Filmek
40 feliratkozó
több mint 3 éve
fandomwire.com/iron-man-star-terrence-howard-wanted-to-retire-ever-since-robert-downey-jr-took-away-his-100-million-and-replaced-him-with-don-cheadle/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Talulllaha & Demi & Bruce ❤️Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
www.cbr.com/dc-fans-ask-warner-bros-bring-back-zack-snyder-dcu/
több mint 3 éve
Vérapóa szinkron borzalmas, a fordítás gyenge, nem feltétlen rossz de gyenge
David Harbour és a kislány elvitte a hátán a filmet
a történet cheesy de servicable
az akciók ülnek, még ha néha retardált is picit
| a sufni gyilok pl az egyik legjobb amit láttam idén |
faszán épít/utal a home alone 2, die hard, die hard 2 inspirációra
amit talán nem dolgoztak ki eléggé az Santa háttere, mer eléggé felemásan lett bemutatva
a másik problémám hogy kicsit hosszabb mint kéne
a felvezetésből 10-15 perc vágható lenne valszeg
aki látni akar egy agykikapcsolós hentelést annak javaslom, nincs olyan jó mint a Nobody de azon a vonalon kell keresni
több mint 3 éve
attó sokkal de sokkal rosszabb.TrollNorvég Godzilla, senki se nézze meg!
Ez valami kegyetlen szar lett 😃
jobbágy#JC6
Dzsokijuing
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Csoda a 7-es cellábanTörök, Netflix
10/10
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 3 éve
TrollNorvég Godzilla, senki se nézze meg!
Ez valami kegyetlen szar lett 😃
jobbágy#JC6
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
sajnos nem volt ott a teljes cast, de pl. Csala Do is annyira autentikus volt, hogy biztos voltam benne, hogy én találkoztam már vele a miskolci éjszakában, erre kiderült, hogy tényleg! 😀Akkor dumáltál Funkkal is? :opremier előtt néztem, utána volt egy kis beszélgetés, élőben/civilben is eléggé hasonlít a karakterre, van benne egy túlmozgás, nyilván ennyiből nehéz megállapítani, de az átlaghoz képest inkább a spektrum széle felé helyezkedik el. (ezt mindenféle bántó szándék nélkül, tök jó fej, értelmes, vicces arc.)mostanában meglepően jó filmekbe futok bele a mozikban, a Larry is ilyen, ajánlom!A terápiában is bírtam a karakterét, azt is jól hozta. A trailer alapján elég hasonló a kettő.
Vilmányi Bennett zseniális, bár a vetítés utáni beszélgetés alapján nem biztos hogy nehezére esett eljátszani egy ilyen szerepet. 😀
kristof
A vetítés utáni beszélgetést kifejtenéd? Kíváncsi vagyok milyen 😀
dugo93
kristof
Jóarc gyerek, Diósdon focizott megyében, azelőtt meg a goldballban tolta botkaval, csekével meg a prosserrel😀
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
végre sor került a Boogie Nighstra és zseniális film, könnyen lehet hogy minden szereplőnek ez a csúcs(moore és hoffman a kivétel)
több mint 3 éve
The Apartment (1960)Mostanság elkezdtem régi filmeket nézni. Nekem ez kifejezetten tetszett. Bátran ajánlom mindenkinek, aki szereti a könnyed humoros, romantikus történeteket.
White Christmas (1954)
Ez se rossz, de kicsit sok benne a zenés-táncos betét. Ennek ellenére ez is kedves történet.
Triangle of Sadness (2022)
Teljesen agyfasz ez a film, a jó fajtából. Nincs egyetlen szerethető karakter sem, kivéve természetesen Woody Harrelsont, aki az alkesz, marxista hajókapitányt játssza. A captain’s dinner jelenet külön filmtörténeti kincs, mind a 15 percével. 😀
Szerkesztette: Fontos_Vidra
több mint 3 éve
Akkor dumáltál Funkkal is? :opremier előtt néztem, utána volt egy kis beszélgetés, élőben/civilben is eléggé hasonlít a karakterre, van benne egy túlmozgás, nyilván ennyiből nehéz megállapítani, de az átlaghoz képest inkább a spektrum széle felé helyezkedik el. (ezt mindenféle bántó szándék nélkül, tök jó fej, értelmes, vicces arc.)mostanában meglepően jó filmekbe futok bele a mozikban, a Larry is ilyen, ajánlom!A terápiában is bírtam a karakterét, azt is jól hozta. A trailer alapján elég hasonló a kettő.
