Filmek
40 feliratkozó
több mint 3 éve
Miért Jack Reacher tényleg létezik? 😊Jah, de nem is játszott egyik sem magánál 20 centivel magasabb valós személyt 😊Amúgy a Valkűr az teljesen komolyanvehetetlen, a legalább 185 centi magas Stauffenbergként a mélynövésű Cruise 😀😀Jack Reacher meg 196 magas és 100+ kilo.
warr_b
De ez végtére is nem annyira súlyponti, Pacino vagy deNiro is törpe, mégse volt ezzel gond egyik alakításuk hitelessége vagy szórakoztatófaktora szempontjából.
Sobri Jóska
warr_b
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Jah, de nem is játszott egyik sem magánál 20 centivel magasabb valós személyt 😊Amúgy a Valkűr az teljesen komolyanvehetetlen, a legalább 185 centi magas Stauffenbergként a mélynövésű Cruise 😀😀Jack Reacher meg 196 magas és 100+ kilo.
warr_b
De ez végtére is nem annyira súlyponti, Pacino vagy deNiro is törpe, mégse volt ezzel gond egyik alakításuk hitelessége vagy szórakoztatófaktora szempontjából.
Sobri Jóska
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
- JC6
6 990
Elképzelem ahogy élőben is így vásárolsz az a boltban..A múltkori Tom Cruise témához akkor nem szóltam hozzá, mert bár egy emberi hulladék (szcientológia), de színésznek jónak tartom.ebbül tudhatod, hogy skientologik, ahógy nő benne a skienciamiaú úgy eszi le gondosan kiválogatott forgatókönyvektől szépen a szkájfáj fele aembert
Viszont tegnap mgenéztem tételesen a filmjeit, és azt kell mondjam, hogy kimondottan jó filmekben játszott jól, effektíve szar filmjét/szereplését nem is találtam.
Sőt kimondottan kurva jó ezekben a filmekben:
Az Utolsó szamuráj,
Jerry Maguire,
A cég,
Egy becsületbeli ügy,
Született július 4-én,
Rain Man.
Nekem bejön a Mission Impossible Ethan Huntja (bár az utolsó kettőben már kissé öreg az ugrabugrákhoz), a két Jack Reacher mozi (bár JR nem az ő karaktere, túl pici hozzá), a Collateral, a Különvélemény, a Holnap határa, A pénz színe.
Számomra neutrális, vagyis se jó, se rossz, de egynek simán elmegy kategória az Oblivion, a Barry Seal, a Valkűr, a Világok harca, Koktél, Top Gun.
A Túl az Óperencián nem tetszett, ahogy a Tágra zárt szemek se, de ettől még azokban se volt rossz Cruise, csak a filmek nem kötöttek le.
A többit nem láttam.
Szóval szerintem Tom Cruise egy alapvetően jó filmekben játszó jó színész.
Sobri Jóska
sutianap
🤣🤣
több mint 3 éve
Amúgy a Valkűr az teljesen komolyanvehetetlen, a legalább 185 centi magas Stauffenbergként a mélynövésű Cruise 😀😀Jack Reacher meg 196 magas és 100+ kilo.
warr_b
több mint 3 éve
A legjobb egyértelműen a Tropic thunderben volt 😀Travolta szépen felvállalta az egészet a Battlefield Earth-el
Amúgy a Valkűr az teljesen komolyanvehetetlen, a legalább 185 centi magas Stauffenbergként a mélynövésű Cruise 😀😀
Világok harca is minősíthetetlenül szar film.
Nekem a Július 4-én se teszett, a többivel mondjuk nincsen baj, vagy nem láttam.
Mondjuk Travolta is szcientológus, nem? Őt valahogy mégsem látom emiatt ekézni, mint Cruise-t.
warr_b
meg neki egy csomó borzalmasan szar filmje volt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
A múltkori Tom Cruise témához akkor nem szóltam hozzá, mert bár egy emberi hulladék (szcientológia), de színésznek jónak tartom.ebbül tudhatod, hogy skientologik, ahógy nő benne a skienciamiaú úgy eszi le gondosan kiválogatott forgatókönyvektől szépen a szkájfáj fele aembert
Viszont tegnap mgenéztem tételesen a filmjeit, és azt kell mondjam, hogy kimondottan jó filmekben játszott jól, effektíve szar filmjét/szereplését nem is találtam.
Az Utolsó szamuráj,
Jerry Maguire,
A cég,
Egy becsületbeli ügy,
Született július 4-én,
Rain Man.
Nekem bejön a Mission Impossible Ethan Huntja (bár az utolsó kettőben már kissé öreg az ugrabugrákhoz), a két Jack Reacher mozi (bár JR nem az ő karaktere, túl pici hozzá), a Collateral, a Különvélemény, a Holnap határa, A pénz színe.
