Filmek

40 feliratkozó

több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 696 — The Mathematician
 fandomwire.com/iron-man-star-terrence-howard-wanted-to-retire-ever-since-robert-downey-jr-took-away-his-100-million-and-replaced-him-with-don-cheadle/

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 423 — Bla, bla, bla
Talulllaha & Demi & Bruce ❤️

Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
 www.cbr.com/dc-fans-ask-warner-bros-bring-back-zack-snyder-dcu/

több mint 3 éve
Vérapó

a szinkron borzalmas, a fordítás gyenge, nem feltétlen rossz de gyenge
David Harbour és a kislány elvitte a hátán a filmet
a történet cheesy de servicable
az akciók ülnek, még ha néha retardált is picit
| a sufni gyilok pl az egyik legjobb amit láttam idén |
faszán épít/utal a home alone 2, die hard, die hard 2 inspirációra

amit talán nem dolgoztak ki eléggé az Santa háttere, mer eléggé felemásan lett bemutatva
a másik problémám hogy kicsit hosszabb mint kéne
a felvezetésből 10-15 perc vágható lenne valszeg

aki látni akar egy agykikapcsolós hentelést annak javaslom, nincs olyan jó mint a Nobody de azon a vonalon kell keresni

több mint 3 éve
peach Atlanta Falcons 15 605 — a new hope (again)
Troll

Ez valami kegyetlen szar lett 😃
jobbágy#JC6
Norvég Godzilla, senki se nézze meg!
Dzsokijuing
attó sokkal de sokkal rosszabb.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 27 407 — nabege2@yahoo.com
 index.hu/kultur/2022/12/06/kristie-alley-halaleset-nicsak-ki-beszel-egyesult-allamok/
több mint 3 éve
gyurczi New York Giants 2 559 — Giants fan
Csoda a 7-es cellában
Török, Netflix
10/10

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 3 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 479 — Saturday Night Lights
Troll

jobbágy#JC6
Norvég Godzilla, senki se nézze meg!

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
mostanában meglepően jó filmekbe futok bele a mozikban, a Larry is ilyen, ajánlom!

Vilmányi Bennett zseniális, bár a vetítés utáni beszélgetés alapján nem biztos hogy nehezére esett eljátszani egy ilyen szerepet. 😀
kristof
A terápiában is bírtam a karakterét, azt is jól hozta. A trailer alapján elég hasonló a kettő.

A vetítés utáni beszélgetést kifejtenéd? Kíváncsi vagyok milyen 😀
dugo93
premier előtt néztem, utána volt egy kis beszélgetés, élőben/civilben is eléggé hasonlít a karakterre, van benne egy túlmozgás, nyilván ennyiből nehéz megállapítani, de az átlaghoz képest inkább a spektrum széle felé helyezkedik el. (ezt mindenféle bántó szándék nélkül, tök jó fej, értelmes, vicces arc.)
kristof
Akkor dumáltál Funkkal is? :o
Jóarc gyerek, Diósdon focizott megyében, azelőtt meg a goldballban tolta botkaval, csekével meg a prosserrel😀
eaglesmcnabb
sajnos nem volt ott a teljes cast, de pl. Csala Do is annyira autentikus volt, hogy biztos voltam benne, hogy én találkoztam már vele a miskolci éjszakában, erre kiderült, hogy tényleg! 😀
több mint 3 éve
végre sor került a Boogie Nighstra és zseniális film, könnyen lehet hogy minden szereplőnek ez a csúcs
(moore és hoffman a kivétel)

több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 514
Troll

több mint 3 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 592
The Apartment (1960)

Mostanság elkezdtem régi filmeket nézni. Nekem ez kifejezetten tetszett. Bátran ajánlom mindenkinek, aki szereti a könnyed humoros, romantikus történeteket.

White Christmas (1954)

Ez se rossz, de kicsit sok benne a zenés-táncos betét. Ennek ellenére ez is kedves történet.

Triangle of Sadness (2022)

Teljesen agyfasz ez a film, a jó fajtából. Nincs egyetlen szerethető karakter sem, kivéve természetesen Woody Harrelsont, aki az alkesz, marxista hajókapitányt játssza. A captain’s dinner jelenet külön filmtörténeti kincs, mind a 15 percével. 😀

Szerkesztette: Fontos_Vidra
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 663 — je suis poloska
mostanában meglepően jó filmekbe futok bele a mozikban, a Larry is ilyen, ajánlom!

