Filmek
40 feliratkozó
több mint 3 éve
Ajánlott program jövő hétremozgokepfesztival.hu/
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
nemtom eldönteni hogy ez mi akar lenni, mer a trailerben nincs akció hogy john wick klón legyen
ha meg komoly akkor a premise megölheti, mindenesetre kiváncsi leszek rá
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Wrath of ManStatham nem alkalmas egy szerepre
a történet sztem egész jó, a heist jó, az akciók jól vannak megrendezve
de valahogy a ritchies párbeszédek és karakterek hiányoztak belőle
ettől még egy teljesen jó film, csak valahogy mégse hozza azt a szintet amit vártam volna a Gentleman után
több mint 3 éve
RIP Ned Beatty
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Hallod azt hittem már megy nem kell rosszindulatbemutató nélkül amúgy nem tudom mit vársz mit mondjunk ráNa "bassszzzameg"Na újramost nézem, átrakták szeptemberre a bemutatót 😕
www.google.com/amp/s/port.hu/adatlap/film/mozi/termeszetes-feny-termeszetes-feny/movie-225837/amp
Valaki valami ? (Az hogy csütörtöktől játszák tudom)
VvAlekosz
Löfli
Köszi az infót
Kegyetlenül kíváncsi vagyok erre a filmre
VvAlekosz
Negritis
Erdeklodtem es pont
több mint 3 éve
bemutató nélkül amúgy nem tudom mit vársz mit mondjunk ráNa "bassszzzameg"Na újramost nézem, átrakták szeptemberre a bemutatót 😕
www.google.com/amp/s/port.hu/adatlap/film/mozi/termeszetes-feny-termeszetes-feny/movie-225837/amp
VvAlekosz
Löfli
Köszi az infót
VvAlekosz
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Na "bassszzzameg"Na újramost nézem, átrakták szeptemberre a bemutatót 😕
VvAlekosz
Löfli
Köszi az infót
több mint 3 éve
Na újramost nézem, átrakták szeptemberre a bemutatót 😕
VvAlekosz
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Na újra www.google.com/amp/s/port.hu/adatlap/film/mozi/termeszetes-feny-termeszetes-feny/movie-225837/amp
több mint 3 éve
megvolt az idei első mozizása Soul megérte, még akkor is ha vártam vagy fél évet rá
bár angolul valszeg jobban élveztem volna
több mint 3 éve
Ez a Schindler listaja meg mindig eros es megdobbento film. Tegnap ment valahol, gondoltam a fene nezi magyarul, megneztem Netflixen inkabb angolul. Lattam mar nehany eve, de most ujfent sziven utott.Mondja ezt az, akinek a képén az újnáci Cartman van..."Müssen die Juden ausrotten!" 😀
Stez
(Persze a film amúgy tényleg remek)
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
hétvégén ráleltem egy igazi gyöngyszemre ami eddig nekem teljesen a radar alatt ment pedig gengszter filmes fronton jónak gondoltam magam !Zseniális film, de hogy maradhatott ki? 😊
A halál keresztútján (Coen fivérek 1990)
Gabriel Byrne a főszerepben!zseniális kis noire ,remek hangulat nagyon fasza karakterek! igazi sakkjátszma az életben maradásért , ahol kell kemény de igazából a párbeszédek dominálnak akár egy kamaradrámaként is felfogható !John Torturo pedig hab a tortán! erősen ajánlom ha valakinek még kimaradt...
yooker
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 3 éve
hétvégén ráleltem egy igazi gyöngyszemre ami eddig nekem teljesen a radar alatt ment pedig gengszter filmes fronton jónak gondoltam magam !A halál keresztútján (Coen fivérek 1990)
Gabriel Byrne a főszerepben!zseniális kis noire ,remek hangulat nagyon fasza karakterek! igazi sakkjátszma az életben maradásért , ahol kell kemény de igazából a párbeszédek dominálnak akár egy kamaradrámaként is felfogható !John Torturo pedig hab a tortán! erősen ajánlom ha valakinek még kimaradt...
több mint 3 éve
www.google.com/amp/s/port.hu/adatlap/film/mozi/termeszetes-feny-termeszetes-feny/movie-225837/ampcsütörtöktől a mozikban
Valakinek valami infó?