Vilmányi Bennett zseniális, bár a vetítés utáni beszélgetés alapján nem biztos hogy nehezére esett eljátszani egy ilyen szerepet. 😀
kristof
dugo93
kristof
Jóarc gyerek, Diósdon focizott megyében, azelőtt meg a goldballban tolta botkaval, csekével meg a prosserrel😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
premier előtt néztem, utána volt egy kis beszélgetés, élőben/civilben is eléggé hasonlít a karakterre, van benne egy túlmozgás, nyilván ennyiből nehéz megállapítani, de az átlaghoz képest inkább a spektrum széle felé helyezkedik el. (ezt mindenféle bántó szándék nélkül, tök jó fej, értelmes, vicces arc.)mostanában meglepően jó filmekbe futok bele a mozikban, a Larry is ilyen, ajánlom!A terápiában is bírtam a karakterét, azt is jól hozta. A trailer alapján elég hasonló a kettő.
kristof
dugo93
több mint 3 éve
mostanában meglepően jó filmekbe futok bele a mozikban, a Larry is ilyen, ajánlom!A terápiában is bírtam a karakterét, azt is jól hozta. A trailer alapján elég hasonló a kettő.
kristof
több mint 3 éve
Nyugaton a helyzet valtozatlan 2022Elhatároztam, hogy elolvasom a könyvet, rákerestem... Első találat:
En egy picit mas vartam, marketingen kivul nem sok indokot latok miert adtak ezt a cimet, nehany jelenetet leszamitva tenyleg semmi koze sem a komyvhoz sem a korabbi filmekhez. Kicsit azt erzem hogy a 79-esbol es ebbol kene osszegyurni a tokeletes adaptaciot. Ez az erzekszerveiden keresztul mutatja be a poklot, a 79-es meg a lelkeden keresztul. Az utolso 20 perc faszsaga nelkul nehez lenne donteni melyik a jobb, sajnos igy a regire hajazok. Ettol fuggetlenul brutalis amit az arcodba kapsz, foleg hogy allitolag 16 millio eurobol keszult csak...
JéBé
www.magyarmenedek.com/products/9630/Nyugaton_a_helyzet_valtozoban_-_Schmidt_Maria.htm?utm_source=argep&utm_medium=cpp&utm_campaign=google_shopping_argep
😫

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
Nyugaton a helyzet valtozatlan 2022En egy picit mas vartam, marketingen kivul nem sok indokot latok miert adtak ezt a cimet, nehany jelenetet leszamitva tenyleg semmi koze sem a komyvhoz sem a korabbi filmekhez. Kicsit azt erzem hogy a 79-esbol es ebbol kene osszegyurni a tokeletes adaptaciot. Ez az erzekszerveiden keresztul mutatja be a poklot, a 79-es meg a lelkeden keresztul. Az utolso 20 perc faszsaga nelkul nehez lenne donteni melyik a jobb, sajnos igy a regire hajazok. Ettol fuggetlenul brutalis amit az arcodba kapsz, foleg hogy allitolag 16 millio eurobol keszult csak...
több mint 3 éve
A technika:Pont ezt akartam írni. Hihetetlen amúgy a csávó 😆Tessék JC6, hátha ezektől visszajön az életkedved. Vagy végleg elmegy.Harrison Ford 80 évesen
www.youtube.com/watch?v=ZfVYgWYaHmE
www.youtube.com/watch?v=u3V5KDHRQvk
iktriadszínészkedikbohóckodik Indyként 😕
ender1112
jobbágy#JC6
index.hu/fomo/2022/11/22/harrison-ford-indiana-jones-szinesz-film-fiatalsag-oregseg-technika/
"A vizuális effekteknek és az Industrial Light & Magic szoftverének köszönhetően egy fiatalított Harrison Ford kerül a filmvászonra. A számítógépes szoftver segítségével a korábbi filmekben Fordról készült régi felvételeket összevetették és ráillesztették az új felvételekre. A technológiát csak a film nyitójelenetében használják, amelyben Indiana Jones egy kastélyban száll szembe a nácikkal.
Bár a film nyitánya 1944-ben játszódik, az Indiana Jones 5 nagy része 1969-ben játszódik, és Harrison Ford jelenlegi, nyolcvanéves önmagát alakítja."
Gondolom majd ő lesz a vicces öreg tudós, és pár fiatal sztár meg akciózik.
több mint 3 éve
Pont ezt akartam írni. Hihetetlen amúgy a csávó 😆Tessék JC6, hátha ezektől visszajön az életkedved. Vagy végleg elmegy.Harrison Ford 80 évesen
iktriadszínészkedikbohóckodik Indyként 😕
ender1112
több mint 3 éve
Tessék JC6, hátha ezektől visszajön az életkedved. Vagy végleg elmegy.Harrison Ford 80 évesen
iktriad
több mint 3 éve
Tessék JC6, hátha ezektől visszajön az életkedved. Vagy végleg elmegy.ant man reveal is volt
iktriad
Witness the legacy of Ant-Man in this special look from Brazil Comic Con. #CCXP2022
— Marvel Entertainment (@Marvel) December 1, 2022
Experience Marvel Studios’ #AntManAndTheWasp: Quantumania, only in theaters February 17, 2023. pic.twitter.com/57CSJX9CI7
több mint 3 éve
Tessék JC6, hátha ezektől visszajön az életkedved. Vagy végleg elmegy.www.youtube.com/watch?v=ZfVYgWYaHmE
több mint 3 éve
Három olyan trailer-t tettetek be, hogy elment a kedvem a filmektől😆a mario sztem jó lesz
jobbágy#JC6
a troll-t nem tudom, aszondják nem jó kétlem hogy megnézném
a drogos maci meg a transformers visoznt nem árul zsákbamacskát
több mint 3 éve
Három olyan trailer-t tettetek be, hogy elment a kedvem a filmektől😆
több mint 3 éve
youtu.be/WWWDskI46Js