de én az MI-t a James Bondok elé teszem (leszámítva a Daniel Craiges filmeket, azokkal kábé egál), nekem az első, az kábé egy alap klasszik akciófilm, jó kis 90-es évek hangulat, árulás, kicsi heist, kicsi krimi, lövöldözés, még nem durván túltolt lehetetlenségek, sima akciófilm-kémfilm etalon.Hat en a Misson Impossible-oket mar nemigen tudom megnezni, kicsit atment Fast & Furious-fele bohockodasba. Nem olyan szinten, nem parodizalja ki magat, de nekem egesz egyszeruen unalmasak mar ezek a figurak, akik supermankent sebezhetetlenek, es barmilyen szitubol kiragjak magukat. Tortenjek barmi, ok tulelik, megoldjak, etc. Es jon a kovetkezo resz, mert jo penzt hozott, abba meg nyilvan meg ra kell tenni egy lapattal a nevetseges dolgokra, es igy tovabb, es igy tovabb.Szerintem a Mission Impossible klasszisokkal jobb sorozat, mint a Fast & Furious. A MI-t a harmadik rész után a Fantom Protokollal teljesen jól megújították. A Titkos nemzet nekem már abszolút kedvenc, van története, jók a szereplők, az akciók ütősek, én ezt bárkinek bármikor bátran ajánlom. Az Utóhatás is bejött, bár ott a vége szerintem is túl van tolva | a helikopteres üldözésre gondolok, míg a bomba elég sablonos | kicsit. Amúgy pont azért rágják ki magukat minden szituból, mert lehetetlen küldetés! 😀 A mellékszereplők amúgy nem sebezhetetlenek, remélhetőleg nem is lesz feltámasztás benne, mint az FF-ben.
Cruise-t megosztonak gondolom, sok filmjet nem szeretem, sokban nem is jatszik jol szerintem, de akad jo par, amit kifejezetten kedvelek, A holnap hatara, a Minority Report, Az utolso szamuraj es az Oblivion peldaul kedvenc kategoriaba tartozik, de a regi filmjei kozott is vannak nagyszeruek, A ceg, a Szuletetett julius 4-en, a Jerry Maguire, Interju a vampirral, Esoember.
Szerintem az o „minosege” nem csupan a megbolondulasaval romlott, hanem ahogy az elmult evekben egyre tobb filmben tulajdonkeppen mar o volt a gore, o felugyelt csomo reszletet, o mondta meg, mit es hogyan kell, ez pedig azert meg is latszik jo par filmjen szvsz. Rossz szinesznek nem mondanam igy sem, de nalam sosem lesz a legjobbak kozott, attol fuggetlenul, hogy a szakmaban azert az atlaghoz kepest kifejezetten sok jo filmje van, tobb, mint sokaknal, akiket en szemely szerint jobbnak tartok nala.
Stez
Nandito
Sobri Jóska
undisputedly
Sobri Jóska
Gyakorlatilag monopolizaltak a mufajt Tom Cruise-ek, ha igy nezzuk.
undisputedly
en.m.wikipedia.org/wiki/Kingsman_(comic_series)
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
Kingsman egy képregény film, pont azért olyan amilyen.Mondjuk versenytarsa sem igen van, talan a Kingsmen szeria, habar az kicsit kevert, sok benne az F and f jellegu elem.Igen, láttam az újakat is, szerintem is jó mind a 6, nem tudok jobbakat hasonló kategóriában, csak a legutolsónak a vége az brrr, de ettól még én is az MI mellett tettem le a voksomat bármi ellenében, és ebből emeltem ki az MI1-t, ami számomra etalon.Az ujak is jok. Az utolsoban kifejezetten figyelnem kellett, hogy ki kicsoda, mert komplex volt a sztori. Jol felepitett karakterek, a vege mondjuk tenyleg kicsit tul lett tolva, de ossze sem hasonlithato az F and F frencsajzzal, ami jol indult, de tenyleg onnon maga es az akciofilm szcena karikaturaja lett.Ez személyes preferencia, de én az MI-t a James Bondok elé teszem (leszámítva a Daniel Craiges filmeket, azokkal kábé egál), nekem az első, az kábé egy alap klasszik akciófilm, jó kis 90-es évek hangulat, árulás, kicsi heist, kicsi krimi, lövöldözés, még nem durván túltolt lehetetlenségek, sima akciófilm-kémfilm etalon.Hat en a Misson Impossible-oket mar nemigen tudom megnezni, kicsit atment Fast & Furious-fele bohockodasba. Nem olyan szinten, nem parodizalja ki magat, de nekem egesz egyszeruen unalmasak mar ezek a figurak, akik supermankent sebezhetetlenek, es barmilyen szitubol kiragjak magukat. Tortenjek barmi, ok tulelik, megoldjak, etc. Es jon a kovetkezo resz, mert jo penzt hozott, abba meg nyilvan meg ra kell tenni egy lapattal a nevetseges dolgokra, es igy tovabb, es igy tovabb.Szerintem a Mission Impossible klasszisokkal jobb sorozat, mint a Fast & Furious. A MI-t a harmadik rész után a Fantom Protokollal teljesen jól megújították. A Titkos nemzet nekem már abszolút kedvenc, van története, jók a szereplők, az akciók ütősek, én ezt bárkinek bármikor bátran ajánlom. Az Utóhatás is bejött, bár ott a vége szerintem is túl van tolva | a helikopteres üldözésre gondolok, míg a bomba elég sablonos | kicsit. Amúgy pont azért rágják ki magukat minden szituból, mert lehetetlen küldetés! 😀 A mellékszereplők amúgy nem sebezhetetlenek, remélhetőleg nem is lesz feltámasztás benne, mint az FF-ben.
Cruise-t megosztonak gondolom, sok filmjet nem szeretem, sokban nem is jatszik jol szerintem, de akad jo par, amit kifejezetten kedvelek, A holnap hatara, a Minority Report, Az utolso szamuraj es az Oblivion peldaul kedvenc kategoriaba tartozik, de a regi filmjei kozott is vannak nagyszeruek, A ceg, a Szuletetett julius 4-en, a Jerry Maguire, Interju a vampirral, Esoember.
Szerintem az o „minosege” nem csupan a megbolondulasaval romlott, hanem ahogy az elmult evekben egyre tobb filmben tulajdonkeppen mar o volt a gore, o felugyelt csomo reszletet, o mondta meg, mit es hogyan kell, ez pedig azert meg is latszik jo par filmjen szvsz. Rossz szinesznek nem mondanam igy sem, de nalam sosem lesz a legjobbak kozott, attol fuggetlenul, hogy a szakmaban azert az atlaghoz kepest kifejezetten sok jo filmje van, tobb, mint sokaknal, akiket en szemely szerint jobbnak tartok nala.
Stez
Nandito
Sobri Jóska
undisputedly
Sobri Jóska
Gyakorlatilag monopolizaltak a mufajt Tom Cruise-ek, ha igy nezzuk.
undisputedly
en.m.wikipedia.org/wiki/Kingsman_(comic_series)
több mint 3 éve
Mondjuk én elég háklis vagyok az ilyesmire 😊A Rommel filmben is zavart, hogy egy 20 centivel magasabb színész (Tukur) játszotta Rommelt, vagy az egyik legjobb 2.vh-s filmben (Conspiracy) az 1,77-es Kenneth Branagh a 190 feletti Heydrichet? És ugyanebben a filmben az olasz származású Tucci nem volt jó Eichmann?
warr_b