VvAlekosz
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
www.google.com/amp/s/port.hu/adatlap/film/mozi/termeszetes-feny-termeszetes-feny/movie-225837/ampValakinek valami infó?
több mint 3 éve
Ez a Schindler listaja meg mindig eros es megdobbento film. Tegnap ment valahol, gondoltam a fene nezi magyarul, megneztem Netflixen inkabb angolul. Lattam mar nehany eve, de most ujfent sziven utott.
több mint 3 éve
telex.hu/kult/2021/05/31/filmstudiot-vasarolt-az-amazon-elesedik-a-globalis-streaminghaboru
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
nah jön a hegyaló remake, volt az old guard de mark whalberg is tol egy "halhatatlanos" sztorit 😀a trailer szórakoztató hülyeségnek tűnik
persze paramount+-ra ...
több mint 3 éve
több mint 3 éve
A Hotel Artemis – A bűn szállodájaban is szerethető a karaktere. A filmet magát is tudom ajánlani (a főbb szerepekben Bautista mellett Jodie Foster, Jeff Goldblum, Sterling K Brown, Charlie Day, Zachary Quinto, Sofia Boutella, Jenny Slate, Brian Tyree Henry).amúgy Bautista sztem tök jó volt a StuberbenBautista szerintem a Blade Runner 2049-ben is jó volt.
Negritis
Igaz, nyúlfarknyi szerep volt, de nekem tetszett a játéka.
Ő azért nem feltétlenül az az egysíkú színésztípus.
Solymi
több mint 3 éve
2 napja megnéztem MOZIban bakker a Godzillát...kb 1 év után jutottam el moziba, szürreális volt 😀én azt láttam itthon nagy tv-n ami persze semmit se ér a mozihoz képest, de megvoltam nélküle
És kivártam a Godzillát, mert a kép/hang élmény miatt azt ott kellett látni.
A szörnyes részek királyok, a film meg...de úgyis Godzilla a lényeg 😀
Chargers LT
most azt várom hogy a Wrath of Man, Nobody mikor jön be
a Druk-t (még egy kört mindenkinek) lehet megnézem moziban is, de az annyira nem igényli a nagyvásznat
több mint 3 éve
2 napja megnéztem MOZIban bakker a Godzillát...kb 1 év után jutottam el moziba, szürreális volt 😀És kivártam a Godzillát, mert a kép/hang élmény miatt azt ott kellett látni.
A szörnyes részek királyok, a film meg...de úgyis Godzilla a lényeg 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Ezt talán át kellene vinni a Politikába, akkor én is szívesen beszállnék 😉Ez komoly? Mesélj már, hogy kezdte Izrael????????azért ne feledjük hogy ezt a balhét megint Izrael kezdte és ő baszott befejezni tűzszünet ajánlat után se
Ez hülyeség. Cena kínaul bocsánatot kért, mert el merte ismerni Taiwant, mint országot, és ez egy lapon van azzal, hogy Ruffalo bocsánatot kért, mert gyakorlatilag népírtásnak nevezte, hogy Izrael visszalőtt? Vagy mit látok rosszul?
Kína egy vállalhatlan diktatúra, Izrael az egyetlen működő demokrácia a térségben. Ez már önmagában elég arra kéne hogy legyen arra, hogy ne is merüljön fel egyenlőség.
Gyurma Pappa
mindeközben felrobbantva egy újságírói épületet ami elvileg háborús bűn (nem mondom biztosra, vélemény videóban láttam)
Izrael működését meg hagyjuk, van ott elég baj
és abban ugyanaz hogy kiállnak maguktól valamiért/valami ellen önszántukból majd jön a céges nyomás és gyorsan becsicskulnak
az alap mondása erősebb volt Ruffalonak ez tény
Negritis
#JC6
több mint 3 éve
- JC6
6 990
Ez komoly? Mesélj már, hogy kezdte Izrael????????azért ne feledjük hogy ezt a balhét megint Izrael kezdte és ő baszott befejezni tűzszünet ajánlat után se
Ez hülyeség. Cena kínaul bocsánatot kért, mert el merte ismerni Taiwant, mint országot, és ez egy lapon van azzal, hogy Ruffalo bocsánatot kért, mert gyakorlatilag népírtásnak nevezte, hogy Izrael visszalőtt? Vagy mit látok rosszul?
Kína egy vállalhatlan diktatúra, Izrael az egyetlen működő demokrácia a térségben. Ez már önmagában elég arra kéne hogy legyen arra, hogy ne is merüljön fel egyenlőség.
Gyurma Pappa
mindeközben felrobbantva egy újságírói épületet ami elvileg háborús bűn (nem mondom biztosra, vélemény videóban láttam)
Izrael működését meg hagyjuk, van ott elég baj
és abban ugyanaz hogy kiállnak maguktól valamiért/valami ellen önszántukból majd jön a céges nyomás és gyorsan becsicskulnak
az alap mondása erősebb volt Ruffalonak ez tény
Negritis