Számomra neutrális, vagyis se jó, se rossz, de egynek simán elmegy kategória az Oblivion, a Barry Seal, a Valkűr, a Világok harca, Koktél, Top Gun.
A Túl az Óperencián nem tetszett, ahogy a Tágra zárt szemek se, de ettől még azokban se volt rossz Cruise, csak a filmek nem kötöttek le.
A többit nem láttam.
Sobri Jóska
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
A legjobb egyértelműen a Tropic thunderben volt 😀 Amúgy a Valkűr az teljesen komolyanvehetetlen, a legalább 185 centi magas Stauffenbergként a mélynövésű Cruise 😀😀
Világok harca is minősíthetetlenül szar film.
Nekem a Július 4-én se teszett, a többivel mondjuk nincsen baj, vagy nem láttam.
Mondjuk Travolta is szcientológus, nem? Őt valahogy mégsem látom emiatt ekézni, mint Cruise-t.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
A múltkori Tom Cruise témához akkor nem szóltam hozzá, mert bár egy emberi hulladék (szcientológia), de színésznek jónak tartom.Viszont tegnap mgenéztem tételesen a filmjeit, és azt kell mondjam, hogy kimondottan jó filmekben játszott jól, effektíve szar filmjét/szereplését nem is találtam.
Az Utolsó szamuráj,
Jerry Maguire,
A cég,
Egy becsületbeli ügy,
Született július 4-én,
Rain Man.
A többit nem láttam.
több mint 3 éve
Szuíszájd SzkvadSzórakoztató agymenés, aki szereti a képregény filmeket, simán megnézős 😊
Aki nem, annyit fog érteni az egészből, hogy vér és hülyeségek...
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
DzsungeltúraEmily Blunt 😍🤩❤️
Ennyit is elég lenne írni, annyira elbűvölően játszik és néz a két szemével 😎
Amúgy amolyan Múmia, csak az Amazonason hajózva
Szórakoztató, de nem röhögős...
És tudod az egészet már az elején, hiszen Disney...
Szerintem legtöbbeknek családdal esti filmnek adja majd igazán
több mint 3 éve
IdőM. Night Shalamayalmanalmanan filmje 😅🤣
A történet nagyon ötletes, akár 10 perccel hosszabban is elfért volna, hiába nagyrészt egy helyszínen játszódik. Bár a 10 perc pont a többire kellett volna.
Érdekes film, egész sokáig csak sejtet dolgokat, elgondolkodtató alkotás, mi lenne, ha ilyen tényleg történhetne...
Egyszer abszolút megéri megnézni ezt a filmet
Kétszer úgyse fogja senki
több mint 3 éve
YoungZeeZee
8 566
francia film magyar foszereplovel.Par szo a filmrol a magyar szereplotol
az NTM-rol film keszul. Ok franciaorszag egyik leghiresebb/hirhedtebb csapata.
mar a nevuk is annyi, hogy baszd meg anyad .
www.youtube.com/watch?v=twothFWzACQ
SUPRÊMES Bande Annonce (2021) NTM Le Film
pl van egy 88-as felvetel ahol vincent cassel beatbxol nekik
www.youtube.com/watch?v=W9uWJV3uI4c
YoungZeeZee
kultura.hu/mashogyan-nem-tudnek ... k-szabadon
több mint 3 éve
space jam: a new legacyuh hát nem könnyű ezt értékelni
a látvány sztem kegyetlen jó, és egy csomó tölet meg minden kurvajó és jól is működik
a történet "serviceble" ha egy sima gyerek matinéról beszélünk (és sztem az első részé se jobb semmivel)
viszont a színészi játék az nagyon gyenge
ami extrán vicces hogy lebron családját alakítók se jók pedig ők színészek...
több mint 3 éve
444.hu/2021/08/05/tarantino-adam-driverrel-forgatna-le-az-elso-rambot
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
ozibozi
17 184
A 91 éves Clint Eastwood már megint új filmmel jelentkezik.hihetetlen ez a faszi
The first trailer for Clint Eastwood’s ‘CRY MACHO’ has been released.
— DiscussingFilm (@DiscussingFilm) August 5, 2021
The film releases on September 17 in theaters and on HBO Max. pic.twitter.com/Yg51ITSJkA
iktriad
több mint 3 éve
A 91 éves Clint Eastwood már megint új filmmel jelentkezik.The first trailer for Clint Eastwood’s ‘CRY MACHO’ has been released.
