Filmek
Nem tudom, mit gondoljak... 😀
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Will Smith bejelentkezett a jövő évi Oscarra.Szegényem lassan olyan lesz mint Tom Cruise 😊 Mindekettő megcsinálta az abszolút Oscar-kompatibilis filmet amit konkrétan és kifejezetten azért csináltak, hogy megnyerjék az Oscart (Cruise - Az utolós szamuráj, Smith: A boldogság nyomában) mindkettőnek baszott odaadni az Akadémia (Cruise ugye még jelölést se kapott érte), erre mindkettő megsértődött és mentek vissza folytatásokat meg zsáner filmeket csinálni. Smith ezek szerint előbb unta meg a díjtalanságot 😊
iktriad
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
jah nem igazán Ritchie film, viszont mint heist-akció jóSzerintem egyáltalán nem heist movie, bosszú- vagy akciófilm a műfaja.
Negritis
De egynek jó, ez a lényeg, és fent van a yt-on, amit furcsállok is, hisz még aktuálisan megy a mozikban, ilyenek nem szoktak ennyire korán felkerülni.
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Semmi extra, de egy jó zúzós akciófilm, olyan tipik Statham, van egy darab morc arckifejezése végig, hozza a standard karakterét, nulla poén, fordulat vagy beszólás, szóval sok Ritchies nincs benne, de egy jól megcsinált bosszú/akciófilmnek simán elmegy.
Önmagában lehet csak 4-5-6/10 lenne, mivel sokat nem tesz hozzá az egyetemes filmtörténethez, de a zsánerben simán 9/10.
Szerintem ezek után megnézem, főleg ha Mortensen súlytalan, olyat még úgy se nagyon láttam.Nagyon kíváncsi vagyok a véleményedre.
ozibozi
Willis újabb haknija, maga a film amúgy nem teljesen borzalmas, bár klisés és kicsit unalmas
de van egykét váratlanabb rész benne
ettől függetlenül nem ajánlom senkinek
Nagyon Nindzsa 😎 Nekem tetszett, jól megoldották a 2 főszereplő történetét. Ha már ennyire nindzsára vették, ami szintén király volt, akkor felkérhettek volna egy Jackie Chant minimum, hogy a bunyókat rendesen megkoreografálja.
Persze értjük, hogy nagyon tud verekedni a figura, csak ezt vágásokkal akarják elérni, az a baj.
Meg a hercegnő szerepe... De azon kívül amúgy élvezhető, jó kis eredet történet.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
Nem igazán értettem a rengeteg trágár kifejezést, ennek ellenére Lance Henriksen viszi a hátán a filmet.
Viggo Mortensen viszont iszonyatosan súlytalan, a meleg párjával együtt, egyszerűen nem hiszed el, hogy meleg, egyáltalán nem áll jól neki, de ugye a mai kor igényeinek meg kell felelni..
Sajnos néhol túlságosan is belassul a film és olyan gyorsan váltakozik a múlt és jelen, hogy egy idő után nem tudom követni.
Nem volt rossz, de jónak sem mondanám, olyan 10/5.
Vannak filmek, ahol érzékenyíteni kell, vagy ahova igen, illik egy színes/meleg karakter, de ez nem az a film volt.
Cserébe az öreg szarrá fikázta a fiát, ami nekem személy szerint nagyon adta 🤣🤣🤣
Wow.Én is nagyon várom, a szereposztást is alapvetően jónak tartom, de nagy Dűne-rajongóként, ha nem halasztják meg Idahot, mondván, hogy későbbi könyvben Herbert úgyis "feltámasztja" és főszerepbe rakja, akkor csalódott leszek.
IT’S TIME. #DuneMovie coming October 22. pic.twitter.com/0alsPuOwqB
— DUNE (@dunemovie) July 22, 2021
iktriad
Illetve ha Stilgar és a fremenek szerepe össze lesz csapva, mert így trailerek alapján nem igazán jöttek elő, míg Vadállat Rabban meg többet volt a trailerben, mint a könyvben összesen.
IT’S TIME. #DuneMovie coming October 22. pic.twitter.com/0alsPuOwqB
— DUNE (@dunemovie) July 22, 2021
Szerkesztette: iktriad
HAHA.
Despite LeBron James shutting up & dribbling for Chairman Xi, China still won’t allow Space Jam 2 to air, meaning the movie is likely to lose several hundred million dollars. Should be a massive story. LeBron bent the knee & China still spurned him. Yet media isn’t covering it.
— Clay Travis (@ClayTravis) July 21, 2021
LeBron ripped the first amendment in the US, declined to speak up for basic human rights in China, & shut up and dribbled for Chairman Xi all to get Space Jam 2 on in China. And now LeBron won’t even talk about his movie being banned. Because he’s still afraid of upsetting China.
— Clay Travis (@ClayTravis) July 21, 2021
Szerkesztette: undisputedly
Doc and Marty made it to 2021 🥰🤘✨🤘🥰 pic.twitter.com/2MX4COSAUC
— 🐙🦀🐚𝓢𝓱𝓮𝓻🐚🦀🐙 (@HarborMom) July 18, 2021
Bo Burnham netflixes specialjéről volt már szó? Fantasztikus dramedy, mikor fiktív brand managerként beszél ott vett meg végleg a humorával, nagyon kell ő most a világnak.nekem túl sok és idegesítő a zene
r.baggio
hasonlít a John Wickre viszont elég dologban különbözik hogy legyen létjogosultsága önálló filmként is
az akciók jók
a történet megfelel
az alakítások jók, és jó volt látni Cristopher Lloydot elemében
bár Micheal Ironside nem tolt akciót amit kicsit sajnáltam (mondjuk nem kicsit hízott el, ami nem baj csak meglepett)
egy kikapcsolodós akciónak tökéletes és még csak nem is hosszú
Szerkesztette: Negritis, a vajda
Nem volt rossz a Knives Out,De jó is hogy mondod, meg kellene nézni, hogy nem jött-e már ki az új széria...
de Szerintem Morse az Oxfordi Gyilkosságokban évadonként párszor simán hozza ezt a szintet.
😊
ozibozi
de Szerintem Morse az Oxfordi Gyilkosságokban évadonként párszor simán hozza ezt a szintet.
😊
oh most nézem hogy nem decemberben hanem februárban láttam 😀Csak teljesen rendben?Idén nekem is ez tetszett eddig a legjobban (sokat nem láttam).
Jó lehet én értékelem túl de sztem a tavalyi év filmje
Negritis
Tavalyról a Tőrbe ejtve a kedvenc nálam. 😊
Padrinaggio
Csak teljesen rendben?Idén nekem is ez tetszett eddig a legjobban (sokat nem láttam).
Negritis
Tavalyról a Tőrbe ejtve a kedvenc nálam. 😊
Még egy kört mindenkinek - Teljesen rendben van, mi nagyon élveztük.Csak teljesen rendben?
Padrinaggio