Filmek
40 feliratkozó
több mint 3 éve
erős lett és mind Keaton mint Tucci iszonyat jók, és sztem a közös jeleneteik a legjobb részei a filmnekHuh.Worth, ugye?
Mennyit ér egy élet.
Nagyon erős film, ráadásul Keaton az egyik kedvencem..
#JC6
láttam hogy kijött de akkro meg is lesem majd sztem holnap
Negritis
a történet viszont kicsit túl "hálivúdi", persze simán lehet hogy tényleg minden így történt de egy fokkal csöpögősebb mint vártam volna
és néhány karakter tuti hogy árnyaltabb benne
ettől függetlenül szivesen javaslom bárkinek én is
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
tudom, azért is érdekelt a filmToxikoma:Szabó Győző azonos című könyvéből készült. Elvileg teljesen hiteles.
nagyon erős film a drog függőségről és a leszokásról (nemtom mennyire hiteles mert nem voltam drogos a 90es években)
jó alakításokkal, kivéve a kislányt, de azt megszoktuk
kicsit a semmiből van vége de értem miért ott zárták le
Molnár Áron és Kelemen Bányai Barna nagyot megy, de hosszabb távon az előzőbe látok több fantáziát
Negritis
KoporShow
de ettől még én nem tudom megítélni hogy mennyire hiteles
több mint 3 éve
Toxikoma:Szabó Győző azonos című könyvéből készült. Elvileg teljesen hiteles.
nagyon erős film a drog függőségről és a leszokásról (nemtom mennyire hiteles mert nem voltam drogos a 90es években)
Molnár Áron és Kelemen Bányai Barna nagyot megy, de hosszabb távon az előzőbe látok több fantáziát
Negritis
több mint 3 éve
voltam? vagyok!!! 😀Toxikoma:A 2000-es években voltál?
Negritis
#JC6
viccet félretéve, alkoholt fogyasztok sűrűbben és vannak függőségre utaló szokásaim ( alapvetően videojáték meg gyűjtögetés ) de heroin meg hasonlók soha
több mint 3 éve
- JC6
6 990
Toxikoma:A 2000-es években voltál?
Negritis
több mint 3 éve
Toxikoma:nagyon erős film a drog függőségről és a leszokásról (nemtom mennyire hiteles mert nem voltam drogos a 90es években)
több mint 3 éve
Nagyon sokan dicserik a Shang Chit. En leginkabb egy popcorn mozit kaptam.Nekem nagyon bejött a Shang Chi! A Végtelen háború és a Végjáték után nehezen tudtam elképzelni, hogyan lehet folytatni ezt a jól felépített szuperhősös univerzumot, de ez a film nálam magasan megugrotta a lécet. Azért a Marvel soha nem a bonyolult történetvezetésről volt híres, ez igaz most is. Viszont a történet egésze tetszett és kerek, volt benne dráma is, és a visszaemlékezések is jól illeszkedtek az egészbe. Tony Leung a főgonosz szerepét nagyon jól hozza, és Simu Liu is jó választásnak bizonyult a főhős szerepére. A Marvelhoz azért több helyen bekapcsolták. | Ugye Wong bunyója volt az első ilyen pont. Aztán ott az elrontott Mandarin karakter helyre rakása. Az első plusz jelent végén Banner ki is mondja, hogy most már Shang Chi is bosszúálló. És ki keresi a gyűrűket? Az Örökkévalókhoz vajon lesz kapcsolat? |
Nem volt tul mely es bonyolult, tul sok volt benne az elore kiszamithato tortenes, a csavarok igazabol nem voltak azok. A tortenet leginkabb egy tucat klise volt, es ez utobbi nalam baj.
Nehez hova tennem. Mert a Marvelbe nem igazan tudom, tenyleg mintha egy fuggetlen Tigris es sarkany fele popcorn mozi lenne.
Viszont az Eternalst varom, kivancsi leszek. Meg az uj spider manre.
Stez
Az Örökkévalókat és az új Pókembert én is várom, na meg persze a további részeket is, mert már felkeltették az érdeklődésemet, hova fog kifutni ez az újabb történetfolyam.
Music City Miracle
több mint 3 éve
gw2 raid volt, aztán meg a hétvége a balatonon 😀Meglested végül?Reminiscence (Új múltat) látta vki? vélemények?én sztem ma nézem meg miután befejeztem a worth-t
csebi
de amiket olvastam nem lett jó
csak a filmbarátok miatt nézem meg
Negritis
csebi
még a worth-t se fejeztem be
több mint 3 éve
Meglested végül?Reminiscence (Új múltat) látta vki? vélemények?én sztem ma nézem meg miután befejeztem a worth-t
csebi
Negritis
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Nagyon sokan dicserik a Shang Chit. En leginkabb egy popcorn mozit kaptam.Nem volt tul mely es bonyolult, tul sok volt benne az elore kiszamithato tortenes, a csavarok igazabol nem voltak azok. A tortenet leginkabb egy tucat klise volt, es ez utobbi nalam baj.