Vilmányi Bennett zseniális, bár a vetítés utáni beszélgetés alapján nem biztos hogy nehezére esett eljátszani egy ilyen szerepet. 😀
kristof
A terápiában is bírtam a karakterét, azt is jól hozta. A trailer alapján elég hasonló a kettő.

dugo93
premier előtt néztem, utána volt egy kis beszélgetés, élőben/civilben is eléggé hasonlít a karakterre, van benne egy túlmozgás, nyilván ennyiből nehéz megállapítani, de az átlaghoz képest inkább a spektrum széle felé helyezkedik el. (ezt mindenféle bántó szándék nélkül, tök jó fej, értelmes, vicces arc.)
kristof
Akkor dumáltál Funkkal is? :o
Jóarc gyerek, Diósdon focizott megyében, azelőtt meg a goldballban tolta botkaval, csekével meg a prosserrel😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Törölt felhasználó

kristof

dugo93
több mint 3 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 491

kristof

több mint 3 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 423 — Bla, bla, bla
Nyugaton a helyzet valtozatlan 2022

En egy picit mas vartam, marketingen kivul nem sok indokot latok miert adtak ezt a cimet, nehany jelenetet leszamitva tenyleg semmi koze sem a komyvhoz sem a korabbi filmekhez. Kicsit azt erzem hogy a 79-esbol es ebbol kene osszegyurni a tokeletes adaptaciot. Ez az erzekszerveiden keresztul mutatja be a poklot, a 79-es meg a lelkeden keresztul. Az utolso 20 perc faszsaga nelkul nehez lenne donteni melyik a jobb, sajnos igy a regire hajazok. Ettol fuggetlenul brutalis amit az arcodba kapsz, foleg hogy allitolag 16 millio eurobol keszult csak...
JéBé
Elhatároztam, hogy elolvasom a könyvet, rákerestem... Első találat:
 www.magyarmenedek.com/products/9630/Nyugaton_a_helyzet_valtozoban_-_Schmidt_Maria.htm?utm_source=argep&utm_medium=cpp&utm_campaign=google_shopping_argep
😫

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
JéBé Green Bay Packers 7 707
Nyugaton a helyzet valtozatlan 2022

En egy picit mas vartam, marketingen kivul nem sok indokot latok miert adtak ezt a cimet, nehany jelenetet leszamitva tenyleg semmi koze sem a komyvhoz sem a korabbi filmekhez. Kicsit azt erzem hogy a 79-esbol es ebbol kene osszegyurni a tokeletes adaptaciot. Ez az erzekszerveiden keresztul mutatja be a poklot, a 79-es meg a lelkeden keresztul. Az utolso 20 perc faszsaga nelkul nehez lenne donteni melyik a jobb, sajnos igy a regire hajazok. Ettol fuggetlenul brutalis amit az arcodba kapsz, foleg hogy allitolag 16 millio eurobol keszult csak...
több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 077 — #NoStress
Tessék JC6, hátha ezektől visszajön az életkedved. Vagy végleg elmegy.
 www.youtube.com/watch?v=ZfVYgWYaHmE

www.youtube.com/watch?v=u3V5KDHRQvk
iktriad
Harrison Ford 80 évesen színészkedik bohóckodik Indyként 😕
ender1112
Pont ezt akartam írni. Hihetetlen amúgy a csávó 😆
jobbágy#JC6
A technika:

index.hu/fomo/2022/11/22/harrison-ford-indiana-jones-szinesz-film-fiatalsag-oregseg-technika/

"A vizuális effekteknek és az Industrial Light & Magic szoftverének köszönhetően egy fiatalított Harrison Ford kerül a filmvászonra. A számítógépes szoftver segítségével a korábbi filmekben Fordról készült régi felvételeket összevetették és ráillesztették az új felvételekre. A technológiát csak a film nyitójelenetében használják, amelyben Indiana Jones egy kastélyban száll szembe a nácikkal.

Bár a film nyitánya 1944-ben játszódik, az Indiana Jones 5 nagy része 1969-ben játszódik, és Harrison Ford jelenlegi, nyolcvanéves önmagát alakítja."

Gondolom majd ő lesz a vicces öreg tudós, és pár fiatal sztár meg akciózik.

több mint 3 éve

iktriad
ender1112
Pont ezt akartam írni. Hihetetlen amúgy a csávó 😆
több mint 3 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 604 — Víí aaaar dö cseempjönsz.

iktriad
több mint 3 éve

iktriad
ant man reveal is volt

több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 333 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

több mint 3 éve
Három olyan trailer-t tettetek be, hogy elment a kedvem a filmektől😆
jobbágy#JC6
a mario sztem jó lesz
a troll-t nem tudom, aszondják nem jó kétlem hogy megnézném

a drogos maci meg a transformers visoznt nem árul zsákbamacskát

több mint 3 éve
Három olyan trailer-t tettetek be, hogy elment a kedvem a filmektől😆
több mint 3 éve
 youtu.be/WWWDskI46Js