— DiscussingFilm (@DiscussingFilm) August 5, 2021
The film releases on September 17 in theaters and on HBO Max. pic.twitter.com/Yg51ITSJkA
több mint 3 éve
Fear Street első két része nagyon bejövős. Nálam eddig az idei év top filmje között van (még ha három részes is). Aki szereti a horror-t annak kötelező.Annyira nem top azért na 😀 nem is igazi horror inkább tinihorror. Popcornnal meg kólával jó végignézni de ennyi, 12 egy tucat.
Nomac
több mint 3 éve
Hajrá.Negritis nézze csak a Cosmic Sin-t, Bruce Willis új "filmjét".Az végülis jó. Puzser szerint - és ebben hajlok vele egyetérteni - egy filmet kettes alatt és nyolcas fölött érdemes megnézni 😊
Most láttam, pont neki való értelmetlen, bugyuta, zagyva, LY-kategóriás sci-fi, ahol annyit tud a 14ezer fényévnyire lévő idegen bolygó, hogy egy erdőben mászkálnak.
Ő a trágya filmek nagy rajongója és szakértője.
Ha pontozni kéne: 0,2/10
Sobri Jóska
MC12
Majd írd meg hogy tetszett. 😊
több mint 3 éve
a cosmic sin alap felvetése sztem nem rossz, amivel persze semmit nem kezdenek és minden szempontból nézhetetlen hulladékNegritis nézze csak a Cosmic Sin-t, Bruce Willis új "filmjét".Az végülis jó. Puzser szerint - és ebben hajlok vele egyetérteni - egy filmet kettes alatt és nyolcas fölött érdemes megnézni 😊
Most láttam, pont neki való értelmetlen, bugyuta, zagyva, LY-kategóriás sci-fi, ahol annyit tud a 14ezer fényévnyire lévő idegen bolygó, hogy egy erdőben mászkálnak.
Sobri Jóska
MC12
a breach csak 1 fokkal nézhetőbb, az sztem eléri az 1 pontot
az out of death nem rossz alapvetően, de willis nem áll jól a filmnek, bár nincs is sokat benne
több mint 3 éve
MC12
6 379
Negritis nézze csak a Cosmic Sin-t, Bruce Willis új "filmjét".Az végülis jó. Puzser szerint - és ebben hajlok vele egyetérteni - egy filmet kettes alatt és nyolcas fölött érdemes megnézni 😊
Sobri Jóska
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Negritis nézze csak a Cosmic Sin-t, Bruce Willis új "filmjét".Most láttam, pont neki való értelmetlen, bugyuta, zagyva, LY-kategóriás sci-fi, ahol annyit tud a 14ezer fényévnyire lévő idegen bolygó, hogy egy erdőben mászkálnak.
több mint 3 éve
nem csak az a film baszott fel, ott előtte néztem meg a 3 MI-t ami szintén hulla gyenge sztemAz Edge of Tomorrowal érdemes kivételt tenni, szerintem az elmúlt évtized egyik legjobb sci-fije. Ne Cruise miatt nézd, hanem pl. a mindig csodálatos Emily Blunt miatt.
és az egész csávó nekem unszimpatikus
ennek eredményeként úgy vagyok vele hogy nincs rá szükségem
Negritis
A Tomorrow's Warról meg Keny a Retroshockon csinált egy remek összegzést (spoiler: neki a film hibái ellenére bejött a film).
több mint 3 éve
YoungZeeZee
8 566
francia film magyar foszereplovel.az NTM-rol film keszul. Ok franciaorszag egyik leghiresebb/hirhedtebb csapata.
mar a nevuk is annyi, hogy baszd meg anyad .
SUPRÊMES Bande Annonce (2021) NTM Le Film
pl van egy 88-as felvetel ahol vincent cassel beatbxol nekik
www.youtube.com/watch?v=W9uWJV3uI4c
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 3 éve
- JC6
6 990
na mesélj, mit művel, annyira kíváncsivá tettél, egyből lefagyott a mosoly..az egyházakat rühellem, nagy különbségnem csak az a film baszott fel, ott előtte néztem meg a 3 MI-t ami szintén hulla gyenge sztempersze, hogy unszimpatikus, hiszen szcientológus, ráadásul vezető, te pedig gyűlölöd a vallást...
Negritis
😀 😀 😀
#JC6
és ha kicsit is tudnád hogy mit művel a szkientológiai egyház nem biztos hogy így vigyorognál ...
Negritis
több mint 3 éve
az egyházakat rühellem, nagy különbségnem csak az a film baszott fel, ott előtte néztem meg a 3 MI-t ami szintén hulla gyenge sztempersze, hogy unszimpatikus, hiszen szcientológus, ráadásul vezető, te pedig gyűlölöd a vallást...
Negritis
😀 😀 😀
#JC6
és ha kicsit is tudnád hogy mit művel a szkientológiai egyház nem biztos hogy így vigyorognál ...