Nehez hova tennem. Mert a Marvelbe nem igazan tudom, tenyleg mintha egy fuggetlen Tigris es sarkany fele popcorn mozi lenne.
Viszont az Eternalst varom, kivancsi leszek. Meg az uj spider manre.
Szerkesztette: Stez
több mint 3 éve
sztem ugyanolyan lesz mint az első 2Eléggé sok mindent zsúfoltak a trailerbe, hány órás lesz ez az akcióorgia?youtu.be/AB59tJPthZgIt's going to be legen... - wait for it... - dary! 😀
steelwolf
warr_b
Amúgy várós.
Solymi
látványos akció, magát okosnak gondoló "mély háttér"
ami vagy működik vagy nem
én is moziban nézem majd ettől függetlenül
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 025
Eléggé sok mindent zsúfoltak a trailerbe, hány órás lesz ez az akcióorgia?youtu.be/AB59tJPthZgIt's going to be legen... - wait for it... - dary! 😀
steelwolf
warr_b
Amúgy várós.
több mint 3 éve
youtu.be/AB59tJPthZgIt's going to be legen... - wait for it... - dary! 😀
steelwolf
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
az első közelebb van a hidden dragon crouching tigerhez mint egy hagyományos marvel filmhez sztemde rendi vagy hogy ránéztél, az első kettő nem az én filmem, nem szoktam nézni ilyeneket, nincs erre időm.így ránézve a látványfilmek vannak amik megérik sztem:én is gondolkoztam, hogy megnézem Máltán az éden moziban, de nem biztos, hogy megéri. más film meg nincs amit érdemes lenne.Reminiscence (Új múltat) látta vki? vélemények?én sztem ma nézem meg miután befejeztem a worth-t
csebi
Negritis
csebi
shang chi
suicide squad
free guy
Negritis
a free guyon gondolkoztam el még valóban.
csebi
több mint 3 éve
de rendi vagy hogy ránéztél, az első kettő nem az én filmem, nem szoktam nézni ilyeneket, nincs erre időm.így ránézve a látványfilmek vannak amik megérik sztem:én is gondolkoztam, hogy megnézem Máltán az éden moziban, de nem biztos, hogy megéri. más film meg nincs amit érdemes lenne.Reminiscence (Új múltat) látta vki? vélemények?én sztem ma nézem meg miután befejeztem a worth-t
csebi
Negritis
csebi
shang chi
suicide squad
free guy
Negritis
a free guyon gondolkoztam el még valóban.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
így ránézve a látványfilmek vannak amik megérik sztem:én is gondolkoztam, hogy megnézem Máltán az éden moziban, de nem biztos, hogy megéri. más film meg nincs amit érdemes lenne.Reminiscence (Új múltat) látta vki? vélemények?én sztem ma nézem meg miután befejeztem a worth-t
csebi
Negritis
csebi
shang chi
suicide squad
free guy
több mint 3 éve
én is gondolkoztam, hogy megnézem Máltán az éden moziban, de nem biztos, hogy megéri. más film meg nincs amit érdemes lenne.Reminiscence (Új múltat) látta vki? vélemények?én sztem ma nézem meg miután befejeztem a worth-t
csebi
Negritis
több mint 3 éve
Reminiscence (Új múltat) látta vki? vélemények?én sztem ma nézem meg miután befejeztem a worth-t
csebi
több mint 3 éve
Reminiscence (Új múltat) látta vki? vélemények?
több mint 3 éve
Shang Chi és a 10 gyűrű legendájasztem egy tök jó eredet történet volt, bár ugye annak minden előnyével és hátrányával
a cgi odabasz, az akció is kurvajó volt
a body count elég magas
a színészek is faszák voltak | ben kingsleyt talán kicsit túltolják és Awkwafina is meh volt kicsit |
vannak benne utalások a továbbiakra is ( Wong a trailerben is szerepel), és én azt hittem hogy | Mephisto van a kapu mögött, de elvileg a Dweller az
ami szintén Strange felé vezeti a szálakat |
több mint 3 éve
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Willie Parker
15 388
Ha a vége borzalmas, akkor az elejét nézd meg!Akkor meg se nézzem ?youtu.be/ugin5ns6-b4A vége borzalmas
Valaki látta már ?
Milyen ?
VvAlekosz
sapka
VvAlekosz
Ha tetszik, nézd addig, amíg jónak érzed. Közben lehet, hogy véget is ér a film, és észre sem veszed, h a "vége borzalmas"!
Amikor pedig észreveszed, h "ez borzalmas", akkor ajánlom, hogy hagyd abba!
Szívesen.